- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Kocam doğuda yetişmiş biri ama asla soğuğa gelemez, ben kısa kollu ve yorgansız yatarken o benim yerime yorganla aşk yaşıyor. Bence bana o kadar içten sarılıp dolanmıyorAyy kızlar ne güzel hepiniz çıkartıyorsunuz of benim eşim Çar Çar başlıyor üşütecek diyeyahu bu adamla kışı bir atlatsaydık
Ya varya bugün bunu konuştum eşimle. Pera bugün sadece 2 kez mama içti. Yani inşallah sütüm artmıştır çünkü 3 saatte bir 90lık içiyorduGöğüslerimde hiç bir değişiklik yok hani böyle süt olunca sızlar ne bileyim dolgun olur ya öyle değil gayet eskisi gibi bende aç olsa içerde diye kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah öyledir açsa eğer çok üzülürüm ne bileyim dertlerim anlatamıyorlar bu çok zor birşey açmı tokmu mamayı sevdimi zor iş bunlarınkidesadece gözlemlediğim şu aşırı kusması var tuvalete hergün çakamıyor acaba ondan tokluk hissi olabilir mi 3,4 günde zorla yaptırıyoruz tuvaletini
Sen söyleyince favorilere attım ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Bir de ortopediye gidip fıtık olup olmadığını öğrenip ona göre alacağım. Geçen gün slinge sarmadan anneme gideyim dedim, kollarım koptu. (10 dklık yol) Bebek çantasıyla benim kız şimdiden zorluyor, topallıyorum yineKızlar kanguruyu neko switch tercih ettim. Baya da kaliteli ve güzel geldi. Kanguru arayışında olanlar inceleyebilir.Redpanda11 senle konuşmuştuk.
Bel fıtığı hafife almaya gelmez kuzum aman dikkat. E nerden baksan 5-5.5 kilo bebekler normal yaniSen söyleyince favorilere attım ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Bir de ortopediye gidip fıtık olup olmadığını öğrenip ona göre alacağım. Geçen gün slinge sarmadan anneme gideyim dedim, kollarım koptu. (10 dklık yol) Bebek çantasıyla benim kız şimdiden zorluyor, topallıyorum yine
Bence bizim mesleğimizden gelen bir rahatlık. Çünkü dediğin gibi benim en çok hasta olan çocuklarım aileleri aşırı korumacı olan çocuklarım. Bu çocuklar buluttan nem kapıp hemen hasta oluyorlar ne yazıkki. Okullar gerçekten mikrop yuvası, hem ailelere hem de çocuklara yazık oluyor sonrasında. Tabiki tedbiri elden bırakmak yanlış ama aşırı korumaya almak da yanlış. Arkadaşlarımla bile kalabalık kapalı ortamda hiç buluşmadım henüz ya da evime kalabalık misafir kabul etmedim ama açık hava dersen, orda ben varımEvde otururken ve mümkün mertebe dışarı çıkmazken ben covid oldum. Artık kimse tutamaz beni çıkıcam bir iyileşiyim. İlk covid döneminde en az bizim kadar pimpirik bir arkadaşım vardı evden hiç çıkmadı çıkmadı artık bağışıklığı mı düştü kaptı hiç mikrop görmedi hiç çıkmadı çünkü gelen kargodan mı artık o da bir yerden kapmıştı. Bence bağışıklık evet yorgunluktan düşük ama hiç evden çıkmayınca da düşüyor. Nasıl kreşe ilk başlayan çocuk sürekli hasta oluyorsa evde oturanda oluyor ben ona inandım artık. Bir negatife döneyim her gün çıkarıcam başımıza gelmeyen kalmadı ya
Ay iki dileğede aminsoyasosu anlıyorum hislerini şuan uykuda parmağını yalarken yakaladım kesin aç diye üzüldüm ay valla sıyırmadan büyütebilelim inşallah ayrıca yine inşallah sütümüz artmıştırda ondan ihtiyaç duymuyorlardır
Direkt pijama, eşofman benim için lüksDışarı çıkmayınca ben de öyle hissediyorum. Dışarı çıkarken bi rimel bi gözaltı kapatıcısı sürüyorsun o bile insanı çok iyi hissettiriyor. Evde ister istemez eşofmanla oluyorsun yani en azından ben öyle oluyorum.
Basende bende kızıyorım ilk oğlumuz gibi havadan nem kapacak diyorum misal ben doğalgazı kısıyorum o sona alıyor bazen benim nefesim kesiliyor evde tişörtle geziyorum 25 derecelik evde bile soğuk bu ev diyip evi hamam yapıyor bende severim sıcağı ama çok değil hafif bir ılık olsun yeter yaniKocam doğuda yetişmiş biri ama asla soğuğa gelemez, ben kısa kollu ve yorgansız yatarken o benim yerime yorganla aşk yaşıyor. Bence bana o kadar içten sarılıp dolanmıyorsenin gibi olmasın dediğim için, pek karşı çıkmıyor. Çocukla ilgili kararları bana bırakıyor çok şükür
Ben bazen sümük görünce alıyorum peçeteyle ama baya büyük parça oluyor nereden geliyorsa uzun süredir çekme işlemi yapmıyorum dr önermesini için günde bir kez de temizliyorumBurun tıkanıklığı yaşayanlara bir sorum var. Normalde emzirdikten hemen sonra burun temizliği yapmıyoruz ya, emdikten sonra burnu hırt hırt edince bir şey yapıyor musunuz? Ben dayanamadım, çektim hüp diye sf sıkmadan, geldi de az bir şey ama iyi mi yaptım bilemedim.
