Ya bir gün falan değil miydi o, kokar ayolKızlar verem aşısından sonra 3 gün bebeğin koluna su değmemesi gerekiyor unutmayın
Diğer grupta hiç olmadı vallahi doğumlar bitti herkes sustuOhoo daha 4. Ay atağı, diş çıkarması, emeklemesi, yürümeye başlaması derken bayağı aktif olacak buralar
Emzirirken sallarken bende buraya bakıyorum canım başka birşey çekmiyor
Özellikle benim çenem çok düşük
Ama iyi ki varsınız
Bize de 3gün dediler. En fazla belden aşağısını yıkarım derken bugün sırtta kürek kemiklerine kadar çıkmıştı kakamızYa bir gün falan değil miydi o, kokar ayol
Bize de 3gün dediler. En fazla belden aşağısını yıkarım derken bugün sırtta kürek kemiklerine kadar çıkmıştı kakamızbakıcaz bi çaresine artık.
Hiç taşma falan olmuyor ama bezin izi kalıyordu bacaklarında. Dr dedim Bi büyük beze geçsek mi diye. Yok bu uygun, buna devam dedi. Çok sıkma bel kısmını dedi. Şimdide taşıyor. İzlerde hala aynı. Anlamadım ki ben
Premium2 kullanıyorum. 3 numara zaten 6-10 kg miş şimdi baktım. Bizimki 4650gr idi en son. 6 olmamıştır dahaBiz de sonunda ikileri bitirip üçe geçtik ve biraz rahatladık, ikide iz çıkıyordu çünkü. Ama sleepy kullanıyorum ben, kalıbı dar onun biraz.
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak HaftalarıAtak haftalarına nerden bakıyorsunuz
Biz şimdi 8. Hafta atağındayızBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Biz daha 6ya girmişiz. Bende 5deyiz hala diyorum yaBiz şimdi 8. Hafta atağındayız
Huy değiştiriyorlar orası kesinBiz daha 6ya girmişiz. Bende 5deyiz hala diyorum yanormal halimiz buysa bittim ben cidden 8de falan
Ben kendimi bu grubun çilekeş ve dertkeşi ilan ediyorumÖzellikle benim çenem çok düşük
Ama iyi ki varsınız
Evet aşıdan önce banyo yaptırın diye bir gün önce arıyorlar bizimkilerdeKızlar verem aşısından sonra 3 gün bebeğin koluna su değmemesi gerekiyor unutmayın
Ayy çok kötü tekrar uyuyamamak tüm düzen alt üst oluyor cidden bide üstüne bebek uyuduğu için kendimi suçlu hissediyorum neden uyuyamıyorum diyeAyyy bu ben, birkaç gündür o atakları atlattık sanırım. Gece 4-5 gibi uyanıyor, emziriyorum sonra 2 saatte bir uyanıyor. Ama gel gör ki o 4-5’ten sonra 8e kadar ben uyuyamıyorumgündüzleri de uyuyabilen biri değilim, sonra da gözlerim yanıyor
İyi yapmışsın canım biliyorsun bizimde aynıydı aşıyı olduk dr sorun yok demişti ayrıca yine katılıyorum o 2 hafta ne olacağı belli olmaz tabiki inşallah yaşamazlar bir daha bizimde bugün kilosu biraz az çıktı de hastalıktan kaynaklı kilo verebilir bir dönem dedi çok üzüldüm açıkçası biz iyileşti gözüyle baksakta onlar hala hastalığın etkilerinden bahsediyor şükür ciğerde vs sorun yok ama Buda gelmiş gitmiş olmuşBiz de ikinci ay aşımızı olduk sonunda. Bizim hemşire hastalanmış, eli bana bile ağır gelen diğer hemşireye yaptırdık mecburen
Hemşire zatürreden hastanede yattığını öğrenince tereddüt etti biraz, doktoru çağırıp muayene ettirmek istedi. Dedim o rsv kaynaklıydı, pnömokok değil. Ayrıca kendi doktoru yaptırın dedi. Asm Doktoru geldi, muayene etti, ciğerler temiz, aşıya engel bir durum yok ama isterseniz bir iki hafta daha bekleyebilirsiniz bağışıklığı iyice toparlanana kadar dedi. Ay dedim yok, engel teşkil eden bir durum yoksa vurun bizi, gidelim. Çocuk yine abisinden ne kapacak belli değil o bir iki haftada. Sen de haklısın dediler. Umarım iyi etmişimdir bekletmemekle
Ama yavrumun dilini titrete titrete bir ağlayışı vardı aşı olurken, içim kötü oldu. Doktor göğsünü dinlerken de patır patır kaka yaptı zaten. O kadar hastanelerde küvezlerde falan kaldı, iğneler oldu, ondan mı acaba dedim. Umarım travma bu kadar kolay olmuyorlardır.
Bu arada boyunu da ölçtürdüm hemşireye, 59 cm olmuş. Büyüyor boncuğum
Sıcacık Kangurudan inmiş, her şeyden habersiz uykusunda hemşireyi bekleyen bir bebiş fotosu koyuyorum eke.
Bugün bir doktorun storisinde denk geldim xıaomi markasını öneriyordu fiyat performans ürünü demişti. Ben de istiyorum ama karar veremedimTüy ve toz konusunda yeterince memnuniyet sağlıyor anladığım kadarıyla hava temizleme cihazları, yalnız mesela etki alanı 130 metrekare olduğunu iddia eden cihazdan o kadar verim alınmadığı yönünde eleştiriler var. Yani tek bir odayı temizlemek için alınacaksa alınmalı gibi anladım ben. Hatta tek oda için etki alanı daha az ve fiyatı daha uygun bir şey de seçilebilir.
İyi yapmışsın canım biliyorsun bizimde aynıydı aşıyı olduk dr sorun yok demişti ayrıca yine katılıyorum o 2 hafta ne olacağı belli olmaz tabiki inşallah yaşamazlar bir daha bizimde bugün kilosu biraz az çıktı de hastalıktan kaynaklı kilo verebilir bir dönem dedi çok üzüldüm açıkçası biz iyileşti gözüyle baksakta onlar hala hastalığın etkilerinden bahsediyor şükür ciğerde vs sorun yok ama Buda gelmiş gitmiş olmuş
Hangi modeli?Bugün bir doktorun storisinde denk geldim xıaomi markasını öneriyordu fiyat performans ürünü demişti. Ben de istiyorum ama karar veremedim
Canım ben de ilk kızımda bir süre yaşamıştım ama ayağa kalkıp sallanarak dans ederek vermeye çalış. Bunu devamlı yap vazgeçmeKızlar meme reddi yaşıyoruz mememe geldiği an kıyameti koparıyor mama yaptım şimdi onu içiyor. Kahroluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?