2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir de şöyle düşün ya yürümeden yemiş olsaydın

Ben oturuyordum o ayaktaydı bişey gösteriyim derken elinden düştü
Ağladı biraz ama sonra kendine geldi güldü falan kakasını yaptı kusma olmadı
Ama normalde 1,5 saatte bir kestirir 20-25 dk şimdi gene yattı

Ama olsun bir sınır yaa cidden şu tatlı bağımlılığıma bir çözüm bulmam lazım. Gidişat iyi değil. Senelerdir yemediklerimin açığını kapatıyorum sanki. Tabi bunda gaz yapar diye yiyemediğim şeyler yüzünden oluşan aç gözlülük mü artık, hıncını tatlıdan almak mı ne dersek onunda payı var

Yüksekten mi düştü ? Benim oğlum kısa mesafeden düşürmüştü değdi gibi ama eğer biraz yüksek olsaydı muhakkak götürürdüm açıkçası çünkü çok küçükler

Biz de bugün gittik doktora. Sabah öksürük ve burun akıntısı çoktu. Herhangi bir test falan yapmadı gün içinde 8-10 kereye kadar burnunu açabilirsin dedi. Ciğerde birşey yok dedi. Calpol ve klemen yazdı. Öksürük artarsa antibiyotik ver dedi.Siz devam ediyor musunuz antibiyotiğe?

Ay aynılar bende düzen konusunda hiç iyi değilim o milimetrik olarak dizer ve düzenler

Bizim de tam tersi evde değişiklikler yapar yeni tablo alır obje alır hele o pandemi döneminde sürekli evi değiştiriyordu yazın bizi yazlığa gönderdiği dakika o sıcakta çalışma masasını boyamış neymiş efendim odanın mobilyalarına uymuyormuş

2016 dan beri aynı adamla iç içeyiz ne yapalım, bir de evde çoğu zaman çocuklar boşuna babasına benzemedi nereye baksam o

Al benden de o kadar. Ben senelerdir yemiyor değildim üstelik. Gaz diyetinde de değilim (kendi kendime narenciyeyi kesmiştim ama geri döneceğim çünkü çok daha beter şeylere sarıyorum gece gece). Resmen bebişlerimizin hırsla meme emmesi gibi yiyorum tatlıları

3-6 aylık kıyafetler küçük gelince 6-9 aylık alınca içinde kaybolan bebem
Eki Görüntüle 3372807
Bizde de aynı durum var içinde kayboluyor. 0-3 çok bişey alma dedi herkes. Bende 3-6 aldım ama ayları hesaplamayı atlamışım tabi acemilikle temmuz ayında anca olur bedeni bence. Birde 0-3 bile olsa, ılıman iklimdeyiz hiç gereği bile yokmuş üstelik. Kuzen hediye polar alt üst getirmiş. Ne zaman giydirsem ter içinde kalıyor çocuk bugün önünü kapamadım, yine de terledi

10sene önce 15kg kadar verdim. Sonrada korudum. Arada 3 4 kg alıp vermeli geçti seneler işte. Ama bu sefer tutamıyorum kendimi doğum sonrası hamileyken aldıklarımı vermiştim ne güzel. Şimdiden 3 kg geri aldım bile bide üstüne göbek kaldı, gitmiyor zaten sinir şey. Korseyi evde giymeyi unutuyorum. Anca dışarı çıkarsam giyinirken aklıma geliyor. Bütün gün aynı kıyafetle dolanıyorum evde. Giyinmek bile gelmiyor içimden bugün yine çok depresifim. Hayrolsun

Ay korse vardı di mi ya iki üç gün taktım sonra tamamen unuttum, en son nerede çıkardıysam artık, hafızamdan da hayatımdan da çıktı gidip bulayım bari.

Ben de 3-4 kg almışım bu arada, son bir iki haftada galiba. Yani son bir iki günde almamışımdır ya herhalde

Bu arada okul kapandı, yeğen gelecek ne yapıcam derken bugün görüntülü görüştük. Karnesini falan gösterdi. Annesi demez mi geldiğimizde size gelmek istiyoruz biz bebeği görmeye diye nasıl aklıma geldiyse ROP muayenesi var ama günü belli değil dedim. Muğlaya gidilecek haberleşiriz dedim kıvırdım yeğenimi zaten anneme geldikten 3 gün sonra falan göreceğiz. Dr sordum 3gün yeter dedi. Anası geri kalsın bari.

Canım bize viral enfeksiyonlar anbiyotikle tedavi edilmez dedi vermedi bu doktor kullanmadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…