Kırktan sonra kesildi mi peki hemen bıçakla kesilir gibi?Ben de sıfır canım. Sadece geçen gün anlamadığım bir şekilde ilişkiden sonra çok az lekelenme oldu o kadar
Tam kırkı bulmadı bile ama azalarak bitti. Sonra ben bitti sandım geri başladı( hafif akıntı gibi günlük ped idare edecek kadar) sonra o da azalarak bitti. Hepsi totalde 30-35 gün olmuştur ama sanırım.Kırktan sonra kesildi mi peki hemen bıçakla kesilir gibi?
Öyle diyor satıcı da yarın iletişim kurucam bi bakalım canım inşallah sorun yaşamamGarantisi vardır direk garantiye gönder canım
Ay Allahım terbiyesiz herifCidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
Valla canım 53.günüm, 42.günde gayet güzel bitmişti. Sadece sarı akıntım vardı biraz, enfeksiyon vs olabilir diye düşündüm. Sonrası ise malumun ilanı, ilişki sonrası lekelenme bir başladı. Arada bir iki gün hiç gelmediği de oldu ama bugün artık baya 1 ped dolacak şekilde kan geldi.Kızlar iki aylık olup hala kanaması olan var mıydı? @Spring05 sen varsın bir hatırladığım. Regl olmuşum gibi değil de bir iki günde bir kırmıZı lekelenme oluyor. Bugün de yumurtalığıma ağrı girdi. Doktor hiç gündemimde yok şu an, endişelenmeli miyim acaba
İkinci ayı olan herkeste sıfır mı şu an lekelenme?
Yine muhteşem cümlelerinle döktürmüşsün. Çok şükür yavruma karşı olan düşüncelerim değişti, lohusa depresyonundan da çıktım. Şu an bebeğimle bugünlerin tadını cıkarıyorum, bol bol emzirip sarılıp kokluyorum. Ama o aileden birileri yine psikolojimi etkilemeyi başarıyor çünkü çocukluğumdan beri özgüveni düşük biriyim. Oğlumu daha sağlam bir psikolojiyle büyütmek istiyorum ve bu yüzden o aileden uzak durmak benim için de bebeğim için de en iyisi olacak sanırımKayınvalidenin (ve galiba çocuklarının da) belli ki ya ruhsal sorunları var ya da ciddi boyutta hanzolar. İnsan gelinini beğenmeyebilir de sevmeyebilir de, gayet normal, ama bunu bu şekilde dile getirmesi, hele de torunu üzerinden ima yoluyla yapması hiç normal değil. Çocuk sana benzediyse demek ki senin genlerin daha baskın, bunun muhattabı da sen değilsin, genetik bilimi. Ayrıca mis gibi sağlıklı çocuğu beğenmemek nasıl bir kafa yapısı, anlamak mümkün değil. Bence görümce dahil o aile komple çıkmalı sizin yaşamınızdan.
Ama açıkçası senin psikolojin de bana çok iyi gözükmedi. Daha önce de benzer bir şey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, çocuğumdan soğuyacağım diye. Biz kendimizi güzel bulmak zorunda değiliz, hepimizin beğenmediği bir yeri vardır. Kendimizi komple çirkin de bulabiliriz ama sevmek zorundayız. Başka türlü yaşanmaz. Kendimizi bu halimizle sevmek zorundayız ki, bize benzeyen yavrumuzu da sevelim. Normal şartlar altında atıyorum, bize benzediği için yamuk yumuk olan parmaklarını, çarpık olan bacaklarını veya kanca burnunu sırf bu yüzden sevmemiz lazım aslında. Ama sen diyorsun ki, ben çirkinim, bebeğim de bana benzediği için çirkin ve bu yüzden ondan soğuyacağım. Bu sağlıklı bir yaklaşım değil. Kuzguna yavrusu şahin görünür normalde, karga değil. Lütfen çıkmaya çalış bu psikolojiden
Eşim sağ olsun her konuda yanımda. Umarım düzelirlerAy Allahım terbiyesiz herifsen gerekeni yaparsın zaten ama ailede sadece kv değil de bence hepsi çıkmalı hayatından. En azından karı koca tepki koyarsanız zamanla belki(!) düzelirler.
