- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bu konunun bir değişik versiyonunu yaşıyorum benimde ilk oğlum esmer ikinci oğlum daha beyaz tenli farklı sürekli ikisini gören oğlumun yanında ayy bu daha güzel diyor ee çocuk etkileniyor boğasım geliyor ama böyle söyleyenleri seni anlıyorum ne kadar öfkelendiğini kesinlikle çok haklısın senin tepkin böyle olmasına rağmen tekrarlaması bilinçli yapıyor gibi geldi bana geri adım atma görmeyiversin o zaman torununu ama benden sana tavsiye biri esmer vs diyince sen o kişinin üstüne git susma bana dediklerinde ben evet esmer yağız bir delikanlı olacak ama en önemlisi kişiliği düzgün olsun kişiliği oturmamış karakteri olmayan çok insan var diyip geçiyorumKızlar daha önce de yazmıştım. Hani Kaynanam daha önce bana Allah korusun ya bebek sana benzerse demişti ve bebeğim bana benziyor diye onu da kendimi de çirkin hissediyorum demiştim. Kaynanamla görüşmüyorum ama görümcem yanımda o konuşuyor tabii annesiyle. Benden sonra eltim doğum yaptı onun çocuğu sarışın ve renkli gözlü oldu. Ne zaman gorumcemle konuşsa ne güzel çocuk doğurdu bembeyaz filan diyor. Neyse onu da bizim esmer toruna alırız filan diyor. Eşime de söyledim annesiyle konuştu ama hâlâ susmuyor. Esmer diye bir çocuk çirkin mi olur ya. Görümcemi tembihledim kesinlikle oğlumun fotoğrafını filan atmayacaksin diye. Ama ben duştayken annesini görüntülü arayıp gösteriyor bebeği. Artık ne yapacağımı bilmiyorum o kadın yüzünden oğlumla olan ilişkim zedeleniyor
Banada 3 demedi. Tarih vermişti sadece. Burada okudum 3tane olduğunu hepBana sağlık ocağındaki ebe üç aşı demedi Allah Allah verem aşısı için arıcam gelirsin dedi sadexe
Bi yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum ben öyle yapacağım o gün aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol ver istersen bana ebe verebilirsiniz demişti. Aşıdan önce verince daha iyi oluyormuş.Banada 3 demedi. Tarih vermişti sadece. Burada okudum 3tane olduğunu hep
Benin de 39. Gün kırmızı kanama geldi öncesinde renksize dönmüştü lohusalik bitti derken kırmızıya döndü adet kanı gibi ama dediğiniz gibi yoğun kanama olmadı ama uzun sürdü hala rengi kahveye dönük olarak leke şeklinde geliyor bitmediBende öyle çevremde hiç bu kadar erken adet olan görmedim maşallah biz hızlı çıktık
Canım verem aşısı randevulu yapılıyor o yüzden. Gidince hepsini yaparlarBanada 3 demedi. Tarih vermişti sadece. Burada okudum 3tane olduğunu hep
Bize burun spreyi, aferin şurup bide alerji için damla verdi doktorumuz. Burun akıntısı ve uzayan salya başlamıştı. Doktor kulağına baktı ciğerlerini dinledi. Alerjik nezle olduğunu söyledi.Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?
Verem aşısını ayda bir kez bir günde yapıyorlar o yüzden öyle söylemiştir toplu yapılıyor yaniBana sağlık ocağındaki ebe üç aşı demedi Allah Allah verem aşısı için arıcam gelirsin dedi sadexe
Ben vermedim pişman oldum ver çünkü ağrı yapıyor o 5 li karmanın içinde tetanozda var o ağrı yapıyorBi yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum ben öyle yapacağım o gün aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol ver istersen bana ebe verebilirsiniz demişti. Aşıdan önce verince daha iyi oluyormuş.
Bizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesiVerem aşısını ayda bir kez bir günde yapıyorlar o yüzden öyle söylemiştir toplu yapılıyor yani
Beni anlayan birinin olmasına sevindim. Zaten kendim için değil oğlum için üzülüyorum. Şimdiden çocuğu etkiliyorlar yani. Ya cidden eşimin bir abisi görüntülü arayıp eşime oğlun senin kadar yakışıklı değil dedi. Yarın öbür gün oğlum büyüdüğünde babasıyla kıyaslayanlar olur da oğlumu etkilerlerse diye düşünüyorum. Ne ben ne de eşim susmuyoruz ama insanlar hadlerini bilmiyorlar. Büyük oğlun adına da üzüldüm çünkü ben de hayatım boyunca ablamla kıyaslandim ve gerçekten psikolojik olarak yıpratıcı. Şimdiden susturman en iyisi olacakBu konunun bir değişik versiyonunu yaşıyorum benimde ilk oğlum esmer ikinci oğlum daha beyaz tenli farklı sürekli ikisini gören oğlumun yanında ayy bu daha güzel diyor ee çocuk etkileniyor boğasım geliyor ama böyle söyleyenleri seni anlıyorum ne kadar öfkelendiğini kesinlikle çok haklısın senin tepkin böyle olmasına rağmen tekrarlaması bilinçli yapıyor gibi geldi bana geri adım atma görmeyiversin o zaman torununu ama benden sana tavsiye biri esmer vs diyince sen o kişinin üstüne git susma bana dediklerinde ben evet esmer yağız bir delikanlı olacak ama en önemlisi kişiliği düzgün olsun kişiliği oturmamış karakteri olmayan çok insan var diyip geçiyorum
Sanmıyorum takip ediyorlardır ama yinede bi arayıp sor benceBizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesi
Banada 9 ocakta gelin dediler biraz geçiyor tarih ama bence sen kendini hatırlat. Hemşire bana özel telefonunu verdi ben whatsapptan yazıyorumBizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesi
Benim ebe Hepatitten tam 1 ay sonra yapılıyor, öncesi sonrası olmaz tam o tarihte gel dedi. Doğum günümde çocuğumla sabahlayacağız galiba burda okuduklarıma göreBizi hala aramadılar yaa açılınca arıycaz dedi ama baya geçti üstünden bi sorun olmaz dimi gecikmesi
Bunlar daha bir iki aylık bebek daha kaç şekile girecekler şimdiden hiç bunları düşünüp üzmeyin kendiniziBeni anlayan birinin olmasına sevindim. Zaten kendim için değil oğlum için üzülüyorum. Şimdiden çocuğu etkiliyorlar yani. Ya cidden eşimin bir abisi görüntülü arayıp eşime oğlun senin kadar yakışıklı değil dedi. Yarın öbür gün oğlum büyüdüğünde babasıyla kıyaslayanlar olur da oğlumu etkilerlerse diye düşünüyorum. Ne ben ne de eşim susmuyoruz ama insanlar hadlerini bilmiyorlar. Büyük oğlun adına da üzüldüm çünkü ben de hayatım boyunca ablamla kıyaslandim ve gerçekten psikolojik olarak yıpratıcı. Şimdiden susturman en iyisi olacak
Ebemiz genelde çok dikkatlidir ben gitmesem bile 100 kez arar ondan yana içim rahat ama süre gecikince acaba bi sıkıntı olur mu diye merak ettim ama 2 ay aşılarının üstünden 14 gün geçti bakalım ne zaman olacak bekleyelim bakalımBanada 9 ocakta gelin dediler biraz geçiyor tarih ama bence sen kendini hatırlat. Hemşire bana özel telefonunu verdi ben whatsapptan yazıyorum
