Teşekürler canım doktoruma bir danışayımBebelac pepti junior verdiler. Asla kabızlık gaz şikayetimiz olmadı çok iyi bir mamaydı.
Ya biliyo musun küçük çocuk hastaydı geçen hafta hava veriyoruz demişti hatta. Geçmiş olur haftaya kadar diye düşünüyorumHastalık durumu varsa kesinlikle gelmezler diyebileceğin kadar sağduyusuna güvendiğin biri değilse, açık açık sorsun eşin bence
Ben baktımKızlar sütünüzün tadına baktınız mı? Aklıma gelmemişti bakmak ama yanlışlıkla tatmış bulundum, biraz şekerli geldi. Herkesinki öyle mi, yoksa benim artık ciddi ciddi beslenmemi gözden geçirme zamanım mı geldi
Çok üzüldüm. Aslında ne kadar korursak koruyalım hep bir risk var ama o kadar küçükler ki en azından bu kış tanışmasın istiyorum hastalık ile. Belki gelse bile bebekle çok temas ettirmezsin ya da bebek hasta sana geçmesin diyebilirsin belki. Onu daha çok düşünüyormuş gibi. Eminim yaşadığı şey onun için çok zordurBende uzun zamandır işin içinden çıkamıyorumkardeşimin oğlu var. Tek yeğenim. Büyük bir aile değiliz zaten. Ve tüm ilgi ondaydı hep. 10 yaşında ama sakin bir çocuk. Anne baba ayrı. Ve başka şehire taşındılar geçen sene annesiyle. Tatillerde geliyor buraya. Annesi biraz fesat mı desem ne desem artık Defne doğduğunda çocuk görüntülü aramak istemiş. O özel bir bebek, boşuna arama göstermezler demiş üzmüş çocuğu. Babaannesine anlatmış ağlayarak kuzum. O günden beri devamlı görüntülü arayıp gösteriyorum bebeği. Şimdide tatilde babaannene gidince seni eve bile sokmazlar diyip duruyormuş annesi Tatilde babasıda İstanbuldan gelecek. Annemlerde kalacaklar. İkiside görmek isteyecek haklı olarak Nasıl görüştürmeyebilirim bilmiyorum görüntülü görüşmelerden birinde annesi böyle bir laf etmişti. Bende tabii ki abisi o onun, gelip görecek falan demiştim taa ne zaman. Ama ben bunu derken salgın bu boyutta değildi. Annem Koah babam kalp hastası. Ben onlar için bile korkarken bile bile bu riski nasıl alırım onları görüştürerek?
Ogretmen misin sen de? Dilekçeyi tatilde mi vereceksin? Benim iznim tatilin başında bitiyor ama tatilde çalışır görünüp sonra izne ayrılmaya niyetim var. Bu hafta dilekçeyi veririm diyordum ben erken mi olurSen de 657ye tabiydin sanırım. Bizde sadece dilekçe yeterli diye biliyorum ama sömestırda doğum evraklarımı bırakmaya gittiğimde soracağım
Of çok zor bir durum bende yılbaşı günü görümcemin oğlundan şüphelendim takır takır öksüren çocuk gelmiş. Kv e söyledim laf arasında çok öksürüyordu umarım bebeğe geçmez diye, keşke kabul etmeseydin dedi. Ya kardeşim ben nasıl dicem kendini bilen gelmemeli. Bebek yeni rsv atlatmış gitmeyelim demeli ama kimseye öyle bir empati yokBiz de şu salgından dolayı şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik. İstanbulda kimse yok ama memlekete gidince herkes bebeği görmek isteyecekti riske atmadık. Ancak haftaya görümcem gelecekmiş okula giden 2 çocuğu var inşallah hasta değillerdir
