2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni o tahin helvası yaktı. Bitter o kadar yapmazdı eşimde alıştı sürekli istememe, istemediğim halde yine almış. Alma demeyi unutmuşum dünden beri kendimle savaşıyorum resmen. Dokunmadım bile. Ama o bitmeden bana rahatta yok.

Ayy benimki usul usul emiyor bende hırsla emse diyorum cuk cuk
Sanırım açıkmadan mi veriyorum ki?

Olabilir. Ya da belki benimki annesi gibi hep açtır
Ah phaedra ne olcak bu durumlar bilmiyorum
Canımı sıkıyorum kilolar gitmiyor
Kum saati sıkılaştırıcı bant aldım trendyoldan
Midem küçulsün diye
Kendime gıcık oldum aynaya baktıkça kilolu halime alişik değilim yaaaaaaa

Sıkılaştırıcı bant nedir bilmiyorum ama mide küçültmenin ameliyatsız tek yolu porsiyon küçültmek diye biliyorum ama o da nasıl olacak bu iştahla, onu hiç bilmiyorum

Merhaba hanımlar benim bebeğim birkaç gündür memeyi kısa kısa emip bırakıyor sonrada ağlamaya başlıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Şimdiye kadar tek memeden emmiyordu onuda bırakır diye korkuyorum

Sıkılaştırıcı bant nedir bilmiyorum ama mide küçültmenin ameliyatsız tek yolu porsiyon küçültmek diye biliyorum ama o da nasıl olacak bu iştahla, onu hiç bilmiyorum
Yok hatun benimkisi olacak gibi gibi değil
Porsiyon küçültme hak getire
Midemi hiç bu kadar şişmezdi göbek felan çok belli 10 kilo fazlam var

Dilinde pamukçuk olursa öyle yapıyor ben ondan korkuyorum hep ara ara temizliyorum
Bı bak bakalım
Başka aklıma gelen birşey olmuyordonemsel olabilir

Canım bize viral enfeksiyonlar anbiyotikle tedavi edilmez dedi vermedi bu doktor kullanmadık yani
Bana da öksürük artarsa içir dedi. Diğeri de viraldi bizde ama damardan antibiyotik verdiler ciğere indiği için. Hava vermene de gerek yok dedi.

Eşim bugün öğleden sonra hasta gibiyim diye mesaj atmıştı. Eve geldi halsiz ve üşüyorum dedi (normalde zor üşüyen kışın şortla gezen birisi). Ateşini ölçtük 38 Basit bir üşütmedir belki diye umutlanıyordum ama ateş olunca korktum. Odaları ayırdık umarım bebeğimize bulaşmaz

Kızlar bizim defnoş biberona aşırı direnç göstermeye başladı, kusacak gibi yapıyor bazen de ağzından ittiriyor. Bugün iş yerime gitmem gereken bir durum oldu, süt sağıp anneme bıraktın, aç olduğu halde içmemiş sonra herhalde memenin olmadığını anlayınca pes edip hepsini birden içmiş açlıktan, memede durmak ve beslenmeyi memede yapmak istiyor ama akşam mama takviyesi vermem gerekiyor biraz içip memeye gitmek için ağlıyor ve memeye gidince baya uzun durmak istiyor, sanırım yeni güncellememiz bu

Of bu bende de var ne yazık ki. Gaz yapar diye doğru düzgün meyve yemiyorum ama gidip tahin helvalarını, pekmezle karıştırıp içine de badem atıp kaşık kaşık yiyorum

Of bu bende de var ne yazık ki. Gaz yapar diye doğru düzgün meyve yemiyorum ama gidip tahin helvalarını, pekmezle karıştırıp içine de badem atıp kaşık kaşık yiyorum
Arkadaşlar meyveyi de kesecek halimiz yok c vitamini bebisler bağışıklık kazanacak biz ne yersek vitamin olacak helva vs çok yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…