- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
Of bende gece küçüğü babaya verdim sen bakıyorsun salonda bende uyuyorum dedim ne güzel rahatlıkmış 2,5 gibi verdim eşime bi ara emzirmeye getirdi aldı tekrar şuan saat 7 inanamıyorum o kadar güzel bir uyku çekmişim kikızlar galiba ilk defa 4.5 saat uyudummemelerim tekrar sertleşmeye başladığı için artık gece uyanınca saat tahmini yapabiliyordum saate bakmadan. Bu gece inanamadım vallahi, sağı elliyorum, en az üç üç buçuk saat olmuş, yok diyorum hata var herhalde, solu elliyorum o da en az bir dört saat diyor. Sonra saate bir baktım, 4.30. Hiç iki saat uyumak falan gibi değilmiş, yine yatak çekiyor ama zorunda olsan kahveni içer işine falan gidersin yani, öyle bir uyanıklık hali
Yalnız adamı doyuramadık, hırsla emiyor, arada tıkanıp öksürüyor, hatta bir posta kustu, sonra yine kaldığı yerden devam
Bebeğim geceleri hiç uyumuyor süt sürekli ağzına geliyor geri yutuyor emerken bi anda tıkanıyor, bu gece iyice arttı kızlar. Yok mu bunun çaresi uykusuzluktan mahvoldum. Bebeğim de hiç uyuyamıyor reflüden nasıl düzelecek bu
İyiz valla bebişim uyumadı onla uğraşıp duruyorum başbaşa sabahları öpüşüp koklaşıyoruzKızlar günaydınnnnn nasılsınız?
Geçmiş olsun canım şuan ülkece herkes hasta gibi ciddiyim herkeste aynı şikayet çok zor bebekli anneler için 2 katı zorKızlar ailecek mahvoldukEymen hastaydı okuldan getrdıler cuma gunu, aksama bnde de üşüme titreme olmaya başladı.. Bnm ateşim cok cıkmadı allahtan.. Eymende hemen ertesi gün düştü ateşi.. Eşimde aynı hasta.. Bnde ekstra olarak kusma ishal ve öksürük var.. Bogucu Bi öksürük ardından çıkarıyorum ne yesem böyle suyun bile tadı yok acı gibi.. Galıba korona olduk gibime geliyor aşı da olmuştuk halbuki, niye korumadı acaba
Sina da doktora gittik, mecburen, Bi daha fırsat bulamayız dıye, hıpotonık fılan degıl dedı.. Ama burnu tıkanıkmış.. Sf sıkcaksnz dedi, Baska da yapcak bişey yok dedi.. Sureklı çekme sümük hissedersen çek dedi, zarar verırsn dedı,, yaptı gozumun onunde sf sıktı,gayette tazyikli sıktı.. Sabah öğlen aksam sıkıorm dedım, tmm devam dedı.. Boyu kılosu da iyi, nasıl besliosan öyle devam et dedi.. Artık içim rahat ettizaten hissettim ben o hıpotonık durumu buyudukce duzeldı gıbı.. Bnm kuruntum, belkı de yenıdogan bebekle haşır neşir olmadm ya, eymen 1 aylıkken gelmişti eve, yada hatırlamıyorum.. Kuruntu yaptm işte
Geçmiş olsun canım şuan ülkece herkes hasta gibi ciddiyim herkeste aynı şikayet çok zor bebekli anneler için 2 katı zorbu arada hipotonik olmamasına çok sevindim biz anneler zaten en kötüsünü düşünürüz ilk bende öyleyim ama şöyle diyim 2 bebem arasındaki farktan ötürü bunu söylüyorum ilk oğlum hamur gibiydi kafayı falan tutamazdı ama bu maşallah uzun süredir kafasını tutuyor ayaklarını basıyor ikisi arasındaki fark baya fazla her bebeğin fıtratı farklı oluyor demekki
Ya çok sevinirim dün söyleyecektim sana bende 45 dk muayene ben hayatımda görmedimBen çok rahat ulaşıyorum çok büyük şans sağ olsun
Spring eğer aklında değiştirmek olursa yazayım sana özelden doktoru
Çok geçmiş olsun hepinize..Kızlar ailecek mahvoldukEymen hastaydı okuldan getrdıler cuma gunu, aksama bnde de üşüme titreme olmaya başladı.. Bnm ateşim cok cıkmadı allahtan.. Eymende hemen ertesi gün düştü ateşi.. Eşimde aynı hasta.. Bnde ekstra olarak kusma ishal ve öksürük var.. Bogucu Bi öksürük ardından çıkarıyorum ne yesem böyle suyun bile tadı yok acı gibi.. Galıba korona olduk gibime geliyor aşı da olmuştuk halbuki, niye korumadı acaba
