2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim aynı süreçten geçmişiz gerçekten emzirmek çok büyük kolaylık ama bunada şükür en azından öyle ve böyle anne sütü verebiliyoruz zor yıpratıcı bir süreç psikolojik olarak zorlanıyorum ama denemeye devam edeceğim inşallah memeyi tutar

Biberondan çekmesi çok iyi, kuvözde yatarken emme refleksi için ilk emzik verdiler o zamandan beri emzik kullanıyoruz sorun emme kuvveti değil aslında memeyi tutamıyor ağzını açıp kahverengi kısmı ile kavraması lazım ya benim kız sadece ucunu tutuyor açmıyor ağzını ısrarla

Arkadaşlar eviniz kaç derece ve bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev 23-24 derece ben sadece zıbın ve penye tulum giydiriyorum. Uyuyorsa üzerini örtüyorum. Şapka hep düşüyor kafasından
Bisim evde 24-25 arası oluyor. Bende aynı senin gibi giydiriyorum canım, şapkayı banyo sonrası takıyorum sadece

Haha ya bizde Pendik marinaya gittik çok sevdiğim bir yer var orada açık alan avm olunca o yağmurda mahvolduk Ne zaman açıldı o kör olasıca Playland kendini yerlere atmasa ve insanlar bakmasa ikna etmeye çalışacaktım ama çok utandım. Dönüşte koşarken yere benim göğüs pedim düştü bir de kapıda garsonlar gördü eğilince mi düştü naptı. Neyse bu iş en çok rakısını içerken söylenen kocama yaradı. Hem söylenip hem nasıl keyif yapar bir insan

Kızlar evinizde nem makinesi varsa içine mutlaka iki üç damla okaliptüs yağı damlatın. Benim kızın burnu tıkalıydı 3 gecedir bu şekilde yapıyorum şükür hiç burun temizleme ihtiyacı duymadık. Zaten cihaz çalıştığında evin içindeki ferahlığı anında fark ediyorsunuz

Haha daha ben vicdan yapıp büyüğüyle aynı zaman gider miyim acaba bir yere saçlarım sıçan gibi ıslandı oyuncak makyaj malzemesi aldım da sustu. Hiç sevmediğim yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya. Damarımı da biliyor kendini bilerek sulara attı yerlerde yuvarlandı. Allahtan okul çantasında yedekleri vardı eve geldik direk banyoya

Daha yok yok vicdan yaptım okula gidiyor çocuk beraber dışarda zaman geçirelim diye ama yok ayrı ayrı çıkcaz artık

Benimkide kucakta yatıyordu sadece onu da şu şekilde çözdük, emzirme yastığını kıvırıyorum içine koyuyorum kucakta gibi sarıyorum onu başında da piş piş sesini açıyorum artık kendi uykuya dalmaya başladı. vallahi ben çözümü böyle buldum bir dene inşallah sende de işe yarar

Arkadaşlar eviniz kaç derece ve bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev 23-24 derece ben sadece zıbın ve penye tulum giydiriyorum. Uyuyorsa üzerini örtüyorum. Şapka hep düşüyor kafasından

Ben iki gündür 1 tog uyku tulumu ile yatırıyorum. Sonunda cesaret edebildim. Ev 25 derece ama bana üşür gibi gelirdi hep. Gece sürekli kontrol ettim bağrı sırtı hep sıcaktı.
Şapka ise nerdeyse hiç takmadık takmadı nefret etti çünkü

Hep 23 derece zıbın tek kat alt üst giydiriyorum sapka eldiven takmıyorum böyle ilerliyoruz

Spring05 kahkaha attım ya

Canım ben emzirme danışmanına gittim. Benim bebeğim de tam kavramıyordu. Hemşire gösterdi ensesinden tutup, meme ucunu burnuna değdirip zorla açıyorduk ve kavramasını sağlıyorduk. Kavramazsa tekrar tekrar yapıyorduk. Bebek uyuyorsa uyandırıp tekrar tekrar

Hep 23 derece zıbın tek kat alt üst giydiriyorum sapka eldiven takmıyorum böyle ilerliyoruz

Benim evde 22.5-24 arası değişiyor odaya göre. Zıbın + tulum/takım giydiriyorum. Şapka eldiven yok. Geceleri ise kolsuz pazen uyku tulumu ve eldivenlerini takıyorum. Aslında sırtı ensesi sıcacık oluyor ama ellerinin soğuk olması rahatsız ediyor diye eldiveni de takıyorum

Bunu mutlaka deneyeceğim canım çok sağol

Benim sol gögsümde süt bitmeye başladı sabah akşam farketmiyor emdikten sonra bitiyor yetmiyodur eminim dün destekleedim ama neden biter aslında en çok o gügüsüm dolardı oğlum emiyor ondan sağdan kızım o tam bitirmiyo hiç zaten sabah uyandığımda da ikisindeki doluluk oranı farklı sol daha az düzelirmi acaba bu durum
Büyük kızımda da bi anda böyle bitmeler görmüştüm sonrası meme reddi zaten aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Canım benimde sol sağa göre daha az o memeyle kavga ediyor resmen koyar koymaz ağlıyor az geldiği için ama ben inatla çok aç olduğu zaman ilk önce oraya tutuyorum ki o güçlü emmeyle boşaltsın süt artsın diye. Şuan daha iyi diyebilirim ama hala sağ gibi değil

Kızlar merhabalar size bir şey soracağım. Emzik konusunda düşünceleriniz ve çevrenizde gördüğünüz uygulamalar nasıl? Ben çocuğa artık emzik vermek istiyorum çünkü bazen gerçekten çok zor oluyor ama meme reddinden çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Bazı günlerim senin gibi geçiyor, bazı günler de çok uyuyor. Ortası yok benimkinin de, merak etme düzelir hepsi

Daha yok yok vicdan yaptım okula gidiyor çocuk beraber dışarda zaman geçirelim diye ama yok ayrı ayrı çıkcaz artık

Bende çok istiyorum ıkısını de alıp dısarı cıkmayı.. Hatta gecen Eymeni okuldan ben aldım, servise aldırtmadm, caddede patso yedik, o sırada ne dedi, anne kardeşim olmasa şimdi oyuna(avmye) giderdik içim cız etti.. Gecen kış okuldan alıp sürekli götürdüm oyun alanlarına.. Şimdi o zamanları özlüyo gayet belli
Havalar bıraz toparlasa bende cıkcam, havaların toparlaması da zaten nisanı bulur

Yaa gögüs pedi olayı beni cok güldürdü çok iyi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…