Ben hep koyuyorum halısına baya seviyor. Elleri kolları ile vuruyor oyuncaklara. Bence artık zamanı bir süre sonra ilgilisini çekmeyecek zatenKızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
Buluyormuş ama 4den sonra bebeğe göre destekli otururmuş. Bence anakucağı tarzı bir şey edinirsen çook rahat edersin. Puset içinde 2 saatten fazla tutmayın diyorlar omurgası için uygun değil.Oturma işi 6 ayı buluyor mu?3ten sonra oturur demişti annem hiç araştırmadım. Yatmayı sevmiyor, oturtamadığım içinde genelde kucakta veya pusette. Otursun diye bekliyordum bende kollarımın sağlığı için. İki omuzda da kas yırtığı vardı. İyileşmişti. Şu an yine zorlanıyorlar hissediyorum. Küçücük bir yırtığı düzeltmek bile bir kaç sene sürüyor
Sipariş verdim. Elektrikli kendi sallanır bi model. Yarın gelecek kısmetse. İnşallah severek kullanır. Oldukça az oturtmaya çalışıyorum pusette ama orda öyle güzel uyuyor kiBen hep koyuyorum halısına baya seviyor. Elleri kolları ile vuruyor oyuncaklara. Bence artık zamanı bir süre sonra ilgilisini çekmeyecek zaten
Buluyormuş ama 4den sonra bebeğe göre destekli otururmuş. Bence anakucağı tarzı bir şey edinirsen çook rahat edersin. Puset içinde 2 saatten fazla tutmayın diyorlar omurgası için uygun değil.
Ben Perayı ana kucağına bırakıp yemek hazırlıyorum bir şeyler yiyorum. Elim ayağım gibi en olmazsa olmaz dediklerimden oldu bu süreçte
Fizik tedavi ile çözülmüştü sorunlar. 4 senedir falan rahattım. Ama şimdi yine hortlayacak gibi. İnşallah olmazGeçmiş olsun, ozon tedavisinden fayda görenler oluyordu galiba omuz yırtığında ama emzirirken oluyor mu bilmemGenelde 6. Ayda oturmaya başlıyorlar, destekli oturmayı kaçta yapıyorduk hatırlamıyorum ama vaktinden erken yapmamamız gerek, onu biliyorum.
dün bizimki yatıyor ben de dans ediyorum, Allahım deli oluyor resmen elleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonra elinden tutunca ağzı kulaklarında hareket etmeye çalışıyorBen hep koyuyorum halısına baya seviyor. Elleri kolları ile vuruyor oyuncaklara. Bence artık zamanı bir süre sonra ilgilisini çekmeyecek zaten
Buluyormuş ama 4den sonra bebeğe göre destekli otururmuş. Bence anakucağı tarzı bir şey edinirsen çook rahat edersin. Puset içinde 2 saatten fazla tutmayın diyorlar omurgası için uygun değil.
Ben Perayı ana kucağına bırakıp yemek hazırlıyorum bir şeyler yiyorum. Elim ayağım gibi en olmazsa olmaz dediklerimden oldu bu süreçte
Ayy pamuk kızım maşallah sanaSipariş verdim. Elektrikli kendi sallanır bi model. Yarın gelecek kısmetse. İnşallah severek kullanır. Oldukça az oturtmaya çalışıyorum pusette ama orda öyle güzel uyuyor kikıyıp alamıyorum. Şu uykuyu düz yatarak yapamıyor gece harici.
Yaaa bizimki de çok neşeleniyor sürekli müzik dinliyoruz ama oyuncak konusunda beni de linkleyindün bizimki yatıyor ben de dans ediyorum, Allahım deli oluyor resmen elleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonra elinden tutunca ağzı kulaklarında hareket etmeye çalışıyoreşime diyorum kızım bana çekecek belli; dans etmeyi hem sevecek hem de yeteneği olacak
Sesli oyuncaklar artık ilgisini çekmeye başladı. Bana da görümcemden normal oyun halısı geldiği için yenisini almayacağım ama sesli oyuncak alma vaktimiz geldi artık.
Varsa önerileriniz üzerime atın kızlar
dün bizimki yatıyor ben de dans ediyorum, Allahım deli oluyor resmen elleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonra elinden tutunca ağzı kulaklarında hareket etmeye çalışıyoreşime diyorum kızım bana çekecek belli; dans etmeyi hem sevecek hem de yeteneği olacak
Sesli oyuncaklar artık ilgisini çekmeye başladı. Bana da görümcemden normal oyun halısı geldiği için yenisini almayacağım ama sesli oyuncak alma vaktimiz geldi artık.
Varsa önerileriniz üzerime atın kızlar
Ayy pamuk kızım maşallah sanaDefne ile Pera asi punkçılar
Yaaa bizimki de çok neşeleniyor sürekli müzik dinliyoruz ama oyuncak konusunda beni de linkleyin
Oyy pamukFırtına gibi giriyoruz yeni yıla
Yani bazen öğürüp tükürük kaçırıyor benim kızım da ama bunun atak haftası ile bağlantısı yok. Atak haftasında uyumuyorlar huysuz oluyorlar geneldeKızlar aranızda 5.hafta atağı atlatan var mı ? Normal de bebeğimin uykuları düzenlidir uyandıktan en geç 2 saat sonra uyuturum . Dün öğlen hiç uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu. Bide gece öğürme boğulma gibi ses çıkardı çok korkutucuydu. Ben hastayım ona geçmiş olabilir mi acaba burnuda tıkalı . Yoksa atak haftası mı ?
