2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kırktan sonra kesildi mi peki hemen bıçakla kesilir gibi?
Tam kırkı bulmadı bile ama azalarak bitti. Sonra ben bitti sandım geri başladı( hafif akıntı gibi günlük ped idare edecek kadar) sonra o da azalarak bitti. Hepsi totalde 30-35 gün olmuştur ama sanırım.
Yaşadığın şeyin normal olduğunu düşünüyorum ama yine de dr kontrolünde için rahatlar. Ben ona bile gitmedim

Ay Allahım terbiyesiz herif sen gerekeni yaparsın zaten ama ailede sadece kv değil de bence hepsi çıkmalı hayatından. En azından karı koca tepki koyarsanız zamanla belki(!) düzelirler.

Valla canım 53.günüm, 42.günde gayet güzel bitmişti. Sadece sarı akıntım vardı biraz, enfeksiyon vs olabilir diye düşündüm. Sonrası ise malumun ilanı, ilişki sonrası lekelenme bir başladı. Arada bir iki gün hiç gelmediği de oldu ama bugün artık baya 1 ped dolacak şekilde kan geldi.

Benşm bu son lekelenme öncesinde kasık ağrım vardı. Hatta doktora soracaklarım listesine eklemiştim ama sol kalçada siyatik ağrı başlayınca (fıtık olabilir) herhalde onun habercisiydi dedim. Çünkü o ağrı başlayınca kasık ağrım bitti

Yine muhteşem cümlelerinle döktürmüşsün. Çok şükür yavruma karşı olan düşüncelerim değişti, lohusa depresyonundan da çıktım. Şu an bebeğimle bugünlerin tadını cıkarıyorum, bol bol emzirip sarılıp kokluyorum. Ama o aileden birileri yine psikolojimi etkilemeyi başarıyor çünkü çocukluğumdan beri özgüveni düşük biriyim. Oğlumu daha sağlam bir psikolojiyle büyütmek istiyorum ve bu yüzden o aileden uzak durmak benim için de bebeğim için de en iyisi olacak sanırım

Bende var canım. Doktor ilaç verdi 5 gün kullan sonra doğum kontrol hapına başla dedi. 5 gün kullandım kanamam bitti. Doğum kontrol hapına başlayınca lekelenmen olabilir dedi. O yüzden takmıyorum. Ama dikiş yerlerime rahmime vs baktı cihazla temiz dedi. Sende baktı için rahat etsin.

Nasıl bir şey bu ya.. sağlıklı evladım oldu diye sevineceklerine.. ten rengiyle ne alakası var ne kadar ayıp. Ayrıca bir anneye çocuğu için böyle şeyler söylenir mi ne kadar patavatsızca. Lohusalığımız bitti ama gayet hala hassasız yepyeni bi hayata adım attık. Bide böyle şeylerle anneyi üzmek neden ya cidden

Maalesef hadlerini bilmeyince böyle oluyor

Bu yazdıklarını hayretle okudum. Sakın onlarla muhattap olup keyfini kaçırma. Herkesin çocuğu kendine güzeldir başkalarını ilgilendirmez onlara laf söylemekte düşmez. Ayrıca eminim sende çok güzel bir kadınsın ve bebeğinde iyi ki sana benzemiş

Ne ilacı verdi? Enfeksiyon falan belirtisi değildir umarım

çocukların hastalığından bana sıra gelse gideceğim de, gelmiyor ki. bebişin ikinci ay aşılarını yaptırtamadık daha. Şimdilik yeni haftada ilk hedefim o, tabii yarına kimse hasta olmazsa

Canım onlar terbiyesiz ve kusura bakma ama cahil insanlar. Çünkü cahil insan ne konuştuğunu bilmez senin duygularını anlamaz. Lafı gelişine söyler nereye giderse. Esmer olması çocuğun çirkin olduğu anlamına mı gelir hiç? Ben beyaz tenliyim eşim esmer ilk doğduğunda bembeyazdı şimdi görsen kara oldu olabilir yani çocuk benim çocuğum çirkin de olsa güzel de olsa benim çocuğum. Kimse de laf söyleyemez. Ama ben senin yerinde olsaydım onlarla görüşmezdim. Ben aramıyorum mesela kafam mis rahat

İyi ki varsınız kızlar valla iyi geliyorsunuz

Ya bir de aklıma şey geldi, çocuklarımız bize benzesin zaten mümkünse, hepimiz bir yastıkta kocarız inşallah ama dünyanın binbir türlü hali var, eşlerinden kötü boşanan insanlar oldu çevremde, bir tanesinin de (ama cidden kötü boşandılar, adam çok çirkinleşti) oğlu babasının kopyası evlat tabii, yine seversin de, baktıkça hatırlamak da zordur be

Kaynanam torunlarını kendi çocuğu sanıyor galiba. Anlamadığım çocuklarından sarışın renkli gözlü olan da yok. Tenleri beyaz olan var ama hepsi siyah saçlı siyah gözlü. Benim eşim sarışın doğmuş fotoğrafları da var ama şu an esmer sayılır. Maalesef bizim burada kürtlerde sarışın olursa güzel anlayışı var ama hepimiz esmerizdir. Aramıyorum ben de bu şekilde biraz daha rahatlayacagım

2 gün boyunca arkadaşların evinde kaldık orda hemen uyuyordu hiç ağlamadı doğru düzgün. Eve geldik 3 saat önce uyumuyor ağlıyor. Ay bu evde ne var anlamadım ben ya sinirlerim tepeme çıkıyor böyle olunca. Ağlayıp duruyor orda 4 saat uyuyordu çocuk burda yatağa yatırınca durmuyor

Bu açıdan hiç düşünmemiştim Allah korusun öyle bir şey olursa oğluma bakar bakar söverdim

Cidden bu bebekler çok tuhaf. Biz de hastaneye sağlık ocağına gidince ağlamaz, uyur. ya da eve misafir geldi mi uyur, herkes ne kadar kolay bebek der. Ama eve geldik mi, misafirler gitti mi asla uyumaz

Cidden bu bebekler çok tuhaf. Biz de hastaneye sağlık ocağına gidince ağlamaz, uyur. ya da eve misafir geldi mi uyur, herkes ne kadar kolay bebek der. Ama eve geldik mi, misafirler gitti mi asla uyumaz
Ya orda şoklar içindeydim bana diyorlar ki nasıl uyumuyor bu çocuk kaç saattir uyuyor ya falan diyorlar. Bu eve geldiğimiz gibi başladı eski hallerine yine yatırdığım an gözleri açmalar sebepsiz ağlamalar uyumama 3 saat oldu uyumadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…