Redpanda11
Benim bebeğim de neredeyse doğduğundan beri giydirirken ve soyarken ağlıyor Kafasından veya bacaklarından giydirirken sorun yok ama kollara gelince kıyamet kopuyor. Hatta daha hiçbir şeyi kavrayamazken bile kolunu kıyafetine sokarken ağlayıp bir eliyle diğer kolunu tutuyor bazen bırakmam için. Acaba acıtıyor muyum diye düşünüyorum ama oldukça yavaş giydiriyorum aslında
Spiral içimde bi şey olması beni geriyor ama bakalım belki ben de karar veririm onun için regl olmak gerekiyordu değil mi ? Normalde de takiliuor mu bir de hormonlu bakır vb gibi seçenekler duyuyorum ordan buradan ama hiç araştırmadim sen araştırma yaptın mı hangisi iyi ?
Redpanda11
Benim bebeğim de neredeyse doğduğundan beri giydirirken ve soyarken ağlıyor Kafasından veya bacaklarından giydirirken sorun yok ama kollara gelince kıyamet kopuyor. Hatta daha hiçbir şeyi kavrayamazken bile kolunu kıyafetine sokarken ağlayıp bir eliyle diğer kolunu tutuyor bazen bırakmam için. Acaba acıtıyor muyum diye düşünüyorum ama oldukça yavaş giydiriyorum aslında
Benimkinin normalde giyinme soyunmayla problemi yok. Sadece banyo sonrası yaşıyoruz bu problemi. Hatta sf sıkarken, burun temizliği yaparken falan da gayet uyumlu. Artık fıtrat deyip geçiyorum
Spiral içimde bi şey olması beni geriyor ama bakalım belki ben de karar veririm onun için regl olmak gerekiyordu değil mi ? Normalde de takiliuor mu bir de hormonlu bakır vb gibi seçenekler duyuyorum ordan buradan ama hiç araştırmadim sen araştırma yaptın mı hangisi iyi ?
Doktor doğum sonrası 2 ay geçmesi yeterli dedi. Hormonsuz takılacak, zaten doktorum iğneyi de hormondan dolayı önermedi bana. İleride çocuk düşünenlere tavsiye etmiyorum dedi
Bizim ki dyson ı kendi temizliyor ama yardım olsun diye değil bozarım diye tüm aparatları yıkayıp 2 gün ellemiceksin kuruyunca ben takarım diye tembihliyor
Bizimkinin ev aletlerine pek merakı olmadığı için güncel fiyatları bilmiyor galiba, o yüzden herhalde artık gına getirip dyson un filtresini halı silker gibi temizlediğimde bile gıkını çıkarmıyor
Yakın mesafe miydi ? Bence doktoruna haber verebilirsin. Fışkırırak kusma tehlikeli bu durumda onu takip edebilirsin. Bir de bence uyumasın biraz gözlemle
Eşleriniz size yardım ediyor mu kızlar? Yapıyorsa ne yapıyor mesela? Ona göre cinnet geçircem de Benim eşim de yap deyince tamam yapıyor ama sürekli ben mi söylücem. Bıktım ya valla yemek yap bulaşık yıka çamaşır bilmem ne. Çalışırken bunlar gözüme çok gelmiyordu da şimdi nedense iş bitmediği gibi her oda bir dağınık sürekli işim var yoruldum ya
Günde en az 3 kez cinnet geçiriyorum bende ben demeden yapmıyor ona göre ben çok takıntılıyım temizlik ve düzende işler birikince daha zor olduğunu anlatamadım bizim bebeğimiz mama ağırlıklı beslendiği için akşamları mama içirmeyi ona devrediyorum o sırada keşke dinlenebilsem ama alt tarafı alt değiştirdiğimiz oda birbirine girmiş olduğu için oraları toparlıyorum birde güzel oyun oynuyor yani şimdilik konuşup güldürüyor o sırada dinlenebilirsem dinleniyorum. Bulaşıkları yerleştiriyor nadiren birde çöp atma özelliği mevcut şükür onu 4. Yılda öğrendi
