2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oyun halısına koyunca bana böyle bakıyor nefret ediyor resmen sonu çığlık kıyamet
Benim oğlan gibi pek bir asabi yahu hemen hemen hepinizde koyuyormuşsunuz oyun halısına bugün bende çıkartıp yıkıyım söyle oyuncaklarında kurutmaya atarım iyice tozu gitsin koyalım bakalım benimki ne tepki verecek gerçi biraz memnuniyetsiz bir bebek ama

Yıka yıka belki sever inşallah sever duvardaki saat ve klima daha çok dikkatini çekiyor onları görünce çok mutlu oluyor agu diyor yaa

Yarın sağlık ocağında vericem aslında dr bana doğumdan sonra mutlaka şekerine baktır dedi bugün dahiliyeye randevu aldım hastaneye gittik ama sabah yediğim omleti unutmuşum
Ahaha şekeri ihmal etme sakın halsizlik yorgunluk o da yapıyor sağlık ocağında toplu kan ver bence

Evet evet eskisi gibi değil inşallah hep böyle devam eder benim çok yoğun kanama ve ağrım olurdu doğum sonrası çikolata kistlerimde kaybolmuş

Ay aman nazar değmesin. Ben de uyanınca uyuyamıyorum. Sebebi telefonlar bence, telefonu elime almazsam uykum çok açılmıyor bu seferde bebek kucağımda uyuyacağım diye korkuyorum
Benim iki buçuk yaşındaki kızımın kulağını aynı bu düşüncelerle deldirmedim. Belki ilerde niye deldirdin diyecek.Bi de herkesin kulağı delik olacak diye bir şey yok.Ama şimdi benden görüyor istemeye başladı.Senin kulağını da deldirelim mi diyorum korkuyor yok diyor

Yaa ben kocamı pış pışlıyorum sen ne diyorsun resmen level atladım yani
Oyun halısına koyunca bana böyle bakıyor nefret ediyor resmen sonu çığlık kıyamet
Ahahaa bakışına öldüm. Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu
Çalışırken pazartesi günleri aynen böyle bakardım

Yalnız olmadığıma sevindim bu düşüncelerde

Yaa ben kocamı pış pışlıyorum sen ne diyorsun resmen level atladım yani

Ahahaa bakışına öldüm. Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu
Çalışırken pazartesi günleri aynen böyle bakardım
Ahahah keşke oyalansa gerçi uykusu varmış ondan durmadı çenesini sıkıp kafasını kaldırmaya çalışıyor al beni diye. Ya sen 2 aylıksın kendine gel

Yıka yıka belki sever inşallah sever duvardaki saat ve klima daha çok dikkatini çekiyor onları görünce çok mutlu oluyor agu diyor yaa
Yaa bizimki de sadece abisine gülüyor bana da işte napıyor bu deli der gibi bakıyor resmen şebeklik yapıyorum gülsün diye babasına hiç pas vermiyor eşim geçen diyorki beni sevmiyor bu çocuk ama abi düz dursa gülüyor bide dediğin. Gibi tavan çok dikkatini çekiyor evet canım yarın gitmişken herşeye baktırsam inşallah

soyasosu Ayy ben de sallıyormuşum geceleri bazende yatak başlığını sallıyorum işin garip kısmı bazen fark ediyorum noluyor yaa diyorum sonra tekrar bağlığı sallarken buluyorum kendimi hayır Başlık ne alaka kolum arkaya dönüyor filan baya da zor iyiz iyiii bunada şükür

Yalnız olmadığıma sevindim bu düşüncelerde
Ben kendi kulağımın delinmesini hatırlayacak kadar büyümüştüm. Hatta öyle sarrafta falan da deldirmedim.Dedem bildiğimiz büyük iğne ile deldi eski usul yani. Bir hafta iple gezdim ne şişme oldu ne yara oldu. Bir hafta sonrada altın küpe alıp takmıştı dedem

Ayyy bu ben, birkaç gündür o atakları atlattık sanırım. Gece 4-5 gibi uyanıyor, emziriyorum sonra 2 saatte bir uyanıyor. Ama gel gör ki o 4-5’ten sonra 8e kadar ben uyuyamıyorum gündüzleri de uyuyabilen biri değilim, sonra da gözlerim yanıyor

Ayyy benimki de, evimizde en sevdiği şey saat. Neyseki zeka kartlarına benziyor diye kendimi avutuyorum

Kızlar yarın 2.ay aşısı var herhangi bi yan etkisi olur mu acaba ya ateş yapabilirmiş. Deneyimleyen var mi ?
1000 çocuktan 5inde ateş görünüyor dedi doktoru. Peranın ateşi çıktı ama 37.5 oldu maksimum. Ağrısı vardı huzursuzdu bir çay kaşığı calpol verdim sadece.

Ya ne güzel maşallah sizin bebekler aguluyor pars beni hamburger patates olarak görüyor sadece meme uyanıkkende çok ciddi bi gül ya bi gül yok alıyorum karşıma milk yok oğlum kalmadı diyorum ağlıyor takılıyorum bende öyle napım
Pera cilveli kızım gözümün içine bakıyor emerken gülüyor laf istiyo al karşına konuş güzel güzel bakıyor agulamalara başladı sanki bi kaç kez (annem laf dinlemesine bayılıyor tam istediği sürekli konuşuyor) oyun halısını sevmediler pera baya bi durdu dün ama sakin zamanıydı pars hiç durmadı onun dünyası sadece yemek

Vallahi helal olsun kızlar, temmuz anneleri doğum yapınca hayalet kasabaya dönmüştü siz baya konuşuyorsunuz beklemiyordum burada böyle bir atak
Ohoo daha 4. Ay atağı, diş çıkarması, emeklemesi, yürümeye başlaması derken bayağı aktif olacak buralar

Benimde arkadaş ortamından sonra bı tuhaflastim acaba nazar olurmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…