Benim de iştahım çok açıkYa şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler açcanımın çektiği her şeyi tabak tabak yemek istiyorum. Ne yesem yarım saat sonra acıkıyorum. Normaldir inşallah
Araya girdim amaBurun tıkanıklığı yaşayanlara bir sorum var. Normalde emzirdikten hemen sonra burun temizliği yapmıyoruz ya, emdikten sonra burnu hırt hırt edince bir şey yapıyor musunuz? Ben dayanamadım, çektim hüp diye sf sıkmadan, geldi de az bir şey ama iyi mi yaptım bilemedim.
Selam
Hayalet kasabadan temmuz annesi ben
Cocuklar 6 aylık olana kadar konustuk
Sonrasında da konusmaya ve hatta aynı sehırde olanlarla gorusmeye devam ettık
Sen bı sure ortadan kayboldugun ıcın takıp edemedın sanırım
Ayrıca tüm kasabanın selamımı var sana
Gemiyi İlk Terkeden Sendin canım. Bebeğin Hasta Oldu Hepimiz Meraklandık, Seferber Olduk Bir Şekilde Yönetici Aracılığıyla Senden Bilgi Aldık da İçimiz Rahatladı. O zamandan sonra sen sağ biz selamet. Arada geldin sordun yanıt aldın gittin.
Yalan mıyımyoncambenim @Amyphonix @Evrimn ..
Temmuz annelerinden selamlaretiket olunca hemen geldim. Aşk olsun yildizsavascisi sen olsaydın bizde olurdukkk sen bi gittin pir gittinn ama takipteyiz
Selam yıldızburalardayız, terk etmedik tabii ki. Yokuş çıkmaya devam mi
Yok kız şakasına yazdım ben zatenİlahi kızlar öyle bi yazmışsınız ki gören de bir şey var sanacak bi girdim bildirim dolmuş dedim noluyo yahu olaya bak
Evet maalesef kızım 50 günlükken rahatsızlandı Rabbım korusun çok zor günlerdi bir süre giremedim tani aşamasında ve o aşamada bana yönetici kazen ulaştı beni ve bebeğimi merak etmişsiniz haber almak istedi bilgi verdim sonrasında şükür taburcu olduk ben hastalandım serumlar falan derken toparlanınca buraya gelip uzun uzun açıklama yaptım bu kısım doğru. Aslında şuan bu açıklama bana çok tuhaf ve gereksiz geliyor böyle bir durum neden oluşturuldu anlamadım ama yine de yapayım çünkü bu kadar hurraaa büyütecek bir şey söylemedim . ilk 50 günlük sürede çoğu kişi pek aktif olmadı normal olarak ki ben bunu aaaaa temmuz anneleri kaka tüü ya da ayyy ne kötü topik gibi söylemedim cidden bizim Kasım anneleri çok aktifler ben yine pek girmiyorum vakit bulamıyorum ona rağmen hep sayfalar konuşulmuş şaşırıyorum maşallah aktif olmalarına ben ilk 50 günlük süreçte temmuz annelerini böyle hatırlamıyorum haaa ikiside tuhaf değil temmuz anneleri kötüler şekilde de söylemedim o topik kötü burası alkış demek istemedim çünkü dikisler gazlar emzirme süreci derken herkesin kendi telaşı vardı normal karşılarım sonrasinda ki süreci pek bilmiyorum malum ancak ben geldikten sonra grup çok sessizdi hatta arada bir bildirim geliyordu yonca arada bir çok tenha oldu buralar dutluk oldu vb gibi şeyler ile gurubu hatırlattı canlandırmaya çabaladı ama neredeyse yine ses yoktu. Hatta ben kızım sol ayağını pek basamıyor diye yine bir ara yazdım bir kaç kişi öyle dönüş yaptı yürüme olaulari konuşuldu grup az hareketlendi sonra yine sustu ben o aşamaları da kast ediyorum. Haa ilk aylar konusulmustur ben aradan zaman geçmiş kafam karışmış ya da unutmuş olabilirim bu kadar tüm temmuz annelerinin selami var sen gittin şöyle böyle laf atar tarzda polemik yaratmaya ya da ortamı gerer gibi yüklenmeye inanın hiç gerek yok. Ben yanlış hatirlamisimdir en süper grup temmuz anneleri diyor iyi geceler diliyorum.
