Aynen canım ben varım daha dün bir damla gelmişti bugün hiç yok mesela bende anlamadım. Bende ağrı sızı, sarı akıntı da yok. Kokulu akıntıda yok bence enfeksiyon değil. Endişelenecek bir şey değil bence bizim ikinci doğum olduğu içinde süre böyle olmuş olabilir ilkinde benimde asla olmamıştı böyle. Sadece tekrar hamile kalırım diye bir korku var o yüzden gidicem tahmini adet tarihimi söylesin en azındanKızlar iki aylık olup hala kanaması olan var mıydı?Spring05 sen varsın bir hatırladığım. Regl olmuşum gibi değil de bir iki günde bir kırmıZı lekelenme oluyor. Bugün de yumurtalığıma ağrı girdi. Doktor hiç gündemimde yok şu an, endişelenmeli miyim acaba
İkinci ayı olan herkeste sıfır mı şu an lekelenme?
Aklım ısı/nem oranı geldi direkt. Olabilir mi acaba? Veya yattığı yer mi çok farklıydı acaba?2 gün boyunca arkadaşların evinde kaldık orda hemen uyuyordu hiç ağlamadı doğru düzgün. Eve geldik 3 saat önce uyumuyor ağlıyor. Ay bu evde ne var anlamadım ben ya sinirlerim tepeme çıkıyor böyle olunca. Ağlayıp duruyor orda 4 saat uyuyordu çocuk burda yatağa yatırınca durmuyor
Aynen canım ben varım daha dün bir damla gelmişti bugün hiç yok mesela bende anlamadım. Bende ağrı sızı, sarı akıntı da yok. Kokulu akıntıda yok bence enfeksiyon değil. Endişelenecek bir şey değil bence bizim ikinci doğum olduğu içinde süre böyle olmuş olabilir ilkinde benimde asla olmamıştı böyle. Sadece tekrar hamile kalırım diye bir korku var o yüzden gidicem tahmini adet tarihimi söylesin en azındanYarın eşim yok şehir dışında perşembe usta gelecek gündem yoğun o yüzden ya bebekle gidicem ya da bu hafta da kalacak
Aklıma geldi de.. Benim bebek yoğun bakımdayken eşimin abisi ve eşi geldi. Zaten bir onlar geldi AllahtanKaynanam torunlarını kendi çocuğu sanıyor galiba. Anlamadığım çocuklarından sarışın renkli gözlü olan da yok. Tenleri beyaz olan var ama hepsi siyah saçlı siyah gözlü. Benim eşim sarışın doğmuş fotoğrafları da var ama şu an esmer sayılır. Maalesef bizim burada kürtlerde sarışın olursa güzel anlayışı var ama hepimiz esmerizdir. Aramıyorum ben de bu şekilde biraz daha rahatlayacagım
Bu insanlar cidden çok garipAklıma geldi de.. Benim bebek yoğun bakımdayken eşimin abisi ve eşi geldi. Zaten bir onlar geldi Allahtankadın demez mi "nasıl yolladınız ya karıştıysa orda burda çocuk. Başka bebek verirlerse ne yapacaksınız?" dedim "sen rahat ol karışmaz, kolay değil o kadar" ama insanın içine kurt düşürüyorlar işte. Bide gittik Antalyada bileklik fln yok. Küvözde kartlar var sadece. Neden bileklik yok falan dedim ama kötü haldeydim zaten aldığım cevabı bile hatırlamıyorum şuan çıkmış aklımdan, silmişim resmen bir anda .. Az önce hatırladım
Neyseki doğumhane kapısında fotosu var eşimin kucağında
Yok canım yattığı yatağını götürmüştük. Ama eve geldik evde doğalgaz açık olmasına rağmen 20 dereceye düşmüş evin sıcaklığı normalde de 22 oluyordu. Onların evi 24 dereceydi. Onların da çocukları var sanırım sıcaklıktan dolayıAklım ısı/nem oranı geldi direkt. Olabilir mi acaba? Veya yattığı yer mi çok farklıydı acaba?
Ay hadi sizinkiler akraba yine, bugün farklı zamanlarda bebeği slingte gören 2 kişi, çocuk nefes alamaz dedi. Hatta teyze baya azarladı, çocuk boğuluyor sen ne yapıyorsun diyeAklıma geldi de.. Benim bebek yoğun bakımdayken eşimin abisi ve eşi geldi. Zaten bir onlar geldi Allahtankadın demez mi "nasıl yolladınız ya karıştıysa orda burda çocuk. Başka bebek verirlerse ne yapacaksınız?" dedim "sen rahat ol karışmaz, kolay değil o kadar" ama insanın içine kurt düşürüyorlar işte. Bide gittik Antalyada bileklik fln yok. Küvözde kartlar var sadece. Neden bileklik yok falan dedim ama kötü haldeydim zaten aldığım cevabı bile hatırlamıyorum şuan çıkmış aklımdan, silmişim resmen bir anda .. Az önce hatırladım
Neyseki doğumhane kapısında fotosu var eşimin kucağında
2. ay aşısı dediğiniz verem aşısı mı acaba?Yarın sabah 2.ay aşımız varbir kaç gündür süren huysuzluk mu devam eder yoksa artar mı?