Teşekkür ederiiizOyy pamukgözleri çok güzel
Bizimki sürekli canını alıyor gibi ağlıyordu ve uyumuyordu canım. Salgın var öğürmesi o yüzden olmasın? Üşütmüite olabilir. Biz doktora gittik. Mevlit sonrası hastalandı. Nezle olmuş. İlaç başladı. Şimdi daha iyi çok şükür.Kızlar aranızda 5.hafta atağı atlatan var mı ? Normal de bebeğimin uykuları düzenlidir uyandıktan en geç 2 saat sonra uyuturum . Dün öğlen hiç uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu. Bide gece öğürme boğulma gibi ses çıkardı çok korkutucuydu. Ben hastayım ona geçmiş olabilir mi acaba burnuda tıkalı . Yoksa atak haftası mı ?
Benimkine benziyor ama bunu anlayıp içinde durması için. Biraz daha büyümeleri lazım ilk oğlumu 5 ayında koydum severek uğraşıyordu oyuncaklarlaYazın almıştım bunu. Bir aylıktan itibaren denedim. Ama ne zaman denesem çok vakit geçirmedi. Onun için sesli mi olsaydı dedim ama bilemiyorum.
Bende artik beyaz gurultusuz uyuyamaz hale geldimBana öğk getirmez diye düşünüyorum çünkü 7/24 beyaz gürültü sesi dinliyorum ondan bile öğk gelmedi
Merhaba. Buradaki çoğu annenin bu hisleri zaman zaman yaşadığına eminim. Alışkın olmadığımız duygular yaşadığımız için bu bunalımların çok normal olduğunu düşünüyorum çünkü yepyeni hisler; birini canından çok sevmek ona bakınca ağlamak istemek..Aynı zamanda bu sorumluluğun çok gelmesi ve ne yapacağını bilememek. Kendimize çok yükleniyoruz daha 2 aydır anneyiz ve ne kadar hazırım demiş olsak da (ki benim kızım tedaviyle bilerek ve çok istenerek yapılmış bir bebek) buna hazır olmak mümkün değil. Bana insanlar bol bol uyu dediklerinde anlamıyordum bile gülüp geçiyordumKızlar 2 aylık oldu kızım. İlk anneliğim ve bazen o kadar zorlanıyorum ki. Bugüne kadar hazır olmayı bekledik eşimle hep. Ama hiç bir zaman hazır olunmuyormuş sanırım. Uykusuzlukla başetmesi o kadar zor geliyor ki. Çok şükür eşimde sorumluluğunu farkında ama ne yaparsa yapsınlar sorumluluğun çoğu annede oluyor. Bazen benden anne olmayacakmış herhalde yanlış mı karar verdim diye kendimi sorguladığım oluyor. Sonra yüzüne bakıyorum geçiyor.
Çaresizce ağlamasından çok bunalıyorum. Son zamanlarda biraz daha iyiyiz çok şükür ama anne olunca anlarsın sözünün ne kadar doğru olduğunu artık anladım.
Öyle içimi dökmek istedim size. Bir de bazı günler aşırı emmek istiyor benim kız. O zamanlar kendimi aşırı kısıtlanmış hissediyorum. Ben ailemin yanında yaşamıyorum. Sanırım onun da zorluğu var. Bir de aşırı tatlı yeme isteği var bende. Hamileyken bile bu kadar oburlaşmamıştım. Üstelik sadece 9 kilo almıştım.
Umarım bugünler geçiyordur ya da bir şekilde adapte olmak başarılıyordur. Kendimi bitmiş çirkinleşmiş hissediyorum. Herkes çok güzelsin doğurmuş gibi değilsin dese de_ az kilo aldığım için_ ben kendime çok farklı geliyorum ayna da.
Ayy saçlara bak maşallah güzelliğineSipariş verdim. Elektrikli kendi sallanır bi model. Yarın gelecek kısmetse. İnşallah severek kullanır. Oldukça az oturtmaya çalışıyorum pusette ama orda öyle güzel uyuyor kikıyıp alamıyorum. Şu uykuyu düz yatarak yapamıyor gece harici.
Umarım geçiyordur ya. Biri geçiyor başka bir zorluk başlıyor diyor herkes . Ya ben uykum düşkün biriydim bide. Çok uyumaktan ziyade uyku benim için kaçış yolu, terapi gibiydi. Uyurken rahatsız edilmek beni çok sinirlendirirdi. Şimdi o yüzden de adapte olması çok zor geliyor. Bakalım alışılmasa bir sürü çocuk yapmazlardı herhaldeMerhaba. Buradaki çoğu annenin bu hisleri zaman zaman yaşadığına eminim. Alışkın olmadığımız duygular yaşadığımız için bu bunalımların çok normal olduğunu düşünüyorum çünkü yepyeni hisler; birini canından çok sevmek ona bakınca ağlamak istemek..Aynı zamanda bu sorumluluğun çok gelmesi ve ne yapacağını bilememek. Kendimize çok yükleniyoruz daha 2 aydır anneyiz ve ne kadar hazırım demiş olsak da (ki benim kızım tedaviyle bilerek ve çok istenerek yapılmış bir bebek) buna hazır olmak mümkün değil. Bana insanlar bol bol uyu dediklerinde anlamıyordum bile gülüp geçiyordum
Zor değil mi evet çook zor ama geçeceğini biliyorum. Uykuları düzene girecek büyüyecekler en önemlisi sen anneliğe alışacaksın. Zaman nasıl geçecek anlamayacağız bile.
Hatta sonra bi bakmışız 2. Çocuğu düşünmeye başlamışız
Ben aldım fisherprice ın ortasında kuzulu olanından. biraz daha içinde alanı geniş buna göre ve kare bi model. Şu an içinde zaman olarak az da olsa oynuyor. Geniş alan olmasını şu yüzden istedim. İleride yuvarlanacak, dönecek. İçinde rahat rahat oynar diye düşündüm.Kızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?