Eşleriniz size yardım ediyor mu kızlar? Yapıyorsa ne yapıyor mesela? Ona göre cinnet geçircem de Benim eşim de yap deyince tamam yapıyor ama sürekli ben mi söylücem. Bıktım ya valla yemek yap bulaşık yıka çamaşır bilmem ne. Çalışırken bunlar gözüme çok gelmiyordu da şimdi nedense iş bitmediği gibi her oda bir dağınık sürekli işim var yoruldum ya
Kışın evde diye ev işi adına çoğu şeyi yapıyor. Sadece eli çalışsa çok daha iyi olacak gerçi ama bunada şükür. Kaynanam yok demiyorum sayesinde. Bulaşık makinesi yerine elde yıkayıp ondan sonra çok iş yapmış gibi söylenip duruyor. Birde biraz şart şurt işlerini öğrenebilse balkon fırçasıyla koridoru süpürmese mesela
Bebekle gülücükler atarken konuşma etme, tam uyumak üzereyken ilgilenip uyutmak yetiyor ona. Çocuk 24 saat bana bağımlı gibi oldu hiç istemediğim ve olmasın diye uğraştığım halde Kendimi iyi hissederken sorunum yok ama ihtiyacım varken horul horul uyuması veya huysuzken çocuğu aldığında başedemeyip hemen vazgeçmesi deli ediyor beni. Ama mama hazırlama, yedirme, alt açma, kıyafet değiştirme falan yapabiliyor keyfi isterse
Bizim ki dyson ı kendi temizliyor ama yardım olsun diye değil bozarım diye tüm aparatları yıkayıp 2 gün ellemiceksin kuruyunca ben takarım diye tembihliyor
Benim eşim de aynı dyson konusunda Elektrikle çalışan her şey onun elinden geçiyor. Kahve makinesinin temizliği de onda örneğin. Bir de düzen konusunda benden daha pratik, kiler, vestiyer düzenlemelerini de istediğinde o yapıyor
Komşumuzun başına da böyle bir durum gelmişti bir doktora götürseniz çok iyi olur ama uyumaması gerektiğini gözlemlemeleri gerektiğini söylemişti doktor
Benim eşim de aynı dyson konusunda Elektrikle çalışan her şey onun elinden geçiyor. Kahve makinesinin temizliği de onda örneğin. Bir de düzen konusunda benden daha pratik, kiler, vestiyer düzenlemelerini de istediğinde o yapıyor
Ya ne kadar ilginç bu kadar fazla sayıda olmaları benim eşim de öyle Dysonı o temizliyor dakikalarca uğraşıyor ben bozarım diye korkuyor halbuki dikkat ederim
Aslında tartıda görünen günlük artış alınan kilolar değil. Su, ödem, bağırsak doluluğu.
Her gün aynı saatte yapılan ölçüm daha doğru bir sonuç verecektir. Ama mesela diyelim bu sabah ile yarın sabah arasında 300 gr oldu. O da aslında 300 gr almışsın değildir. Ama sınırı yok sorduğun soruya gelirsek
Aslında tartıda görünen günlük artış alınan kilolar değil. Su, ödem, bağırsak doluluğu.
Her gün aynı saatte yapılan ölçüm daha doğru bir sonuç verecektir. Ama mesela diyelim bu sabah ile yarın sabah arasında 300 gr oldu. O da aslında 300 gr almışsın değildir. Ama sınırı yok sorduğun soruya gelirsek
Ay ben belli bir sınırı vardır (atıyorum 300 gr), onun üstüne almayız sanıyormuşum galiba. Battı balık yan gider diye gömdüklerimizin hepsi gram gram yazılıyor mu cidden? Vay bana, vaylar bana.
İki gündür eski yürüyüş rutinime geri döndüm (10.000 adım ), bebiş için de iyi oluyor ama çok sevdiğim ve bir senedir falan uğramadığım pastane vardı bugünkü güzergahımda. on bin adım attım diye sevinirken on bin kalori borç yazılmış haneye meğer
Kafasının neresine düştüğü önemli. Alnına falan geldiyse büyük ihtimal bir şey olmaz. Tepesine geldiyse bıngıldağını kontrol etmek gerekebilir. Yüksekten ve sert bir şekilde düştüyse, arkadaşların da dediği gibi, 24 saat gözlemlemek iyi olabilir.