2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bebeğim geceleri hiç uyumuyor süt sürekli ağzına geliyor geri yutuyor emerken bi anda tıkanıyor, bu gece iyice arttı kızlar. Yok mu bunun çaresi uykusuzluktan mahvoldum. Bebeğim de hiç uyuyamıyor reflüden nasıl düzelecek bu

Of bende gece küçüğü babaya verdim sen bakıyorsun salonda bende uyuyorum dedim ne güzel rahatlıkmış 2,5 gibi verdim eşime bi ara emzirmeye getirdi aldı tekrar şuan saat 7 inanamıyorum o kadar güzel bir uyku çekmişim ki şuan ama senin dediğin gibi aşırı dinç haldeyim ama bi kaç saat daha uyumak istiyorum bebişim uyumuşken gün içinde çok işim var bilemedim napsam

Kızlar ailecek mahvolduk Eymen hastaydı okuldan getrdıler cuma gunu, aksama bnde de üşüme titreme olmaya başladı.. Bnm ateşim cok cıkmadı allahtan.. Eymende hemen ertesi gün düştü ateşi.. Eşimde aynı hasta.. Bnde ekstra olarak kusma ishal ve öksürük var.. Bogucu Bi öksürük ardından çıkarıyorum ne yesem böyle suyun bile tadı yok acı gibi.. Galıba korona olduk gibime geliyor aşı da olmuştuk halbuki, niye korumadı acaba
Sina da doktora gittik, mecburen, Bi daha fırsat bulamayız dıye, hıpotonık fılan degıl dedı.. Ama burnu tıkanıkmış.. Sf sıkcaksnz dedi, Baska da yapcak bişey yok dedi.. Sureklı çekme sümük hissedersen çek dedi, zarar verırsn dedı,, yaptı gozumun onunde sf sıktı,gayette tazyikli sıktı.. Sabah öğlen aksam sıkıorm dedım, tmm devam dedı.. Boyu kılosu da iyi, nasıl besliosan öyle devam et dedi.. Artık içim rahat etti zaten hissettim ben o hıpotonık durumu buyudukce duzeldı gıbı.. Bnm kuruntum, belkı de yenıdogan bebekle haşır neşir olmadm ya, eymen 1 aylıkken gelmişti eve, yada hatırlamıyorum.. Kuruntu yaptm işte

Reflü mü.. Doktor mu dedi.. Bizede reflü demişlerdi, eger kılo alımı yavassa azsa, refluden o zmn bahsederız dedi.. Yoksa her bebek sütü cıkarır dedi

Geçmiş olsun canım şuan ülkece herkes hasta gibi ciddiyim herkeste aynı şikayet çok zor bebekli anneler için 2 katı zor bu arada hipotonik olmamasına çok sevindim biz anneler zaten en kötüsünü düşünürüz ilk bende öyleyim ama şöyle diyim 2 bebem arasındaki farktan ötürü bunu söylüyorum ilk oğlum hamur gibiydi kafayı falan tutamazdı ama bu maşallah uzun süredir kafasını tutuyor ayaklarını basıyor ikisi arasındaki fark baya fazla her bebeğin fıtratı farklı oluyor demekki

Evet ama uzunca Bi süre o hipotonik muayenesini evde yaptım, yıgılıodu, hamur gibiydi.. Eymen böyle miydi onu da hatırlamıyorum.. Ama prematüre olmasına rağmen her hareketi vaktinde yaptı, 2 ay geriden gelse de..
Bi de şu an doktorların hepsı sadece sıcrama refleksine bakıo, dıgerlerıne bakmıyor, sızın doktorlar öyle mi?

Ben çok rahat ulaşıyorum çok büyük şans sağ olsun
Spring eğer aklında değiştirmek olursa yazayım sana özelden doktoru
Ya çok sevinirim dün söyleyecektim sana bende 45 dk muayene ben hayatımda görmedim

Bende bi delilik yaptım dün anneanneme gittik evi soğuktu çocukları sıcak odasında tuttuk hep başşından ayrılamadım okula giden kuzenlerde vardı aile binası biz gidince hepsi toplanıyor arya ya iyi oldu oynadı etti eve geldik beni üşüme tuttu zaten mental olarak çökük dönemdemdeyim, gögüsümün altında yine iltihaplanmalar oldu deliricem artık hayat kalitemi dahada zorlar oldu bu hafta cildiyeye gidicem muhtemelen antibiyotik vericek ama o kadar yıpranıyorum ki egzamam o ne bitmez çilem varmış,

Anne sütü kremleri yapılıyor ya deneyen oldu mu hiç bu egzamama iltihaba iyi gelir mi

Çok geçmiş olsun hepinize..