Yok yok enfeksiyon değil. Rahim eski hale gelsin diye bi ilaç. İlacı bulayım da yazacağım. İçinde sütü azaltabilir emzirirken kullanmayın diyo ama bizde sorun olmadı. Doktor verdiği içinde pek sorgulamadım durumu. İnşallah bulurum ilacı. Uykusuzluktan hatırlamada eskisi kadar iyi değilim artıkNe ilacı verdi? Enfeksiyon falan belirtisi değildir umarım
çocukların hastalığından bana sıra gelse gideceğim de, gelmiyor ki. bebişin ikinci ay aşılarını yaptırtamadık daha. Şimdilik yeni haftada ilk hedefim o, tabii yarına kimse hasta olmazsa
Buldum ilacı metiler adı. Sabah akşam içmiştim 5 günNe ilacı verdi? Enfeksiyon falan belirtisi değildir umarım
çocukların hastalığından bana sıra gelse gideceğim de, gelmiyor ki. bebişin ikinci ay aşılarını yaptırtamadık daha. Şimdilik yeni haftada ilk hedefim o, tabii yarına kimse hasta olmazsa
Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?Bizimki sürekli canını alıyor gibi ağlıyordu ve uyumuyordu canım. Salgın var öğürmesi o yüzden olmasın? Üşütmüite olabilir. Biz doktora gittik. Mevlit sonrası hastalandı. Nezle olmuş. İlaç başladı. Şimdi daha iyi çok şükür.
Sende öyle canım çok kıymetlisinİyi ki varsınız kızlar valla iyi geliyorsunuz
Üzgünüm ama artıyorYarın sabah 2.ay aşımız varbir kaç gündür süren huysuzluk mu devam eder yoksa artar mı?
Verem 5 li karma ve zatürre aşısı 3 aşı birden oluyorlar malesef2. ay aşısı dediğiniz verem aşısı mı acaba?
Haha aynen bir de o da var daha iyi ellerim hala ama devam ediyor egzama gibi şeylerUzun vadeli tahminde bulunabiliyorlar mı öyle? Benim de gündemimde bana hiç yer olmadığı için gidemiyorum bir türlügidersen bana da yazsana lekelenme konusunda ne dediğini, hatta vaktin olursa gitmişken dermatoloğa da uğra. Olmadı haftaya vakit bulursam ben giderim artık, sana da yazarım
Benim dün leke ile başlaadı bugün biraz daha fazla belim ve kasıklarımda doluk hissi var ve dikiş yerimin sol tarafında elime sertlik geliyo ama o bayadır var görünürde bişey yok ama içtemi var anlamadım ağrısıda yok bu arada galiba benimki regl başlangıcı ben ona yordumKızlar iki aylık olup hala kanaması olan var mıydı?Spring05 sen varsın bir hatırladığım. Regl olmuşum gibi değil de bir iki günde bir kırmıZı lekelenme oluyor. Bugün de yumurtalığıma ağrı girdi. Doktor hiç gündemimde yok şu an, endişelenmeli miyim acaba
İkinci ayı olan herkeste sıfır mı şu an lekelenme?
Ay valla zaten bıktım beyaz çocuk güzeldir anlayışındanT tupbebekyolculugu okurken o kadar sinirlendim ki..öyle şuursuz annenin şuursuz çocukları olur kusura bakma belki eşinde içine giriyor ama maalesef öyle.Bu nasıl bir cehalet hem de bu yüzyılda. Sorsan eminim çok dindardır. Şükür edeceği yerde tipiyle mi uğraşıyor? Allah akıl fikir versin. Ben de esmerim çok da güzelim vallailk kızım da benim gibi çikolata.Bu bebeğim de beyaz tenli pembe.Allah ne yarattıysa o.
Bundan daha çirkini ve tehlikelisi ne biliyor musun iki bebeği birbirine yakıştırması. Tüm aileyle bir süre konuşma. Eşim bana destek diyorsun ama sanırım onu da ciddiye alıp çenesini tutan yok.
Bana sağlık ocağındaki ebe üç aşı demedi Allah Allah verem aşısı için arıcam gelirsin dedi sadexeVerem 5 li karma ve zatürre aşısı 3 aşı birden oluyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?