Ben banyolardan sonra kulak çubuğuna mustela sürüyorum o arka kısmı onunla siliyorum ilk zamanlar bende yapmamışım, bir de kulağa doğru kusuyor ya baya kötü olmuştu sonradan farkedince hep yaptım hiç kurulukta olmadı
Atak haftasında tek bozulan şeyi uyku düzeni oldu çocuğumun gündüz uyusa da uyumasa da gece 2yi buluyor uyumamız. İlk defa böyle uyumasına müsaade ettim bir de böyle deneyeyim diye çok korkuyorum dualarınıza takibim
Eriyorum hepsinin güzelliğine
Bende geçen gece uykuda kahkahasını yakaladım. Arka arkaya 2 kez kahkaha attı hemen telefonu alıp video çektim ve yakalayabildim Allahım izleyip izleyip duruyorum
Redpanda11
banyoda gülücükler atıyor deyince, aklıma takıldı. Bizimki pek gülmüyor. Yüzünde arada o şaban gülüşü oluyor ama reflex gibi olan, yani normal gülme gibi değil. İlk Oğlumun da tam bu ayda gülen fotoğrafı falan var aslında. (gerçi belki güler gibi çıkmıştır çünkü onun surat daha sevimliydi, bu köyünden ilk kez ayrılmış asker tipli ) Bayağı ciddi ifadeli, hatta suratsız oluyor bazen. Üçüncü aya dayanan herkes gülücükler saçmaya başladı mı?
Gülücük saçma değil ama 40ından sonra tek tük bilinçli gulmeler başlamıştı. Şu anda bilinçli gulmeler arttı ama reflex gulmeleri devam ediyor. Bizim de başını dik tutamıyor tam olarak. Acaba normal mi
Gülücük saçma değil ama 40ından sonra tek tük bilinçli gulmeler başlamıştı. Şu anda bilinçli gulmeler arttı ama reflex gulmeleri devam ediyor. Bizim de başını dik tutamıyor tam olarak. Acaba normal mi
Bizim sol ciğerimiz doluymus dün bugun sol üst acılmıs sol alt biraz daha ihtiyacı var tam iyilestirip gönderelim dedi daha iyi masallah ya cok fark var yarın sabah duruma göre taburcu edicem dedi iyi ki gelmişim randevu alıp evde durmamısım burada fikir alısverisi yapmak cok iyi hepimiz için sagolun kızlar sizden etkilenip hemen geldim zaten
Bizim sol ciğerimiz doluymus dün bugun sol üst acılmıs sol alt biraz daha ihtiyacı var tam iyilestirip gönderelim dedi daha iyi masallah ya cok fark var yarın sabah duruma göre taburcu edicem dedi iyi ki gelmişim randevu alıp evde durmamısım burada fikir alısverisi yapmak cok iyi hepimiz için sagolun kızlar sizden etkilenip hemen geldim zaten
Kızlar biz 2.ay aşimizi bir hafta gecikmeli olduk
6.100 olmuşuz 59 cm boy
Yalnız bugün asidan ötürümüdür nedir en ufak bir hareket olsa ağliyor öyle böyle degil.hemde
Doğdugundan beri ilk defa böyle uzun uzun ağladı çok üzgünüm
Merhaba,
çıkan reklamlar Kadınlar Kulübüne ait değil, yorum yazdığınız topiklerde sizin veya başka üyelerin yazdıkları arasında geçen kelimeleri Google vb tarayıcılar alır ve o kelimelere göre siteye Google reklamları koyar, Google reklamları Kadınlar Kulübünden bağımsızdır.
@orchagoci örneğin sizin açtığınız “ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme” başlıklı konuda ilişkiye girmek, cinsel perhiz gibi kelimeler var, Google bu kelimeleri alıp size bunlar üzerinden reklam atıyor olabilir, ki siteye bot gönderen tek ziyaretçi Google da değil, başka reklam üreticilerin de bot hesapları sitede konu taraması yapıyor.
@gebito o falan filan kısmı doğru yalnız, size lgbt sitelerine giriyorsunuz o yüzden bu reklamlar çıkıyor demiyoruz, girdiğiniz her sitenin çerez politikası var, herhangi bir siteye girdiğinizde önce çerezleri kabul etmeniz için bir pencere açılır, “çerezleri kabul et” “çerezleri yönet” ”çerezleri reddet” seçenekleri çıkar, sayfada gezebilmek için çerezleri kabul edersiniz, bu çerezler siz arama geçmişini silmediğiniz sürece cihazınızın belleğinde kalır, çerezler o sitede satılan ürünler de olabilir, Google reklamları da olabilir, ayrıca @orchagoci ’ye yazdığımı size de yineliyorum, illa sizin yorumunuzda lgbt içeriği olacak diye bir şey yok ama yorum yazdığınız bir topikte lgbt üzerine bir yorum yazılmışsa botlar bunu alır reklam olarak karşınıza çıkarır, ki mesajlarınızdan birinde eskort kelimesi bile geçiyor, profillerinizi gizlememişseniz botlar duvar yazılarınızda geçen kelimeleri de alıyor.
Genel olarak yazarsam sizlerin gezdiği diğer siteler alışveriş vs siteler olabilir orada karşınıza çıkan reklamlarla buradakiler farklılık gösterebilir zira burası bir forum sitesi, Google‘a gebelik yazıyorsunuz tüp bebek tedavisi yazıyorsunuz burası çıkıyor, vajinismustan tüp bebeğe, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kızım lezbiyen mi konularına kadar tarama yapan botlar seçtikleri anahtar kelimelerden reklam atabilir.
Eşleriniz size yardım ediyor mu kızlar? Yapıyorsa ne yapıyor mesela? Ona göre cinnet geçircem de Benim eşim de yap deyince tamam yapıyor ama sürekli ben mi söylücem. Bıktım ya valla yemek yap bulaşık yıka çamaşır bilmem ne. Çalışırken bunlar gözüme çok gelmiyordu da şimdi nedense iş bitmediği gibi her oda bir dağınık sürekli işim var yoruldum ya