2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Power pump sağma yöntemini ve solgarın brewer’s yeast with b12 li takviyesini de denedin mi? Bende bu ikisi gerçekten fark ettirdi

Canım ben büyüğünde 3. Ayda Rota ve Nimenrix yaptırmışım bunda da aynısını yaptırıcam. Huzursuz olabilir o bir iki gün ama aşılar daha önemli o yüzden ötelemicem hiç

4. Ayda uyku eğitimi ve rutin oluşturuyor herkes ama nasıl yapıyorlar gerçekten bilmiyorum. Asıl uyku gerilemesi 4. Ayda Öyle bir gerileme ki düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Ben banyoyu akşama aldım uyusun diye ama fayda etmedi 10 dk uyuyor kucakta uyanıyor bilmiyorum napıcaz

Bende ince severim. İnce ve zayıf. Kemik yapısından kaynaklı ama o. Ben bildiğin çocuk gibi görünüyorum ama severim o görüntüyü en azından kendimde

Yakın olsak da sana benimkini göstersem

Tüm belirtilerini yaşıyorum sırt bel ağrısı mide bulantısı öksürük vb. Gebelikte olduğumun aynısı. Ateşim çıkıyor sonra ter basıyor.

Bu ben. Doğumda artı 10 la doğuma girdim.58 kiloyla hamile kaldım. Şu an 61 kiloyum. Ona rağmen dediğin gibi karnım. Kendim bile bakmak istemiyorum aynada

Pediatristten yana yüzümüz gülmedi bir türlü. İzmir’de önerebileceğiniz çocuk doktoru olan var mı acaba?

Ya bizim de istanbul’da öyle İzmir’i şahsen hiç bilmiyorum ama instagramda takip ettiğim bir doktorun şu postunun altındaki yorumlarda izmir için de bir sürü öneri var, belki birinden biri işini görür.

Tüm belirtilerini yaşıyorum sırt bel ağrısı mide bulantısı öksürük vb. Gebelikte olduğumun aynısı. Ateşim çıkıyor sonra ter basıyor.
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda atlatırsın hamileyken de emzirirken de kullanılan antibiyotikler var tabii ki, gerektiğinde doktorlar yazıyor ama grip veya corona gibi virütik bir şey ise antibiyotiğin bir faydası olmaz biliyorsun, hatta gereksiz yere kullanmak etkisiz olmakla kalmaz, bağırsak floranın dengesini bozabilir veya başka birçok istenmeyen etkiye neden olabilir. Bence doktora görünene kadar paroldan şaşma.

Çok haklısın ancak öksürük olduktan sonra antibiyotik yazıyorlar. Benim öksürük ancak antibiyotik ile geçmişti.Kızımın dünkü testinde üç kat fazlaydı enfeksiyon seviyesi. Tüm virüsleri vs sayesinde aldık bizde. Yarın memlekete gideceğiz çocukları anneme atıp bol bol yatmayı planlıyorum.

Kızlar benim oğlan galiba hasta oldu sabah gazı çoktu diye ıkındı ıkındı ve emdiği sütü kustu ama içinde Bi parça kahverengi vardı bir de öksürüyor bu aralar. Ben öksürüğü reflüsü var boğazı tahriş oluyor diye yormuştum ama ne bileyim galiba bir sıkıntı var. Ateşini ölçüyorum ateşi yok ama sizce ne yapayım doktora götüreyim mi? Bir de öksürük uykusunda devam etmiyor sadece uyanıkken var

Son düzenleme:
Ateşi yoksa uykusunda öksürük yoksa eğer biraz bekle canm baktın kötüleşti götürürsn bnm oğlumda bzn uyanikken öksürüyor sütten dolayı gün içinde öksürüğü çok yoksa endişe etme

Başta endişelenmemiştim de bugün biraz huysuz da davranınca korktum açıkçası. Biraz bekleyeyim bakalım çünkü hastaneye götürüp belki sağlam çocuğu hasta da etmek istemiyorum

3. Ayda yaptırmaya başlamak istemedim çok yoğun çğnkü aşıları o yüzden biraz ileriye attım bilmiyorum inşallah sorun olmaz

Gerçekten o kadar mı kötü uyku gerilemesi ya bide kalıcı oluyormuş o zamandan somra olan uyku düzeni çocuklarda beni o endişelendiriyor geceleri uyusun diye uğraşıp duruyorum ama canı nasıl isterse öyle uyuyup uyanıyo valla

Of aynı benimde öyleydi 2 3 gün çok kötü oluyor boğulurcasına öksürük filan ama 3. Günden sonra rahatlıyorsun Bizde kimse maske takmamasına rağmen bebeğe ve babaya geçmedi. Hatta maskeyle gidip bebeğe aşı yaptırdım ona rağmen toparlandık İnşallah sizde atlatırsınız kolaylıkla

Ben doktor ne derse öyle ilerliyorum onların bir takvimi var bilmiyorum ki hiç canım

Benim hala büyük kızım yenidoğandan fazla uyanıyor yani bilmiyorum sevmeyen çocuk uykuyu sevmiyor. Hatta bana iyi geceler deme iyi dinlenmeler de ben uyumam diyor 14 saat uykusuzlukta bile. Yani şans galiba ne kadar rutinde yapsan

Ya dün gece ben de yaptım bunu bu cocuk niye uyumuyor diyorum emzik veriyorum sürekli cocuk emmiyor aglıyor emzirdim sanıyorum güya sonra kendime geldim emzirmediğimi idrak edebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…