2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bnmkı de öyle, yangına rüzgar yap hemen aranıyor, Bı tek emme refleksi muhtesem zaten ben 4.aya kadar sabretmeyi planlıyorum ama ondan sonra da o ister mi emzik bilemem.. Emzık cok rahatlık cunku
Evet uykuya dalarkende cok rahat oluyo bana bende disleri cikmadan biraktirmayi dusunuyorum insallah tabi

Saglık ocagına da götürebilirsın.. Gecen ben gittim sadece tarttırıp cıktım, saniye sürmedi, hele böyle 3 gibi gidince sabahki kalabalık da olmuyo.. Eger cok aklına takılırsa öyle yap bence

Ben daha hiç sağmadm sütümü hep memeden verıorm valla, taze taze dumanı üstünde içio
Bende sagmiyordum kilo almayinca doktor sag ver gorerek ver kac cc ictigini dedi oyle sagmaya basladim en guzeli kaynaktan hizmet biberonla veriyorum meme reddi yasicaz gibi sanki memede bi aglamalara basladi ilk kez az once

Tam agladıgı agzını açtıgı anda meme ucunu büzüştürüp ne kadar tıkarsan tıkcan ağzına aslında, ilk başta hep öyle yaptım ben, hastanede de öyle yaptırdılar, sımdı asırı mudahale etmıorm, kendı kavrıyor bgm21

Evet uykuya dalarkende cok rahat oluyo bana bende disleri cikmadan biraktirmayi dusunuyorum insallah tabi

Eymen 3e dogru bıraktı, kendlıgınden.. Yırtıodu emzıklerı snra duzgun cekemeyınce sogudum emzıkten bıraktı.. Akışına bıraktıgm tek şey emzik oldu, o da sorunsuz çözüldü

Katılarak ağlıyor morartıyor kendini oturup bende ağladım onunla sonra biberonla süt verdim. Neden böyle yapıyor anlamıyorum

Katılarak ağlıyor morartıyor kendini oturup bende ağladım onunla sonra biberonla süt verdim. Neden böyle yapıyor anlamıyorum
Pes etme, her beslenme zamanı denemeye devam et.. Anne kararlı olunca çocugun inadı kırılıo.. Cok kafana takma ama denemeye devam etmelisin

Arkadaşlar eviniz kaç derece ve bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev 23-24 derece ben sadece zıbın ve penye tulum giydiriyorum. Uyuyorsa üzerini örtüyorum. Şapka hep düşüyor kafasından
22.1 derece birkez 23.8 olmuşdu sıcakdan bayılacaktık zobın pente tulum ile ilerliyoruz şapka eldiven takmıyoruz hiç derece yükselince yüzü hep isilik oluyor o yüzden 22 çok iyi

Rezene içiyormusun anne sütünden bebegede iyi geliyor hafif sulu yapiyor rahat rahat

Saglık ocagına da götürebilirsın.. Gecen ben gittim sadece tarttırıp cıktım, saniye sürmedi, hele böyle 3 gibi gidince sabahki kalabalık da olmuyo.. Eger cok aklına takılırsa öyle yap bence
2 ay aşısı varya artık o zaman götürürüm canım az kaldı ona. Daha götürmicem ya gözüm korktu çok gri kod gri kod anonsta oldu neyse gri kod. Ortam çok kötüydü özel hastanede bile

Eymen 3e dogru bıraktı, kendlıgınden.. Yırtıodu emzıklerı snra duzgun cekemeyınce sogudum emzıkten bıraktı.. Akışına bıraktıgm tek şey emzik oldu, o da sorunsuz çözüldü
Ben emziği unuttum vermeyi bebiş şimdi almıyor nappcammm
Şu aralarda uyku düzenimiz bozuldu
Hemencecik uyanıyor 2.3 saat uykusu günde bir yada iki kere

Kızlar kalça ultrason una gittiniz mi ben gitmek istemiyorum çok yoğun hastaneler salgın dan dolayı çok ikilemde kalıyorum birkere gittik Dr hemen kaçın çok kötü buralar deyince inanın ateşlenmesi çok tıkanmazsa acile bile gitmem iki küçük bebek olunca hastalıkşarından korkar oldum beni yargılamayın ne olur 1 aydır burun tıkanıkşıgı ile ugraşınca beterinden korkar oldum

Ay bende ondan korkuyorum işte hazırlıksız olmak hiç sevmiyorum o masayı ben gitmiycem galiba vazgeçtim

Ahahaha ben alttan bakacağını biliyordum ama spekulumla bakacağını bilmiyordum nefret ediyorum o şeyden

Ay bende ondan korkuyorum işte hazırlıksız olmak hiç sevmiyorum o masayı ben gitmiycem galiba vazgeçtim
Doğumdan 30 gün sonra dikişimde şişlik hissedince göstermek için gittim ultrason ile baktı karnıma bi şey yok dedi, kan değerlerime baktı o kadar sonra tekrar geleyim mi dedim gerek yok dedi sanırım yırttım

Kızlar şey sorucam benim doğum yapalı yarın tam 48 gün oluyor kanamam kesileli 2 hafta olmuştur belki daha bile fazla ama ben adet olmadım normal mi bu olmam gerekmiyor muydu? 42. gün doğum kontrol hapına başladım acaba o yüzden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…