2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler aç canımın çektiği her şeyi tabak tabak yemek istiyorum. Ne yesem yarım saat sonra acıkıyorum. Normaldir inşallah
Benim de iştahım çok açık geçecek geçecek bebek ek gıdaya geçtiğinde ben de kendi beslenmemi düzenleyeceğim. sütümü riske atamıyorum( cips ve tatlı yemeye bahane arıyorumdur)

Araya girdim ama
Burun cok önemli. Düzenli açmaya çalış.
İlk zamanlar ben dikkat etmedim
Aşırı tıkanıklık oldu çocukta. Aspire et bisi olmaz.

Temmuz annelerinden selamlar etiket olunca hemen geldim. Aşk olsun yildizsavascisi sen olsaydın bizde olurdukkk sen bi gittin pir gittinnama takipteyiz

Selam yıldız buralardayız, terk etmedik tabii ki. Yokuş çıkmaya devam mi

İlahi kızlar öyle bi yazmışsınız ki gören de bir şey var sanacak bi girdim bildirim dolmuş dedim noluyo yahu olaya bak
Evet maalesef kızım 50 günlükken rahatsızlandı Rabbım korusun çok zor günlerdi bir süre giremedim tani aşamasında ve o aşamada bana yönetici kazen ulaştı beni ve bebeğimi merak etmişsiniz haber almak istedi bilgi verdim sonrasında şükür taburcu olduk ben hastalandım serumlar falan derken toparlanınca buraya gelip uzun uzun açıklama yaptım bu kısım doğru. Aslında şuan bu açıklama bana çok tuhaf ve gereksiz geliyor böyle bir durum neden oluşturuldu anlamadım ama yine de yapayım çünkü bu kadar hurraaa büyütecek bir şey söylemedim . ilk 50 günlük sürede çoğu kişi pek aktif olmadı normal olarak ki ben bunu aaaaa temmuz anneleri kaka tüü ya da ayyy ne kötü topik gibi söylemedim cidden bizim Kasım anneleri çok aktifler ben yine pek girmiyorum vakit bulamıyorum ona rağmen hep sayfalar konuşulmuş şaşırıyorum maşallah aktif olmalarına ben ilk 50 günlük süreçte temmuz annelerini böyle hatırlamıyorum haaa ikiside tuhaf değil temmuz anneleri kötüler şekilde de söylemedim o topik kötü burası alkış demek istemedim çünkü dikisler gazlar emzirme süreci derken herkesin kendi telaşı vardı normal karşılarım sonrasinda ki süreci pek bilmiyorum malum ancak ben geldikten sonra grup çok sessizdi hatta arada bir bildirim geliyordu yonca arada bir çok tenha oldu buralar dutluk oldu vb gibi şeyler ile gurubu hatırlattı canlandırmaya çabaladı ama neredeyse yine ses yoktu. Hatta ben kızım sol ayağını pek basamıyor diye yine bir ara yazdım bir kaç kişi öyle dönüş yaptı yürüme olaulari konuşuldu grup az hareketlendi sonra yine sustu ben o aşamaları da kast ediyorum. Haa ilk aylar konusulmustur ben aradan zaman geçmiş kafam karışmış ya da unutmuş olabilirim bu kadar tüm temmuz annelerinin selami var sen gittin şöyle böyle laf atar tarzda polemik yaratmaya ya da ortamı gerer gibi yüklenmeye inanın hiç gerek yok. Ben yanlış hatirlamisimdir en süper grup temmuz anneleri diyor iyi geceler diliyorum.
Bu arada evet hâlâ yokuş çıkmaya devam

Yok kız şakasına yazdım ben zaten öpüyore seniii
Bütün bebişlerede annelere allah kolaylık versin ama en güzel zamanlar ozamanlarmış der selamlar diyorum

Ay tatlıya zaten zaafım vardır, hamilelikte doktor bana diyet yaptırmaya çalıştığı için bir iki parça çikolatayla avunuyordum. şimdi iyice pişkinleştim Utanmadan bir iki porsiyon yediğim oluyor. Umarım kalorilerimiz hesaplanırken bebişlere aldırdığımız kilolar düşülüyordur

