2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah çok tatlılar ben az çıkacak doktor kızacak diye korktum. 1200 ü görünce bu sefer fazla diyecek diye korktum ama demedi ona da anlattım mamayı memeden sonra aldığı kadar içiyor diye. Çok sağlıklı siz birbirinize uyum sağlamışsınız devam edin dedi. Valla sağlık ocağındaki ebeme söylemeye korkuyorum o kesin kızar 1200 grama
Canım sma 4 hafta. Kutusunun üzerinde öyle yazıyor.
Hippde üç haftaydı bunda da öyle sanmıştım

Ilk ay alinan kilo hesaplarken dogum kilosu uzerine mi hesaplaniyor ilk kayip ettikleri icin 2 haftasi dogum kilosunu yakalamakla geciyor zaten gunde 30gr mi diyor doktorlar ? Kac olmali minimum

Maşallah Pera’ya her ay böyle geçsin sağlıkla hahahahha Asm ebeleri korkulu rüyamız canım kızım artık doymuyor belliki meme sonrası 90 cc çokkk rahat içiyor ama sanki kilosu iyi gidiyor toparladı çünkü şimdiden ikinci ay kontrolünü düşünüyorum aşı olacağı zaman asm ebemiz mama veriyorum diye azarlayacak

Ay kizlar banada doktorum israrla mama verme diyip duruyo cocuk oldugu kiloda sayiyo geride kaldi kiloda hatta valla veriyorum mamayi napayim deneye yanila bazen 45 cc bazen 60 cc veriyorum ama bisey farkettim bizimki cok kaka yapiyor degistirdigim 8 bezden 6 si kakali yedigini cikariyor ishalde degil

Kızlar bebişler ilk ay ortalama kaç cm uzuyor nette 2-3 cm yazıyor da kafam karıştı, biz evde 58 ölçmüştük asm 55 ölçtü bize de 58 imkansız zaten dedi 52 doğmuştu, çocuk doktorumuz ilk ay kontrolünde ölçüp 58 yazmış

Evet cnm birebir aynısını yaşıyorummm maalesef 29 günlük olduk ama hala akıntı kötü koku var iki gündür bol bol su içiyorum inşallah işe yarar

Ay bide benım şey var.. Aşırı gaz.. Ama öyle böyle değil.. Sanrm 15dk da bir gaz atıyorum ve afedersin leş gibi kokuyor, kendi kokuma tahammül edemedim düşün adfkşş
Bu bıraz kısısel bakıma dıkkat etmeyınce oluyomus.. Vakıt bıle bulamadım, tuvalete zor gidiodum bugun Eymen okula gidince oglanı da banyo yaptım kendımı de.. Bak bugun sıkayetım azaldı mesela.. Hamılelıkte de ıdrar yolu enfeksiyonum sureklı banyo yaparak bitmişti.. Şimdi fırsat bulsam ne ala

Hangi şampuanı kullanıyorsun bizde de hafif oluyor ama bana şampuan kuruluk yapıyor gibi geldi yıkadıktan sonra cildi de kupkuru oluyor

Sen hangisini kullanıyorsun.. Bizimde derisi dökülüyor ama soyuluyor denize gitmiş gibi.. Doğdu doğalı böyle, gercı o kadar da az banyo yaptı ki yavrum inşallah düzelir ya.. Ben sebamed kullanıyorum, sanki o da kurutuyor gibime geldi.. Eymenin cildi iyiydi, ama 2 numaram biraz cilt yönünden zorlucak gibi

Bence geç saatte gidin şöyle de yapılabilir. Eşin sırayı alır. Sıra geldiğinde siz içeri öyle girerseniz. Arabada beklenebilir belki

Aynen A Aycee09 gecen biz 5bucukta gittik devlete bide.. İki kişi vardı önümde, yarım saate cıktık belkı daha kısa surdu emın degılım.. Bundan sonra gece gitcem ben ya, trafık de yok hastanede bekleme de yok.. Cok iyi oluyo

Bi süresi mi var lokal anestezinin canım? Bende bunu hemen sünnet düşünüyorum.. Bi kendımıze gelırsek inşallah

Canım yüz kremini mi aldın? Benimkinin hali de iyi değil malum
Ben soyasosu tavsiyesi ile aldım ama aynısı değil yani içerik olarak aynı aslında benimki yüz için direk bide boyut farkı var atayım ama cildine çok iyi geldi hemen etki etti pamuk gibi oldu

Eklentiler

• E7F89038-FC6F-42AA-B81C-CB4FD7A65DC4.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 54
Antibiyotikler yapıyor canım hemde çok bizim doğduğumuzdan beri dikkatimi çekiyor açıkçası hep gözüme çarpıyordu ama hiç duymadığım için besin alerjisini bilmiyordum hastanede çok artınca araştırdım hastanedeki dr enfeksiyondan ve ilaçlardan normal demişti şuan seninkinde normal bir süre daha devam eder ben şuan çok gözlemleyemedim yani zaten bizimki kaka yapamıyor yapınca da bayram yeri oluyor unutuyorum

Bende sebamed iyi geliyor diye onu alacaktım ben siveno kullanıyorum canım ama senin yaşadığın ilk ay normal derisi değişiyor bizimki de poşet gibi soyuluyordu ikinci ayla azalacaktır baktın azalmıyor sonra değiştirirsin şampuanı

Bizimki de öyle renginde problem yoksa doktorumuz gayet normal demişti ( şuan sadece anne sütü alıyor )

İlk ay 5 cm uzamış 2 ay 4 cm

Ayy inşallah öyledir rahatladı içim gerçekten perada var bugün hep öyle yaptı akşam parsta yok şuan için benimkiler sık yapıyor o az az durmuyo totoları

Ayy inşallah öyledir rahatladı içim gerçekten perada var bugün hep öyle yaptı akşam parsta yok şuan için benimkiler sık yapıyor o az az durmuyo totoları
İlaç bitse bile bir süre devam edecektir üzülüp sitres yapma takipte etme hiç bi kaç hafta sonra bakarsın

Evet gaz sorunu da var sadece bebislrmzde yokmuş bizde de varmış gaz problemi vala aynen fırsat yok kendimize zor zaman ayırablyoz kaç gündür bakimsz kaldm ne gece ne gündüz bakım kremlerini bile süremez oldum yüzüme duş da annemlere gelince alabiliyorm evde tek olunca çocuğumu yalnız bırakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…