Yok canım olmadı. Doktoruna bi sor istersenKızlar 2. Ay aşısından sonraki gün bizim kız ishal olmaya başladı aşı olalı 3. Gün bugün. Böyle olan var mı? Korkmalı mıyım yoksa? Aşı yan etkisidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da.
Benimki 1.5 aylık şu an, birkaç gün önce kullanmaya başladım farkında değil ama ayakları ile vurup duruyor, yukarıdaki oyuncaklara bakıp dokunmaya çalışıyorKızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum gerçekten bu krizler bitmiyor her gün ama her gün başka bir şey2 buçuk yaşında yeğenim var kardeşim senin anlattıklarının aynısını yaşıyor şuan. Her gün yenidoğan mı zor yoksa 2 buçuk yaş mı tartışmasını yapıyoruzben onu gördükçe Allah yardımcın olsun diyorum çok büyük sabır istiyo. Her çocuk aynı değildir mutlaka ama bizimki çok fena şeninde Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer bu dönemleride
Benim kızımda duyusal hassasiyet var yani mesela dantelli külot giymez acıtır der, külotlu çorap giymez acıtır der, üzerine bir damla su dökülsün değiştirir ama çiş damlasın değiştirmezGöreceksin, göreceksin. Şimdi o külodunu değiştirmek istemeyen yavrucuk birkaç seneye üstüne su damladı diye komple tişörtünü değiştirmek isteyecek meselahatta bunu ev dışında da yapacak. Sonra yanınızdaki yedek tişörtü beğenmeyip olaylar çıkaracak. evet, aynen, güzel günler çok yakında
Şaka bir yana bence en iyisi her günün kıymetini bilmek, çünkü ne yazık ki iyi günler diye bir şey yok. İyi günlerden kastımız sorunsuz günler ise, o günler geldiğinde istemediğimiz kadar büyümüş (ve bizden de bir o kadar uzaklaşmış) olacaklar. Bizim de bir vakitler yaptığımız gibi.
Evet normal, benim doktorum geceleri 4 saatte bir beslenebilir uyandırmaya gerek yok demişti bir aylık olduktan sonra.Kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geçsin inşallahBenim bebeğim bir iki gündür gece 3 saat uyumaya başladı. Bir kaç kez oldu tabi uyandırmadım bende ama normal değil mi artık 3 4 saat uyumaya kalkarsa falan
Oğlum daha fazla uyuduğu oluyor aç olunca mutlaka uyanıyor zaten gece uykusu baya uzun ama mama veriyorum geceleriKızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geçsin inşallahBenim bebeğim bir iki gündür gece 3 saat uyumaya başladı. Bir kaç kez oldu tabi uyandırmadım bende ama normal değil mi artık 3 4 saat uyumaya kalkarsa falan
Ağlayıncaya kadar uyandırmıyorum, acıktığında ağlayıp beni de uyandırıyorKızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geçsin inşallahBenim bebeğim bir iki gündür gece 3 saat uyumaya başladı. Bir kaç kez oldu tabi uyandırmadım bende ama normal değil mi artık 3 4 saat uyumaya kalkarsa falan
Benimde aklımda bu. O tekmeler bir işe yarasın diyorum ama çıkacak seslerden ögh gelir mi onu düşündüm sonra. Sesli oyuncaklar bir süre sonra fenalık getiriyor insana. Tecrübeli annelere sormak lazım. Yeğenimde vardı bir iki bişey. Bana daral geliyordu meselaKızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
Oyun halası bizdeki sesli değil normal klasik oyun halısı ama şu konuda haklısın gerçekten bi kaç gün sonra o ses kulaklarını tırmalıyor insanın bizim yürütecimiz müzikliydi ben o sesli aparatı söktümBenimde aklımda bu. O tekmeler bir işe yarasın diyorum ama çıkacak seslerden ögh gelir mi onu düşündüm sonra. Sesli oyuncaklar bir süre sonra fenalık getiriyor insana. Tecrübeli annelere sormak lazım. Yeğenimde vardı bir iki bişey. Bana daral geliyordu mesela
Kızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
Benimde aklımda bu. O tekmeler bir işe yarasın diyorum ama çıkacak seslerden ögh gelir mi onu düşündüm sonra. Sesli oyuncaklar bir süre sonra fenalık getiriyor insana. Tecrübeli annelere sormak lazım. Yeğenimde vardı bir iki bişey. Bana daral geliyordu mesela
Bizimki iki güne bir tıkanır gibi oluyor. Çok müdahale etmiyoruz. İyice tıkalı görününce veya emmesini engellemeye başlayınca 2 3 damla sf damlatıp çekiyoruz. Evdeki neme ve toza bağlıyorum ben. Başka bir rahatsızlık yok çok şükür.Canlar iyi senelerbizimkinin burnu 3 haftadır hırıltılı normal mi sizce temizleyip duruyoruz hep aynı
Yazın almıştım bunu. Bir aylıktan itibaren denedim. Ama ne zaman denesem çok vakit geçirmedi. Onun için sesli mi olsaydı dedim ama bilemiyorum.Benimde aklımda bu. O tekmeler bir işe yarasın diyorum ama çıkacak seslerden ögh gelir mi onu düşündüm sonra. Sesli oyuncaklar bir süre sonra fenalık getiriyor insana. Tecrübeli annelere sormak lazım. Yeğenimde vardı bir iki bişey. Bana daral geliyordu mesela
Bana öğk getirmez diye düşünüyorum çünkü 7/24 beyaz gürültü sesi dinliyorum ondan bile öğk gelmediBenimde aklımda bu. O tekmeler bir işe yarasın diyorum ama çıkacak seslerden ögh gelir mi onu düşündüm sonra. Sesli oyuncaklar bir süre sonra fenalık getiriyor insana. Tecrübeli annelere sormak lazım. Yeğenimde vardı bir iki bişey. Bana daral geliyordu mesela
Oturma işi 6 ayı buluyor mu?aslında doğumdan itibaren kullanılıyor ama üç aylıktan itibaren daha verimli kullanır herhalde. Hemen almayacaksan şubatta ebebek indirimleri oluyor, onu bekle bari
Bizimkinin ayakla basınca ses çıkartma özelliği yok, ama tahminimce zaten ancak altı aylık olup da oturmayı öğrenene kadar basar o tuşlara, biraz gürültü yapabilir ama keyif de alabilir, bilemedim şimdi.
Beyaz gürültü uğultu çeşitleri gibi bizim oyuncakta. Belli bir süre sonra duymuyor gibi olabilir bile insan. Hepsi öylemi beyaz gürültülerin bilmiyorum ama aynı melodiyi sürekli duymak beni rahatsız etmişti daha önce.Bana öğk getirmez diye düşünüyorum çünkü 7/24 beyaz gürültü sesi dinliyorum ondan bile öğk gelmedi
Oturma işi 6 ayı buluyor mu?3ten sonra oturur demişti annem hiç araştırmadım. Yatmayı sevmiyor, oturtamadığım içinde genelde kucakta veya pusette. Otursun diye bekliyordum bende kollarımın sağlığı için. İki omuzda da kas yırtığı vardı. İyileşmişti. Şu an yine zorlanıyorlar hissediyorum. Küçücük bir yırtığı düzeltmek bile bir kaç sene sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?