Ben ana kucağına koyuyorum yarım saat 45 dkka oyalanıyor kendisi sonra sıkılıp ağlayınca alıyorum benim için baya iyi oluyor kollarım kopuyordu taşımaktanKızlar bebeklerimiz kaç aylıkken artık durabilecekler kendileri oyuncaklar dikkatini çekecek yani. Mesela şimdi bebeklerimiz tam etrafı daha algılamıyorlar ya sıkılıyorlar oyuncak sallıyorum ama en fazla 5 dk falan ilgisini çekiyor sonra ağlıyor sıkılıyor kucakta gezdiriyorum mecbur. Ne zaman ilgisini çekecek oyuncaklar artık oyalanacaklar. Mesela oyun halısına yatırdığımız zaman vs
Ben ana kucağına koyuyorum yarım saat 45 dkka oyalanıyor kendisi sonra sıkılıp ağlayınca alıyorum benim için baya iyi oluyor kollarım kopuyordu taşımaktanana kucağı kurtarıcı ilgisini çekiyor üstünde dönencesi var onlara bakıyor gülüyor falan
Benimde var ana kucağı kendi sallanıyor hem de bu zamana kadar 5 dk fazla yatmamıstır yaniBen ana kucağına koyuyorum yarım saat 45 dkka oyalanıyor kendisi sonra sıkılıp ağlayınca alıyorum benim için baya iyi oluyor kollarım kopuyordu taşımaktanana kucağı kurtarıcı ilgisini çekiyor üstünde dönencesi var onlara bakıyor gülüyor falan
Haklı olabilirsin yatarken konuşursam eğer onunla oyalanıyor ama konuşmazsam yatmazGaliba kendi kendine oyalanmaya niyeti olab bebek her türlü oyalanıyor. Ben ev tipi ana kucağı hiç kullanmadım ama bu oğlum da ilk oğlum da bir miktar kendilerini oyalama kapasitesine sahipler. benimki bir ihtiyacı yoksa arada sırada yatttığı yerde kollarını bacaklarını oynatarak yarım saat kadar oyalanabiliyor (her zaman değil tabii ki). Bence seninki yatakta kalsa da oyalanabilir veya oyalanmayan bebek ana kucağında da oyalanmayabilir gibi geliyor bana.
Ara ara dene ana kucağını benimkide ilk zamanlar yatmıyordu sonradan alıştı müziğinide açıyorum ana kucağının baya hoşuma gidyoBenimde var ana kucağı kendi sallanıyor hem de bu zamana kadar 5 dk fazla yatmamıstır yani
Yaptırmaya çalışıyorum her gece. Ben uyanınca oda uyanıyor. Uyandırıyorum çünkü. Mutlaka bişeyin ucundan tutturuyorum ama ilk fırsatta uykuya dalmayı beceriyor.Ya aslında hemen hemen hepsi başta aynı şeyi söylüyor: tek başıma yapamam. Bilmedikleri şeyden korkmaları normal, serde üşengeçlik de olunca kolay geliyor çünkü her şeyi anneye yıkmak. Bir de sanıyorlar ki biz doğurduk diye her şey bize otomatikman yükleniyor. Oysa yavrumuzu korumamızı ve ihtiyaçlarını karşılamızı gerektiren annelik içgüdüsü dışında bize hiçbir şey yüklenmiyor, her şeyi sıfırdan öğreniyoruz. Ha ama ben bebeği tek başıma emziremem, ya boğazıma kaçırırsam? Ya da tek başıma yatıramam, ya yanlış yatırır da kusturursam? Demek gibi bir lüksümüz yok bizim. Madem kendi başına yapamıyor, bir gece her şeyi senin gözetiminde o yapsın, yeterince pratik edinmiş olur zaten. Ertesi gece de sınav niteliğinde olur
Bence sen hiç taviz verme, direkt bastır. Beceremiyorsa ders ver, öğrensin. kışın çalışmıyormuş da üstelik. Çoğunun bahanesi genelde (yeryüzünde bir tek onlar çalışıyormuş gibi) sabah işe gidiyorum ben oluyor çünkü.
