2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy bu konu 32 haftalarda olmuştu en son ve 40 tan sonra bi kez oldu çok canım yandı kapanmış dediğiniz bu mu düzelicekmi bu ya bende soğudum gerçekten

Bak olurda ıkıncıyı yaparsan bu özleme işi daha farklı oluyor . Kızımı 1 sanıye gormesem bırı kucagında fazla tutsa özlüyordum. Oğlumda bıri baksada kacsam azcık dıyorum
Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum bugün bize misafir geldi eşim dediki ilkinde insanlara müdahale ederdin kafasını şöyle tut böyle tut diye. Bakıyorum bunda biri tutsun da nasıl tutarsa tutsun modundasın Gerçekten öyleyim

4. Ayda hayatta almaz ki bence o zaman vereceksen hiç verme biraz sabret canım. Zaten 8 ay sonra bıraktırmaya çalışacaksın yaşına doğru hiç gerek yok eğer 4. Ayda kabul ederde alırsa. Bence en zor zamanlar emzik konusunda şimdi, eğer vermek istiyorsan şimdi ver. Yaşına doğru konuşmada başlıyor o yüzden sabredebilirsen verme bence

Bende tam tersi ilkte çok rahattım ama bunu kimseye vermek istemiyorum

Aynen bende öyleyim ya.. Halbuki ilkine titremem lazımmış, dün eşim yogun bakımdaki doktorun Eymen hakkında söylediklerini anlattı hatta hepsını söylettiremedim bile, yüreğin dayanmaz dedi, en son kendınızı hazırlayın demiş doktor iyiki haberim olmamış, şimdi bile kahroldum, o zmn heralde kafayı yerdim

Ama bide 2.lerde ilkteki hataları yapmayınca daha Bi rahat oluyosun, bide tecrübelisin, tecrübe aslnda cocuk bakımı da degıl, sadece cocuklu hayatı bılıoruz, benımsemişiz ve 2.ye talip olmuşuz.. O yuzden bende 2 numaramın üstüne daha çok düşesim gelıo

Ayy biraz da bu konuyu konuşabilir miyiz ?
Cidden kapanmış çünkü bir tek benimkinin kapanmadığına sevindim
Kapanmıyor kızlar bir iki kez daha deneyince çözülüyor dili şaka bir yana geçen doğumda doktor kayganlaştırıcı kullanabilirsin hafif acı vs hissetmen normal demişti. Hormonlarla da ilgili sanırım

Ayy biraz da bu konuyu konuşabilir miyiz ?
Cidden kapanmış çünkü bir tek benimkinin kapanmadığına sevindim

Ben İlk defa o spekulum mu nedir onu yapınca bagırdm, bu zmna kadar İlk defa hafiften bagırdm boyle kontrolde fılan.. Sonra vajınal ultrason yapılırken telefonla konustum, oyle rahatladım ordakı kaslarım bu sefer bayagı iyi durumda sanrm, çiş kaçırma yaşamadım hiç bu sefer mesela.. Ama işte o kuruluk durumu, ve cidden kullanılmadığı için pas tutması

Bende İlk dogum sonrası vajınusmus oldum sanmıstm ama sezeryan sonrası kuruluk olabılıomus.. İlişki sıklığı arttıkca gectı.. Yavas Yavas ısınma turları yapın true

Bende onu düşünüyorum ama sabredebilcek miyim bilmiyorum yaşına dogru bıraktırmadm ben eymenın, 3 yasına dogru bıraktı, kendı ıstegıyle.. Bunda da mudahale etmem de, emmesi bozulursa üzülürüm.. Sağmıyorum cunku, memem şişince uyandırıp verdgm de oluyo.. Makınayla ugrasmak bile zor gelıo.. Çok üşengeç oldum ya

Bende İlk dogum sonrası vajınusmus oldum sanmıstm ama sezeryan sonrası kuruluk olabılıomus.. İlişki sıklığı arttıkca gectı.. Yavas Yavas ısınma turları yapın true
Olmuyor ya hala kendimi acayip kasıyorum sanki duvar var bide sızlama çok yaşadım enfeksiyon var gibi belkide vardır geçen senin bahsettiğin akıntılarda oluyor bende sarı gibi

Ayy kızlar acaba bana antibiyotik filan vermezlermi yaa emzirmeye uygun bitki çayıyla iyileşirim diye bekledim ama yok banamısın demiyor iyice kötüleştim boğazımda beyaz beyaz enfeksiyon çıkmış kulaklarıma vuruyor ağrısı öldüm bittim çay içmekten nane limon adaçayı banamısın demiyor nasıl bir illetse

Çok geçmiş olsun canım Antibiyotik verir Dr diye düşünüyorum doğum sonrası bile veriyorlar bebeği etkilemeyecek antibiyotik verir bende hamileyken çok kötü olmuştum bal zencefil karabiber limon karışım macun yaptım 2 tatlı kaşıgı sabah öğle akşam o şekilde atlattım birde kusana kadar su içtim ama sen şuan hiç ihmal etme bir yazı okudum akşam şöyle diyordu senin öksürügün bebeğinin zatüresi olabilir diye sakın ihmal etme ama mümkünse çift maske tak acile giderken ve geldiğinde eve bütün kıyafetlerini çıkar yaka çok kötü salgın varmış ihmal etmeyelim çok çektin hastanede bebeğin ile canım tekrar hasta olmasın minnak kurabiye

Ahh onu hiç hatırlatma ondanda ayrı korkuyorum zaten hastalığını yeni atlattı 10 gün hastanede yattı yavrum benim yüzümden tekrarlar diye ödüm kopuyor ama işte emdiği için dipdibeyiz inşallah o tekrar rahatsızlanmadan atlatırım gerçekten çok fena bir salgınmış 1 haftadır böyleyim düzelme asla yok iyice kötüleşiyorum birde senin tarifini deneyim ya aslında sağlık ocağına gittim ama emziriyorsun hiç birşey veremem dedi sanki böyle daha iyi oldu da iyice kötü oldum

Kızlar böyle hani geniz akıntımız olur onu bir ses çıkartarak geri itmeye çalışırız ya burnumuzdan bir ses gelir yaparken öyle bi ses çıkarıyor devamlı normal mi o ses. Çok ciddiye almadım ama şimdi tedirgin oluyorum devamlı yapıyor onu

Canım bence bebeğin kolik değil de daha çok atak haftasında gibi çünkü bizde de öyle oldu bir hafta çektik bu durumu ondan sonra nispeten de olsa düzeldi çok şükür
Muhtemelen canım çünkü bugün daha iyi daha çok uyudu o gün cidden çok zorladı bizi uyumak bilmedi. Bugün daha sakindi şükür ki

Akşam öksürüyor demiştim ya gece ateşlendi 38 çıktı ateşi, şurup verdim mecburen öyle geçti. Şimdi ölçtüm yine çıkmış ateşi

Gecmıs olsun canım.. Bu kış ateş çok olucak sanrm, hiç ateşi çıkmayan Eymenin bile çıktı atesı.. Dıkkat edin kızlar hepınız sureklı kontrol et cnm atesını, genelde 3 gunde gecıomus, gecmezse doktor getirin dio.. 3 gun onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…