2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bunu mutlaka deneyeceğim canım çok sağol
Canım çenesini dayıyorsun meme ucunun hemen altına ve önce alt dudak sonra üst şeklinde tüm kahverengi kısmı ağzına almasını sağlıyorsun. Kafasından itiyorsun resmen. Benim bebeğimin ağzı küçücük yapamaz sanıyordum. Hemşire dedi ki ağlarken bir de bak ne kadar kocaman açıyorlar ağızlarını sen bakma küçük olduğuna isterse çok iyi tutar memeni dedi :) Merak etme birkaç gün zorla bence senin bebeğin de alışır (Zaten biliyorsundur ama görsel de ekledim)

Eklentiler

• IMG_5472.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
Canım uyku tulumunu (kollu bacaklı olanını) ne zamandan itibaren kullanabiliyoruz? Ben hala kundaktan devam ediyorum. Kolsuz tulum diye okudum ilk üç ay ama kafamda canlanmadı. Senin giydirdiğin nasıl bir tulum?

Kızlar ya doktor bana 40 ın çıkınca gel muayneye demişti ama benim gitmeye canım istemedi ama gitsem iyi olucak gideniniz var mı vajinal bakıp smear mi alıyor ?
Arkadasım dedıkı 40 kontrolu karından bakıyor . Bende saf saf inandım kendımı ona gore hazırladım bugun gıttım ana yat çatala ac bacakları ordan kalk dıger masaya Smear da aldı en ıyısı bılmemekmıs bılsem gıtmez kacardım

Bende bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama katılarak ağlıyor ağzını çekiyor bir kere tutturunca diğer göğüse geçiremiyorum başa saracak diye tek göğüsten devam ediyorum alışana kadar. Ay gerçekten çok zor oluyor inşallah en kısa sürede alışır ya

Hahahahaa allah kolaylık versin canım gerçekten tam bir kayınvalide hareketi
Ben diyorum zaten ihtiyacım yok kv sen varsın zaten aman şöyle tutma aman böyle yapma aman çok mama verme çok üşüyorsan sen giy diyorum artık normalde erkekler rahat olur kadınlar böyle pimpikli olur bizde tam tersi

Benim ilk oğlumda smear filan almadı ama alttan mı baktı üstten mi hiç hatırlamıyorum bunda gitmedim hala gidecektim vazgeçtim çektiklerim bana yeter

Kızlar bebemi gece uykusuna alıştırdım bu seferde gündüz uyumuyor gelen yaşlı bir büyüğümüz diyor ki ben böyle çocuk görmedim eskiden uyurdu çocuklar hep bizimkiler tam tersi versiyon birde 3 ayda uykuları iyice azalıyor etrafı keşife başlıyorlar hep kucak isteme dönemi filan yandık

Ay benım bebe gündüz hiç uyumuyor ara ara 5-10 dk dalıyor sonra aksam ustu bı uyuyor bazen uyanmıyor bazen teee gece 11 e kadar uyumuyor Gecelerımız maşallah ıyı maşallah maşallah

Ay benım bebe gündüz hiç uyumuyor ara ara 5-10 dk dalıyor sonra aksam ustu bı uyuyor bazen uyanmıyor bazen teee gece 11 e kadar uyumuyor Gecelerımız maşallah ıyı maşallah maşallah
Ayy tamam maşallah uyusunlar gece ama gündüz de biraz uyusunlar

Canım uyku tulumunu (kollu bacaklı olanını) ne zamandan itibaren kullanabiliyoruz? Ben hala kundaktan devam ediyorum. Kolsuz tulum diye okudum ilk üç ay ama kafamda canlanmadı. Senin giydirdiğin nasıl bir tulum?
Benimki ayakları torba şeklinde bacaklıya geçmedim. Little gusto markalı bir şey.

Çok iyi yapmışsın canımm biraz nefes alırsın değişiklik olur

Ben 2. Haftada verdim doktorum senin bebek tam emzik cocugu ver bisey olmaz dedi memede emiyo biberonda mamada iciyo meme reddi yasamadik ama her cocukta bir degil tabi

Bnmkı de öyle, yangına rüzgar yap hemen aranıyor, Bı tek emme refleksi muhtesem zaten ben 4.aya kadar sabretmeyi planlıyorum ama ondan sonra da o ister mi emzik bilemem.. Emzık cok rahatlık cunku

Bak olurda ıkıncıyı yaparsan bu özleme işi daha farklı oluyor . Kızımı 1 sanıye gormesem bırı kucagında fazla tutsa özlüyordum. Oğlumda bıri baksada kacsam azcık dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…