- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Valla hastalığı ben de soruyorum. Hatta bir arkadaş grubum bozuldu da bu duruma ama hiçbirinin bozulması çocuğumdan önemli değil. Yüksek ihtimalle bunun da iyiki bir çocuğu oldu diyenler var ama hepsinin bekar ve çocuksuz olması dışında bir problem yokBizimki de çok hafif yeşile çalıyordu dün gece ve bu akşam, dün sabah olduğu verem aşısına bağladım. Hastanede antibiyotik kullanırken yeşildi bayağı ama ishal olmadığı için sorun etmemişlerdi, ishal olsaydı probiyotik vereceklerdi. halk arasında üşütmeye de bağlı olabileceği söyleniyor ama bilemiyorum.
Ben açık açık soruyorum artık görüşeceğim kişilere öksürük falan gibi bir hastalık emaresi var mı diye
Tortikolis diye ben endişelendim ama doktor sadece solda hafif sertlik var geçici dedi birde perşembe başka doktora gideceğiz orada soracağım bakalımHiMom Mesajları düzenli okuyamıyorum ama ara ara okuyup anladığım kadarıyla bebeginde tortikolis var öyle mi canım?
Sabah 7 den beri bu şekildeyim inanır mısın akşam yemeği bile yiyemedim halim de kalmadı zaten. Hala kucakta. Şimdi burnunu temizleyip bir de hava vereceğim. Sancıdan gazdan bıktım usandım.Az önce felak nas okudum ben de. Şu abuk subuk kafa sallayanlar var ya çocuğu ayakta dolaştırırlar onlara döndüm resmenBu arada Defne hala kucaktaben kafayı yememek adına normalmiş gibi davranmaya çalışıyorum. Bütün tuşlara bastım bekliyorum. Altını değiştirdim, hatta kıyafetini de, mama yedi, gazı çıktı, burnunu açtık pek bişey yoktu ama, en son gaz ilacı verdim. Okudum üfledim. Hala kıpır kıpır tam dalıyor uyanıyor
Xiaomi kullanıyorum ben. Normal ev kamerası uygulama üzerinden görüyorsun bebeği ama baya memnunumBebek kamerası kullanan, memnun kalan varsa öneri alabilir miyim?
Bugün banyo yaptırdım üşüttü mü acaba ya valla artık ne yapıcağımızı şaşırdıkBizimki de çok hafif yeşile çalıyordu dün gece ve bu akşam, dün sabah olduğu verem aşısına bağladım. Hastanede antibiyotik kullanırken yeşildi bayağı ama ishal olmadığı için sorun etmemişlerdi, ishal olsaydı probiyotik vereceklerdi. halk arasında üşütmeye de bağlı olabileceği söyleniyor ama bilemiyorum.
Ben açık açık soruyorum artık görüşeceğim kişilere öksürük falan gibi bir hastalık emaresi var mı diye
Aptamil in uygulamasında kaka testi var. Denemedim ben hiç. Yolla istersen fotoyuBugün banyo yaptırdım üşüttü mü acaba ya valla artık ne yapıcağımızı şaşırdıkfotoğrafını çektim de doktora gittiğimizde gösteririm diye. Artık cevap vermiyor bana doktor herhalde çok yoğun ilk kızımda hemen verirdi
Canım benimki de aşıdan beri bir yeşil oluyor bir sarı ama çoğunlukla yeşil yapıyor. Şeffaf sümüksü yapı ise aşıdan önce de bizde ara ara oluyordu, onu kafaya çok takmıyorum. Kötüyü çağırma, hiçbir şeyi yoktur inşallahBugün banyo yaptırdım üşüttü mü acaba ya valla artık ne yapıcağımızı şaşırdıkfotoğrafını çektim de doktora gittiğimizde gösteririm diye. Artık cevap vermiyor bana doktor herhalde çok yoğun ilk kızımda hemen verirdi
Ya çocuk doktoru olunca insan cevap vermesini bekliyor haklı olarakBugün banyo yaptırdım üşüttü mü acaba ya valla artık ne yapıcağımızı şaşırdıkfotoğrafını çektim de doktora gittiğimizde gösteririm diye. Artık cevap vermiyor bana doktor herhalde çok yoğun ilk kızımda hemen verirdi
Olabilir bak yarın yollayayımAptamil in uygulamasında kaka testi var. Denemedim ben hiç. Yolla istersen fotoyu