Bende var canım. Doktor ilaç verdi 5 gün kullan sonra doğum kontrol hapına başla dedi. 5 gün kullandım kanamam bitti. Doğum kontrol hapına başlayınca lekelenmen olabilir dedi. O yüzden takmıyorum. Ama dikiş yerlerime rahmime vs baktı cihazla temiz dedi. Sende baktı için rahat etsin.Kızlar iki aylık olup hala kanaması olan var mıydı? @Spring05 sen varsın bir hatırladığım. Regl olmuşum gibi değil de bir iki günde bir kırmıZı lekelenme oluyor. Bugün de yumurtalığıma ağrı girdi. Doktor hiç gündemimde yok şu an, endişelenmeli miyim acaba
İkinci ayı olan herkeste sıfır mı şu an lekelenme?
Nasıl bir şey bu ya.. sağlıklı evladım oldu diye sevineceklerine.. ten rengiyle ne alakası var ne kadar ayıp. Ayrıca bir anneye çocuğu için böyle şeyler söylenir mi ne kadar patavatsızca. Lohusalığımız bitti ama gayet hala hassasız yepyeni bi hayata adım attık. Bide böyle şeylerle anneyi üzmek neden ya ciddenCidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
Maalesef hadlerini bilmeyince böyle oluyorNasıl bir şey bu ya.. sağlıklı evladım oldu diye sevineceklerine.. ten rengiyle ne alakası var ne kadar ayıp. Ayrıca bir anneye çocuğu için böyle şeyler söylenir mi ne kadar patavatsızca. Lohusalığımız bitti ama gayet hala hassasız yepyeni bi hayata adım attık. Bide böyle şeylerle anneyi üzmek neden ya cidden
Bu yazdıklarını hayretle okudum. Sakın onlarla muhattap olup keyfini kaçırma. Herkesin çocuğu kendine güzeldir başkalarını ilgilendirmez onlara laf söylemekte düşmez. Ayrıca eminim sende çok güzel bir kadınsınCidden ne kadar takmamaya çalışsam da biri bitiyor öbürü başlıyor. Geçen gün de kaynım geldi bebeği severken afganlara benziyor dedi. Sinirim tepeme çıktı aldım elinden sevme o zaman dedim. Yani bebek sağlıklı çok şükür yıllarca emek verdik eşim ameliyat oldu bu çocuk için. Bir çocuğumuz olduğu için şükür edeceklerine bana benziyor diye beğenmeyip laf yapma derdine düşmüşler. Geçen gün sinirden ağladım eşime seni boşayacam git sarışın birinden çocuk yap bile dedim. neyse içimi dökmek istedim sadece
Bende var canım. Doktor ilaç verdi 5 gün kullan sonra doğum kontrol hapına başla dedi. 5 gün kullandım kanamam bitti. Doğum kontrol hapına başlayınca lekelenmen olabilir dedi. O yüzden takmıyorum. Ama dikiş yerlerime rahmime vs baktı cihazla temiz dedi. Sende baktı için rahat etsin.
