2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben adet olmadım ama kanama geldi dün ve bugün bi iki damla. Bu ne ki şimdi bitmişti tekrar başladı. Adet olsam devamı gelir ama lekelenme gibi bir ağrım filan da yok olacakmışım gibi

Kızlar ben adet olmadım ama kanama geldi dün ve bugün bi iki damla. Bu ne ki şimdi bitmişti tekrar başladı. Adet olsam devamı gelir ama lekelenme gibi bir ağrım filan da yok olacakmışım gibi

Ay, aynısı bana da oldu. Ama benimki önceki gündü ve iki damla geldi sadece. Şimdi sarımsı kahvemsi minicik birkaç damla geliyor arada. Ben 10. Ayda falan olmuştum ilkinde, yine öyle olmasını umuyorum ama tabii üzüntüden stresten falan erken yumurtlama diye bir şey varsa bilemem.

Aynı durumdayız huyu çok değişti uykuya geçişte çok zorlanıyor uyusa bile bir saat iki saat anca ve doymuyor gibi davranıyor geçenlerde spaya götürdük bu bebekler için olanlara 4 gün çok güzel uyumuştu bugün tekrar randevu aldık inşallah faydası olmasını bekliyoruz

Ya iki gündür uyumuyor gündüz bari uyurdu bugün 10 dk uyuyor kalkıyor hiç dinlenemedim ya birde adet olmuşum onun karın ağrısı bel ağrısı bir yandan. Yatağına koydum mu ıkınıyor mırıldanıyor tam deliksiz uyuyamıyor ya birde kucağıma alayım gezdireyim istiyor etrafa bakıyor öyle ama ben hiç dinlemedim

Hangi şampuanı kullanıyorsun bizde de hafif oluyor ama bana şampuan kuruluk yapıyor gibi geldi yıkadıktan sonra cildi de kupkuru oluyor

Al bizimkinden de o kadar kucakta biraz daliyor uykuya onun disinda gunduz uyumasi nerdeyse imkandiz

soyasosu gözün aydın soya çok sevindim bu arada kremi kullanmaya başladık hemen etkisini gördüm pamuk gibi oldu yüzü yavrumun baya pütürlü duran kısımlar azaldı düzenli kullanımda tamamen geçer gibi duruyor tavsiyen için teşekkürler

Bana hastanede 36 dediler ama beslendikleri için sık sık 50 ye kadar normal emdikten sonra hızlı solunum oluyor o yüzden bence o durumu çok kafaya takma zaten hızlı olsa anlaşılmayacak gibi değil canım

Ah bir bebeğin solunum sayısının kaç olması gerektiğini bilmemek ne büyük bir saadetmiş meğer

Bende stresten mi diye düşündüm bir toparlansam gitcem kadın doğuma Salı dişçi var derdimiz bitmiyor ki. Cildiyeye de gidemedim biraz hafifledi ellerim ama

Ay aynen bayılcam cidden. Eşim geldiğinde çocuğu onun kucağına verip evden biraz uzaklaşmak istiyorum ya birde ağırlaştı kollarım ağrıyor artık. Uyumak bilmiyor ya tavşan uykusu gibi. Yemek bulaşık hiçbir şey yapamıyorum doğru dürüst. Şu ıkınma olayı bir bitse.

Aynı valla bizim de özgür ruh kundaksız yatıyor sere serpe hoş çok yatmıyor ya uyku sevmiyor çocuk ya herşeyi aşırı. Kucak kucak nereye kadar. Bence biz çocuklarımızı bir yerde toplayıp dönüşümlü bakalım kızlar yoksa dermanım kalmadı artık benim

Bende stresten mi diye düşündüm bir toparlansam gitcem kadın doğuma Salı dişçi var derdimiz bitmiyor ki. Cildiyeye de gidemedim biraz hafifledi ellerim ama

Ya acaba Çin takvimine göre zebani yılına falan mı denk geldik? Grupça birinin kutsalına mı saygısızlık ettik, mezarına mı bastık, ne ettik? Hale bak, sapır sapır dökülüyoruz, toparlananımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…