2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Tugce belli işler onun olsun istiyorsan o işleri ona ver çocuğun tuvalet eğitimi gibi düşün. Başta bir takım aksilikler olacaktır ama rutine binince alışkanlık oturur. Yalnız tabii çocukta olduğu gibi adamda da hazır olması önemli, elind doğrudan nefret ettiği işi tutuşturunca olmuyor. Madem bulaşıkla ilgilenmeye istidadı var, bulaşık işlerinden o sorumlu olsun mesela.

Yok canım. Migren tuttu yine neyseki arveles iğne iyi geldi. Şimdi iyiyim şükür

Ev olarak çok yok tek yaptığı market pazar çöpler çocuk olarak ise büyük oğlumu yedirir içirir yıkar küçük gece durmazsa bi sırttaki gün izinliyse geve bakar o kadar Buda zaten görev değil babalık evde bişey yapmıyormuş ama şöyleki büyük oğluma yemek yedirmesi tüm işlere bedel çünkü çok zor yer

İlk çocukta biraz daha kendilerini geri çekmeye çalışıyorlar ama iki üç olunca bence biraz da mecbur kalıyorlar. Gerçi hakkını yemiyim ilkinde de bunların hepsini yapıyordu, büyük kızı tuvalete götürüp popo silme ve banyo da yaptırır. Mecbur yapacak yani yoksa nasıl olacak ki bazen sinirle söylemek işleri daha zorlaştırıyor. Ben bakıyorum büyük kız uyuyunca elinde telefon oturuyorsa, hadi sen bak yoruldum şu bu demiyorum o zaman tartışırız. Biliyorum ki o da yorgun sabahın köründe uçakla bir yere gidip evde tekim diye akşama gelmeye çalışıyor aynı gün. Bak sana bakıyor kucağına gelmek istiyor galiba, bugün sen hiç kucağına almış mıydın baba kokusuna hasret kaldı çocuğum gibi şeyler diyorum o zaman alıyor işte biraz rahat ediyorum bende

Bizim ki dyson ı kendi temizliyor ama yardım olsun diye değil bozarım diye tüm aparatları yıkayıp 2 gün ellemiceksin kuruyunca ben takarım diye tembihliyor

Kızlar biz taburcu oldukkk oglusum kendine geldi valla gayet iyiyiz masallah
Çok geçmiş olsun canım. Burnu çok akıntılı mıydı? Kan tahlili falan yapıldı mı? Bugün benimkinin de burnu çok kötü. Temizledikçe geliyor ve tam açılmıyor

Çok geçmiş olsun canım. Burnu çok akıntılı mıydı? Kan tahlili falan yapıldı mı? Bugün benimkinin de burnu çok kötü. Temizledikçe geliyor ve tam açılmıyor
Yok cok tıkalı değildi ama acıyorduk yinede canım kan tahlili yapmadı 4lü test yaptı rsv cıktı ona göre tedavi uygulandı öksürük coksa rsv oluyor sanırım bizimki öksürükle basladı sonra hafif burun tıkanıklıgı devam etti

Çok iyi taktik
Bir kurtulamadık ya grupça

Ay kızlar ben buraya yazmayı unutmuşum, bime bugün çok güzel oyuncaklar geldi. Tabi çoğu 6+ hatta 1yaş+ olabilir ama güzel yatırım. Almak isteyenler bir bakabilir

İyi bari market ve pazarı yapıyor bu erkekler birde çöp, hoş çöp doluyor onu kovadan ben çıkarıyorum gözünün önüne koyuyorum dökmesi gerektiğini anca anlıyor çünkü öğlenleri yemeğe geliyor birde sabahtan kalkıp öğlene yemek yapıyorum bazen dünden kalıyor ısıtıyorum falan bugün ilk direniş tepkimi yemekleri ısıtmayacak vericem

Kızlar ben bir adet oldum bir daha olmadım ya oluyor mu böyle düzensizlik ilk zamanlar. Benim normalde düzensiz olmaz da hiç. Hani o olduğum adet miydi diye düşünüyorum 40 gün gelen kanama gibi değildi baya 5 gün süren yoğundu adetti yani. Ama şu an baya geçti ve olmuyorum o da gerginlik yapıyor açıkçası

Benim bebis iki aylık gülmeye başladı kızım da o ayda başlamıştı ben hep ikisini karşılaştırıyorum arası az olunca

Kızımda bir kere regl oldum sonra olmadım düzensiz olabilir ilk zamanlar diye düşündüm meğer hamile kalmışım

Canım ben 30 aralıkta adet oldum, öncesinde lekelenme de vardı. 4ünde bitti. 26 Ocak gösteriyor takvim adet tarihimi ama ben sprila taktıracağım için yine düzen alt üst olacak gerginlik daha çok olur bizde gibi gelşyor

Onlem nedir bana da fikir olsun sadece prezervatif ile korunuyoruz umarım yeterli olur
Spiral taktırıyorum gerçi bunlara da gerek yok, eşim bana azıcık yanaşsın canım yavrum hissedip ağlıyor kızımın mesajı çok net; kardeş istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…