Canım onlar terbiyesiz ve kusura bakma ama cahil insanlar. Çünkü cahil insan ne konuştuğunu bilmez senin duygularını anlamaz. Lafı gelişine söyler nereye giderse. Esmer olması çocuğun çirkin olduğu anlamına mı gelir hiç? Ben beyaz tenliyim eşim esmer ilk doğduğunda bembeyazdı şimdi görsen kara olduYine muhteşem cümlelerinle döktürmüşsün. Çok şükür yavruma karşı olan düşüncelerim değişti, lohusa depresyonundan da çıktım. Şu an bebeğimle bugünlerin tadını cıkarıyorum, bol bol emzirip sarılıp kokluyorum. Ama o aileden birileri yine psikolojimi etkilemeyi başarıyor çünkü çocukluğumdan beri özgüveni düşük biriyim. Oğlumu daha sağlam bir psikolojiyle büyütmek istiyorum ve bu yüzden o aileden uzak durmak benim için de bebeğim için de en iyisi olacak sanırım
İyi ki varsınız kızlar valla iyi geliyorsunuzBu yazdıklarını hayretle okudum. Sakın onlarla muhattap olup keyfini kaçırma. Herkesin çocuğu kendine güzeldir başkalarını ilgilendirmez onlara laf söylemekte düşmez. Ayrıca eminim sende çok güzel bir kadınsınve bebeğinde iyi ki sana benzemiş
Yine muhteşem cümlelerinle döktürmüşsün. Çok şükür yavruma karşı olan düşüncelerim değişti, lohusa depresyonundan da çıktım. Şu an bebeğimle bugünlerin tadını cıkarıyorum, bol bol emzirip sarılıp kokluyorum. Ama o aileden birileri yine psikolojimi etkilemeyi başarıyor çünkü çocukluğumdan beri özgüveni düşük biriyim. Oğlumu daha sağlam bir psikolojiyle büyütmek istiyorum ve bu yüzden o aileden uzak durmak benim için de bebeğim için de en iyisi olacak sanırım
Kaynanam torunlarını kendi çocuğu sanıyor galiba. Anlamadığım çocuklarından sarışın renkli gözlü olan da yok. Tenleri beyaz olan var ama hepsi siyah saçlı siyah gözlü. Benim eşim sarışın doğmuş fotoğrafları da var ama şu an esmer sayılır. Maalesef bizim burada kürtlerde sarışın olursa güzel anlayışı var ama hepimiz esmerizdir. Aramıyorum ben de bu şekilde biraz daha rahatlayacagımCanım onlar terbiyesiz ve kusura bakma ama cahil insanlar. Çünkü cahil insan ne konuştuğunu bilmez senin duygularını anlamaz. Lafı gelişine söyler nereye giderse. Esmer olması çocuğun çirkin olduğu anlamına mı gelir hiç? Ben beyaz tenliyim eşim esmer ilk doğduğunda bembeyazdı şimdi görsen kara olduolabilir yani çocuk benim çocuğum çirkin de olsa güzel de olsa benim çocuğum. Kimse de laf söyleyemez. Ama ben senin yerinde olsaydım onlarla görüşmezdim. Ben aramıyorum mesela kafam mis rahat
Ya bir de aklıma şey geldi, çocuklarımız bize benzesin zaten mümkünse, hepimiz bir yastıkta kocarız inşallah ama dünyanın binbir türlü hali var, eşlerinden kötü boşanan insanlar oldu çevremde, bir tanesinin de (ama cidden kötü boşandılar, adam çok çirkinleşti) oğlu babasının kopyasıevlat tabii, yine seversin de, baktıkça hatırlamak da zordur be
Cidden bu bebekler çok tuhaf. Biz de hastaneye sağlık ocağına gidince ağlamaz, uyur. ya da eve misafir geldi mi uyur, herkes ne kadar kolay bebek der. Ama eve geldik mi, misafirler gitti mi asla uyumaz2 gün boyunca arkadaşların evinde kaldık orda hemen uyuyordu hiç ağlamadı doğru düzgün. Eve geldik 3 saat önce uyumuyor ağlıyor. Ay bu evde ne var anlamadım ben ya sinirlerim tepeme çıkıyor böyle olunca. Ağlayıp duruyor orda 4 saat uyuyordu çocuk
Ya orda şoklar içindeydim bana diyorlar ki nasıl uyumuyor bu çocuk kaç saattir uyuyor ya falan diyorlar. Bu eve geldiğimiz gibi başladı eski hallerineCidden bu bebekler çok tuhaf. Biz de hastaneye sağlık ocağına gidince ağlamaz, uyur. ya da eve misafir geldi mi uyur, herkes ne kadar kolay bebek der. Ama eve geldik mi, misafirler gitti mi asla uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?