Yeğenine çok üzüldüm, Boşanmış aile çocuğu olmak zaten zordur, bir de bir erkek çocuk olarak öyle olumsuz anneyle başbaşa kalması çok yazık olmuş. Çekirdek aile olarak Gerçekten dış dünyadan yalıtılmış, izole bir hayat yaşamayı başarıyorsanız, bunu sürdürmek istemeniz çok yerinde. Uygun bir dille anlatılabilir, yaza sözleşilebilir (veya abes kaçmayacaksa maskeli görüşülebilinir.) Biz ne yazık ki eşimin çalışması ve evdeki okul çocuğunun varlığı yüzünden izole bir hayat yaşamadığımız için (evde yatakodası izolasyonuyla sınırlı bizimki , abisi maskesiz falan giremiyorBende uzun zamandır işin içinden çıkamıyorumkardeşimin oğlu var. Tek yeğenim. Büyük bir aile değiliz zaten. Ve tüm ilgi ondaydı hep. 10 yaşında ama sakin bir çocuk. Anne baba ayrı. Ve başka şehire taşındılar geçen sene annesiyle. Tatillerde geliyor buraya. Annesi biraz fesat mı desem ne desem artık Defne doğduğunda çocuk görüntülü aramak istemiş. O özel bir bebek, boşuna arama göstermezler demiş üzmüş çocuğu. Babaannesine anlatmış ağlayarak kuzum. O günden beri devamlı görüntülü arayıp gösteriyorum bebeği. Şimdide tatilde babaannene gidince seni eve bile sokmazlar diyip duruyormuş annesi Tatilde babasıda İstanbuldan gelecek. Annemlerde kalacaklar. İkiside görmek isteyecek haklı olarak Nasıl görüştürmeyebilirim bilmiyorum görüntülü görüşmelerden birinde annesi böyle bir laf etmişti. Bende tabii ki abisi o onun, gelip görecek falan demiştim taa ne zaman. Ama ben bunu derken salgın bu boyutta değildi. Annem Koah babam kalp hastası. Ben onlar için bile korkarken bile bile bu riski nasıl alırım onları görüştürerek?
Kızlar yeşil sümüksü kaka yapmış benim kız bugün hep yeşil yaptı nerdeysealerjik bir şey mi acaba sizde oluyor mu
Ya biliyo musun küçük çocuk hastaydı geçen hafta hava veriyoruz demişti hatta. Geçmiş olur haftaya kadar diye düşünüyorum
Gelmek için bize sormadılar haber verdiler sadece
Annemlerle aynı yerdeyiz ama haftada bir falan görüşüyoruz genelde. Bize gelindiğinde genelde uzun kalınır hemen dönülmez, kalkın gidin de denmezYeğenine çok üzüldüm, Boşanmış aile çocuğu olmak zaten zordur, bir de bir erkek çocuk olarak öyle olumsuz anneyle başbaşa kalması çok yazık olmuş. Çekirdek aile olarak Gerçekten dış dünyadan yalıtılmış, izole bir hayat yaşamayı başarıyorsanız, bunu sürdürmek istemeniz çok yerinde. Uygun bir dille anlatılabilir, yaza sözleşilebilir (veya abes kaçmayacaksa maskeli görüşülebilinir.) Biz ne yazık ki eşimin çalışması ve evdeki okul çocuğunun varlığı yüzünden izole bir hayat yaşamadığımız için (evde yatakodası izolasyonuyla sınırlı bizimki , abisi maskesiz falan giremiyor) ben sevdiğim ve görmek istediğim insanlarla bilinen bir hastalık yoksa görüşüyorum ama belli koşullar altında tabii. Annenlerle farklı yerde yaşıyordunuz diye hatırlıyorum, bence aksıran tıksıran yoksa annenlerde veya sizde (bence hanginizin salonu veya evi daha genişse onda ) fazla kalabalık olmadan görüşmeniz bir sakınca doğurmaz. O yaştaki çocuk gelip bebeği izinsiz ellemeye öpmeye kalkmaz, kalksa bile anlatırsanız anlar. Senin de her zaman için meme istiyor diye bebeği alıp içeri kaçma imkanın olur. Ama görüşmek istiyorsan tabii, sırf ayıp olmasın veya kimse kırılmasın diye görüşeceksen, risk olarak gördüğün bir şeyi yapma bence.
