2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çok şaşırdım. Söylemleri bence de çok yanlış üstelik bebekler her şeyi tabii ki anlıyorlar. Şu an bebeklerin daha uzun kontrollere ihtiyacı var bence gözümüzden kaçan şeyleri doktorları yakalamak zorunda. Ayrıca bebekleri sevmek durumunda işinin bir parçası bu. Bir de cidden tecrübesisiz yani ben bebeğimin kulağının arkasında kuruluk varmış fark etmedim doktoru söyledi yani kendimi kötü bile hissettim ama böyle şeyleri yakalamak durumunda bence doktorları. En azından ben öyle düşünüyorum yani

Şurubu yok maalesef. Burnunu devamlı açık tut ve hava ver. Eğer ciğere inerse damardan antibiyotik tedavisi uygulanır

Canım ilaç yok ki bu aylarda kullanılan bebeğe, sadece serum fizyolojik ve hava yapabilirsin. Büyüyünce iburamin ya da pedifen verilebilir

Bence de bir doktor görsün

Şurubu yok maalesef. Burnunu devamlı açık tut ve hava ver. Eğer ciğere inerse damardan antibiyotik tedavisi uygulanır
Pazartesi kendi doktoruna götüreyim diyorum en azından acilden iyidir o kalabalığa sokmamış olurum sürekli açıp hava veriyorum 1 çay kaşığı da calpol verdim ben huzursuzdu

Pazartesi kendi doktoruna götüreyim diyorum en azından acilden iyidir o kalabalığa sokmamış olurum sürekli açıp hava veriyorum 1 çay kaşığı da calpol verdim ben huzursuzdu
Tam hastalık sezonunda çocuk doğurmuşuz gerçekten. İkinci çocuk düşünenler ilkbahara denk getirmeye çalışsın doğumunu. Ben diğer çocuğumda iki yaşa kadar hastalık görmemiştim

Of napcaz bu hastalıkları eşimde hasta oldu illa bulcak yani elimden geleni yaptım ama bugun öksürük var insallah hic farkettirmeden geçer gider

Acaba kendi doktoruna soramıyor musun? Mesaj atsan olmaz mı

Kafasını çevirince çıldırmıyor bu arada. Doktoru boyun kaslarını kontrol etti mi? Sen de edebilirsin gerçi sertlik gelmemeli eline.

yagmurcicegii un bebeğine özel bir mama vermiş Dr kolik olduğu için. Gece aklıma geldi ama yazamadım bir türlü. Bi haberleşin istersen.
Ay sağol canım yagmurcicegii benim yeğenime kolik için bir mama vermişlerdi ama mama o kadar yoğundu ki yeğenim onu çıkarmaya çalışırken kabız oldu poposu yırtıldı o yüzden çok çekiniyorum kolik mamalarından size ne verdiler canım ?

Bebelac pepti junior verdiler. Asla kabızlık gaz şikayetimiz olmadı çok iyi bir mamaydı.

Daha geçmedi canım 2. Ay aşılarını olduk sonrasında düzeldi biraz aynı hafta sünnet de olduk şimdi de onun huzursuzluğu varhaftaya belli olur ben hep aynı şiddette seyretmeyeceğini düşünüyorum

Sabah 9dan beri sadece kahvaltı ve öğlen yemeği dışında sürekli kucakta, memede uyumalar 1 saati bulmuyor. 2 kere kaka yaptı ama hala gaz çıkarıyor pırt pırt yeni level bu mu şimdi

Biz de şu salgından dolayı şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik. İstanbulda kimse yok ama memlekete gidince herkes bebeği görmek isteyecekti riske atmadık. Ancak haftaya görümcem gelecekmiş okula giden 2 çocuğu var inşallah hasta değillerdir

Hastalık durumu varsa kesinlikle gelmezler diyebileceğin kadar sağduyusuna güvendiğin biri değilse, açık açık sorsun eşin bence

Kızlar sütünüzün tadına baktınız mı? Aklıma gelmemişti bakmak ama yanlışlıkla tatmış bulundum, biraz şekerli geldi. Herkesinki öyle mi, yoksa benim artık ciddi ciddi beslenmemi gözden geçirme zamanım mı geldi

Bende uzun zamandır işin içinden çıkamıyorum kardeşimin oğlu var. Tek yeğenim. Büyük bir aile değiliz zaten. Ve tüm ilgi ondaydı hep. 10 yaşında ama sakin bir çocuk. Anne baba ayrı. Ve başka şehire taşındılar geçen sene annesiyle. Tatillerde geliyor buraya. Annesi biraz fesat mı desem ne desem artık Defne doğduğunda çocuk görüntülü aramak istemiş. O özel bir bebek, boşuna arama göstermezler demiş üzmüş çocuğu. Babaannesine anlatmış ağlayarak kuzum. O günden beri devamlı görüntülü arayıp gösteriyorum bebeği. Şimdide tatilde babaannene gidince seni eve bile sokmazlar diyip duruyormuş annesi Tatilde babasıda İstanbuldan gelecek. Annemlerde kalacaklar. İkiside görmek isteyecek haklı olarak Nasıl görüştürmeyebilirim bilmiyorumgörüntülü görüşmelerden birinde annesi böyle bir laf etmişti. Bende tabii ki abisi o onun, gelip görecek falan demiştim taa ne zaman. Ama ben bunu derken salgın bu boyutta değildi. Annem Koah babam kalp hastası. Ben onlar için bile korkarken bile bile bu riski nasıl alırım onları görüştürerek?

Bu ikinci ay aşısı gerçekten çocukları bozuyor dün vuruldu halsizdi hep anlamadım ama bugün resmen kucağımdan inmedi sürekli mememde ve hep huysuz bezini bile değiştirmek olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…