2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ilk ay alinan kilo hesaplarken dogum kilosu uzerine mi hesaplaniyor ilk kayip ettikleri icin 2 haftasi dogum kilosunu yakalamakla geciyor zaten gunde 30gr mi diyor doktorlar ? Kac olmali minimum
İki türlüde hesaplıyor doktoru. Bu kadar doğmuş bu kadar kaybetmiş. 10. Günde yakalamış diye. Bizim doktoru ilk ay için bir kaç kere gördüğü için ili kontrol arası hesapladı hep. Minimum 20 deniyor. Ama bizim doktor 20yi beğenmemişti mesela
Kaka sayısı normal zaten çiş sayısına bakman gerek canım. Sadece meme verdiğinde çişli bez sayısı kaç?

Ben soyasosu tavsiyesi ile aldım ama aynısı değil yani içerik olarak aynı aslında benimki yüz için direk bide boyut farkı var atayım ama cildine çok iyi geldi hemen etki etti pamuk gibi oldu
Vücut losyonunu yüz için kullansak nolur ki bebek sonuçta o krem vücudu da pamuk gibi yapıyor valla baya araştırıp almıştım. İyi ki aldım dediklerimden

Her degistirdigim bezde cis oluyor 8-9 kez falan degistiriyorum altini cis sayisida iyi

Aynen o yuzden kullanıyorum sımdılık bnde.. Sebamed iyi, eymen çe hep onu kullandım, hiç sorun yaşamadım.. Bakalm 2 numaram da nası olcak, sanki bunun cildi biraz ugrastrcak gibi

Vücut losyonunu yüz için kullansak nolur ki bebek sonuçta o krem vücudu da pamuk gibi yapıyor valla baya araştırıp almıştım. İyi ki aldım dediklerimden
Bence birşey olmaz hatta sendeki daha mantıklı ben o an yüze odaklandım direk bunu getirin dedim eczacıya depodan sonra değiştirmedim büyüğünüde alıp stoklarım zaten pamuklar iyice pambukçuk olsunlar

Sezeryan kaynaklı bnce bu gaz sorunu.. Bi de afedersin buyuk abdest gelınce koşarak tuvalete gidiyorum.. Oyle baskı yapıo Kı dikişlere
Aynen bnde bakamıom kendıme.. Halbukı İlk cocukta her gun duş alırdım hey yavrum hey şimdi biri gelmezse cok zor oluyo

Eymen gidiyor mu okula eğer gidiyorsa sırt üstü yatır bebişi güvenli bir yere ya da o şekilde uyut. Al telsizi ya da telefondan kamerayı aç koy yere gir duşa. Ağlayınca duyarsın sırt üstü de hiç bir şey olmaz. Ağlasa maksimum 3 dk ağlar sakin bir zamanda ya da uyurken gireceğin için sende 5 dk da alırsın duşu. Bence kendini ihmal etme bu kadar, mıkırdanıyor zaten hemen öyle çok ağlamıyor Benim ki günde bilmem kaç üstüme kustuğu için ben sürekli vücudumu yıkıyorum akşamda duş alıyorum sütü de arttırıyor duş almak. Emzirme danışmanı öyle demişti bize

Dün Peranın azcık ateşi çıktı. Calpol verdim ama onu da vermeyi tam beceremedim sanırım yarısını çıkardı. Neyse sabaha kadar ateş kontrolü ile geçti.
Sabah ağlayınca 5 dk ortamıza alayım dedim. O sıra uyumuşuz eşim bebeği yatağına koymuş. Tekrar ağlama sesi gelince döndüm bebek diye kocamın yüzünü sevip kızım uyu hadi falan dedim
Sonra o sakallı surata uyandım tabi ah çok komikti

Evet senin sezeryandan benimde normal doğumdan dolayı bnm bide dikişlerim çok fazlaydı okadr dikkat etmeme rağmen yine bu hale geldm..
Neyse sağlıkla büyüsünler de geçer inşallah canm bizde ki bu sorunlar Allah büyük

Kızlar günaydın, bizim minik Defne dün kakasını yapmadı, bazı günler böyle olanınız var mı, doktora ne zaman götürmek gerekiyor bilgisi olan var mı, bugün gözlemleyip doktoruna mesaj atmayı düşünüyorumn

Kızlar dün gece çok şükür ki 4 saat kesintisiz uyumuşum öyle bir enerjim var ki sabah kızım 6 30 da ezanla kalktı oyun oynayalım mı diye tabii dedim kahvaltısını da yaptım gönderdim. Hayır çocuk 2.5 yaşında öğle uykusu yok akşam en erken 9 da uyuyor sabah 6 30 da nasıl kalkıyor anlamıyorum

Şimdi Umay uyurken ve hazır enerji gelmişken biraz spor yapmayı denicem matımı hazırladım benim dikişlerimle alakalı hiç sorunum olmadı ağrı vs acaba mekik çeksem erken mi olur bir denicem bakalım

Bazen biz de aramıza alıyoruz, uzun süreli değil ama 1 saat falan o kadar şeker oluyor kii böyle atlattıysan ne güzel canım o kadar olması normal, bizim doktorlarımızdan biri calpol biri minafen önerdi, minafen daha temiz içerikliymiş. Ben ikisininde edindim ama araştırıyorum

Ooo Pera üçüncü yapıyor çoğu zaman sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmiş
Kızım gidip uyusana şaka bi yana mekik için daha erken canım. Karnına çok yüklenme

Calpolde şeker varmış evet. Doktorumda malesef diyerek verdi. Yurtdışında olanlarda şeker yokmuş ama eşim çıktığında getirecek. Aklınızda olsun gidecek olanlar olursa

Ooo Pera üçüncü yapıyor çoğu zaman sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmiş

Kızım gidip uyusana şaka bi yana mekik için daha erken canım. Karnına çok yüklenme
Yaa dünden beri çocuğa Youtube da gördüğüm bütün karın masajlarını yaptım bende neden yapmıyor diye

Calpolde şeker varmış evet. Doktorumda malesef diyerek verdi. Yurtdışında olanlarda şeker yokmuş ama eşim çıktığında getirecek. Aklınızda olsun gidecek olanlar olursa
Aklımızda olsun, babam da arada gidiyor iş için ona da söyleyebilirim canım sağol bilmiyordum Bu arada minafeni doktorlarınıza sorabilirsiniz, evde bulunması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…