2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ohoo daha 4. Ay atağı, diş çıkarması, emeklemesi, yürümeye başlaması derken bayağı aktif olacak buralar
Diğer grupta hiç olmadı vallahi doğumlar bitti herkes sustu
Emzirirken sallarken bende buraya bakıyorum canım başka birşey çekmiyor

Özellikle benim çenem çok düşük
Ama iyi ki varsınız

Benim kız sürekli oyun istiuor oğlan kucagimdan inmiyor derken mecburi kızıma TV acıyorum maalesef cizgifilm ile duruyor tüm gün. Asla TV açmam diyordum plansız gebelik sonrasi daha 16 aylıkken abla olunca mecbur kaldım bazı şeylere ama ailem uzakta olunca herkes de evine döndü yetemiyorum burası inanın aklıma gelse de zaman bulamıyorum

Ya bir gün falan değil miydi o, kokar ayol
Bize de 3gün dediler. En fazla belden aşağısını yıkarım derken bugün sırtta kürek kemiklerine kadar çıkmıştı kakamız bakıcaz bi çaresine artık.

Hiç taşma falan olmuyor ama bezin izi kalıyordu bacaklarında. Dr dedim Bi büyük beze geçsek mi diye. Yok bu uygun, buna devam dedi. Çok sıkma bel kısmını dedi. Şimdide taşıyor. İzlerde hala aynı. Anlamadım ki ben

Biz de sonunda ikileri bitirip üçe geçtik ve biraz rahatladık, ikide iz çıkıyordu çünkü. Ama sleepy kullanıyorum ben, kalıbı dar onun biraz.

Biz de sonunda ikileri bitirip üçe geçtik ve biraz rahatladık, ikide iz çıkıyordu çünkü. Ama sleepy kullanıyorum ben, kalıbı dar onun biraz.
Premium2 kullanıyorum. 3 numara zaten 6-10 kg miş şimdi baktım. Bizimki 4650gr idi en son. 6 olmamıştır daha

Ayy çok kötü tekrar uyuyamamak tüm düzen alt üst oluyor cidden bide üstüne bebek uyuduğu için kendimi suçlu hissediyorum neden uyuyamıyorum diye ben oğlum okula gidince uyuyorum dayanamıyorum sen nasıl dayanıyorsun o kadar çok

İyi yapmışsın canım biliyorsun bizimde aynıydı aşıyı olduk dr sorun yok demişti ayrıca yine katılıyorum o 2 hafta ne olacağı belli olmaz tabiki inşallah yaşamazlar bir daha bizimde bugün kilosu biraz az çıktı de hastalıktan kaynaklı kilo verebilir bir dönem dedi çok üzüldüm açıkçası biz iyileşti gözüyle baksakta onlar hala hastalığın etkilerinden bahsediyor şükür ciğerde vs sorun yok ama Buda gelmiş gitmiş olmuş

Bugün bir doktorun storisinde denk geldim xıaomi markasını öneriyordu fiyat performans ürünü demişti. Ben de istiyorum ama karar veremedim

Bizimki de o hastalık sürecinde bir ayda 350 gram almış oldu (onu da aslında son bir haftada aldı) ama doktor yeterli buldu hastalığını göz önüne alarak, ben de takılmadım ama 52 cm doğan bebeği bir buçuk aylıkken 54,5 ölçmüştü doktorun asistanı, ona takılmıştım biraz. Şimdi 59 çıkınca rahatladım. Tabii çok önemli şeyler değil aslında, bu ay az çıkar sonraki ay fazla ama insan acaba altında yatan başka bir neden mi var diye düşünüyor istemeden.

İnşallah bir daha o günlere dönmeyiz. Bizim abi hafif bir grip geçiriyor gibi, tetikteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…