Hayaller cilt bakımı gerçekler, hastane bakımıBel fıtığı hafife almaya gelmez kuzum aman dikkat. E nerden baksan 5-5.5 kilo bebekler normal yaniZeynep kuşum kaç kilo oldu
soyasosu anlıyorum hislerini şuan uykuda parmağını yalarken yakaladım kesin aç diye üzüldüm ay valla sıyırmadan büyütebilelim inşallah ayrıca yine inşallah sütümüz artmıştırda ondan ihtiyaç duymuyorlardır
soyasosu bu arada sizdeki nasıl kiraz çekirdeği bana bir akrabamız verdi ısıtıyorum tekrar kesenin içine koyup karnına ve ayak altına koyuyorum iyi geliyor bizede ama ben onu sürekli unutuyorum ya şimdi hemen tekrar koyayım
Çok tatlısınsoyasosu Ya arkadaşlar, yapmayın Allah aşkına. Altıma yaptım, altıma yapamadım, gazımı çıkardım, gazımı çıkaramadım, üşüdüm, terledim, sıkıldım, tulumunun etiketi battı, deterjanın kokusu rahatsız etti, uykum geldi, uykum kaçtı vs vs diye ota kakişe ağlayıp yaygara koparan bebekler, aç olsalar öyle sakin sakin dururlar mı? Güzel güzel uyurlar mı? Anne sütü yapısı gereği mama kadar derin ve uzun süreli uyutmuyor bebekleri, o bilinen bir gerçek ama sakin sakin uyuyorsa doymuştur.
Ben bile uyuyamam yani karnım kazınırken koca kadınHa gece vakti dolaba dalacağıma yastığıma gömülüp açım diye ağlayarak uyumayı tercih ediyorsam , o büyüklük bende kalsın diye yani
Ben de buna benzer bir sorun yaşıyorumsoyasosu anlıyorum hislerini şuan uykuda parmağını yalarken yakaladım kesin aç diye üzüldüm ay valla sıyırmadan büyütebilelim inşallah ayrıca yine inşallah sütümüz artmıştırda ondan ihtiyaç duymuyorlardır
Aslında bakıldı ya ama bi daha gitmeyi düşünüyorum bu sefer dahiliye bölümüneDarısı başıma dermişimşaka bir yana evet canım tiroidlerine baktır mutlaka bana da normal gelmedi. Ama genetik olarak yapı böyleyse normal olabilir tabi
Aslında ben de öyle 55 ile hamile kaldım 56 ile doğuma girdim doğum sonrası 40 gün içinde hatta daha kısa zamanda 7 kilo verdim korkuyorum daha da vermekten cidden çok zayıfladım normal gelmiyorBen varım ama ben çok kilolu hamile kalmıştım (80 kg ile kaldım 84 civarı doğuma girdim, sonrasında 75 altına kadar düştüm). Değerlerime baktırmaya veya doktora gitmeye fırsat bulamadım ama mutliviramin ve demir kullanıyorum hala.
Değerlerin normalde sıkıntı yoktur ama sen normalde de zayıftın yanlış hatırlamıyorsam, kafana takılıyorsa git tabii ki, bir uzman görüşü al.
Sab i ben de hep duyuyorum onu deneyecegim sanırımSab simplex kullandık başta şimdi mommys bliss kullanıyorum memnun kaldım ikisinden de
Bence bir tahlil vermelisin bebeğini kontrole götürünce aynı gün kendine de randevu al ben öyle yapıyorum bi daha bi daha gitme imkanı olmasını için ikisi ayni anda çıkıyor aradan umarım değerlerin normal gelirben de yaşıyorum bunu. 47 kilo ile hamile kaldım 53 kilo ile doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra yine 47’ydim. şu sıralar ise 45’i görüyorum. her tartıldığımda çok endişeleniyorum aslında ama henüz kan tahlili bile vermeye fırsat bulamadım. işin garibi, öyle aşırı halsizlik, baş dönmesi, göz kararması da yaşamıyorum. iştahım fena değil aslında yiyorum ama sanırım emzirdikçe değişen bir şey olmuyor. sağlıkla ilgili bir problem yoktur umarım. benim de fazla aksatmadan bir kan tahlili vermem lazım. gerçi sağlık problemi yoksa da yine de bir diyetisyen yardımı almayı düşünüyorum, sağlıkla ideal kiloma ulaşmak için. öyle kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım.
gaz için relactaz damla kullanıyorum, faydasını görüyorum şimdilik aşırı bir gaz problemi yaşamıyoruz.
Ayyy Allah korusun, bizim ciğerlerde hafif vardı ama Dr yatmak yerine takip önerdi ama çok korktum horhor nefes alması falan daha 20 günlük bebek ile çok zordu Allah bi daha göstermesinGeçmiş olsunbiz bir hafta yattık rsvden. Siz Ciğere inmeden atlatmışsınızdır umarım, bir daha tekrarlamasın
Ya şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler açÇok tatlısın
Yemeği geçtim hadi o açlıktan da, o deli gibi tatlı yemelerim ne olcak bilmiyorum. Sonradan acısı çıkarsa diye çok korkuyorum ama korkanın çocuğu olmazdı deyip her gün tatlı ve çikolataları gömüyorumYa şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler açcanımın çektiği her şeyi tabak tabak yemek istiyorum. Ne yesem yarım saat sonra acıkıyorum. Normaldir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?