2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yakın bir arkadaş grubum var bebeyi her görmeye geldiklerinde bebe deliksiz uyuyor ve sevemeden gidiyorlar artık onlara diyorum uyumuyor nolur gelin diye

Bizim grupta uyuyan bebek var mı acaba ya
Gerçekten ya ama belliydi bu bebelerin makat gelmelerinden zamanında gelmemelerinden dediğim dedik oldukları

atak haftasıdır o geçicek merak etme benimkide öyle şu 2 gündür

Kızlar ya doktor bana 40 ın çıkınca gel muayneye demişti ama benim gitmeye canım istemedi ama gitsem iyi olucak gideniniz var mı vajinal bakıp smear mi alıyor ?

Ay benimki de tam tersi bugün arkadaşım geldi, kız sevmek için uğraştıkça bizimki cırladı durdu. Arkadaşım da diyor, Felak nas okudum

Ayrıca hiç uyumuyor dediğin bebeğin mis gibi uyuyor görünmesi eminim tüm mevlid uyumuştur çünkü bebekler
Çok haklı bir tespit çocuklar aksi gibi misafirlikte vs o kadar seste öyle güzel uyuyorlar ki insanlarda sanıyor bunlar hep uyuyor ne güzel rahatsın filan bende dün misafirliğe gittim o sesin içinde hiç uyanmadı eve gelince ciyak ciyak bağırdı

Yaa okuyunca istemsiz güldüm hakkını helal et ama bizim bu ilk numaralardan çektiğimiz nedir yaa bende ilkkez dün akşam misafirliğe gittim yakındı akşam ama yağmur yağıyor soğuk küçük hasta olmasın hızlı hızlı gidelim dedim büyük oğlum sakız makinası görmüş markette girdik yok marketi ayağa kaldırdı çocuk donuyor bi yandan yağmur biz sakız makinası arıyoruz

Kızlar benim büyük oğlum kısaknçlığı iyice abarttı içinden başka bir çocuk çıktı resmen başkasının çocuğunu annecim elleyebilirmiyim diyen çocuk kendi kardeşine türlü işkenceler yapıyor uyurken gidip saldırıyor bi anda dün uyuyordum sabah eşim odanın kapısından izlemiş oğlumuzu beşiğin yanına geçmiş her yerini sıkmış çocuğun tek bırakmaya korkuyorum ama bu kadar ileri gitmesinede sinirleniyorum elimden birşey gelmiyor konuşuyorum ama asla anlamıyor pedogaga filan mı götürsem acaba ne zaman geçecek bu durum çok üzülüyorum ve yoruluyorum ikisi arasında

Artık oturup ağlamak istiyorum sağdığım süt yetmiyor ,buzluktaki stoklarımda bitti. bugün kavga dövüş 2 kere emzirebildim çığlık çığlığa ağlıyor tutamayınca.. o kadar zorlanıyorum ki anlatamam Geceleri mama takviyesine başladım, emse aslında sütüm yetecek ama yok olmuyor yada ben beceremiyorum bu konu beni o kadar çok yıprattı ki kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Canım Begüm, sen zor bir süreç geçirdin, bebeğin erken dünyaya geldi. Seni emmedi ama sen hiç vazgeçmeden ona süt sağdın ve sayende hep anne sütü aldı. Almaya da devam edecek ama takviye alması hem bebeği hem de senin psikolojini rahatlatacak. Biliyor musun ben inanıyorum da senin memeni tutacağına. Sen ve bebek ne kadar stressiz olursa bu süreç o kadar hızlı olacak hatta. Daha çok küçük, güçlenecek azcık sabret.
Mükemmel bir annesin bunu lütfen aklından çıkarma. Mama içse de meme tutsa da onun için en iyi anne sensin.
Mesajını görünce yazmadan geçmek istemedim. İnsan bazen çok geriliyor mutsuz hissediyor ama yanında koynunda , minicik elleri seni tutuyor. Öp kokla sadece her şey düzene girecek

Slikon uç kullanmayı dene istersen tutmasını kolaylaştıracaktır, memeye de daha çok alışır

Desteğin için çok teşekkür ederim 1 hafta zorlayarak memede tutmaya çalışacağım olmaz ise emzirme danışmanlığı almayı düşünüyorum. Beni en çok üzen sütüm var ama bebeğime yetirince veremiyor oluşum biliyorsunuz sağma makinesi göğüsü bebek gibi boşaltamıyor bebeğin emme kuvveti daha fazla, yoksa mama vermek sorun değil aman mama almasın kafasında değilim ama olmuyor iştee

Evet biliyorum zaten inanıyorum ben, sen de inan. Memeni tutacak

Emzirme ile ilgili eğitimler vs denedin mi hiç bizim buradaki asm de bebeği emzirmeyi tutmayı herşeyi gösteriyorlar yanında emziriyorsun vs belki sana yardımcı olurlar inşallah düzelir bu durum

Kızlar ya doktor bana 40 ın çıkınca gel muayneye demişti ama benim gitmeye canım istemedi ama gitsem iyi olucak gideniniz var mı vajinal bakıp smear mi alıyor ?

Ben 15 gun kontrole gittim.. Vajınal ultrason yaptı.. Kanama bölgelerine baktı, korunma vsvs acıklama yaptı.. O kadar.. Bide bnde myom mu ne gördü, emin olamadı, ayrıca ultrasona gircem.. Ama bu zmna kadar gittgm jinekolojik muayenelerde hersey temiz demişlerdi.. Yınede emın olalım dedi..

Ftsklc47 bugun kadın dogum acile gittim noolur noolmaz diye.. Muayene etti vajınal.. Bi sorun yok, dikişlerde normal.. Sadece hasta kulodu giyinme artık dedi, kuru tut dikişleri, bide benım göbek dikişlere geldıgı için terleme yapıo sanrm onun için korse ve dikiş bölgesine gazlı bez koy dedi.. Gaz durumunu soyledm, ameliyat sonrası bagırsaklar anca kendıne gelebılıo, hareket etmeye baslayın yavasca egzersiz yapın dedi.. Ve eve gelince de aklıma geldı, kabızlık da sanrm demir ilacından, onu içiyorum ya unutmuşum
Senın normal dogumdu ama yınede yazayım dedim.. Sende epizyona dikkat et, Bi sıkıntı olmasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…