Üzüldüm. Aslında ne kadar korursak koruyalım hep bir risk var ama o kadar küçükler ki en azından bu kış tanışmasın istiyorum hastalık ile. Belki gelse bile bebekle çok temas ettirmezsin ya da bebek hasta sana geçmesin diyebilirsin belki. Onu daha çok düşünüyormuş gibi. Eminim yaşadığı şey onun için çok zordur
Bunu düşünmek zor olmamalı gerçekten yaOf çok zor bir durum bende yılbaşı günü görümcemin oğlundan şüphelendim takır takır öksüren çocuk gelmiş. Kv e söyledim laf arasında çok öksürüyordu umarım bebeğe geçmez diye, keşke kabul etmeseydin dedi. Ya kardeşim ben nasıl dicem kendini bilen gelmemeli. Bebek yeni rsv atlatmış gitmeyelim demeli ama kimseye öyle bir empati yok
Kalmalı geliyorlarFelaket tellalı gibi olmayayım ama o hastalık iki hafta içinde geçer büyük ihtimalle, geçmese de bulaşıcılığı kalmamış olur, ancak muhtemelen o öksürük devam ediyor olacak ve eski hastalığın kalıntısı mı, yoksa yeni bir şey mi diye gerileceksiniz. Bizim bir aydır büyük oğlanla yaşadığımız ikilem gibi
Ben açık açık konuşma taraftarıyım bu konuları ama ev genişse dediğim gibi, mesafeli oturulup zırt pırt içeri emzirmeye kaçarak birkaç saat idare edersin her türlü.
Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Acaba bu şekilde kabul ederler mi? 21 inde bitiyor benimde iznimOgretmen misin sen de? Dilekçeyi tatilde mi vereceksin? Benim iznim tatilin başında bitiyor ama tatilde çalışır görünüp sonra izne ayrılmaya niyetim var. Bu hafta dilekçeyi veririm diyordum ben erken mi olur
Annemlerle aynı yerdeyiz ama haftada bir falan görüşüyoruz genelde. Bize gelindiğinde genelde uzun kalınır hemen dönülmez, kalkın gidin de denmezannemlerin evi küçük. En kötü dışarda görüşürüz diye düşündüm.
Her halukarda o kadının dediği çıkmış olacak ya. Onu hazmedemiyorum. Fena bir düşünce yapısı varinsan kendi çocuğunu üzmeye uğraşır mı? Biz gerçekten onun dediği gibi bile davransak ona öylemi yansıtması lazım yani?
Dr eve kimseyi sokmayın dedi falan derim artık. Defne hasta diyemem. Batılmı bilmem ama ne zaman biri hasta diye yalan söylesem ters bişey olurdu. Çok yıllar önce bıraktım o bahaneyiçocuğa bişey olur vicdan yaparım sonra Allah korusun.
Benim de kaybım gelecek haftaya ve öğretmen. Eşime sürekli diyorum, söyle bu bir haftada hasta olmasın diyeBiz de şu salgından dolayı şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik. İstanbulda kimse yok ama memlekete gidince herkes bebeği görmek isteyecekti riske atmadık. Ancak haftaya görümcem gelecekmiş okula giden 2 çocuğu var inşallah hasta değillerdir
Haha arada baktığım oluyor silikon uç yüzündenKızlar sütünüzün tadına baktınız mı? Aklıma gelmemişti bakmak ama yanlışlıkla tatmış bulundum, biraz şekerli geldi. Herkesinki öyle mi, yoksa benim artık ciddi ciddi beslenmemi gözden geçirme zamanım mı geldi
Ben biraz raporla idare edeceğim sanırımOgretmen misin sen de? Dilekçeyi tatilde mi vereceksin? Benim iznim tatilin başında bitiyor ama tatilde çalışır görünüp sonra izne ayrılmaya niyetim var. Bu hafta dilekçeyi veririm diyordum ben erken mi olur
Evet etti hatta nöroloji doktoru bizi fizyoterapiste yönlendirdi birde onlar baksın diye o da baktı sol tarafında çok hafif sertlik var bol egzersizle geçer dedi elimden geleni yapıyorum bence gelişme var kendi çevirmesinde umarım düzelirKafasını çevirince çıldırmıyor bu arada. Doktoru boyun kaslarını kontrol etti mi? Sen de edebilirsin gerçi sertlik gelmemeli eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?