Bu durumu ben kendim bizzat yaşadığım için oğlumun yaşamasına müsaade etmemeye çalışıyorum benim kendi annem babam kardeşlerim hepsi yeşil mavi gözlü beyaz tenli ben kumral kahverengi gözlüyüm ama ben hiç kendime niye ben onlar gibiyim demedim kendimi çok beğendim hep çünkü herkesin güzellik algısı farklı ayrıca benim kendi annem bile yapar bunu bazen bende üç kardeşime güzellik banada zeka vermişsin derim gerçekten karakter kişilik olarakta kardeşlerimden farklıyımBeni anlayan birinin olmasına sevindim. Zaten kendim için değil oğlum için üzülüyorum. Şimdiden çocuğu etkiliyorlar yani. Ya cidden eşimin bir abisi görüntülü arayıp eşime oğlun senin kadar yakışıklı değil dedi. Yarın öbür gün oğlum büyüdüğünde babasıyla kıyaslayanlar olur da oğlumu etkilerlerse diye düşünüyorum. Ne ben ne de eşim susmuyoruz ama insanlar hadlerini bilmiyorlar. Büyük oğlun adına da üzüldüm çünkü ben de hayatım boyunca ablamla kıyaslandim ve gerçekten psikolojik olarak yıpratıcı. Şimdiden susturman en iyisi olacak
Diğer aşıları yapıldı 15 gün geçti üstünden verem aşısı aşılıyormuş işte belli bir sayısı varmış işte şuan onlarda yokmuş aşağıdaki sağlık ocağı açarsa ordan gelecek dedi ama hala ses yokBenim ebe Hepatitten tam 1 ay sonra yapılıyor, öncesi sonrası olmaz tam o tarihte gel dedi. Doğum günümde çocuğumla sabahlayacağız galiba burda okuduklarıma göre
Kızlar bebeğim 6 ocakta iki aylık olacak. Bu oyuncak ne zaman alınmalı sizce? 2 aylıkken alıp memnun kalanda var ama ben bilemedim çok küçük mü olacak yoksa daha bunda oynamak için?
Ben erkenden başlıyorum aktivitelere.İki aydan itibaren her geçen ay farkindaliklari artıyor , bu bebegimdede şuan sesli birkaç oyuncak ve göz teması ile karşılıklı agulama oyunumuzu oynuyoruz.Kızlar bebeklerimiz kaç aylıkken artık durabilecekler kendileri oyuncaklar dikkatini çekecek yani. Mesela şimdi bebeklerimiz tam etrafı daha algılamıyorlar ya sıkılıyorlar oyuncak sallıyorum ama en fazla 5 dk falan ilgisini çekiyor sonra ağlıyor sıkılıyor kucakta gezdiriyorum mecbur. Ne zaman ilgisini çekecek oyuncaklar artık oyalanacaklar. Mesela oyun halısına yatırdığımız zama
Ay canim benim kvde benim esim dogunca bu ne maymuna benziyo benim cocugum degil bu falan demis, esim esmer ben dua ettim esime benzesin diye dusun yani ve sonuc olarak esimin bebekliginin tipkisiKızlar daha önce de yazmıştım. Hani Kaynanam daha önce bana Allah korusun ya bebek sana benzerse demişti ve bebeğim bana benziyor diye onu da kendimi de çirkin hissediyorum demiştim. Kaynanamla görüşmüyorum ama görümcem yanımda o konuşuyor tabii annesiyle. Benden sonra eltim doğum yaptı onun çocuğu sarışın ve renkli gözlü oldu. Ne zaman gorumcemle konuşsa ne güzel çocuk doğurdu bembeyaz filan diyor. Neyse onu da bizim esmer toruna alırız filan diyor. Eşime de söyledim annesiyle konuştu ama hâlâ susmuyor. Esmer diye bir çocuk çirkin mi olur ya. Görümcemi tembihledim kesinlikle oğlumun fotoğrafını filan atmayacaksin diye. Ama ben duştayken annesini görüntülü arayıp gösteriyor bebeği. Artık ne yapacağımı bilmiyorum o kadın yüzünden oğlumla olan ilişkim zedeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?