2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen canım ben varım daha dün bir damla gelmişti bugün hiç yok mesela bende anlamadım. Bende ağrı sızı, sarı akıntı da yok. Kokulu akıntıda yok bence enfeksiyon değil. Endişelenecek bir şey değil bence bizim ikinci doğum olduğu içinde süre böyle olmuş olabilir ilkinde benimde asla olmamıştı böyle. Sadece tekrar hamile kalırım diye bir korku var o yüzden gidicem tahmini adet tarihimi söylesin en azından Yarın eşim yok şehir dışında perşembe usta gelecek gündem yoğun o yüzden ya bebekle gidicem ya da bu hafta da kalacak

Aklım ısı/nem oranı geldi direkt. Olabilir mi acaba? Veya yattığı yer mi çok farklıydı acaba?

Uzun vadeli tahminde bulunabiliyorlar mı öyle? Benim de gündemimde bana hiç yer olmadığı için gidemiyorum bir türlü gidersen bana da yazsana lekelenme konusunda ne dediğini, hatta vaktin olursa gitmişken dermatoloğa da uğra. Olmadı haftaya vakit bulursam ben giderim artık, sana da yazarım

Aklıma geldi de.. Benim bebek yoğun bakımdayken eşimin abisi ve eşi geldi. Zaten bir onlar geldi Allahtan kadın demez mi "nasıl yolladınız ya karıştıysa orda burda çocuk. Başka bebek verirlerse ne yapacaksınız?" dedim "sen rahat ol karışmaz, kolay değil o kadar" ama insanın içine kurt düşürüyorlar işte. Bide gittik Antalyada bileklik fln yok. Küvözde kartlar var sadece. Neden bileklik yok falan dedim ama kötü haldeydim zaten aldığım cevabı bile hatırlamıyorum şuan çıkmış aklımdan, silmişim resmen bir anda .. Az önce hatırladım

Neyseki doğumhane kapısında fotosu var eşimin kucağında

Yarın sabah 2.ay aşımız var bir kaç gündür süren huysuzluk mu devam eder yoksa artar mı?

Bu insanlar cidden çok garip

Aklım ısı/nem oranı geldi direkt. Olabilir mi acaba? Veya yattığı yer mi çok farklıydı acaba?
Yok canım yattığı yatağını götürmüştük. Ama eve geldik evde doğalgaz açık olmasına rağmen 20 dereceye düşmüş evin sıcaklığı normalde de 22 oluyordu. Onların evi 24 dereceydi. Onların da çocukları var sanırım sıcaklıktan dolayı

Ay hadi sizinkiler akraba yine, bugün farklı zamanlarda bebeği slingte gören 2 kişi, çocuk nefes alamaz dedi. Hatta teyze baya azarladı, çocuk boğuluyor sen ne yapıyorsun diye abi de bizim köyde biri aynı böyle sarmış çocuğu, çocuk nefessiz kalmış ölmüş anne fark etmemiş dedi anneme dedim, sokaklar kaynana kaynıyor

Yok yok enfeksiyon değil. Rahim eski hale gelsin diye bi ilaç. İlacı bulayım da yazacağım. İçinde sütü azaltabilir emzirirken kullanmayın diyo ama bizde sorun olmadı. Doktor verdiği içinde pek sorgulamadım durumu. İnşallah bulurum ilacı. Uykusuzluktan hatırlamada eskisi kadar iyi değilim artık

Buldum ilacı metiler adı. Sabah akşam içmiştim 5 gün

Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?

Haha aynen bir de o da var daha iyi ellerim hala ama devam ediyor egzama gibi şeyler Bende tahminde bulunmuştu o zaman, yumurta gözükmüyor herhalde daha olmana var mı diyor ne diyor tam hatırlamıyorum ama bana söylediği tarihe yakın olmuştum Aslında bebeğin dışarda keyfi yerinde gidebilirim tek başıma hatta evden çıkmakta iyi gelebilir ama üşeniyorum galiba dur bakıyım şimdi randevusu var mı sanırım bu kez özel sağlıktan yararlanıcam, sonuçta gebelik için gitmiyorum rutin kontrol

Benim dün leke ile başlaadı bugün biraz daha fazla belim ve kasıklarımda doluk hissi var ve dikiş yerimin sol tarafında elime sertlik geliyo ama o bayadır var görünürde bişey yok ama içtemi var anlamadım ağrısıda yok bu arada galiba benimki regl başlangıcı ben ona yordum

T tupbebekyolculugu okurken o kadar sinirlendim ki..öyle şuursuz annenin şuursuz çocukları olur kusura bakma belki eşinde içine giriyor ama maalesef öyle.Bu nasıl bir cehalet hem de bu yüzyılda. Sorsan eminim çok dindardır. Şükür edeceği yerde tipiyle mi uğraşıyor? Allah akıl fikir versin. Ben de esmerim çok da güzelim valla ilk kızım da benim gibi çikolata.Bu bebeğim de beyaz tenli pembe.Allah ne yarattıysa o.
Bundan daha çirkini ve tehlikelisi ne biliyor musun iki bebeği birbirine yakıştırması. Tüm aileyle bir süre konuşma. Eşim bana destek diyorsun ama sanırım onu da ciddiye alıp çenesini tutan yok.

Ay valla zaten bıktım beyaz çocuk güzeldir anlayışından ister istemez çevredeki herkes bu düşüncede olunca insan içselleştiriyor bu durumu. Eşimin ailesiyle tanışana kadar esmerliğimden çok memnundum daha baştan beni begenmediler ama çokta umurumda değillerdi. Çalıştığım için evime de gelmek istediklerinde çoğu zaman bahane buldum ve kabul etmedim. İşin içinde çocuğum olunca ve lohusalık döneminde olunca farklı düşüncelere kapılmaya başladım. Neyse ki kapımızı kapatınca ben eşim ve çocuğum başbaşayız diğer herkes dış kapının dış mandalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…