2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar meme reddi yaşıyoruz mememe geldiği an kıyameti koparıyor mama yaptım şimdi onu içiyor. Kahroluyorum ya
Meme reddi olduğuna emin miyiz? Hiç mi emmiyor yoksa emip emip kavga mı ediyor?Başka bir sıkıntısı vardır belki. Benimki çok gazı olunca ve kakasını yapamayınca felaket kavga ediyor mesela, aç olmadığı halde emmek istiyor ama emip emip çekiştiriyor, ağlıyor. Dizlerime yatırıp masajlar yapıp gazını çıkartınca veya kakasını yaptırınca normale dönüyor.

Ayy inşallah abisi hemen atlatır

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için şimdi sağdım ikisinden 40 cc anca geldi ya şok oldum az diye ağlıyor demek ki geçen hafta 110 cc falan çıkıyordu neden böyle oldu ki

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için şimdi sağdım ikisinden 40 cc anca geldi ya şok oldum az diye ağlıyor demek ki geçen hafta 110 cc falan çıkıyordu neden böyle oldu ki

Bir nedenden dolayı emmesi azaldıysa ve sağım yapmadıysan olabilir. Pompa elbette bebeğin emdiği kadar çekmiyor asla ama önceki sağımla kıyaslayınca insanın morali bozuluyor. Benim de hiç zorlamadan 90 cc gelirken bir gün sağmayı ihmal edince 20 cc zor çıkmıştı, şoka girmiştim. (Hasta olduğu için emememişti birkaç gün, o süreçte) iki üç haftada her istediğinde emzirerek toparladım. Sütün gelmiyor değil sonuçta, azalmışsa normalde beş dakikada emdiği memeyi on beş dakika emmesi gerekecek sadece. Böyle böyle çoğalacak. Ben takviye verme gereği duymadım saatlerce emdiği ve çişli bezleri yeterli olduğu için ama senin vermen gerekiyorsa, emzirmediğin öğünlerde sağmayı ihmal etme. Vazgeçmezsen Toparlanıyor, hiç merak etme.

Yeter ki emmek istesin benim kız çok sabırsız hemen ağlama krizine giriyor istediği şekilde gelmediği için zor sakinleştiriyorum. Eve sık sık sağım yapmam gerek hatta emzirme sonrasıda yapmam gerek bence. İnşallah toparlanır

Canım sütünün doluluk oranı düşük olduğu bir ana denk gelmissindir
Bolbol tatlı ye su iç keyfiyetli şeyler ye ozaman farkedecek

Canım arkadaşlarımıb çocukları hep 7 de ayakta. Bizimkide öyle uyanıyor 6 da ben zorluyorum ama anca 8 de tekrar uyuyor. Belki de normali budur bu dönem de

Daha güneş doğmuş olmuyor ki güneş anca sekizde doğuyor Didemm1
Yok canim ben genel bir sorundan bahs ettim.
Yani kimisinin uyku döngüsu erken oluyor vs diye.Baya yakınan var bu durumdan ama sorsan akşam da erken yatmış oluyor zaten o yavrularda ..ee napsin erken yatsın geç mi kalksin yok öyle bir dünya

Senin belki bu birkaç güne mahsustur bez degisimi yapiyormusun benimde bazen o saatte büyük çişini yapıyor altını alma sırası da uykusu açılıyor yada mirin kırın ediyor anlıyorum yapacağını

Kızlar gece uykumuz fena değil beslenmeye kalkıp uyuyor ama gündüz neredeyse hiç uyumuyor ya, yani 20 dakika bazen yarım saat.. Eskisi gibi 2 saat falan uyuduğu hiç olmuyor hatta 1 saat nadir öyle söyleyebilirim
Ay bizimde sabahları öyle ya. Ben yanında yatarsam uyuyo sadece. Kalktığım an nasılsa anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…