- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yarın sağlık ocağında vericem aslında dr bana doğumdan sonra mutlaka şekerine baktır dedi bugün dahiliyeye randevu aldım hastaneye gittik ama sabah yediğim omleti unutmuşumKullan canım mutlaka bi tahlilde ver bence
Benim oğlan gibi pek bir asabi yahu hemen hemen hepinizde koyuyormuşsunuz oyun halısına bugün bende çıkartıp yıkıyım söyle oyuncaklarında kurutmaya atarım iyice tozu gitsin koyalım bakalım benimki ne tepki verecek gerçi biraz memnuniyetsiz bir bebek amaOyun halısına koyunca bana böyle bakıyor nefret ediyor resmen sonu çığlık kıyamet
Yıka yıka belki sever inşallah severBenim oğlan gibi pek bir asabi yahu hemen hemen hepinizde koyuyormuşsunuz oyun halısına bugün bende çıkartıp yıkıyım söyle oyuncaklarında kurutmaya atarım iyice tozu gitsin koyalım bakalım benimki ne tepki verecek gerçi biraz memnuniyetsiz bir bebek ama
AhahaYarın sağlık ocağında vericem aslında dr bana doğumdan sonra mutlaka şekerine baktır dedi bugün dahiliyeye randevu aldım hastaneye gittik ama sabah yediğim omleti unutmuşum
Evet evet eskisi gibi değil inşallah hep böyle devam eder benim çok yoğun kanama ve ağrım olurdu doğum sonrası çikolata kistlerimde kaybolmuşBenin de 39. Gün kırmızı kanama geldi öncesinde renksize dönmüştü lohusalik bitti derken kırmızıya döndü adet kanı gibi ama dediğiniz gibi yoğun kanama olmadı ama uzun sürdü hala rengi kahveye dönük olarak leke şeklinde geliyor bitmedi40 inda doktor muayeneye çağırmıştı ama gidemedim. Muhtemelen ben de adet oldum ama eskisi gibi değil
Benim iki buçuk yaşındaki kızımın kulağını aynı bu düşüncelerle deldirmedim. Belki ilerde niye deldirdin diyecek.Bi de herkesin kulağı delik olacak diye bir şey yok.Ama şimdi benden görüyor istemeye başladı.Senin kulağını da deldirelim mi diyorum korkuyor yok diyorAy aman nazar değmesin. Ben de uyanınca uyuyamıyorum. Sebebi telefonlar bence, telefonu elime almazsam uykum çok açılmıyor bu seferde bebek kucağımda uyuyacağım diye korkuyorum
Yaa ben kocamı pış pışlıyorum sen ne diyorsunGün içinde çok fazla uyuyorum şu sıralar hep uykum var sanırım eşim izinli büyük oğlumuza bakıyor diye ama işe başlayınca bu akıttığım rahatlık bana yol su elektrik olarak geri dönecek biliyorum bugün uyumayayım eşim işe dönecek az kaldı diyorum ama gözlerim bayılıyor valla anneliğin bence en zor yanı düzensiz uyku
Ben bebeklerde küpeye bayılıyorum ama kızım olsa deldirmezdim çünkü kendim küpe seven biri değilim annem deldirmiş dini konudan ötürü açmak durumunda kalıyorum bazen hevesleniyorum takmak istiyorum ama hemen kulağım şişiyor kız kardeşimin delinmemiş oda hiç istememiş hala. Kaç yaşına geldi istemiyor belki senin kızında istemeyecek ona bırakmak daha doğru gerçekten şahsen bende istemezdim zaten takamıyorım
Ayy evet çok güzel özetledin tek suçlu telefon bide benim çok uykum olduğunda sanki halüsinasyon görüyor gibi oluyorum bebek sanki kucağımda hissediyorum ani bir sıçramayla kalkıyorum bakıyorum beşikte uyuyor yavrum
Ahahaa bakışına öldüm. Hepinizden nefret ediyorum bakışı buOyun halısına koyunca bana böyle bakıyor nefret ediyor resmen sonu çığlık kıyamet
