MaşallahBiz şimdi regli olmuyoruz ya regli olduğumuzda da sütte azalma oluyordu. Acaba o döngüye mi denk geldi olmuyoruz ama bir döngümüz vardı bazen sebep yokken de öyle azalma oluyor. Geçen haftalarda benimde bir azalma olmuştu ne bulduysam tahin sürüp yedim. Kabak tatlısı, keke tahin sürdüm yedim, helva yedim baya fark etti. Bir kilo aldı gibi geldi ama şimdi yine zayıflamış gibi geliyor sürekli kaka yaptığı için anlamadım bende yetiyor mu yetmiyor mu ama benim bebek öyle pek ağlamıyor kucaktaysa filan sakin bir çocuk
Normalde 7 saat kesintisiz uyku sağlığımı için yeterli bana ama genelde 6 saatlik uyku falan da yetiyor. Doğum sonrası 4 saat kesintisiz uyku yetmeye başladı, yetmediğinde de yetiyormuş gibi takılıyorumAyy çok kötü tekrar uyuyamamak tüm düzen alt üst oluyor cidden bide üstüne bebek uyuduğu için kendimi suçlu hissediyorum neden uyuyamıyorum diyeben oğlum okula gidince uyuyorum dayanamıyorum sen nasıl dayanıyorsun o kadar çok
Aa sen olmaya başlamıştın dimi kesin ondandır bencede, düzelir düzelir hiç merak etmeMaşallahaa benim reglim yeni bitti o etkiledi muhtemelen. Şuan saldırdım hoşafa çaylara tatlılara umarım düzelir
Bende diş için anestezi aldım gerçi sağdım 5 saate yakın da emzirmedim döktüm filan ama bilemedim. Bir de yılbaşında yarım kadeh şarap içtim ondan olmuş olabilir mi yaBizimki hastanede antibiyotik kullanırken yeşildi birkaç gün boyunca, ishal olmadığı sürece önemsememişlerdi ilaçtandır diye. Normalde de arada sırada oluyor ama nedensiz yere uzun süre olursa sormak gerekebilir belki, bilemedim.
Bizim iki gündür oluyor açıkçası ama her bezi değil güne mis gibi hardal sarısı susamlı kakayla başlıyor yeşille sonlandırıyorBizdede oldu hafif hastalık atlattık usutume gibi bezini öyle aldım bende ama ustuste tekrarlamadi.birde şöyle düşündüm sütüm sulu gibiydi acaba ondanmidir diyede düşündüm
Ya bilmiyorum bu süt işi çok karışık. Ben mochiyi aldığımdan beri hiç sağım yapmıyorum ama sütüm eskiye göre tazyikli gelmeye başladı. Maşallah mochiye de baya süt geliyor. Çok su içen biri de değilim. Tek dikkat ettiğim şey hurma sulu tahin helvası yemek ve canım tatlı çektiği içim sürekli tatlı şeyler yiyorum. Yani sağmal, su içmek, yeşillik yemek vs ne kadar etkili bilmiyorum. Tamamen genetiğimize olan bireysel farklılar gibi geliyor bana.Kızlar süt artırmak için elektikli pompa ile sağmak fayda sağlıyor mu gerçekten merak ediyorum. Eğer sağım yapılırsa beyin süt gerekli diye algılayıp süt mü artırıyor ?
Konak ve aynı yöne yatırmak saçı döken şey canım bizimde ilkinde oldu. Bunda da baktım olacak gibi zeytinyağı da olabilir ama ben mustelanın vücut yağından sıktım elimle yedirdim banyodan bir 15 dk önce taradım şapka taktım bekledim. Banyodan sonra düzenli taradım hep ince uçlu tarakla. Eğer ilerlemişse kopar saç sen yumuşatıcı bir yağ sür bekle tara günde 10 kez tarayın dedi bana hemşire hep aynı yöne de değil. Zaten tarağa geliyorYa kızlar konakla başım belada iyice sinir oldum o dibindekilerle saçları bütün bütün geliyor çocuğun yokmu bunun kesin çözümü yaşayan ve önereceğiniz birşeyler
Ben gündüzleri uyanık tutup geceleri uyutmaya çalışıyordum çok huysuzdu şimdi taktiğimi değiştirdim 2 saaten uzun uyanık bırakmıyorum daha huzurlu bi bebek oldu. Bir de geceleri mutlaka temas ederek uyutuyorum bak bunu dene elimi karnının üzerine koyuyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum başını okşuyorum ya da elini tutuyorum daha kolay uyuyor. Ama şunu unutmamak lazım bebeklerde bizler gibi hemen uykuya geçemeyebiliyorlar bi 15-20 dakika süre tanımak gerek uykuya geçmesi içinBenimki gündüzleri de mışıl mışıl uyumuyor
He bir de o tazyikli geldikçe de meme reddi oluyor. Şuan benden de emmediyse uzun süre tazyikli süt geliyor genzine kaçıyor hep. Ağlıyor sonra süt bu sırada yüzüne geliyor hortum gibiYa bilmiyorum bu süt işi çok karışık. Ben mochiyi aldığımdan beri hiç sağım yapmıyorum ama sütüm eskiye göre tazyikli gelmeye başladı. Maşallah mochiye de baya süt geliyor. Çok su içen biri de değilim. Tek dikkat ettiğim şey hurma sulu tahin helvası yemek ve canım tatlı çektiği içim sürekli tatlı şeyler yiyorum. Yani sağmal, su içmek, yeşillik yemek vs ne kadar etkili bilmiyorum. Tamamen genetiğimize olan bireysel farklılar gibi geliyor bana.