Evet evet bizde de öyle ateş olmadı 37.3 ü gördüm üstünü incelttim geçtiCanım benimki de aşıdan beri bir yeşil oluyor bir sarı ama çoğunlukla yeşil yapıyor. Şeffaf sümüksü yapı ise aşıdan önce de bizde ara ara oluyordu, onu kafaya çok takmıyorum. Kötüyü çağırma, hiçbir şeyi yoktur inşallahbak ben aşı sonrası ateşten falan çok korkuyordum mesela ama çok şükür o da olmadı. İyi düşünelim iyi olsun, kız bebekler doğum sonrası ilk 3 ay daha güçlü oluyorlar, erkekler ise daha narin. Aklına hep bu gelsin
Bekliyorum tabii muayenesi olmuş kaç bin tlYa çocuk doktoru olunca insan cevap vermesini bekliyor haklı olarak
Bizim bir Dr a ulaşabiliyoruz WhatsApp üstünden özel kliniğine gidiyoruz. Ama hastanedeki vermedi numarasını. Hastaneye ulaşın beni ararlar diyor. Acil durumda zaten gelin sormadan diyor. Fazla seçenekte yok burda zaten. Ama aynı hastanenin kadın doğum doktorlarına 24 saat ulaşabiliyordum sağolsunlar. Mecbur değillermiş ama yardım ediyorlardı demekki.Ya çocuk doktoru olunca insan cevap vermesini bekliyor haklı olarak
Bende bi kez yanlışlıkla elimden bakmış bulundum şekerli bir tadı vardı ama zaten öyle olurmuş diyorlar ama ciddi anlamda çok midem bulanıyor sütten ne yalan söyleyimKızlar sütünüzün tadına baktınız mı? Aklıma gelmemişti bakmak ama yanlışlıkla tatmış bulundum, biraz şekerli geldi. Herkesinki öyle mi, yoksa benim artık ciddi ciddi beslenmemi gözden geçirme zamanım mı geldi
Gaz sancısı filan mı var çok zor ya böyle uyku düzenlerinin bozulmasıKızlar 3 gündür gece uykusu uyumuyorum çok fenayım yabu gecede ağlıyor yine uyumayacak galiba
Evet evet bizde de öyle ateş olmadı 37.3 ü gördüm üstünü incelttim geçtiNormal o zaman ya dur bakalım yarın nasıl yapacak çok gazlandı ama aşıdan sonra
Bekliyorum tabii muayenesi olmuş kaç bin tlses kaydı atardı hemen mesaj yazmıyorda şaşırdım hiç böyle yapmazdı kakayı atmadım covidi sormuştum onu bile takmadı
Ben çok rahat ulaşıyorum çok büyük şans sağ olsunBizim bir Dr a ulaşabiliyoruz WhatsApp üstünden özel kliniğine gidiyoruz. Ama hastanedeki vermedi numarasını. Hastaneye ulaşın beni ararlar diyor. Acil durumda zaten gelin sormadan diyor. Fazla seçenekte yok burda zaten. Ama aynı hastanenin kadın doğum doktorlarına 24 saat ulaşabiliyordum sağolsunlar. Mecbur değillermiş ama yardım ediyorlardı demekki.
Ben baktımbana tadı kötü geldi. Şekerli gibi ama bunu tariflemek çok kişisel
Haha arada baktığım oluyor silikon uç yüzündendediğin gibi tatlı gibi ama ben de aşırı derece tatlı yiyorum
Bende bi kez yanlışlıkla elimden bakmış bulundum şekerli bir tadı vardı ama zaten öyle olurmuş diyorlar ama ciddi anlamda çok midem bulanıyor sütten ne yalan söyleyim
Ben gece meme vermiyorum. Ne onun ne benim sabrım oluyor. Bizde bi 4saatlik uykuyla uyandık. Yedik içtik ama uykuya geçemiyoruzkızlar galiba ilk defa 4.5 saat uyudummemelerim tekrar sertleşmeye başladığı için artık gece uyanınca saat tahmini yapabiliyordum saate bakmadan. Bu gece inanamadım vallahi, sağı elliyorum, en az üç üç buçuk saat olmuş, yok diyorum hata var herhalde, solu elliyorum o da en az bir dört saat diyor. Sonra saate bir baktım, 4.30. Hiç iki saat uyumak falan gibi değilmiş, yine yatak çekiyor ama zorunda olsan kahveni içer işine falan gidersin yani, öyle bir uyanıklık hali
Yalnız adamı doyuramadık, hırsla emiyor, arada tıkanıp öksürüyor, hatta bir posta kustu, sonra yine kaldığı yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?