Yalnız olmadığıma sevindim bu düşüncelerdeBenim iki buçuk yaşındaki kızımın kulağını aynı bu düşüncelerle deldirmedim. Belki ilerde niye deldirdin diyecek.Bi de herkesin kulağı delik olacak diye bir şey yok.Ama şimdi benden görüyor istemeye başladı.Senin kulağını da deldirelim mi diyorum korkuyor yok diyor
Ahahah keşke oyalansa gerçi uykusu varmış ondan durmadıYaa ben kocamı pış pışlıyorum sen ne diyorsunresmen level atladım yani
Ahahaa bakışına öldüm. Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu
Çalışırken pazartesi günleri aynen böyle bakardım
Yaa bizimki de sadece abisine gülüyor bana da işte napıyor bu deli der gibi bakıyor resmen şebeklik yapıyorum gülsün diye babasına hiç pas vermiyor eşim geçen diyorki beni sevmiyor bu çocukYıka yıka belki sever inşallah severduvardaki saat ve klima daha çok dikkatini çekiyor onları görünce çok mutlu oluyor agu diyor yaa
Ben kendi kulağımın delinmesini hatırlayacak kadar büyümüştüm. Hatta öyle sarrafta falan da deldirmedim.Dedem bildiğimiz büyük iğne ile deldi eski usul yani. Bir hafta iple gezdim ne şişme oldu ne yara oldu. Bir hafta sonrada altın küpe alıp takmıştı dedemYalnız olmadığıma sevindim bu düşüncelerde
Ayyy bu ben, birkaç gündür o atakları atlattık sanırım. Gece 4-5 gibi uyanıyor, emziriyorum sonra 2 saatte bir uyanıyor. Ama gel gör ki o 4-5’ten sonra 8e kadar ben uyuyamıyorumKızlar maşallah diyim kendi kendime nazar etme huyum vardır ama oğlum bir dönem uyumuyordu sizede bahsetmiştim şimdi çok şükür atlattık bu durumu gece özellikle emmek dışında kalkmıyor ama 3 saatte bir beslenmek için kalkıyor ben ilk kalkmayı yaptıktan sonra asla uyuyamıyorum sabaha kadar uyanık kalıyorum bebekte uyuyor sonra ben gündüz bebekle uyuyorum bu sefer büyük oğlumun ihtiyaçları oluyor ben sersem gibi oluyorum ev işleri aksıyor ben geve uyuma işine çözüm bulmam lazım sanki rahat batıyor beben uyudu gidip uyusana artık tek çocuğun yok senin desem de kendi kendime yok uyuyamıyorum rahatlatıcı bitki çayı vs mi içsem geceleri valla süte geçmeyeceğini bilsem uyku ilacı alırım siz gece nasıl uykuya geçiş yapıyorsunuz tekrar bende bir anormallik varayrıca 50 saat de uyusam uykum hep var
Ayyy benimki de, evimizde en sevdiği şey saat. Neyseki zeka kartlarına benziyor diye kendimi avutuyorumYıka yıka belki sever inşallah severduvardaki saat ve klima daha çok dikkatini çekiyor onları görünce çok mutlu oluyor agu diyor yaa
1000 çocuktan 5inde ateş görünüyor dedi doktoru. Peranın ateşi çıktı ama 37.5 oldu maksimum. Ağrısı vardı huzursuzdu bir çay kaşığı calpol verdim sadece.Kızlar yarın 2.ay aşısı var herhangi bi yan etkisi olur mu acaba ya ateş yapabilirmiş. Deneyimleyen var mi ?
Ohoo daha 4. Ay atağı, diş çıkarması, emeklemesi, yürümeye başlaması derken bayağı aktif olacak buralarVallahi helal olsun kızlar, temmuz anneleri doğum yapınca hayalet kasabaya dönmüştü siz baya konuşuyorsunuz beklemiyordum burada böyle bir atak
Benimde arkadaş ortamından sonra bı tuhaflastim acaba nazar olurmu bilemedimYa bana kv gözü değiyo gerçekten o kadını görünce bişeyler oluyor bana halasını daha fazla sevmiyorum aslında ama onun değilde kv nazarı değiyo hissediyorum, dün ölüyodum resmen kötüleştim gözümü kapattım gözümde kötü şeyler canlandı ter dök inle eşime hemn beni oku dedim kendimi okuyorum esneyemedim gözümden yaşlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?