Sağımı bebeğini izleyerek yap göğüslerin daha çok uyarılsınBen doğumdan itibaren 3 saatte bir sağım yapıyorum, süt arttırmaya hiç faydası yok bence olsaydı 120 cc sütüm olurdu
Maşallah çok kaka yapıyormuş yahuBizim iki gündür oluyor açıkçası ama her bezi değil güne mis gibi hardal sarısı susamlı kakayla başlıyor yeşille sonlandırıyorkaka sayısı minimum 4 maksimum 6 arası bu ara, hastalıkta 8 e kadar çıkıyordu. Çocuk emdiğini aktarıyor
Gel canım gel, eşimin bana yaptığı benzetmeyi göstereyimYa kızlar konakla başım belada iyice sinir oldum o dibindekilerle saçları bütün bütün geliyor çocuğun yokmu bunun kesin çözümü yaşayan ve önereceğiniz birşeyler
Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum diğer türlü uyumuyor maalesefBen gündüzleri uyanık tutup geceleri uyutmaya çalışıyordum çok huysuzdu şimdi taktiğimi değiştirdim 2 saaten uzun uyanık bırakmıyorum daha huzurlu bi bebek oldu. Bir de geceleri mutlaka temas ederek uyutuyorum bak bunu dene elimi karnının üzerine koyuyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum başını okşuyorum ya da elini tutuyorum daha kolay uyuyor. Ama şunu unutmamak lazım bebeklerde bizler gibi hemen uykuya geçemeyebiliyorlar bi 15-20 dakika süre tanımak gerek uykuya geçmesi için
Bizim bu memelerin kaderi seninle aynıHe bir de o tazyikli geldikçe de meme reddi oluyor. Şuan benden de emmediyse uzun süre tazyikli süt geliyor genzine kaçıyor hep. Ağlıyor sonra süt bu sırada yüzüne geliyor hortum gibidinlendire dinlendire içiriyorum ben ama çok tazyik olursa elinle ön sütü sağanlar duymuştum lavaboda
Bu kaka sayısı normal değil miMaşallah çok kaka yapıyormuş yahu
Birşey kullaniyormusunuz ektradan
Probiyotik kullanıyoruz ama pek bir faydası olmadı bize tek iyi yönü çok kaka yaptığı için gazı nerdeyse hiç yokMaşallah çok kaka yapıyormuş yahu
Birşey kullaniyormusunuz ektradan
Bende diş için anestezi aldım gerçi sağdım 5 saate yakın da emzirmedim döktüm filan ama bilemedim. Bir de yılbaşında yarım kadeh şarap içtim ondan olmuş olabilir mi ya
Ah gözüm aydın silikon uç zor oluyordurBizim bu memelerin kaderi seninle aynıben 2 gündür geceler hariç silikon ucu bıraktım ve bence bebeğin memeye değmesi daha da etkiledi bu tazyik işini. Bir de dediğin gibi sürekli genzine kaçıyor, valla evhamlı bir karakter olsam kalpten gitmiştim. Sürekli boğuluyor gibi oluyor
Ay bir de spring benğm kızdan aşırı salya akmaya başladı. Bu dönem için erken değil mi?
Kızlar süt artırmak için elektikli pompa ile sağmak fayda sağlıyor mu gerçekten merak ediyorum. Eğer sağım yapılırsa beyin süt gerekli diye algılayıp süt mü artırıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?