2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu konunun bir değişik versiyonunu yaşıyorum benimde ilk oğlum esmer ikinci oğlum daha beyaz tenli farklı sürekli ikisini gören oğlumun yanında ayy bu daha güzel diyor ee çocuk etkileniyor boğasım geliyor ama böyle söyleyenleri seni anlıyorum ne kadar öfkelendiğini kesinlikle çok haklısın senin tepkin böyle olmasına rağmen tekrarlaması bilinçli yapıyor gibi geldi bana geri adım atma görmeyiversin o zaman torununu ama benden sana tavsiye biri esmer vs diyince sen o kişinin üstüne git susma bana dediklerinde ben evet esmer yağız bir delikanlı olacak ama en önemlisi kişiliği düzgün olsun kişiliği oturmamış karakteri olmayan çok insan var diyip geçiyorum

Saatlerdir uyuyamadı. Kıpır kıpır kucak istiyor sürekli. Hemde benim kucağım. Baba ayakta dolaşırsa tamam ama oturuyorsa ağlıyor. Ağlayınca adres ben zaten İllaki ben. Sabahlar olmayacak mı yine bu gecede

Banada 3 demedi. Tarih vermişti sadece. Burada okudum 3tane olduğunu hep
Bi yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum ben öyle yapacağım o gün aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol ver istersen bana ebe verebilirsiniz demişti. Aşıdan önce verince daha iyi oluyormuş.

Bende öyle çevremde hiç bu kadar erken adet olan görmedim maşallah biz hızlı çıktık
Benin de 39. Gün kırmızı kanama geldi öncesinde renksize dönmüştü lohusalik bitti derken kırmızıya döndü adet kanı gibi ama dediğiniz gibi yoğun kanama olmadı ama uzun sürdü hala rengi kahveye dönük olarak leke şeklinde geliyor bitmedi 40 inda doktor muayeneye çağırmıştı ama gidemedim. Muhtemelen ben de adet oldum ama eskisi gibi değil

Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?
Bize burun spreyi, aferin şurup bide alerji için damla verdi doktorumuz. Burun akıntısı ve uzayan salya başlamıştı. Doktor kulağına baktı ciğerlerini dinledi. Alerjik nezle olduğunu söyledi.

Ben vermedim pişman oldum ver çünkü ağrı yapıyor o 5 li karmanın içinde tetanozda var o ağrı yapıyor

Beni anlayan birinin olmasına sevindim. Zaten kendim için değil oğlum için üzülüyorum. Şimdiden çocuğu etkiliyorlar yani. Ya cidden eşimin bir abisi görüntülü arayıp eşime oğlun senin kadar yakışıklı değil dedi. Yarın öbür gün oğlum büyüdüğünde babasıyla kıyaslayanlar olur da oğlumu etkilerlerse diye düşünüyorum. Ne ben ne de eşim susmuyoruz ama insanlar hadlerini bilmiyorlar. Büyük oğlun adına da üzüldüm çünkü ben de hayatım boyunca ablamla kıyaslandim ve gerçekten psikolojik olarak yıpratıcı. Şimdiden susturman en iyisi olacak

Bizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesi
Banada 9 ocakta gelin dediler biraz geçiyor tarih ama bence sen kendini hatırlat. Hemşire bana özel telefonunu verdi ben whatsapptan yazıyorum

Bizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesi
Benim ebe Hepatitten tam 1 ay sonra yapılıyor, öncesi sonrası olmaz tam o tarihte gel dedi. Doğum günümde çocuğumla sabahlayacağız galiba burda okuduklarıma göre

Bunlar daha bir iki aylık bebek daha kaç şekile girecekler şimdiden hiç bunları düşünüp üzmeyin kendinizi her gün değişiyorlar her gün şimdiden kime benzediği nasıl olduğunun bir önemi yok. Uygun kıyafet giydirmesek cinsiyeti bile belli olmaz bebek çünkü bunlar

Banada 9 ocakta gelin dediler biraz geçiyor tarih ama bence sen kendini hatırlat. Hemşire bana özel telefonunu verdi ben whatsapptan yazıyorum
Ebemiz genelde çok dikkatlidir ben gitmesem bile 100 kez arar ondan yana içim rahat ama süre gecikince acaba bi sıkıntı olur mu diye merak ettim ama 2 ay aşılarının üstünden 14 gün geçti bakalım ne zaman olacak bekleyelim bakalım

