2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Redpanda11 banyoda gülücükler atıyor deyince, aklıma takıldı. Bizimki pek gülmüyor. Yüzünde arada o şaban gülüşü oluyor ama reflex gibi olan, yani normal gülme gibi değil. İlk Oğlumun da tam bu ayda gülen fotoğrafı falan var aslında. (gerçi belki güler gibi çıkmıştır çünkü onun surat daha sevimliydi, bu köyünden ilk kez ayrılmış asker tipli ) Bayağı ciddi ifadeli, hatta suratsız oluyor bazen. Üçüncü aya dayanan herkes gülücükler saçmaya başladı mı?

Çocuğun karakteri belki serttir annesi aramızda 10 gün var seninle ama ger bebeğin gelişimi farklı malum. Benimki artık bilinçli gülmelere ya da dudak büzüp ağlamalara başladı. Tabi hala refleks gülme de devam ediyor. Birazcık ruh haline göre yani, biraz başına buyruk benimki özellikle sabahları uyandığında mutlaka gülücükle karşılıyor

Benimki bir emziği istemedi bakıyorum
Herkes full emzikli
Benimki emzik niyetine memiş aranıyor hemen
Benimki yeterki bir şey emsin
Acile gittik yine dünkü parol kesmediyse yine kesmeyebilir dedi. Arveles ve metpamit iğne yaptılar 6 saat emzirme yok. Sonrada dökücem. İnşallah işe yarar
Yanlışım varsa Phaedra düzeltsin. Ben de sormak istiyordum yeri gelmişken sorayım. Dicloflam etken maddesi Diklofenak potasyum. Şu emzirme döneminde kullanılan ilaçları teyit ettiğimiz siteye göre uygun ve kullanılıyor.
Dicloflam çok çok rahatlatırdı beni. Kullanıyorsak bayram ederim
Benimki ilk sosyal gülümsemesini 45. Gününde yaptı. Kısa kısa başladı. Şu an baya uzun uzun gülüyor. Hatta yabancı birini görünce ciddi duruyor bazen ağlıyor.Bu da tamamen çocuk mizacı bence. Belki ciddi olacaktır

O ilaç konusunda hiçbir bilgim yok. Ben hem site hem doktor okey diyorsa kullanıyordum ilaç kullanmam gerektiğinde ama pek gerekmedi benim.

Rotavirus asisini eczanedenmi temin ettiniz bende yaptirmayi dusunuyorum ne kadar fiyati
Rotarixdi bizimki kendimiz götürdük buz aküsüyşe eşim eczacı olduğu için depodan geliş fiyatına almıştır muhtemelen. Ne kadar bilmiyorum fiyatı sorarım ama tamamlayıcı sağlık sigortamız olduğu halde kendimiz götürmeseydik uygulama ücreti ile birlikte medical parkta 1.900 demişlerdi. Aynı anda verem olduk muhtemelen onun uygulama ücreti diye düşünüyorum zaten rotavirüs su givi birşey ağzıns döküyorsun 3-4 parçada

Ağlamakta sorun yok. Dudak büzmeli, dil titretmeli, gıdı sallamalı her türlü ağlamayı yapabiliyor ama işte gülme yok

Son düzenleme:
Aynı benimki de öyle banyodan çıkardığım an ağlıyor ama o kadar narin ağlıyor ki panik yaptırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…