2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kız geçen gün sen değil miydin kaynanam gelmiyor diyen, hatta o zaman da yazacaktım sana ne güzel gelmiyor işte diye de vazgeçtim mecbur kabullenip duymayacağız onları mecbur. Benimki de burda olsa çocuğu sarıp sarmalar mesela. Bana da sürekli üşür üşür der, he bir de dk başı emzir Belki de o yüzden isilik oldu benim kız, çünkü alıştırmıyorum/alıştırmıyoruz aşırı sıcağa.

Yoğun kam bende de gelmiyor. O yüzden emin de olamadım. Herhalde ben de oldum, oysaki ben aylarca yine olmam zannediyordum
Canım bende de aynı yani tamamen bitti diyemiyorum bir geliyor bir gelmiyor hala devam ediyor ara ara. O günüm çok stresliyse geldiğini farkettim psikolojik olabilir. Ya da o gün korse taktıysam gelebiliyor artık korseyi pek takmıyorum unutuyorum

O günleri görecek miyiz ya benim büyük kızım sabah 7 de kalkıyor dün akşam 20 30 da uyudu oh ne güzel erken yattı dedim. 23 de bir uyandı gece 3 e kadar uyuyamadı, iki aydır öğlende uyumuyor bir insan uykudan bu kadar mı nefret eder ya.Sonra sabaha karşı bir daha uyandı yanımıza geldi, nerdeyse 3 yaşına gelecek hala deliksiz bir uykusu yok uyuyan çocuğu da uyandırıyor bir de gece anne anne diye bağırıp, gerçekten tüm tahammül sınırlarımı zorluyor. Poposunu silerken küloduna bir damla çiş geldi az önce, değiştirmemek için yarım saat ağladı sanki öldürüyoruz. Gerçekten arkadaşlar bugünlerinizin kıymetini bilin

Ay ben saldım korseyi ya bilmiyorum ki canım, ben çok şükür kafa olarak rahatım bu aralar. Birine yagmurcicegii demişti galiba sarı akıntı sonrası adet başlıyor falan diye. Bende de ilk sarı akıntı başladı, ilişki sonrası lekelenme,sonra taze kan, şimdi de yine kahverengi akıntı anlamadık ben bu işi. Ayın 10u gibi giderim bakalım doktora tekrar

Cıktı geldi sonra kayınpederimle kavga etmişler ondan geldi. Ben duymuyorum tam tersini yapıyorum vallaha hiç umrum değil

Kızlar bizde kan uyuşmazlığından dolayı uzamış sarılık var. Doktor 3-4 aya kadar sürebilir dedi. 2. Ay kontrolünde soracağım ama şu anda devam ediyor mu kendim pek anlayamıyorum ama eli ve yüzü arasında çok fazla ton farkı var. Sizlerde de öyle mi yoksa elinin rengi ve yüzünün rengi yakın mı? Umarım bitmiştir sarılık

Benim bebeğimi elleri yüzünden daha beyaz ama kapalı olduğu için alakası var mıdır bilmiyorum

Benim ilkinde daha yoğun kanamam vardı lohusalıkta ama bir aydan sonra hiç gelmemişti. Bende ilk ilişkiyi 35. Gün filan yaşadım ama ondan bağımsız geliyor bence. Bende gidicem inşallah hep bir şey çıkıyor

Kızlar sizde de öyle mi ya benim adetim eski adetimden daha fazla geliyor

Kaynanamla normalde bir problemim yoktu ama doğumdan sonra ben de sinir olmaya başladım her konu hakkında fikir belirtiyor. Ben artık cevap vermiyorum çünkü anlamıyor. Bebeğim sarılık olduğunda bile bana ettiği laf ‘sen ilk gün sütünü veremedin ya ondan oldu’ Bana sürekli eskiden köy yerinde ilaç yoktu şöyle yapardık, o yoktu böyle yapardık diye anlatıyor. En son sinir olduğum olayda da diğer torununu ziyarete gitmiş, ben de çocuğun hasta olduğunu duydum eltimden, diyorum ki niye gittin sen de hasta olacaksın( kendi bebeğimi düşünüyorum aslında onu düşündüğümden değil de işte) bana diyor ki o hasta değil ki öksürüyor sadece, o sayılmıyor sanki hastalıktan. Valla hanımlar işimize gelen tavsiyeyi dinleyip gerisini duymamazlıktan gelcez sanırım yoksa kendimizi üzeriz boş yere

Duymamazlıktan gelmekle olmuyor ki insan bir süre sonra doluyor sakın bebeği yaklaştırma kaynanana benimki de öyle öksürükten bişey olmaz dedi hastalığını kabullenmedi 3 gün hastanede yattık onun yüzünden bebeğimle ciğerlerine inmiş ve göz göre göre hasta ettik diye söylenince de eşim annesini savunuyor yok kadın napsın bende söyledim bebek bu illaki hasta olacak annesine laf dedirtmiyo onun yuzunden birbirimizi yiyoruz evde

Sen sonuna kadar haklısın keşke eşin de savunmasa annesini. Benim bebeğim zaten hasta oldu onun üstüne geldi evimize hep uzak tuttum, kucağına almak isteseydi diyecektim de olmaz diye neyse ki istemedi.

Sen sonuna kadar haklısın keşke eşin de savunmasa annesini. Benim bebeğim zaten hasta oldu onun üstüne geldi evimize hep uzak tuttum, kucağına almak isteseydi diyecektim de olmaz diye neyse ki istemedi.
Suan eşimle konuşmuyorum zaten olan oldu uzatma dıyo bana. Ailesine gelince laf dedirtmiyo tam anneci bazen keske evlenmeseydım bile diyorum Bana hala annemi ara o büyük diyo ya

Eliyle yüzü arasındaki fark canım

Eklentiler

• IMG_7773.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 74

Üç günde toparlanmasına çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun

Eşiniz çok yanılıyor. Hayır, bebekler hasta olmaz, olmamalı. Çocuktur hasta olur, ona tamam ama bizimkiler daha çocuk değil, bebek. Altı aydan, hatta bir yaşından küçük bebeklerin hastalıklardan korunması lazım. El kadar bebeklerimiz hasta olunca neler olduğunu gördük. Benim 5 yaşındaki oğluma hafif soğuk algınlığı yapan virüs 40 günlük oğlumu zatürreden bir hafta yatırdı. Aynı şekilde sizin bebek de babaanesinin ayakta misafirliğe gide gele atlattığı hastalık yüzünden çok daha geç toparlanabilirdi. El kadar bebeğe damar yolu açılırken eşiniz yanınızda değildi herhalde böyle düşündüğüne göre. (Tabii umarım sizinki tek bir seferde ve kolayca açılmıştır ama genelde öyle olmuyor.) Olan olmuş, tabii ki uzatmanın anlamı yok ama başımıza gelenlerden ders almazsak yavrumuzun en güzel bebeklik günleri ona da bize de zehir olabilir. Bu konu asla taviz vermeyeceğimiz bir konu olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…