Sina da doktora gittik, mecburen, Bi daha fırsat bulamayız dıye, hıpotonık fılan degıl dedı.. Ama burnu tıkanıkmış.. Sf sıkcaksnz dedi, Baska da yapcak bişey yok dedi.. Sureklı çekme sümük hissedersen çek dedi, zarar verırsn dedı,, yaptı gozumun onunde sf sıktı,gayette tazyikli sıktı.. Sabah öğlen aksam sıkıorm dedım, tmm devam dedı.. Boyu kılosu da iyi, nasıl besliosan öyle devam et dedi.. Artık içim rahat ettizaten hissettim ben o hıpotonık durumu buyudukce duzeldı gıbı.. Bnm kuruntum, belkı de yenıdogan bebekle haşır neşir olmadm ya, eymen 1 aylıkken gelmişti eve, yada hatırlamıyorum.. Kuruntu yaptm işte
Ben gece meme vermiyorum. Ne onun ne benim sabrım oluyor. Bizde bi 4saatlik uykuyla uyandık. Yedik içtik ama uykuya geçemiyoruzyerine koyunca uyanıyor tekrar. Gece yapmazdı bunu. Buda yeni huyumuz sanırım
Kızlar ailecek mahvoldukEymen hastaydı okuldan getrdıler cuma gunu, aksama bnde de üşüme titreme olmaya başladı.. Bnm ateşim cok cıkmadı allahtan.. Eymende hemen ertesi gün düştü ateşi.. Eşimde aynı hasta.. Bnde ekstra olarak kusma ishal ve öksürük var.. Bogucu Bi öksürük ardından çıkarıyorum ne yesem böyle suyun bile tadı yok acı gibi.. Galıba korona olduk gibime geliyor aşı da olmuştuk halbuki, niye korumadı acaba
Ben kulak testimi geçemeyince devlete gittim orada muayene oldu böyle yanmı desem tersmi tam anlamadım eğdi büktü çocuğu sonra oğlum kafasını ve boynunu kaldırınca çok iyi dediEvet ama uzunca Bi süre o hipotonik muayenesini evde yaptım, yıgılıodu, hamur gibiydi.. Eymen böyle miydi onu da hatırlamıyorum.. Ama prematüre olmasına rağmen her hareketi vaktinde yaptı, 2 ay geriden gelse de..
Bi de şu an doktorların hepsı sadece sıcrama refleksine bakıo, dıgerlerıne bakmıyor, sızın doktorlar öyle mi?
Phaedra tatlı diye diye aklıma düşürdün sabah sabah çikolatalı poğaça yaptım 2 tane yedim şimdide canım sütlü bir tatlı istiyor tamamen psikolojik
Dün sabahtan beri hiç durmadı, düzgün uyumadı, ağladı çok sık. Ondan dolayı buda yeni bişey diye düşündüm. Gülerek uyandı bu sabah. Mama sonrası yine ağlamaya başladı. Uykuya geçemiyor yine dünkü gibi. . Şu anda memede bakalım. Hakkımızda hayırlısıHuy değişikliği olmayabilir, her gece tekrarlayacak diye şartlama kendini bence. Kendi bebeğimde böyle şeylerle karşılaşınca, koca insanız, bize de benzer şeyler oluyor diye düşünüyorum. Bizim de her gece uykumuz aynı kalitede olmuyor ki. Ha, ama biz önce hamilelik sonra lohusalık falan derken en az yarım senedir normal uyku düzenimizin nasıl olduğunu unutmuş olabiliriz tabii
Hahahah bende tatlı birşey bulamadım hamur yoğurdum yaa şaka gibi nasıl bir his olduysa içimde yada büyük ihtimalle bak emzirşnce tatlı yemek ve istemek normal diye kendimi kandırdımYa ben dün sütümün tadını şekerli bulup da buraya sormayı akıl edene kadar korkudan tatlıyı bir porsiyona indirmiştim (o da ev yapımı az şekerli kurabiye), sabaha bir 300 gr vermiş olarak uyandımvücut nerede benim eksik kalorilerim diye haykırıyor resmen (normal ihtiyacını günde 3000 kalori sandıysa artık) O durumu fark etmeden diyete mi girsem yoksa gidip vücuduma ihtiyacını mı versem, arada kalmış durumdayım
Evde tatlı da çikolata da kalmadı bu arada, o yüzden yani bu ikilem. Yoksa tarafımız belli çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?