Ben gece meme vermiyorum. Ne onun ne benim sabrım oluyor. Bizde bi 4saatlik uykuyla uyandık. Yedik içtik ama uykuya geçemiyoruz yerine koyunca uyanıyor tekrar. Gece yapmazdı bunu. Buda yeni huyumuz sanırım

Huy değişikliği olmayabilir, her gece tekrarlayacak diye şartlama kendini bence. Kendi bebeğimde böyle şeylerle karşılaşınca, koca insanız, bize de benzer şeyler oluyor diye düşünüyorum. Bizim de her gece uykumuz aynı kalitede olmuyor ki. Ha, ama biz önce hamilelik sonra lohusalık falan derken en az yarım senedir normal uyku düzenimizin nasıl olduğunu unutmuş olabiliriz tabii

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, bebişte bir şey olmamasına sevindim, umarım bir an önce atlatırsınız

O kuruntu hali çoğumuzda var, hatta sen buraya hipertonik yazınca eminim bilmeyen çoğu kişi google dan bakmış, acaba benimkinde de mi var diye bir düşünmüştür. Çünkü annelik böyle bir şey bir de ikinci olmalarının da payı büyük bence, hele de aynı cinsiyetse. Hamilelik döneminden itibaren kıyaslamaya başlıyoruz, bir fark görünce de kafaya takıyoruz haliyle.

Sorun bizde değil yani berrişko, kader utansın

Ben kulak testimi geçemeyince devlete gittim orada muayene oldu böyle yanmı desem tersmi tam anlamadım eğdi büktü çocuğu sonra oğlum kafasını ve boynunu kaldırınca çok iyi dedi refleks ile ilgili birşey demediler

Phaedra tatlı diye diye aklıma düşürdün sabah sabah çikolatalı poğaça yaptım 2 tane yedim şimdide canım sütlü bir tatlı istiyor tamamen psikolojik

Ya ben dün sütümün tadını şekerli bulup da buraya sormayı akıl edene kadar korkudan tatlıyı bir porsiyona indirmiştim (o da ev yapımı az şekerli kurabiye), sabaha bir 300 gr vermiş olarak uyandım vücut nerede benim eksik kalorilerim diye haykırıyor resmen (normal ihtiyacını günde 3000 kalori sandıysa artık) O durumu fark etmeden diyete mi girsem yoksa gidip vücuduma ihtiyacını mı versem, arada kalmış durumdayım

Evde tatlı da çikolata da kalmadı bu arada, o yüzden yani bu ikilem. Yoksa tarafımız belli çok şükür

Dün sabahtan beri hiç durmadı, düzgün uyumadı, ağladı çok sık. Ondan dolayı buda yeni bişey diye düşündüm. Gülerek uyandı bu sabah. Mama sonrası yine ağlamaya başladı. Uykuya geçemiyor yine dünkü gibi. . Şu anda memede bakalım. Hakkımızda hayırlısı

Hahahah bende tatlı birşey bulamadım hamur yoğurdum yaa şaka gibi nasıl bir his olduysa içimde yada büyük ihtimalle bak emzirşnce tatlı yemek ve istemek normal diye kendimi kandırdım lotuslu ekler çekiyor canım çok saçma bir şekilde aklımda ve gözümün önünde tatlılar tarlı tarifleri uçuyor

Kızlar kulak, işitme vs tecrübesi olan var mı? Defne ilk geldiğinde çok ağlamıştı. O ağlarken sol kulağıma bişey oldu. Sanki patlak bir hoparlör gibi duymaya başladım. Ara ara yine yüksek sesle ağlarken aynı şeyleri hissettim. Ağlatmamak için uğraşırım genelde. Dünden beri çok yoğun ve yüksek sesli ağlayınca yine başladı. Bide omzumda mesafe de yakın küçük peçete parçası falan koydum en son. KBB şu an gidilecek en son poliklinik sanırım ne olmuştur, aciliyeti nedir sizce bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…