Sanki çalışan anneler işe başladığında üzerlerinden yük alıyorlarmış gibi…
Hatırlıyorum yazını. Esmer toruna alırız derken ne demek istiyorKızlar daha önce de yazmıştım. Hani Kaynanam daha önce bana Allah korusun ya bebek sana benzerse demişti ve bebeğim bana benziyor diye onu da kendimi de çirkin hissediyorum demiştim. Kaynanamla görüşmüyorum ama görümcem yanımda o konuşuyor tabii annesiyle. Benden sonra eltim doğum yaptı onun çocuğu sarışın ve renkli gözlü oldu. Ne zaman gorumcemle konuşsa ne güzel çocuk doğurdu bembeyaz filan diyor. Neyse onu da bizim esmer toruna alırız filan diyor. Eşime de söyledim annesiyle konuştu ama hâlâ susmuyor. Esmer diye bir çocuk çirkin mi olur ya. Görümcemi tembihledim kesinlikle oğlumun fotoğrafını filan atmayacaksin diye. Ama ben duştayken annesini görüntülü arayıp gösteriyor bebeği. Artık ne yapacağımı bilmiyorum o kadın yüzünden oğlumla olan ilişkim zedeleniyor
Garantisi vardır direk garantiye gönder canımNexus hava makinasını ilk kullandığımda çok güzel hava çıkarıyordu şimdi hiç çıkarmıyor böyşe bişey yaşayan oldumu satışı saf su ile çalıştırın içindeki partikürler temizlensin dedi denedim olmadı daha 1 hafta oldu alalı
Cidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadeceHatırlıyorum yazını. Esmer toruna alırız derken ne demek istiyor
Yazıp yazıp sildim ne diyeceğimi bilemedim forumdan atılmak istemiyorum
Ya bir çocuğun sarışını esmeri mi olur ne önemi var ki neyi değiştirir ki. Allahım akıl fikir versin inşallah. Sen canını sıkma diyince duymazdan geleceğin eşiği geçmişsiniz belliki. İlişkini olabildiğince sınırlandır gerekirse görümcen ile ciddi bir konuşma yap
İnanmıyorum ne insanlar var ya. Ben olsam o adamı evime almam bir daha, hadsizCidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
Yaptırmaya çalışıyorum her gece. Ben uyanınca oda uyanıyor. Uyandırıyorum çünkü. Mutlaka bişeyin ucundan tutturuyorum ama ilk fırsatta uykuya dalmayı beceriyor.
Benim tek derdim gece. Yoksa gündüz yapılacak herşeye eli değiyor.
Yazmışım yollayamamışım
Bunlar bembeyaz heraldeCidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
Onuda teklif ettim.İşin ucundan tutması iyi ama ben diyorum ki, bir gece kalksın senin yapacağın her şeyi senin gözetiminde tek başına yapsın. Öğrenmenin yolu budur çünkü. Ertesi akşam veya ne zaman kendi başına yapmaya hazır hissederse kendini, o zaman sen uyursun o tek başına yapar. Teoride çok mantıklı, tabii pratikte nasıl olur bilemem
Ben de sıfır canım. Sadece geçen gün anlamadığım bir şekilde ilişkiden sonra çok az lekelenme oldu o kadarKızlar iki aylık olup hala kanaması olan var mıydı?Spring05 sen varsın bir hatırladığım. Regl olmuşum gibi değil de bir iki günde bir kırmıZı lekelenme oluyor. Bugün de yumurtalığıma ağrı girdi. Doktor hiç gündemimde yok şu an, endişelenmeli miyim acaba
İkinci ayı olan herkeste sıfır mı şu an lekelenme?
Zatenİnanmıyorum ne insanlar var ya. Ben olsam o adamı evime almam bir daha, hadsiz
Cidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?