- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Kız geçen gün sen değil miydin kaynanam gelmiyor diyen, hatta o zaman da yazacaktım sana ne güzel gelmiyor işte diye de vazgeçtimHer şey iyi hoşta kaynanamın saçmasapan huyları beni kanser ediyor. Her seferinde diyorum ki bu kez sinirlenmicem yüzümü asmıcam yok olmuyor. Gaz masajı yapıyorum bebeğe sonra ayaklarını karnına doğru çekip bırakıyorum Allahım yaptırmamaya çalışıyor. Yok eecikleri birbirine giriyormuş yok onun canı neymiş ben napıyomuşum ona yapsam acısına dayanamazmış. Hani bebek beyaz gürültü sesinde duruyor ya benim geçen forumada atmıştım fisher pricenin oyuncağını aldım diye ses calıyor öyle oyuncak dediğimde. Bunu açıyorum bununla duruyor uyuyor diyorum hadi be olur mu öyle şey neymiş bunla uyumazmış. Her şeye bir karışma merakı. Elli kere zaten balkona cıkıp giriyor. Üzülüp cağırıyorum sonra çağırdığıma pişman oluyorum bütün sinir dengemi altüst ediyor kadın ya. Şimdi açtım o sesi uyudu cocuk hiçbir şey olmamış gibi bak o sesle uyuyor diyor ya sabır.
Canım bende de aynı yani tamamen bitti diyemiyorum bir geliyor bir gelmiyor hala devam ediyor ara ara. O günüm çok stresliyse geldiğini farkettim psikolojik olabilir. Ya da o gün korse taktıysam gelebiliyor artık korseyi pek takmıyorum unutuyorumYoğun kam bende de gelmiyor. O yüzden emin de olamadım. Herhalde ben de oldum, oysaki ben aylarca yine olmam zannediyordum
O günleri görecek miyiz ya benim büyük kızım sabah 7 de kalkıyor dün akşam 20 30 da uyudu oh ne güzel erken yattı dedim. 23 de bir uyandı gece 3 e kadar uyuyamadı, iki aydır öğlende uyumuyor bir insan uykudan bu kadar mı nefret eder ya.Sonra sabaha karşı bir daha uyandı yanımıza geldi, nerdeyse 3 yaşına gelecek hala deliksiz bir uykusu yokAz kaldı az geceleri daha uzun uyuyacaklar bende sabırla bekliyorumhayır ben varken elli kere uyanan çocuğum annemin olduğu günler sadece acıktığı için uyanıyor. Annem sabah 6 da bana verdi mık mık mık hiç durmadı. Garezi bana bu çocuğun
Ay ben saldım korseyiCanım bende de aynı yani tamamen bitti diyemiyorum bir geliyor bir gelmiyor hala devam ediyor ara ara. O günüm çok stresliyse geldiğini farkettim psikolojik olabilir. Ya da o gün korse taktıysam gelebiliyor artık korseyi pek takmıyorum unutuyorum
Cıktı geldi sonra kayınpederimle kavga etmişler ondan geldi. Ben duymuyorum tam tersini yapıyorum vallaha hiç umrum değilKız geçen gün sen değil miydin kaynanam gelmiyor diyen, hatta o zaman da yazacaktım sana ne güzel gelmiyor işte diye de vazgeçtimmecbur kabullenip duymayacağız onları mecbur. Benimki de burda olsa çocuğu sarıp sarmalar mesela. Bana da sürekli üşür üşür der, he bir de dk başı emzir Belki de o yüzden isilik oldu benim kız, çünkü alıştırmıyorum/alıştırmıyoruz aşırı sıcağa.
