2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla hastalığı ben de soruyorum. Hatta bir arkadaş grubum bozuldu da bu duruma ama hiçbirinin bozulması çocuğumdan önemli değil. Yüksek ihtimalle bunun da iyiki bir çocuğu oldu diyenler var ama hepsinin bekar ve çocuksuz olması dışında bir problem yok

Sabah 7 den beri bu şekildeyim inanır mısın akşam yemeği bile yiyemedim halim de kalmadı zaten. Hala kucakta. Şimdi burnunu temizleyip bir de hava vereceğim. Sancıdan gazdan bıktım usandım.Az önce felak nas okudum ben de. Şu abuk subuk kafa sallayanlar var ya çocuğu ayakta dolaştırırlar onlara döndüm resmen

Bugün banyo yaptırdım üşüttü mü acaba ya valla artık ne yapıcağımızı şaşırdık fotoğrafını çektim de doktora gittiğimizde gösteririm diye. Artık cevap vermiyor bana doktor herhalde çok yoğun ilk kızımda hemen verirdi

Aptamil in uygulamasında kaka testi var. Denemedim ben hiç. Yolla istersen fotoyu

Canım benimki de aşıdan beri bir yeşil oluyor bir sarı ama çoğunlukla yeşil yapıyor. Şeffaf sümüksü yapı ise aşıdan önce de bizde ara ara oluyordu, onu kafaya çok takmıyorum. Kötüyü çağırma, hiçbir şeyi yoktur inşallah bak ben aşı sonrası ateşten falan çok korkuyordum mesela ama çok şükür o da olmadı. İyi düşünelim iyi olsun, kız bebekler doğum sonrası ilk 3 ay daha güçlü oluyorlar, erkekler ise daha narin. Aklına hep bu gelsin

Ya çocuk doktoru olunca insan cevap vermesini bekliyor haklı olarak

Vala çok şükür kimse bana gelmiyor, ben annemlere gittiğim zaman da yigenlrm gelince onları yaklaştırmiyom çocuğuma tabi bizim gelinler de o an tavır yapıyorlar ama umrumda değil çocuğum hasta olsa daha mı iyi yani yigenlrm de seviyorum maşallah 11 tane ama öncelik benm yavrucuğum sağ salim bitse bu kış yüreğimiz ağzımızda vala çocuklar için hasta olurlar diye kızlar vala hastaneler kaynıyor hastalıktan özellikle de çocuklardan bide okullardan çok vaka geliyor salgın daha yaygın dikkat edin Yavrucuklara Rabbim bütün çocukları korusun inşallah

Evet evet bizde de öyle ateş olmadı 37.3 ü gördüm üstünü incelttim geçti Normal o zaman ya dur bakalım yarın nasıl yapacak çok gazlandı ama aşıdan sonra
Bekliyorum tabii muayenesi olmuş kaç bin tl ses kaydı atardı hemen mesaj yazmıyorda şaşırdım hiç böyle yapmazdı kakayı atmadım covidi sormuştum onu bile takmadı

Bizim bir Dr a ulaşabiliyoruz WhatsApp üstünden özel kliniğine gidiyoruz. Ama hastanedeki vermedi numarasını. Hastaneye ulaşın beni ararlar diyor. Acil durumda zaten gelin sormadan diyor. Fazla seçenekte yok burda zaten. Ama aynı hastanenin kadın doğum doktorlarına 24 saat ulaşabiliyordum sağolsunlar. Mecbur değillermiş ama yardım ediyorlardı demekki.

Bende bi kez yanlışlıkla elimden bakmış bulundum şekerli bir tadı vardı ama zaten öyle olurmuş diyorlar ama ciddi anlamda çok midem bulanıyor sütten ne yalan söyleyim

Ben çok rahat ulaşıyorum çok büyük şans sağ olsun
Spring eğer aklında değiştirmek olursa yazayım sana özelden doktoru

Ben baktım bana tadı kötü geldi. Şekerli gibi ama bunu tariflemek çok kişisel

Haha arada baktığım oluyor silikon uç yüzünden dediğin gibi tatlı gibi ama ben de aşırı derece tatlı yiyorum

Bende bi kez yanlışlıkla elimden bakmış bulundum şekerli bir tadı vardı ama zaten öyle olurmuş diyorlar ama ciddi anlamda çok midem bulanıyor sütten ne yalan söyleyim

Sağ olun kızlar. Normal demek ki şekerli gibi olması, içim rahatladı. Yarın tam gaz devam edebilirim o halde tatlıları gömmeye

kızlar galiba ilk defa 4.5 saat uyudum memelerim tekrar sertleşmeye başladığı için artık gece uyanınca saat tahmini yapabiliyordum saate bakmadan. Bu gece inanamadım vallahi, sağı elliyorum, en az üç üç buçuk saat olmuş, yok diyorum hata var herhalde, solu elliyorum o da en az bir dört saat diyor. Sonra saate bir baktım, 4.30. Hiç iki saat uyumak falan gibi değilmiş, yine yatak çekiyor ama zorunda olsan kahveni içer işine falan gidersin yani, öyle bir uyanıklık hali

Yalnız adamı doyuramadık, hırsla emiyor, arada tıkanıp öksürüyor, hatta bir posta kustu, sonra yine kaldığı yerden devam

Ben gece meme vermiyorum. Ne onun ne benim sabrım oluyor. Bizde bi 4saatlik uykuyla uyandık. Yedik içtik ama uykuya geçemiyoruz yerine koyunca uyanıyor tekrar. Gece yapmazdı bunu. Buda yeni huyumuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…