Bu arada evet hâlâ yokuş çıkmaya devam
Yemeği geçtim hadi o açlıktan da, o deli gibi tatlı yemelerim ne olcak bilmiyorum. Sonradan acısı çıkarsa diye çok korkuyorum ama korkanın çocuğu olmazdı deyip her gün tatlı ve çikolataları gömüyorum
Benim de iştahım çok açıkgeçecek geçecek bebek ek gıdaya geçtiğinde ben de kendi beslenmemi düzenleyeceğim. sütümü riske atamıyorum( cips ve tatlı yemeye bahane arıyorumdur)
Canım bende de sezeryan sonrası topallama oldu fıtık çıkmadı çok şükür umarım sendede çıkmazSen söyleyince favorilere attım ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Bir de ortopediye gidip fıtık olup olmadığını öğrenip ona göre alacağım. Geçen gün slinge sarmadan anneme gideyim dedim, kollarım koptu. (10 dklık yol) Bebek çantasıyla benim kız şimdiden zorluyor, topallıyorum yine
Süt sarhoşu diye bir tabir var böyle aval aval oluyorlar ya tek gözü hafif açık diğeri kapalı bı mutluuuAy tatlıya zaten zaafım vardır, hamilelikte doktor bana diyet yaptırmaya çalıştığı için bir iki parça çikolatayla avunuyordum. şimdi iyice pişkinleştimUtanmadan bir iki porsiyon yediğim oluyor. Umarım kalorilerimiz hesaplanırken bebişlere aldırdığımız kilolar düşülüyordur
Benim bebiş doyana kadar cok cok emiyor, bazen emerken sarhoşlar gibi kendinden geçip uyuyor ama iki dakika sonra “hani içkim nerede?” der gibi kalkıp cok cok emmeye devam. O yüzden diyorum bebek uyuyorsa, doymuştur. Anne uyuyorsa açlıktan bayılmıştır
Ama sorun şu ki perşembeden beri ne mama içiyor ne de uyuyorsoyasosu Ya arkadaşlar, yapmayın Allah aşkına. Altıma yaptım, altıma yapamadım, gazımı çıkardım, gazımı çıkaramadım, üşüdüm, terledim, sıkıldım, tulumunun etiketi battı, deterjanın kokusu rahatsız etti, uykum geldi, uykum kaçtı vs vs diye ota kakişe ağlayıp yaygara koparan bebekler, aç olsalar öyle sakin sakin dururlar mı? Güzel güzel uyurlar mı? Anne sütü yapısı gereği mama kadar derin ve uzun süreli uyutmuyor bebekleri, o bilinen bir gerçek ama sakin sakin uyuyorsa doymuştur.
Ben bile uyuyamam yani karnım kazınırken koca kadınHa gece vakti dolaba dalacağıma yastığıma gömülüp açım diye ağlayarak uyumayı tercih ediyorsam , o büyüklük bende kalsın diye yani
Canım doğum kilosu hiç almamissin ki ondan giderler senden olmuş .. nitekim ben bayabkilo aldım hemen 10 kilo gitti ilk etapta seninde öyle olmuştur depodan ziyade yedektekiler gitmiştir mutlaka takviye alAslında bakıldı ya ama bi daha gitmeyi düşünüyorum bu sefer dahiliye bölümüne
Aslında ben de öyle 55 ile hamile kaldım 56 ile doğuma girdim doğum sonrası 40 gün içinde hatta daha kısa zamanda 7 kilo verdim korkuyorum daha da vermekten cidden çok zayıfladım normal gelmiyor
Sab i ben de hep duyuyorum onu deneyecegim sanırım
Bence bir tahlil vermelisin bebeğini kontrole götürünce aynı gün kendine de randevu al ben öyle yapıyorum bi daha bi daha gitme imkanı olmasını için ikisi ayni anda çıkıyor aradan umarım değerlerin normal gelir
Ayyy Allah korusun, bizim ciğerlerde hafif vardı ama Dr yatmak yerine takip önerdi ama çok korktum horhor nefes alması falan daha 20 günlük bebek ile çok zordu Allah bi daha göstermesin
İnşalalh canım, gebelik döneminde de olmuştu, yüksek ihtimalle fıtık doğum sonrası bakalım demişlerdi. Doğum sonrası geçince önemsememiştim ama yaklaşık son 1 aydır başladı bakalımCanım bende de sezeryan sonrası topallama oldu fıtık çıkmadı çok şükür umarım sendede çıkmaz
