2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Azalmış hali bu bence. Bir yaş altı ikisinden de ikişer doz yapılıyor, üstüne birer tane de hatırlatma yapılıyor galiba bir yaş sonrası. Yani toplamda 6 doz oluyor.

Bexero iki yaş sonrası iki doz yapıldı oğluma. Nimentrix de tek doz olabilir o yaştan sonra, emin değilim ondan.

Kızlar biz 2.ay aşimizi bir hafta gecikmeli olduk
6.100 olmuşuz 59 cm boy
Yalnız bugün asidan ötürümüdür nedir en ufak bir hareket olsa ağliyor öyle böyle degil.hemde
Doğdugundan beri ilk defa böyle uzun uzun ağladı çok üzgünüm

1.700 TL rota aşısı
Sizdede aynimi ücreti
Yaptıran varmı
Niye bizim ülkede aşı programında yok hayret
O kadar yaygınlaşmaya başladı

Bundan mı alıyorsunuz sizler? Bulunamıyordu sanırım bir ara. Doğru mu hatırlıyorum?
Eveet
İnanmıyoruuum. Bu kadar olur. Bu soruyu soracaktım ama sormamıştım. Ben emzik veriyorum o zaman ağlamıyor.
Ay vallahi mükemmelsin

Büyük ihtimalle sudan çıktığı için ağlıyordur benim iki bebemde öyleydi suyu seviyordur büyük oğlum hala çok seviyor hatta yüzme delisi

Kızlar kulak arkasındaki kuruluk neden oluyordu?
Doktoru son kontrolünde kulak arkasındaki kuruluk devam ediyor dedi. Ben hiç fark etmediğim için çok üzüldüm. Sonra mustelanın kremi ile nemlendirdim azaldı ama devam ediyor

Biz de yaşadık aynısını. Yıkarken köpük kalmış olabilir ya da yikadiktan sonra iyi kurulanmamis olabilir dedi doktor. Kaynayıp ılıtılmış su ve pamukla silin günde iki kez dedi. Biz yaptık geçti

Şu şekildeydi hatta buraya da atmıştım

Eklentiler

• IMG_20240105_114133.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 47
Benimki soymaya başladığımda korkar gibi oluyor çıplaklik olayını hiç sevmiyor ödü kopuyor adeta
Banyo sonrası hemen giydirmeye çalışıyorum giysi tenine değer değmez mutlu oluyor gülücük felan

6. Aya kadar kaç numara bez kullanılır sizce 3 mü 4 mü acaba şimdiden alacaktım da

İnanmıyoruuum. Bu kadar olur. Bu soruyu soracaktım ama sormamıştım. Ben emzik veriyorum o zaman ağlamıyor.
Ay emziğini bile almıyor yavrum, o derece nefret ediyor banyo sonrasından düşün 2.ay aşılarında bile çok ama çok az ağlayıp, emzik ve kucakla hemen sustu. Artık fıtrat deyip geçeceğiz sanırım

Peki kızlar ücretli aşıları bebeğe sağlık sigortası yaptırınca karşılamıyor mu ?
Tamamlayıcılar karşılamıyor canım, özel sağlık yaptırırsan da aşılardan çok ama çok daha fazla para ödemek gerektiği için ben tamamlayıcı yaptırdım

Ayy benimki çıplak durmayı da çok seviyor benimkinin tek ağladığı zaman banyodan giyininceye kadarki zaman yoksa giyinirken, soyunurken ya da banyo yaparken hiç ağlamaz. Ama banyo sonrası tam bir işkence çocuğa

Ay emziğini bile almıyor yavrum, o derece nefret ediyor banyo sonrasından düşün 2.ay aşılarında bile çok ama çok az ağlayıp, emzik ve kucakla hemen sustu. Artık fıtrat deyip geçeceğiz sanırım
Benimki bir emziği istemedi bakıyorum
Herkes full emzikli
Benimki emzik niyetine memiş aranıyor hemen

6. Aya kadar kaç numara bez kullanılır sizce 3 mü 4 mü acaba şimdiden alacaktım da
Canım o bebeğin gelişimine ve markaya göre değişir. Ben şu an baby turco 4 numara kullanıyorum. Çünkü Goon 3 numaranın kalıbı daha geniş olunca, hemen marketten onu aldım. (Dokusu ve kalıbı sleepy gibi, çok beğendim baby turcoyu). Baby turco 4 bitince goon 3ü kullanacağım, sonrasında da yine baby turco 5 ( marketimizde indirimdeydi), sonra da molfix 4

Arkadaşımın bebeği bir yaşında ve baby turco 4 numara kullanıyor ( 9 ya da 10 kg idi sanırım ). Benim bebek 2 aylık (yaklaşık 6 kg şu an), ben de 4 kullanıyorum.

Genelde en uzun kullanılan 4 numara diyorlar. Ama baby turconun 4 numarasını benim bebek asla uzun kullanamaz, küçük gelir. O yüzden Ben molfix pure and soft 4 numarayı fazla aldım. Ama kalıpları bildiğim için, sen de kullandığın bezin kalıbı ve bebeğinin gelişimine göre karar verirsin.

Biraz uzun oldu ama yardımcı olmuşken tam yardımcı olayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…