- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Ben tahin helvasına sardım bir haftadır. Öyle böyle değil ama. Tartıya çıkmıyorum dahasa. Bitter çikolataya dönsem iyi olacakHahahah bende tatlı birşey bulamadım hamur yoğurdum yaa şaka gibi nasıl bir his olduysa içimde yada büyük ihtimalle bak emzirşnce tatlı yemek ve istemek normal diye kendimi kandırdımlotuslu ekler çekiyor canım çok saçma bir şekilde aklımda ve gözümün önünde tatlılar tarlı tarifleri uçuyor
DöndümBen tahin helvasına sardım bir haftadır. Öyle böyle değil ama. Tartıya çıkmıyorum dahasa. Bitter çikolataya dönsem iyi olacak
Hahahah bende tatlı birşey bulamadım hamur yoğurdum yaa şaka gibi nasıl bir his olduysa içimde yada büyük ihtimalle bak emzirşnce tatlı yemek ve istemek normal diye kendimi kandırdımlotuslu ekler çekiyor canım çok saçma bir şekilde aklımda ve gözümün önünde tatlılar tarlı tarifleri uçuyor
Ay sevmem ama ona bile razıyım şu an. En son gözüm döndüğünde evdeki kuvertür çikolataları bile affetmemiştimDöndüm
O gün aşı yaptı. Menenjit aşılarını anlattı uzunca ondan da fazla sürdü ama tüm aşıların yan etkisiniden görülme sıklığından bahsetti.Ya çok sevinirim dün söyleyecektim sana bende 45 dk muayene ben hayatımda görmedim
Tam anlamadım ama yüksek sesten kulak zarının tahriş olması gibi bir durumdan mı şüpheleniyorsun? Bebeğin o güçte ağlamış olması mümkün mü bilmiyorum ama pek ihtimal veremedim. Başka bir sıkıntı var mı eşlik eden? Kulak ağrısı, tıkanıklık, baş dönmesi vs? Belki hafif bir soğukalgınlığı geçirmişsindir onun kalıntısıdır. Yetişkin olarak öyle durumlarda hemen kbb ye gitmemiz gerekiyor mu bilmiyorum. Çocuk olsa hemen götürmek gerekirdi tabii. Ama çift maske takıp gidebilirsin de yani.Kızlar kulak, işitme vs tecrübesi olan var mı? Defne ilk geldiğinde çok ağlamıştı. O ağlarken sol kulağıma bişey oldu. Sanki patlak bir hoparlör gibi duymaya başladım. Ara ara yine yüksek sesle ağlarken aynı şeyleri hissettim. Ağlatmamak için uğraşırım genelde. Dünden beri çok yoğun ve yüksek sesli ağlayınca yine başladı. Bide omzumda mesafe de yakınküçük peçete parçası falan koydum en son. KBB şu an gidilecek en son poliklinik sanırım ne olmuştur, aciliyeti nedir sizce bu durumun
Başka bir sıkıntı yok. Sadece yüksek sesle ağlayınca oluyorTam anlamadım ama yüksek sesten kulak zarının tahriş olması gibi bir durumdan mı şüpheleniyorsun? Bebeğin o güçte ağlamış olması mümkün mü bilmiyorum ama pek ihtimal veremedim. Başka bir sıkıntı var mı eşlik eden? Kulak ağrısı, tıkanıklık, baş dönmesi vs? Belki hafif bir soğukalgınlığı geçirmişsindir onun kalıntısıdır. Yetişkin olarak öyle durumlarda hemen kbb ye gitmemiz gerekiyor mu bilmiyorum. Çocuk olsa hemen götürmek gerekirdi tabii. Ama çift maske takıp gidebilirsin de yani.
Peki benim akşam kadayıf yiyip kremalı çikolatalı şeyler aş ermemSen daha hamurişi tarzı tatlıya aşermişsin, ben direkt şekere acıktım. Yani şu an o çikolatalı poğaça burada olsa, parmaklarımla çıkarır yerdim o çikolatalarıay neyse misafirliğe gideceğim, orada pastadır tatlıdır bir şey verirler herhalde emziren kadına
Bilemedim hiç. İşitme güçlüğü ve/veya ağrı eşlik ederse ya da geçmezse bir görünmen iyi olabilir.Başka bir sıkıntı yok. Sadece yüksek sesle ağlayınca oluyorailede var işitme problemi. Ağır işitme öyküsü var babamda ama oldum olası var. Sonradan olmadı. Hatta çok önceden kurumsal bir firmaya işe başlarken odyometri testi istenmişti, girmiştim, sorun çıkmamıştı iki kulaktada kız ağlamasa unutmuştum bile
İyi hatırlattın vallaBilemedim hiç. İşitme güçlüğü ve/veya ağrı eşlik ederse ya da geçmezse bir görünmen iyi olabilir.
Bu arada odyometri demişken, bizimki işitme testinden iki kez kaldığı için üçüncü ayda bera istemişlerdi. Defne geçmişti yanlış hatırlamıyorsam ama küvezde kaldığı için geçse de isteyecektik demişlerdi bana, sizden de istemişlerdir herhalde. Geçenlerden altıncı ayda isteniyormuş galiba, ben de bilemedim kbb ye götürsem mi kış ortasında bebişiDoktoru bir şey çıkmaz merak etmeyin demişti ama bir şey varsa da erkenden alınacak önlemleri veya başvurulacak çareleri öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum. Çok kararsızım.
Kızlar kötü yollara düşmüşüz gibi hissediyorumPeki benim akşam kadayıf yiyip kremalı çikolatalı şeyler aş ermem
LadybirdDA hurma sulu tahin helvası tavsiye ederim. Bence sütte yapıyor, tadı da çok güzel
Bitti.. O rahat, ben rahat
Dile getirmemiştim
Bence anne sütü genel olarak şekerli
Ben bi gebeliğin başında ve ortasında nefret ettim tatlıdan, yoksa o yoldan hiç ayrılmadık; düşmek ne demek
Yok ya soya da tatlı dedi
Canım teşekkür ederim sana bu sağım bana çok iyi geldi hemen farkettiBu arada sütünü çoğaltmak isteyen arkadaşlar bu yöntemi denedim. Sol göğsümden süt baya az geliyordu. Mochiye 20 ml anca geliyordu. bugün sağ göğsümü emerken soldan 70ml’e yakın mochiye süt topladım. Bu arada ben emzirmeyi tek göğüsten yapan biriyim. Yani çocuk aynı göğsü yaklaşık 4 saat sonra emiyor. O yüzden soldan gelen 20 ml süt benim için az bir süt. @Aycee09soyasosu Mubeiz birkaç arkadaş daha vardı süt çoğaltmaya çalışan ama isimleri hatırlayamadım şimdi, onlar da görür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?