2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bu arada benimki 5 gibi uyudu, öncesinde 5er dakika 2-3 kere ne uyudu ne uyumadı. Uyandırsam mı acaba ya
Valla biz ne desek boş. Saat sekiz olmuş, kendi kendine 9, 10 gibi uyanırsa tekrar uyuması kaçı bulur, onu hesaplamak lazım

Hatırlıyorum aynı şekilde aslında. Ben de siliyim günde 2 kez teşekkür ederim
Ben banyolardan sonra kulak çubuğuna mustela sürüyorum o arka kısmı onunla siliyorum ilk zamanlar bende yapmamışım, bir de kulağa doğru kusuyor ya baya kötü olmuştu sonradan farkedince hep yaptım hiç kurulukta olmadı

Valla biz ne desek boş. Saat sekiz olmuş, kendi kendine 9, 10 gibi uyanırsa tekrar uyuması kaçı bulur, onu hesaplamak lazım
Bence uyandırma bırak uyusun
Atak haftasında tek bozulan şeyi uyku düzeni oldu çocuğumun gündüz uyusa da uyumasa da gece 2yi buluyor uyumamız. İlk defa böyle uyumasına müsaade ettim bir de böyle deneyeyim diye çok korkuyorum dualarınıza takibim

Gülücük saçma değil ama 40ından sonra tek tük bilinçli gulmeler başlamıştı. Şu anda bilinçli gulmeler arttı ama reflex gulmeleri devam ediyor. Bizim de başını dik tutamıyor tam olarak. Acaba normal mi

Benimki de tam tutamıyor, yoruluyor birkaç dakika içinde ama normaldi diye hatırlıyorum. 3’te 4’te tutarlar artık herhalde.

Kızlar bakın karşıma ne çıktı keşfette. İnşallah hiç birimiz böyle bir şey yaşamayız
Bizim sol ciğerimiz doluymus dün bugun sol üst acılmıs sol alt biraz daha ihtiyacı var tam iyilestirip gönderelim dedi daha iyi masallah ya cok fark var yarın sabah duruma göre taburcu edicem dedi iyi ki gelmişim randevu alıp evde durmamısım burada fikir alısverisi yapmak cok iyi hepimiz için sagolun kızlar sizden etkilenip hemen geldim zaten

Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Bacım sizin kent hiç mi göç almıyor, menenjite karşı nasıl bu kadar rahatsınız
Bence cahillik Rotayı cok yasayan var bilgimiz var ama menenjıtı yasamadık şükür allah korusun ondan bence.
Bugun 9 da ası olduk aksam 9 sımdı cocugum sustu bıraz hiç böyle aglamadı dogdu dogalı

Yahu kadınlar klubune gırıyorum karsıma ayıp ayıp vıdeolar cıkıyo bu nee nereye şıkayet edeyım Edep yahu
Bugün okudum bunu

Eşleriniz size yardım ediyor mu kızlar? Yapıyorsa ne yapıyor mesela? Ona göre cinnet geçircem de Benim eşim de yap deyince tamam yapıyor ama sürekli ben mi söylücem. Bıktım ya valla yemek yap bulaşık yıka çamaşır bilmem ne. Çalışırken bunlar gözüme çok gelmiyordu da şimdi nedense iş bitmediği gibi her oda bir dağınık sürekli işim var yoruldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…