Benim de iştahım çok açık geçecek geçecek bebek ek gıdaya geçtiğinde ben de kendi beslenmemi düzenleyeceğim. sütümü riske atamıyorum( cips ve tatlı yemeye bahane arıyorumdur)

Benim bebiş doyana kadar cok cok emiyor, bazen emerken sarhoşlar gibi kendinden geçip uyuyor ama iki dakika sonra “hani içkim nerede?” der gibi kalkıp cok cok emmeye devam. O yüzden diyorum bebek uyuyorsa, doymuştur. Anne uyuyorsa açlıktan bayılmıştır

Son düzenleme:
Canım bende de sezeryan sonrası topallama oldu fıtık çıkmadı çok şükür umarım sendede çıkmaz

Süt sarhoşu diye bir tabir var böyle aval aval oluyorlar ya tek gözü hafif açık diğeri kapalı bı mutluuu

Ama sorun şu ki perşembeden beri ne mama içiyor ne de uyuyor neyse uykusunu gaza bağlıyorum mamayı da sütüm çoğalmıştır diyorum ne diyim daha

Canım doğum kilosu hiç almamissin ki ondan giderler senden olmuş .. nitekim ben bayabkilo aldım hemen 10 kilo gitti ilk etapta seninde öyle olmuştur depodan ziyade yedektekiler gitmiştir mutlaka takviye al

Canım bende de sezeryan sonrası topallama oldu fıtık çıkmadı çok şükür umarım sendede çıkmaz
İnşalalh canım, gebelik döneminde de olmuştu, yüksek ihtimalle fıtık doğum sonrası bakalım demişlerdi. Doğum sonrası geçince önemsememiştim ama yaklaşık son 1 aydır başladı bakalım

Örf ben ne güzel kaç gündür sağlıklı besleniyorum ekmeği bıraktım paketli çikolata vs bıraktım dedim ki bugün 1 tabak helva gömdüm şimdi neyse süt yapar süt

İnşalalh canım, gebelik döneminde de olmuştu, yüksek ihtimalle fıtık doğum sonrası bakalım demişlerdi. Doğum sonrası geçince önemsememiştim ama yaklaşık son 1 aydır başladı bakalım
Egzersizleri uyguladim youtubedeki birde kilodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben

Canım doğum kilosu hiç almamissin ki ondan giderler senden olmuş .. nitekim ben bayabkilo aldım hemen 10 kilo gitti ilk etapta seninde öyle olmuştur depodan ziyade yedektekiler gitmiştir mutlaka takviye al
Benden hemen gitmedi doğum sonrası tartildim sabit kalmışım hatta çocuğun kilosu suyu plasenta gitti neden aynıyım şaşırdım tuhaf geldi , bir hafta sonra hızla kilo vermeye başladım belki de ameliyat kaynaklı ödem vardı bilmiyorm ondan sabit kaldım. Vallahi hiç takviye almıyorum aslında haklısın doktor da önermedi ki aklıma gelmedi . Devlet hastanesi belki ilgilenmedi . Ne alayım demir omega falan mı multivitamin mi

Doğum sonrası benim doktorum demir vermişti. 10.gün kontrolünde de elimde multivitamin ve b12 var, onları da kullanayım dye sordum. Devam edebilirsin dedi.

Gece uyurken bebişlerinizin altını değiştiriyor musunuz? Gece 12 gibi bez tutup sabah 5-6 gibi almak çok mu geç acaba ?
Canım ben eskiden değiştiyordum ama bayadır geceleri pek çiş yapmıyor. hatta endişelenmiştim, gözlemledim o yüzden. 5-6 gibi yapıyor çişini, sonrasında da kaka. O zaman değiştiriyorum, çünkü öncesinde bildiğin boş oluyor bez

Ya şaka maka cidden çok açım ben. Bebekler iyi, bebeklerin karnı doyuyor, anneler aç canımın çektiği her şeyi tabak tabak yemek istiyorum. Ne yesem yarım saat sonra acıkıyorum. Normaldir inşallah
Bende aynıyım.. Açım demekten sıkıldım resmen şu anda açım. Akşam yemeği üzerine neler yedim ama olmuyor. Neyseki aç uyuyabiliyorum. Kahvaltıda iyice gözüm dönüyor ama olsun

Kiraz çekirdeği ne için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…