2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
2 buçuk yaşında yeğenim var kardeşim senin anlattıklarının aynısını yaşıyor şuan. Her gün yenidoğan mı zor yoksa 2 buçuk yaş mı tartışmasını yapıyoruz ben onu gördükçe Allah yardımcın olsun diyorum çok büyük sabır istiyo. Her çocuk aynı değildir mutlaka ama bizimki çok fena şeninde Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer bu dönemleride

Ya çıldırmamak işten değil, haklısın ama ben senin kaynanana üzülüyorum biraz ya. Kendisi çok çekmiş belli ki. Kendi kaynanasıyla kıyaslayınca kendini melek gibi görüyordur, ki öyle de olabilir gerçekten yani kötülüğüne değil de cahilliğinden yapıyor gibi geliyor bana. Belki güzellikle söyleyip aptala anlatır gibi tane tane anlatırsan laftan anlayabilir gibi düşünüyorum, tabii yanılıyor da olabilirim

Suan eşimle konuşmuyorum zaten olan oldu uzatma dıyo bana. Ailesine gelince laf dedirtmiyo tam anneci bazen keske evlenmeseydım bile diyorum Bana hala annemi ara o büyük diyo ya
Çoğu erkek böyle, ailesinin kötü yönünü göstermeyi sevmiyor ama unutmamalıdır ki onun ailesi önce sen ve bebeğiniz bunun farkında olmalı niye aramanı istiyor ki anlamadım

Yok anlamıyor eşimde çok bıkmış bu yüzden annesinden. Artık annesine katlanmıyor bile düşün ben sana katlanayım

Göreceksin, göreceksin. Şimdi o külodunu değiştirmek istemeyen yavrucuk birkaç seneye üstüne su damladı diye komple tişörtünü değiştirmek isteyecek mesela hatta bunu ev dışında da yapacak. Sonra yanınızdaki yedek tişörtü beğenmeyip olaylar çıkaracak. evet, aynen, güzel günler çok yakında

Şaka bir yana bence en iyisi her günün kıymetini bilmek, çünkü ne yazık ki iyi günler diye bir şey yok. İyi günlerden kastımız sorunsuz günler ise, o günler geldiğinde istemediğimiz kadar büyümüş (ve bizden de bir o kadar uzaklaşmış) olacaklar. Bizim de bir vakitler yaptığımız gibi.

İşte o iki buçuk yaştan bende de var.Bazen bebeğin gazına sancısına kurban olayım diyorsun onun yanında. O kadar zor ve yıpratıcı ki. Bazen sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum

Kizlar acil bakarmisiniz mama almaya gitcem simdi sma otipromu sma comfortmu iyi? Hipp kullaniyordum bu aralar kabiz oldu bebegim asiri ikinip agliyor hemen tavsiye ederseniz denicem
Keşke sabah görseymişim canım kimsede yazmamıs halbukı ben yenılerde yazmıstım. Optıpro ıle 3-4 gunde bır kaka yaparken comfortla bız gunde 3 kere bıle yaptıgı oldu. Ben comforta gectım.

Güzel Anneler herkese bebegıyle mutlu saglıklı güzel yıllar diliyorum.. 2023 ü bu grup asla kötü hatırlamayacak çünkü bebeklerimize kavustuk çok şükür kötü hiç birşeyde yaşamadık hepımızın bebegı saglıklı ve yanımızda

Arkadaslar merhaba, 27sinde dogum yaptim, halen byuk tuvalete cikamadim. Tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir mi ne yapabilirim?

Arkadaslar merhaba, 27sinde dogum yaptim, halen byuk tuvalete cikamadim. Tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir mi ne yapabilirim?
Ben sezaryen oldum, ilk gece yapmıştım. Bol hareket ve hoşafın etkisi olduğunu düşünüyorum. Dut, kayısı, incir ve kuş üzümlü hoşafı bol bol içmiştim.

trueliving_ canım gecmıs olsun dün deprem olmuş. Artık her depremden korkar olduk Hele de bebek varsa yanımızda .
Evet canım yakındı bize alttan baya salladı herkes dışarı çıkmıştı bir süre ama ben çıkamadım bebiş olduğu için ama böyle artçı depremler olması iyimiş o yüzden biraz daha rahat içim rabbim beterinden korusun bütün milletimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…