Ben çok şaşırdım. Söylemleri bence de çok yanlış üstelik bebekler her şeyi tabii ki anlıyorlar. Şu an bebeklerin daha uzun kontrollere ihtiyacı var bence gözümüzden kaçan şeyleri doktorları yakalamak zorunda. Ayrıca bebekleri sevmek durumunda işinin bir parçası bu. Bir de cidden tecrübesisiz yani ben bebeğimin kulağının arkasında kuruluk varmış fark etmedimKafasını çevirince çıldırıyor mu bizimki nefret ediyor kendisi çevirince hiç sorun yok solunda konuşuyorum artık hep ama ben çevirip bekletirken ağlıyor.
Birde doktorunuz çok ilgiliymiş çok güzel bizimkine mecburi gidiyorduk yoğunbakım doktoruydu ama artık ona gitmeme kararı aldım kafasının yamuk olduğunu bile farketmedi hadi onu etmedi ama bebeğe davranışı çok soğuk ve sert geliyor bana birde konuşurken erkek çocuğu gibisin ya sen gibi gibi şeyler söylüyor hoş değil hiç öyle durmuyor halbuki dursa da önemli değil de babasına benzemiş kız dediğin annesine benzer filan diyorbebek anlamıyor olabilir de biz sinir oluyoruz bilmiyorum ben mi taktım adama her yaptığı batıyor gibi ama iyice incelemesi gerekiyor değil mi doktorun bizim sorularımıza göre özellikle ateş boğaz kontrolü boy kilo baş çevresi dışında bir inceleme yok geçen kontrolde üzerini hızlı giydirir misiniz bekleyen çok dedi ay delirecektim 10 dakika bile anca olmuştu içeri gireli muayene konuşma hepsi çok hızlı oluyor
Canım ilaç yok ki bu aylarda kullanılan bebeğe, sadece serum fizyolojik ve hava yapabilirsin. Büyüyünce iburamin ya da pedifen verilebilirBebeği soğuk algınlığı olanlar hangi şurubu kullandınız
Bence de bir doktor görsünHastanenin yakınından bile geçirmek istemiyorum ya daha kötü olursa diye
Şurubu yok maalesef. Burnunu devamlı açık tut ve hava ver. Eğer ciğere inerse damardan antibiyotik tedavisi uygulanırBenimki hasta oldu sanırım ya temizlememe rağmen tıkanıp duruyo hapşırıyo hapşırınca da sarı sarı geliyohastaneye götürmek istemiyorum hiç çok kötü salgın var. Soğuk algınlığı şurubu alsam diyorum
Canım ilaç yok ki bu aylarda kullanılan bebeğe, sadece serum fizyolojik ve hava yapabilirsin. Büyüyünce iburamin ya da pedifen verilebilir
Bence de bir doktor görsün
Pazartesi kendi doktoruna götüreyim diyorum en azından acilden iyidir o kalabalığa sokmamış olurumŞurubu yok maalesef. Burnunu devamlı açık tut ve hava ver. Eğer ciğere inerse damardan antibiyotik tedavisi uygulanır
Tam hastalık sezonunda çocuk doğurmuşuz gerçekten. İkinci çocuk düşünenler ilkbahara denk getirmeye çalışsın doğumunu. Ben diğer çocuğumda iki yaşa kadar hastalık görmemiştimPazartesi kendi doktoruna götüreyim diyorum en azından acilden iyidir o kalabalığa sokmamış olurumsürekli açıp hava veriyorum 1 çay kaşığı da calpol verdim ben huzursuzdu
Of napcaz bu hastalıkları eşimde hasta oldu illa bulcak yani elimden geleni yaptım ama bugun öksürük var insallah hic farkettirmeden geçer giderCanım o rsv yi biz kusarak atlattık deli gibi her kusmuğu balgamlıydı. O dönem hava ve burun açma yapıyordum. Bir 20 gündür hava vermiyorum atlattığımızdan beri yani her gün ya da iki günde bir burnunu açıyorum tek. Arada balgam kusuyor bu iyi bir şey korkma hiç. Sürekli kusarsa ve her kusmuğunda balgam varsa o zaman hasta demek. Serum fizyolojik sıkıyoruz ya onu atamıyor balgam gibi kusarak çıkarıyor. Bugün bende sf sıktım daha çok hırıltı var gerçekten
Acaba kendi doktoruna soramıyor musun? Mesaj atsan olmaz mıPazartesi kendi doktoruna götüreyim diyorum en azından acilden iyidir o kalabalığa sokmamış olurumsürekli açıp hava veriyorum 1 çay kaşığı da calpol verdim ben huzursuzdu
Kafasını çevirince çıldırmıyor bu arada. Doktoru boyun kaslarını kontrol etti mi? Sen de edebilirsin gerçi sertlik gelmemeli eline.Kafasını çevirince çıldırıyor mu bizimki nefret ediyor kendisi çevirince hiç sorun yok solunda konuşuyorum artık hep ama ben çevirip bekletirken ağlıyor.
