2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
2 ay aşısı varya artık o zaman götürürüm canım az kaldı ona. Daha götürmicem ya gözüm korktu çok gri kod gri kod anonsta oldu neyse gri kod. Ortam çok kötüydü özel hastanede bile

Beyaz koda yakın bişeymiş.. Her kış bu kodlar hastanelerde artıyor ne yazık ki ben hiç gitmek istemiyorum hastaneye.. Haftaya Allahtan bısey yok.. Sonraki haftalarda yıne var randevular

Ben emziği unuttum vermeyi bebiş şimdi almıyor nappcammm
Şu aralarda uyku düzenimiz bozuldu
Hemencecik uyanıyor 2.3 saat uykusu günde bir yada iki kere

Valla benımde aklıma gelmedi emzik vermek.. Dedım Bı 4.ay göreyim ama bu sefer de alcanı sanmıyorum nasip bakalım..
Ben bnmkının uyku duzenını bıle çözemedim.. Sabah Bi uyuyo onu bılıorm.. Gerisi genelde memede gecıo, memede yasıyo resmen

Benim oğlan öksürmeye başladı hafiften ara ara öksürüyor, gruptaki bebeklerin hastalık haberlerini aldıkça onlara üzülüyordum ve benimki de olur mu diye korkuyordum, korktuğum başıma mı geliyor acaba çok kafaya taktım

9 gibi uç yerine göğsümü vereyim dedim, o inat ben inat. Uğraştım durdum, sonuç onun inadı benim inadımı yendi bildiğin ağzına dayadım ve hanımefendi meme ağzında emmeden durdu öyle, ucu takınca ise cop cop emdi

Ben de aynı moddayım. Bir kere öksürse hemen devamı gelecek mi diye yüreğim ağzımda. İnşallah artık hiçbir bebiş hasta olmaz

Ben neler kullandım bi bilsen işte en büyük etken o göğsü düzenli sağmak ama onada vakit olmuyor çoğu zaman

Ahahaha ben alttan bakacağını biliyordum ama spekulumla bakacağını bilmiyordum nefret ediyorum o şeyden
Yaa onu niye yapıyorlar ki bana ilk doğumda yapılmamıştı şimdi korktum gitmeye valla ne gerek var nefret ediyorum ondan zaten iki kez yapılmak istenmişti iki doktorda beni kovmuştu ben en iyisi hiç gidip kendimi kovdurmiyim

Ay bende ondan korkuyorum işte hazırlıksız olmak hiç sevmiyorum o masayı ben gitmiycem galiba vazgeçtim
Gıt gıt belki seninki üstten bakar
Ahahaha ben alttan bakacağını biliyordum ama spekulumla bakacağını bilmiyordum nefret ediyorum o şeyden
Hahah bana dıyorkı cok kasıyorsun kendini yoo dedım kullanılmaya kullanılmaya kapanmış dedım kahkaha attı kullanmaya başla artık dedi
Aldıgın hap emzırırken kullanılandan degıl mı ?

Evet evet kadın Doğum doktorum yazdı zaten emziren anneler için.

Hahah bana dıyorkı cok kasıyorsun kendini yoo dedım kullanılmaya kullanılmaya kapanmış dedım kahkaha attı kullanmaya başla artık dedi
Ayy biraz da bu konuyu konuşabilir miyiz ?
Cidden kapanmış çünkü bir tek benimkinin kapanmadığına sevindim

Biz cinsel ilişkiyi kesmemiştik tamamen hatta doğum için hastaneye yatmadan önceki gece olmuştu en son toplamda 45 50 gün sonra birliktelik oldu ama dediğiniz gibi ben kapandı sandım hatta eskisi gibi vajinusmus hastalığım geri geldi sandım halada kapanmış gibi hissediyorum ilişkiden soğudum açıkçası

Dile kolay 8 ay hamılelık 2 ay lohusalık 10 ay kapanır tabi birde normal dogum yok orayla hıc oynanmamıs

Ooo 45-50 güncük korkma korkma kapanmaz o vakıt
Rahat böyle yeeeah

Bence seninki anca yarı kapalıdır
Dile kolay 8 ay hamılelık 2 ay lohusalık 10 ay kapanır tabi birde normal dogum yok orayla hıc oynanmamıs

Ooo 45-50 güncük korkma korkma kapanmaz o vakıt
Rahat böyle yeeeah
Alpi biz yanmışız

Ben neler kullandım bi bilsen işte en büyük etken o göğsü düzenli sağmak ama onada vakit olmuyor çoğu zaman
Bugün sağdım 2 saat emzirmedim ikisinide sağdan 60 cc soldan 40 cc çıktı 40 cc asla oğluma yetmez hepsini sağmıyo makina farkındayım amayinede yeterli gelmez bence gece uzun uyudukları için oldu bu hastalar diye antibiyotikte uyku yapıyo ve oğlum emzik alıyo tazikliyse içiyo bence sonra beni emzik gibi kullanıyo ben sanıyorum ki hasta dinleniyo yoo mamayı nasıl lık lık içiyor emzik gibi kullanmassın diye çekiyodum bende ama hiç gelmediğini görmek çok yıpratıcı gerçekten çok üzüldüm umarım düzelir bu durum sağmak vakit alıyor sonra onları yıkamak etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…