Bu durumu ben kendim bizzat yaşadığım için oğlumun yaşamasına müsaade etmemeye çalışıyorum benim kendi annem babam kardeşlerim hepsi yeşil mavi gözlü beyaz tenli ben kumral kahverengi gözlüyüm ama ben hiç kendime niye ben onlar gibiyim demedim kendimi çok beğendim hep çünkü herkesin güzellik algısı farklı ayrıca benim kendi annem bile yapar bunu bazen bende üç kardeşime güzellik banada zeka vermişsin derim gerçekten karakter kişilik olarakta kardeşlerimden farklıyım sana şu kadarını söyliyeyim hiç kimseyi duyma sen sonsuz sevgi vereceksiniz evladına eminim o sevgi onda çok güzel bir özgüven kazandıracak biri ona zorbalık yapsa da o duymayacak takmayacak benim oğlumun yanında biri aa kardeşi güzel vs dediğinde hiç takmıyor yok diyor ben daha güzelim benim gözlerim çok güzel der onu hep güzel gözlü oğlum diye severim o onun aklında kalmış herkese ağzının payını verir geçen birine sinirlendi sen çirkinsin ilaç gibisin dedi kadın nasıl utandı

Benim ebe Hepatitten tam 1 ay sonra yapılıyor, öncesi sonrası olmaz tam o tarihte gel dedi. Doğum günümde çocuğumla sabahlayacağız galiba burda okuduklarıma göre
Diğer aşıları yapıldı 15 gün geçti üstünden verem aşısı aşılıyormuş işte belli bir sayısı varmış işte şuan onlarda yokmuş aşağıdaki sağlık ocağı açarsa ordan gelecek dedi ama hala ses yok

Kızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?

Ben erkenden başlıyorum aktivitelere.İki aydan itibaren her geçen ay farkindaliklari artıyor , bu bebegimdede şuan sesli birkaç oyuncak ve göz teması ile karşılıklı agulama oyunumuzu oynuyoruz.
Ben agulatmassam unutuyor devamlı dedikçe karsilik veriyor yani oyunlar başladı artık

Piyanolu halıyı çok seviyorlar bebisler almalısın baya vakit geçiriyorlar.
Ellerini aktif kullanmaya bir nesneyi uzun süre tutuyorlar sonra bırakıyorlar o dönemde oyuncaklara alistiriyorum..
Ama en ideal vakit desteksiz oturmaya başladıkları zaman çok güzel vakit gecirebiliyorlar oyuncaklarla nesnelerle

Ay canim benim kvde benim esim dogunca bu ne maymuna benziyo benim cocugum degil bu falan demis, esim esmer ben dua ettim esime benzesin diye dusun yani ve sonuc olarak esimin bebekliginin tipkisi valla cokta sevimli cikta guzel bebek belki kvdem kendi cocugunu begenmeyince benimkide otomatik esime benzedigi icin belki begenmiyordur ama umrumda bile degil ben cok istedim esime benzesin diye tipkisida oldu resmen ki bende beyaz tenli biriyim kendimlede barisigimdir ha olsaydiki goreceli cirkin olsa agizlarinin payini verirdim o benim dunya guzelim dunya yakisiklim der sustururdum asla bebisinden soguma esin ve senin ortak versiyonunuz ne olursa olsun minnacik beden, buyuduklerinde disi lokum huyu bokum gibi olmasinlar yeterki kvdene begendirmek icin dogurmadin sonucta eli ayagi duzgun saglikli daha ne olsun senin yerinde olmak isteyen onca insan var gercekten umursama seni uzmek icin her lafi diyebilirler ama sen ne kadar demorilize olursan onlarin ekmegine bal calarsin sende guzelsinki bak esin seni begenip evlenmis bi guzelde bebis yapmissiniz ohhh ne alaa asil sen catlat milleti ohh kendim gibi bebis dogurdum demekki genlerim baskin benim genlerim daha agir basmis de onlarin baskinlik lafi sende olmasi bile zorlarina gider o bile yeter onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…