2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
E ben de tatlı yiyorum
Ben gebelikte sıfır tükettim sayılır. İlk aylar yoğurtlu makarna dışında bir şey yemedim
Ya benm neden iştah kapalı bişey yiyemiyorum artık bir aydır doğru düzgün canm hiç bir şey çekmiyor sütüm de azalmış rezene çayı sayesinde biraz sütüm var ne yapsam da iştahm yerine gelir baya kiloda verdim 85 ten 69 kiloya indim

Denedin mi bu yöntemi? Mubeiz ve bende işe yaradı.

Beslenme kısmında ise bir şey diyemeyeceğim, ben midesi bulanırken bile iştahlı biriydim yiyemiyorum diye üzülüyordum

Aslında beslenme ile sütün artmasının doğrudan bir ilişkisi yok. Tabiki asgari alınması gereken protein yağ vitaminden bağımsız olarak konuşuyorum.
Yani şunu yedim sütüm arttı olayı biraz psikolojik :)
Normal beslensen yeterli olur iştahının artması çok gerekli değil ama düzgün beslenmeye çalış

Normalde ne zaman sağlıyorsan o zaman yapabilirsin. Ya da emzirdikten yarım saat sonra falan
İnşallah işe yarar ya ben 3 aydır 3 saatte bir sağıyorum pek artmıyor. Anlamadığım şey göğüslerim doluyor bazen üstüm bile ıslanıyor ama sağımca 70-80 anca çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…