Power pump sağma yöntemini ve solgarın brewer’s yeast with b12 li takviyesini de denedin mi? Bende bu ikisi gerçekten fark ettirdiBen ilk doğduğu zamanlar çok üzgündüm küvezde olduğu için ve hiç yemek yemedim desem yeridir ondan azdır dedim ama sonra çokk şey denedim yedim ve artık üzülüyorum çünkü mama miktarını artırıyoruz büyüdükçe sütüm hala aynı azıcıksu rezeneler dut lactamil bestlak bir sürü şey olmadı gitti artık hiç yoktan iyidir diyorum ne yapayım
Canım ben büyüğünde 3. Ayda Rota ve Nimenrix yaptırmışım bunda da aynısını yaptırıcam. Huzursuz olabilir o bir iki gün ama aşılar daha önemli o yüzden ötelemicem hiçKızlar bugün doktora gittik rota aşısını olduk. Şu 8. Hafta atağından beri uykusu çok kötüydü kızımın gece uyumuyor gündüz uyuyordu. Şimdi bu hafta biraz düzelir gibi oldu ama dün sabah yine 4.30 da kalktı 7 ye kadar uyumadıBu uyku olaylarını düzene sokmak için rutin oluşturmaya başlayanınız var mı ? Geceleri artık uyusun istiyorum geçte yatıyor ama sürekli uyanıyor bazen tamamen uyanıp uyumamak için direniyo resmen doktor rutin oluşturmaya başladı dedi ama şu 12. Haftada uyku gerilemesi meselesi var oluşturmalıyız oluşturmamalımıyız emin olamadım ya kafam çok karıştı. Bu arada menenjit aşısı yaptıranınız var mı ? Bizim doktor önerdi bu ay için ama yaptırmadım 7. Ayda yaptırmaya başlamayı düşünüyorum şu yoğun aşı takvimi biraz rahatlasın istedim.
Bende ince severim. İnce ve zayıf. Kemik yapısından kaynaklı ama o. Ben bildiğin çocuk gibi görünüyorum ama severim o görüntüyü en azından kendimdeYa işte tartıda görülen önemli değil aslında. Baktığın zaman fazla kalınlaştım ve hala kot pantolonlarımın çoğu olmuyorönemli olan sıkı olmak bence, bir de sanırım ben ince kadın seviyorum, dikkat et zayıf değil ince ama artık kalın bir kadınım
Nasıl geçti geçeniz aşıdan sonraPediatristten yana yüzümüz gülmedi bir türlü. İzmir’de önerebileceğiniz çocuk doktoru olan var mı acaba?
Yakın olsak da sana benimkini göstersemGeçmişti çok çok iyiydi bugün acayip sancılandı değişik olarak kabak yedim şimdi netten baktım gaz yapar diyor omu yaptı acaba çünkü maşallah hiç yoktu 2 haftadır özellikle gazımız uyku düzeni bile oluşturmuştuk bugün baya ağladı uyumadı masaj yaptım baya çıkarttı rahatlama olmadı çok fazla ama bakalım uyuyor sancıya kalkıyor geriinşallah daha kalkmadan rahatça uyur mesajı yazarken biraz daha gaz çıkarttı yetmiştir ben böyle gazlı bebe görmedim valla
Tüm belirtilerini yaşıyorum sırt bel ağrısı mide bulantısı öksürük vb. Gebelikte olduğumun aynısı. Ateşim çıkıyor sonra ter basıyor.Bu sene bitemediCanım eczaneden evde yapılan testlerden bakabilirsin covidse çıkar gerçi çıksa da yapılacak bir şey yok Ben 2 gün ateş çıkınca parol aldım öyle geçti öksürük biraz kalıyor daha yeni geçti diyebilirim. Bende diş tedavisinde kullandım aguementin doktor kullanabilirsin demişti. Diğerini emzirirken de her ay hasta olurdum ben çalıştığım dönem her ay içerdim 3 4 ay böyle. Süte geçer mi bilmiyorum araştırmadım da ama doktor kullanabilirsin demişti. Geçerse de çok bir şey olmaz bence ne yapalım artık
Bu ben. Doğumda artı 10 la doğuma girdim.58 kiloyla hamile kaldım. Şu an 61 kiloyum. Ona rağmen dediğin gibi karnım. Kendim bile bakmak istemiyorum aynadaAh evet, sanki 20 yaş almış gibi hissediyorum bir bitkinlik hali sürekli. E tabi bir de eski bedenimde göremediğimde kendimi hiçbirşeye hevesim kalmıyor doğrusu, sütümde çok yok mastit olduktan sonra sağ göğüsüm tamamen kesildi, ne bebeğime ne kendime tamamen fayda sağlayamaz durumdayım yani. Sanırım ben lohusalığı yeni yaşıyorum. Sanki hayat devam ediyor ama ben duruyorum.
Pediatristten yana yüzümüz gülmedi bir türlü. İzmir’de önerebileceğiniz çocuk doktoru olan var mı acaba?