Benim bebeğimi elleri yüzünden daha beyaz ama kapalı olduğu için alakası var mıdır bilmiyorumKızlar bizde kan uyuşmazlığından dolayı uzamış sarılık var. Doktor 3-4 aya kadar sürebilir dedi. 2. Ay kontrolünde soracağım ama şu anda devam ediyor mu kendim pek anlayamıyorum ama eli ve yüzü arasında çok fazla ton farkı var. Sizlerde de öyle mi yoksa elinin rengi ve yüzünün rengi yakın mı? Umarım bitmiştir sarılık
Benim ilkinde daha yoğun kanamam vardı lohusalıkta ama bir aydan sonra hiç gelmemişti. Bende ilk ilişkiyi 35. Gün filan yaşadım ama ondan bağımsız geliyor bence. Bende gidicem inşallah hep bir şey çıkıyorAy ben saldım korseyiya bilmiyorum ki canım, ben çok şükür kafa olarak rahatım bu aralar. Birine yagmurcicegii demişti galiba sarı akıntı sonrası adet başlıyor falan diye. Bende de ilk sarı akıntı başladı, ilişki sonrası lekelenme,sonra taze kan, şimdi de yine kahverengi akıntı anlamadık ben bu işi. Ayın 10u gibi giderim bakalım doktora tekrar
Anladım canım peki çok mu fark var. Umarım normal olan budur sarılığı bitmiştirBenim bebeğimi elleri yüzünden daha beyaz ama kapalı olduğu için alakası var mıdır bilmiyorum
Yani baktığımızda farkediliyor elleri daha beyaz yüzündenAnladım canım peki çok mu fark var. Umarım normal olan budur sarılığı bitmiştir
Benimde fazla geldi normalde 2 gün olurum bu sefer 6 gün sürdü ve çok koyuydu inşallah normaldirKızlar sizde de öyle mi ya benim adetim eski adetimden daha fazla geliyor
Duymamazlıktan gelmekle olmuyor ki insan bir süre sonra doluyor sakın bebeği yaklaştırma kaynanana benimki de öyle öksürükten bişey olmaz dedi hastalığını kabullenmedi 3 gün hastanede yattık onun yüzünden bebeğimle ciğerlerine inmiş ve göz göre göre hasta ettik diye söylenince de eşim annesini savunuyor yok kadın napsın bende söyledim bebek bu illaki hasta olacak annesine laf dedirtmiyo onun yuzunden birbirimizi yiyoruz evdeKaynanamla normalde bir problemim yoktu ama doğumdan sonra ben de sinir olmaya başladım her konu hakkında fikir belirtiyor. Ben artık cevap vermiyorum çünkü anlamıyor. Bebeğim sarılık olduğunda bile bana ettiği laf ‘sen ilk gün sütünü veremedin ya ondan oldu’ Bana sürekli eskiden köy yerinde ilaç yoktu şöyle yapardık, o yoktu böyle yapardık diye anlatıyor. En son sinir olduğum olayda da diğer torununu ziyarete gitmiş, ben de çocuğun hasta olduğunu duydum eltimden, diyorum ki niye gittin sen de hasta olacaksın( kendi bebeğimi düşünüyorum aslında onu düşündüğümden değil de işte) bana diyor ki o hasta değil ki öksürüyor sadece, o sayılmıyor sanki hastalıktan. Valla hanımlar işimize gelen tavsiyeyi dinleyip gerisini duymamazlıktan gelcez sanırım yoksa kendimizi üzeriz boş yere
Bir ben uykumu alamıyorum yaa ne kadar uyursam uyuyayım yorgun kalkıyorumYaauykunu alarak kalkmak ne büyük nimet gerçekten ruh halim düzeldi
Sen sonuna kadar haklısın keşke eşin de savunmasa annesini. Benim bebeğim zaten hasta oldu onun üstüne geldi evimize hep uzak tuttum, kucağına almak isteseydi diyecektim de olmaz diye neyse ki istemedi.Duymamazlıktan gelmekle olmuyor ki insan bir süre sonra doluyor sakın bebeği yaklaştırma kaynanana benimki de öyle öksürükten bişey olmaz dedi hastalığını kabullenmedi 3 gün hastanede yattık onun yüzünden bebeğimle ciğerlerine inmiş ve göz göre göre hasta ettik diye söylenince de eşim annesini savunuyor yok kadın napsın bende söyledim bebek bu illaki hasta olacak annesine laf dedirtmiyo onun yuzunden birbirimizi yiyoruz evde
Suan eşimle konuşmuyorum zaten olan oldu uzatma dıyo bana. Ailesine gelince laf dedirtmiyo tam anneci bazen keske evlenmeseydım bile diyorum Bana hala annemi ara o büyük diyo yaSen sonuna kadar haklısın keşke eşin de savunmasa annesini. Benim bebeğim zaten hasta oldu onun üstüne geldi evimize hep uzak tuttum, kucağına almak isteseydi diyecektim de olmaz diye neyse ki istemedi.
Eliyle yüzü arasındaki fark canımKızlar bizde kan uyuşmazlığından dolayı uzamış sarılık var. Doktor 3-4 aya kadar sürebilir dedi. 2. Ay kontrolünde soracağım ama şu anda devam ediyor mu kendim pek anlayamıyorum ama eli ve yüzü arasında çok fazla ton farkı var. Sizlerde de öyle mi yoksa elinin rengi ve yüzünün rengi yakın mı? Umarım bitmiştir sarılık
Duymamazlıktan gelmekle olmuyor ki insan bir süre sonra doluyor sakın bebeği yaklaştırma kaynanana benimki de öyle öksürükten bişey olmaz dedi hastalığını kabullenmedi 3 gün hastanede yattık onun yüzünden bebeğimle ciğerlerine inmiş ve göz göre göre hasta ettik diye söylenince de eşim annesini savunuyor yok kadın napsın bende söyledim bebek bu illaki hasta olacak annesine laf dedirtmiyo onun yuzunden birbirimizi yiyoruz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?