Benim kafasında da olduğu için yıkamadan 1 saat önce kafasına ve kaşlarına zeytinyağı sürüyorum. Sonra saçının tersi yöne tarayıp yıkıyorum. Kaşlarında bitmek üzere ama saçı bitmediNasıl geçecek canım bu peki
Kızlar burun tıkanıklığı beslenmeden sonra kusma yapar mı
Çok severim ama bu sene bir tane bile yiyemedim. Bahçede ağacı var hemdeAkşam yemeğinden sonra nispeten masum bir tercih yapıp mandalina yiyorum. Onu da altı (6) ile sınırlandırdım, kendimi tutmasam bir kilo yerim çünkü.
Bebeğinin gaz problemi az olan ve nispeten kolay uyuyan biri için akıl vermek çok kolay olacaktır ve illaki denemişsindir diye düşünüyorum ama ben Perayı uyanıklık süresinde baya yoruyorum aslında. Kartlara bakıyoruz, bir şeyler okuyorum ve oyun halısında zaman geçirtiyorum. En olmadı müzikle dans ediyoruz zatenÇok iyi fikir aslında ama benim bebeğim (bu arada adı Kuzey) gündüz hiç uyumuyor neredeyse. Ben de gece bayılıyorum ve o emerken benim gözler de kapalı oluyor uykum kaçmasın diyeAma şimdi uykum kaçtı mesela hemen geldim buraya ben de
Çok sevindim iyi olmanıza
Çok tatlısınBebeğinin gaz problemi az olan ve nispeten kolay uyuyan biri için akıl vermek çok kolay olacaktır ve illaki denemişsindir diye düşünüyorum ama ben Perayı uyanıklık süresinde baya yoruyorum aslında. Kartlara bakıyoruz, bir şeyler okuyorum ve oyun halısında zaman geçirtiyorum. En olmadı müzikle dans ediyoruz zaten
Ve mutlaka sabah uyandıktan bir saat sonra tekrar uyutuyorum. O her şeyin ilacı tüm günün gidişatı gibi bir şey.
Kuzeyi öper sana sarılırım. Hepiniz iyi olun
Gel sarılalım…Çok severim ama bu sene bir tane bile yiyemedim. Bahçede ağacı var hemdeşu çocuğun gazı deli ediyor beni. O kadar dikkat ediyorum onada, kendimede ama olmuyor. Yemesi içmesi ilacı vs gece yine fenaydık. Zaten bel sırt tutuk vaziyetteyim. Birde çırpınan çocuk kucağımda kıpır kıpır. Babada o kadar durmuyor illa ben. En son sızmışız ama 6buçukta uyandık tekrar..
Çok severim ama bu sene bir tane bile yiyemedim. Bahçede ağacı var hemdeşu çocuğun gazı deli ediyor beni. O kadar dikkat ediyorum onada, kendimede ama olmuyor. Yemesi içmesi ilacı vs gece yine fenaydık. Zaten bel sırt tutuk vaziyetteyim. Birde çırpınan çocuk kucağımda kıpır kıpır. Babada o kadar durmuyor illa ben. En son sızmışız ama 6buçukta uyandık tekrar..
Çok tatlısınben daha çocuğun sakin halini göremedim genelde zaten ağlamaktan sancıdan yorulup bir süre sızıp tekrar başa sarıyoruz. Ahh phaedra mandalina yazmış ya onu bile yemek hayal
Narenciyeler gaz yapıyorMandalina gaz mı yapıyormuşbenim oğlanın tüm gününü etkileyecek kadar gazı olmuyor ama belli vakitlerde bir iki saat gaz sancısı çekiyor kaka yapmadan önce.
Kucağına kendin alma bari, eşin versin her seferinde sen otururken. Sırtını iyice yaslayıp öyle emziriyorsun di mi? Uzanıp yatabilsen fırsat buldukça, iyi gelir belki.
Bizimki meme istemiyorsa babada çok güzel duruyor (meme istiyorsa da çok güzel gagalıyor) ama babası da burnunun ucu aktı diye bir haftadır arazi, salonda yatıyor, maskesiz çocuğa yanaşmıyor falan, bir ihtiyaç olunca “da hasta adama verme, hasta adama verme” diye kaçıyor
Çikolata yapmasın lütfenAh yavrum ya, kıyamam. Düzelir umarım tez zamandaBanyo yaptırırken biraz küvet keyfi yaptırmak iyi gelmez mi acaba? Yani Küveti doldurup içinde oturtmak biraz?
Yalnız ben kör cahil, turunçgillerin gaz yaptığından bihabermişim galiba. Ben de diyorum belli saatlerde anne oğul neden gazlanıyoruzkahve ve çikolata da gaz yapıyor demeyin sakın
O başa sarma olayı, o kısır döngü zaten deli eden. Bez, mama, gaz çıkarma, uykuya geçmeye çalışma, geçememe, oydu buydu derken hopp 3 saat geçmiş yine bez, aa bu acıkmış meme, mama, yine gaz, yine yine yine..Çok tatlısınben daha çocuğun sakin halini göremedim genelde zaten ağlamaktan sancıdan yorulup bir süre sızıp tekrar başa sarıyoruz. Ahh phaedra mandalina yazmış ya onu bile yemek hayal
Evet ne yazık ki yapıyor hatta çay bile. Ben süt ve süt ürünleri yemiyorum gaz yapıcı hiçbirşey yemiyorum hatta yediklerimi yazıyorum ama yine de çok fazla gaz sancısı yaşıyor bebek.Ah yavrum ya, kıyamam. Düzelir umarım tez zamandaBanyo yaptırırken biraz küvet keyfi yaptırmak iyi gelmez mi acaba? Yani Küveti doldurup içinde oturtmak biraz?
Yalnız ben kör cahil, turunçgillerin gaz yaptığından bihabermişim galiba. Ben de diyorum belli saatlerde anne oğul neden gazlanıyoruzkahve ve çikolata da gaz yapıyor demeyin sakın
Maalesef yapıyor diye biliyorumÇikolata yapmasın lütfenresmen aç kalırım
Evet ne yazık ki yapıyor hatta çay bile. Ben süt ve süt ürünleri yemiyorum gaz yapıcı hiçbirşey yemiyorum hatta yediklerimi yazıyorum ama yine de çok fazla gaz sancısı yaşıyor bebek.
Gece iki kere besledim. Besledikten hemen sonra kustu biraz burnuda tıkalıydı o yüzden diye düşündüm. Sorayım dedim. Dün dışarı çıkardım da hasta mı oluyor diye ödüm koptu.Burun tıkanıklığı değil de geniz akıntısı varsa ondan olabilir. Kusmuk balgamlı oluyor ama o zaman. Burnu tıkalıysa aç mutlaka ama emzirmeden önce aç, emzirdikten hemen sonra önerilmiyor.
Rüzgarda veya cereyanda kalmadıysa, dışarı çıkardın diye hasta olmamıştır. Bizimkilere hep başkalarından bulaştı hastalıklar.Gece iki kere besledim. Besledikten hemen sonra kustu biraz burnuda tıkalıydı o yüzden diye düşündüm. Sorayım dedim. Dün dışarı çıkardım da hasta mı oluyor diye ödüm koptu.
Yaşayıp göreceğiz artık, bizimki de bazen çok sinirli olabiliyor istemediği bir şey yapılınca.Ya bişiy diyim mi? Eczacımızın kızının adı Defne dünya güzeli ama çok yaramaz. Eczacımız vazgeçirdi bizi Defne isminden
Gerçi yaramaz çocuk iyidir zeki olur. Aksine sus pus çocuk olmasınlar isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?