Birde doktorunuz çok ilgiliymiş çok güzel bizimkine mecburi gidiyorduk yoğunbakım doktoruydu ama artık ona gitmeme kararı aldım kafasının yamuk olduğunu bile farketmedi hadi onu etmedi ama bebeğe davranışı çok soğuk ve sert geliyor bana birde konuşurken erkek çocuğu gibisin ya sen gibi gibi şeyler söylüyor hoş değil hiç öyle durmuyor halbuki dursa da önemli değil de babasına benzemiş kız dediğin annesine benzer filan diyorbebek anlamıyor olabilir de biz sinir oluyoruz bilmiyorum ben mi taktım adama her yaptığı batıyor gibi ama iyice incelemesi gerekiyor değil mi doktorun bizim sorularımıza göre özellikle ateş boğaz kontrolü boy kilo baş çevresi dışında bir inceleme yok geçen kontrolde üzerini hızlı giydirir misiniz bekleyen çok dedi ay delirecektim 10 dakika bile anca olmuştu içeri gireli muayene konuşma hepsi çok hızlı oluyor
Ay sağol canımyagmurcicegii un bebeğine özel bir mama vermiş Dr kolik olduğu için. Gece aklıma geldi ama yazamadım bir türlü. Bi haberleşin istersen.
Bebelac pepti junior verdiler. Asla kabızlık gaz şikayetimiz olmadı çok iyi bir mamaydı.Ay sağol canımyagmurcicegii benim yeğenime kolik için bir mama vermişlerdi ama mama o kadar yoğundu ki yeğenim onu çıkarmaya çalışırken kabız oldu poposu yırtıldı o yüzden çok çekiniyorum kolik mamalarından size ne verdiler canım ?
Daha geçmedi canım 2. Ay aşılarını olduk sonrasında düzeldi biraz aynı hafta sünnet de olduk şimdi de onun huzursuzluğu varDoğru söylüyorsun olabilir. Normalde gaz sıkıntısı olan bir bebek zaten, damlayla idare ediyorduk iyi geliyordu, belki de artık miktarını arttırmam gerekiyor
Çok geçmiş olsun, daha iyidir umarım şimdi. Hastalık seçeneğini eledim başka bir belirti göremedim halsizlik durumu da yok çünkü. Açıkçası vücudunu kontrol etmedim ama aklımda bulunsun bi daha yaşanırsa. Bir de annem dedi ki banyoda kulağına su kaçırmış olabilir misiniz, ağrı yaparmış. Tesadüf mü bilmiyorum öncesinde de banyo yaptırmıştık, kaçırdık mı bilmiyorum ki.
Gazdan olabileceğini de düşünüp masaj yaptım hatta bi arkadaşım kiraz çekirdekli kemerden patikten almıştı ilk kez onu da ısıtıp kullandım, pek rahatlatmadı. Çok şükür bugün daha iyiydi, umarım tekrarlamaz.
İnşallah canım, geçmiş olsun bu arada cidden insanı çok geren yıpratan bir durum. O haftayı atlattıktan sonra geçmedi mi peki senin bebeğinin huzursuzluğu hala aynı mı yani?
Gerçekten bıktık ben hiç böyle bir salgın görmedim asıl şimdi bir hafta kapanma olmalıOf napcaz bu hastalıkları eşimde hasta oldu illa bulcak yani elimden geleni yaptım ama bugun öksürük var insallah hic farkettirmeden geçer gider
Biz de şu salgından dolayı şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik. İstanbulda kimse yok ama memlekete gidince herkes bebeği görmek isteyecekti riske atmadık. Ancak haftaya görümcem gelecekmiş okula giden 2 çocuğu var inşallah hasta değillerdir
Bende uzun zamandır işin içinden çıkamıyorumBiz de şu salgından dolayı şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik. İstanbulda kimse yok ama memlekete gidince herkes bebeği görmek isteyecekti riske atmadık. Ancak haftaya görümcem gelecekmiş okula giden 2 çocuğu var inşallah hasta değillerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?