2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar istanbul için tavsiye edebileceğiniz emzirme danışmanı var mı ? Ben kızı emzirmeye çalışıyorum ama çoğu zaman yanlış tutuyor canımı acıtıyor, kendiside doymuyor 3 gün bu şekilde denedim gündüzleri sadece emzirdim ama hiç uyumadı huzursuzdu doymuyormuş demek ki sağımdaki sütüm yetmediği içinde mama sayısını arttırdım

Ben büyük tuvaletini yapmadığı sürece geceleri altını açmıyorum

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için şimdi sağdım ikisinden 40 cc anca geldi ya şok oldum az diye ağlıyor demek ki geçen hafta 110 cc falan çıkıyordu neden böyle oldu ki
Biz şimdi regli olmuyoruz ya regli olduğumuzda da sütte azalma oluyordu. Acaba o döngüye mi denk geldi olmuyoruz ama bir döngümüz vardı bazen sebep yokken de öyle azalma oluyor. Geçen haftalarda benimde bir azalma olmuştu ne bulduysam tahin sürüp yedim. Kabak tatlısı, keke tahin sürdüm yedim, helva yedim baya fark etti. Bir kilo aldı gibi geldi ama şimdi yine zayıflamış gibi geliyor sürekli kaka yaptığı için anlamadım bende yetiyor mu yetmiyor mu ama benim bebek öyle pek ağlamıyor kucaktaysa filan sakin bir çocuk

Kızlar süt artırmak için elektikli pompa ile sağmak fayda sağlıyor mu gerçekten merak ediyorum. Eğer sağım yapılırsa beyin süt gerekli diye algılayıp süt mü artırıyor ?

Gece mesaisine beni de yazın atak haftası hesaplamasına göre bizim 3 gün kalmış ama benim oğlan dün geceden beridir canımı almaya niyetli sadece üzerimde rahatlıyor geri kalan herkeste ağlıyor gündüz uykusu da yok öyle

Kesinlikle işe yarıyor bizimki de gazlanıp emmek isteyip ama ememediğinde ben hala o yöntemi uyguluyorum

Ya bu arada bizim kaka yeşil oluyor zaman zaman normal mi

Bizimki hastanede antibiyotik kullanırken yeşildi birkaç gün boyunca, ishal olmadığı sürece önemsememişlerdi ilaçtandır diye. Normalde de arada sırada oluyor ama nedensiz yere uzun süre olursa sormak gerekebilir belki, bilemedim.

Keke tahin iyiymiş ben de psikolojik olarak sütlü tatlıların bana süt yaptığına inanıyorum, kaç gündür ha bire kazandibi yiyorum. Çişli bez takip ediyorum ben kilodan ziyade, bezleri de dolu dolu bir iki haftadır çok şükür. Çocuğu bilemem ama ben kesin bir kg almışımdır

Kesinlikle işe yarıyor bizimki de gazlanıp emmek isteyip ama ememediğinde ben hala o yöntemi uyguluyorum

Ya bu arada bizim kaka yeşil oluyor zaman zaman normal mi
Bizdede oldu hafif hastalık atlattık usutume gibi bezini öyle aldım bende ama ustuste tekrarlamadi.birde şöyle düşündüm sütüm sulu gibiydi acaba ondanmidir diyede düşündüm

Kızlar süt artırmak için elektikli pompa ile sağmak fayda sağlıyor mu gerçekten merak ediyorum. Eğer sağım yapılırsa beyin süt gerekli diye algılayıp süt mü artırıyor ?

Canım bence bu konunun kesinliği yok öyle olsa sütü az olan sağım yapıp arttırmış ve bu sorundan kurtulmuş olurdu..devamlı devamlı yapmak ta bir anne için öyle sıkıntılı ki tecrübe ettiğimden biliyorum memeler mahvoluyor belki günü kurtariyorsun ama öyle sapur şupur da cogalmiyor kendi kanaatim..emmeyen bebek annesi tecrübesi
Aynı anne başka emen bebeğine sağma yapmadan da veriyor süt yetiyor mesela
Ama ictigin su solusugun hava süt yaomiyorsa
Düzenli yemek yemek ve emzirmek süt için çok faydalı kendi kanaatim

Ya kızlar konakla başım belada iyice sinir oldum o dibindekilerle saçları bütün bütün geliyor çocuğun yokmu bunun kesin çözümü yaşayan ve önereceğiniz birşeyler

Bende aldimm kesinn
N'apcazz phaedra
Helvaci Ali varya tahinli helvasını yedim acaib farketti masallah ogün süt level atladı
Ertesi gün yine fos

Ben doğumdan itibaren 3 saatte bir sağım yapıyorum, süt arttırmaya hiç faydası yok bence olsaydı 120 cc sütüm olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…