2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sana şöyle diyim bunları eşin söylese bu kadar sinirlenmezsin emin ol çünkü aynılarını kocam söylüyor gülüp geçiyorum kaynanalar biraz batıyor söyledikleri bende aynıyım o söylese batar biliyorum ama zaten eşim aratmıyor kimseyi sağolsun sende hiç sinirlenme gül geç

Kızlar buzluktan çıkardığımız donmuş sütü ben mari usulü ısıttıktan sonra oda sıcaklığında ne kadar tutabiliyorduk? Yine üç saat mi?

Geçmiş olsun.. Kokulu kakayı bilemiyorum. Normal kaka kokusundan farkı ne? Ama diğer ikisi hep var bizde. Atlatır kolayca inşallah. Uyusun uyansın

Normalde kakası kokmuyor (en azından bizim kinin )hemen farkediykrum usuttugunde sıvı ve biraz ağır kokusu oluyor kakasının. çok şükür bugün daha iyiydi biraz balgamı var gibi.ins oda gecicek bakalım

Kızlar bebeklerimiz ne zaman oyuncak tutmaya başlayacak mesela oyun halısına yatırdığımızda bakacak oyuncaklara vuracak ya da sesli oyuncaklar oluyor ya kendisi tutup sallayıp bakacak mesela

Yeni yılimiz huzur sağlık ve emniyet içinde geçsin .. sevgili arkadaşlar
2023 çok sancılı ve üzücü oldu hepimiz için
Felaket deprem derken ..olumsuzluklara icinde bebeklerimize mujdelendigimiz ve kucağımıza da aldığımız bir yıldı

İnşallah bu yeni yılimiz her yönüyle hayırlı ve huzurlu esenliklerl dolu olur

Benim bebeğimi elleri yüzünden daha beyaz ama kapalı olduğu için alakası var mıdır bilmiyorum
Canım benimkinin de öyle un gibi pamuk elleri var yüzü de günden güne büyüdükçe aciliyor kilo aldıkça oyle farkettim
Ama ben hiç eldiven takmadım yani onunla alakası yoktur

Oyuncak sesine irikiliyor gibi oluyor benim yavrunun çıngırak vs değişik tepkiler veriyor ..bazı seslerde aglamsir oluyor çok antika ya

Suan eşimle konuşmuyorum zaten olan oldu uzatma dıyo bana. Ailesine gelince laf dedirtmiyo tam anneci bazen keske evlenmeseydım bile diyorum Bana hala annemi ara o büyük diyo ya
Canım eşinle umarım sorununu halledersin taze annesin kendini üzme artık.
İnsan ufacıklar diye kiyamiyor canımızdan can gidiyor gerçekten ama birazda dayanıklı ve sorunların üstesinden gelmeliyiz senin moralin yüksek olursa bebegede yansır anne kucağında hemencecik toparlaniyorlar ins

Bu erkekler neden evlenince anne oluyor yaa bekarken bi çoğu hiçte düşkün olmuyor evlenince kıymete biniyor

Keşke sabah görseymişim canım kimsede yazmamıs halbukı ben yenılerde yazmıstım. Optıpro ıle 3-4 gunde bır kaka yaparken comfortla bız gunde 3 kere bıle yaptıgı oldu. Ben comforta gectım.
Kimse bisey yazmayinca bi kez daha hipp aldim emin olamadim smada ne alacagimi bilemedim bi dahaki mamayi sma comfort alayim deneyim bakalim insallah ise yarar

Kızlar hepinize sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Birbirimizi görmesek de hayatımızın en özel dönemini konuşarak, endişelerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak geçirdik, bu çok özel bir şey benim için. Bebeklerimiz ve ailelerimizle güzel bir yıl geçirmeyi diliyorum hepimiz için

Kızlar 2. Ay aşısından sonraki gün bizim kız ishal olmaya başladı aşı olalı 3. Gün bugün. Böyle olan var mı? Korkmalı mıyım yoksa? Aşı yan etkisidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…