Örf ben ne güzel kaç gündür sağlıklı besleniyorum ekmeği bıraktım paketli çikolata vs bıraktım dedim ki bugün 1 tabak helva gömdüm şimdiYemeği geçtim hadi o açlıktan da, o deli gibi tatlı yemelerim ne olcak bilmiyorum. Sonradan acısı çıkarsa diye çok korkuyorum ama korkanın çocuğu olmazdı deyip her gün tatlı ve çikolataları gömüyorum
Egzersizleri uyguladim youtubedeki birde kilodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum benİnşalalh canım, gebelik döneminde de olmuştu, yüksek ihtimalle fıtık doğum sonrası bakalım demişlerdi. Doğum sonrası geçince önemsememiştim ama yaklaşık son 1 aydır başladı bakalım
Benden hemen gitmedi doğum sonrası tartildim sabit kalmışım hatta çocuğun kilosu suyu plasenta gitti neden aynıyım şaşırdım tuhaf geldi , bir hafta sonra hızla kilo vermeye başladım belki de ameliyat kaynaklı ödem vardı bilmiyorm ondan sabit kaldım. Vallahi hiç takviye almıyorum aslında haklısın doktor da önermedi ki aklıma gelmedi . Devlet hastanesi belki ilgilenmedi . Ne alayım demir omega falan mı multivitamin miCanım doğum kilosu hiç almamissin ki ondan giderler senden olmuş .. nitekim ben bayabkilo aldım hemen 10 kilo gitti ilk etapta seninde öyle olmuştur depodan ziyade yedektekiler gitmiştir mutlaka takviye al
Bilmiyorum ki 3 kilo fazlam var şu an hamilelik öncesi de 2 kilo fazlam vardı. O kadar etkiler mi bilmiyorumEgzersizleri uyguladim youtubedeki birde kilodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben
Doğum sonrası benim doktorum demir vermişti. 10.gün kontrolünde de elimde multivitamin ve b12 var, onları da kullanayım dye sordum. Devam edebilirsin dedi.Benden hemen gitmedi doğum sonrası tartildim sabit kalmışım hatta çocuğun kilosu suyu plasenta gitti neden aynıyım şaşırdım tuhaf geldi , bir hafta sonra hızla kilo vermeye başladım belki de ameliyat kaynaklı ödem vardı bilmiyorm ondan sabit kaldım. Vallahi hiç takviye almıyorum aslında haklısın doktor da önermedi ki aklıma gelmedi . Devlet hastanesi belki ilgilenmedi . Ne alayım demir omega falan mı multivitamin mi
Canım ben eskiden değiştiyordum ama bayadır geceleri pek çiş yapmıyor. hatta endişelenmiştim, gözlemledim o yüzden. 5-6 gibi yapıyor çişini, sonrasında da kaka. O zaman değiştiriyorum, çünkü öncesinde bildiğin boş oluyor bezGece uyurken bebişlerinizin altını değiştiriyor musunuz? Gece 12 gibi bez tutup sabah 5-6 gibi almak çok mu geç acaba ?
Değil bence. Ben de gece 12 sabah 6 yapıyorum geneldeGece uyurken bebişlerinizin altını değiştiriyor musunuz? Gece 12 gibi bez tutup sabah 5-6 gibi almak çok mu geç acaba ?
Bende aynıyım.. Açım demekten sıkıldım resmenYa şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler açcanımın çektiği her şeyi tabak tabak yemek istiyorum. Ne yesem yarım saat sonra acıkıyorum. Normaldir inşallah
Kiraz çekirdeği ne içinYa varya bugün bunu konuştum eşimle. Pera bugün sadece 2 kez mama içti. Yani inşallah sütüm artmıştır çünkü 3 saatte bir 90lık içiyordu
Çok üzülürüm eğer aç bırakıyorsam çocuğumu.
Kaka olayından olduğunu sanmıyorum açıkçası ben. Kiraz çekirdeği denedin mi bilmiyorum ama bence işe yarıyor
Ay gidip çocugu uyandırıp mama veresim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?