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda atlatırsınTüm belirtilerini yaşıyorum sırt bel ağrısı mide bulantısı öksürük vb. Gebelikte olduğumun aynısı. Ateşim çıkıyor sonra ter basıyor.
Çok haklısın ancak öksürük olduktan sonra antibiyotik yazıyorlar. Benim öksürük ancak antibiyotik ile geçmişti.Kızımın dünkü testinde üç kat fazlaydı enfeksiyon seviyesi. Tüm virüsleri vs sayesinde aldık bizde. Yarın memlekete gideceğiz çocukları anneme atıp bol bol yatmayı planlıyorum.Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda atlatırsınhamileyken de emzirirken de kullanılan antibiyotikler var tabii ki, gerektiğinde doktorlar yazıyor ama grip veya corona gibi virütik bir şey ise antibiyotiğin bir faydası olmaz biliyorsun, hatta gereksiz yere kullanmak etkisiz olmakla kalmaz, bağırsak floranın dengesini bozabilir veya başka birçok istenmeyen etkiye neden olabilir. Bence doktora görünene kadar paroldan şaşma.
Ateşi yoksa uykusunda öksürük yoksa eğer biraz bekle canm baktın kötüleşti götürürsn bnm oğlumda bzn uyanikken öksürüyor sütten dolayı gün içinde öksürüğü çok yoksa endişe etmeKızlar benim oğlan galiba hasta oldu sabah gazı çoktu diye ıkındı ıkındı ve emdiği sütü kustu ama içinde Bi parça kahverengi vardı bir de öksürüyor bu aralar. Ben öksürüğü reflüsü var boğazı tahriş oluyor diye yormuştum ama ne bileyim galiba bir sıkıntı var. Ateşini ölçüyorum ateşi yok ama sizce ne yapayım doktora götüreyim mi? Bir de öksürük uykusunda devam etmiyor sadece uyanıkken var
Başta endişelenmemiştim de bugün biraz huysuz da davranınca korktum açıkçası. Biraz bekleyeyim bakalım çünkü hastaneye götürüp belki sağlam çocuğu hasta da etmek istemiyorumAteşi yoksa uykusunda öksürük yoksa eğer biraz bekle canm baktın kötüleşti götürürsn bnm oğlumda bzn uyanikken öksürüyor sütten dolayı gün içinde öksürüğü çok yoksa endişe etme
3. Ayda yaptırmaya başlamak istemedim çok yoğun çğnkü aşıları o yüzden biraz ileriye attım bilmiyorum inşallah sorun olmazCanım ben büyüğünde 3. Ayda Rota ve Nimenrix yaptırmışım bunda da aynısını yaptırıcam. Huzursuz olabilir o bir iki gün ama aşılar daha önemli o yüzden ötelemicem hiç
4. Ayda uyku eğitimi ve rutin oluşturuyor herkes ama nasıl yapıyorlar gerçekten bilmiyorum. Asıl uyku gerilemesi 4. AydaÖyle bir gerileme ki düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Ben banyoyu akşama aldım uyusun diye ama fayda etmedi 10 dk uyuyor kucakta uyanıyor bilmiyorum napıcaz
Of aynı benimde öyleydi 2 3 gün çok kötü oluyor boğulurcasına öksürük filan ama 3. Günden sonra rahatlıyorsunTüm belirtilerini yaşıyorum sırt bel ağrısı mide bulantısı öksürük vb. Gebelikte olduğumun aynısı. Ateşim çıkıyor sonra ter basıyor.
Ben doktor ne derse öyle ilerliyorum onların bir takvimi var bilmiyorum ki hiç canım3. Ayda yaptırmaya başlamak istemedim çok yoğun çğnkü aşıları o yüzden biraz ileriye attım bilmiyorum inşallah sorun olmaz
Gerçekten o kadar mı kötü uyku gerilemesi yabide kalıcı oluyormuş o zamandan somra olan uyku düzeni çocuklarda beni o endişelendiriyor geceleri uyusun diye uğraşıp duruyorum ama canı nasıl isterse öyle uyuyup uyanıyo valla
Evet aynen hastane kaynıyor hastalıktan inşallah iyidr bebişinBaşta endişelenmemiştim de bugün biraz huysuz da davranınca korktum açıkçası. Biraz bekleyeyim bakalım çünkü hastaneye götürüp belki sağlam çocuğu hasta da etmek istemiyorum
Ya dün gece ben de yaptım bunu bu cocuk niye uyumuyor diyorum emzik veriyorum sürekli cocuk emmiyor aglıyor emzirdim sanıyorum güya sonra kendime geldim emzirmediğimi idrak edebildimBen nerdeyse her gün dışarı çıkan biri olduğum halde sersem gibi oluyorum. Geçe çocuk ağlayınca kalktım güya emzireceğim, oturmuşum boş boş, çocuğun ağlaması şiddetlenince de bu çocuk doydu diyip emziğini veriyorum dalmakta zorlanıyor diye. Neyseki sonradan aklım başıma geldi de emzirmediğimi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?