Ay evet bir de uykusunda ağlıyor yaBenim kızında bu aralar uyku düzeni çok saçma bir hal aldı.Uykusunda sürekli ses çıkaran dedeler gibi uyuyoröyle oluncada ben derin uykuya geçemiyorum sabahlarıda sersem gibi oluyorum
Of evet geçecek biliyorum da zor vallahi inşallah kısa sürerCanım benimki de düne kadar toplamda 3-4 gün senin dediğin gibiydi. Artık dayanacak halimiz kalmamıştı ama dünden beri maşallah yavrum sürekli uyuyor. Çok zor farkındayım ama bu bir atak dönemi, geçecek sabret
Annemle konuştuk da yine bir şeyler oluyormuş aslan dolunayı var 5 gün dikkat edin dedi. Ya gökyüzü ya atak bir şeyler oluyorBazen gerçekten durmuyorlar atak mı oluyor birşeyşer oluyor bugün akşam üstüne kadar iyidi akşamdan beri uyutamadım
Bu sene bitemediKızlar emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Ne kullandınız? Gebelikte fixef kullanmıştım yine kullanılır mı acaba? Şu an çok kötüyüm. Sanırım yine korona gibi birşey oldum. Boğazım yanıyor gribim ve fena öksürüyorum. Bugün kızımın ateşi düşmeyince hastaneye gittik ama kendimi gösteremedim. Serum falan verildi kızıma da. Gerçekten bıktım her hafta hastalık10 gün kreşe yollamayacağım kızımı.
Hala geçmedimi gaz sorununuz bizim doktor daha olmaz gaz problemi diyor ama senin bebişin erkekti genele uymaya bilir erkek bebelerUzun zaman sonra ilkkez bugün gazı oldu değişik olarak yediğim kabaktı bugün araştırdım gaz yapıyor ve tadını değiştiriyor yazıyor üzüldüm şimdi ne güzel kurtulmuştuk bu çileden kıvranıp duruyor asla uyumuyor sürekli ağlıyor masaj yaptığım yerde gazını çıkartıyor öyle bir gaz
Geçmişti çok çok iyiydi bugün acayip sancılandı değişik olarak kabak yedim şimdi netten baktım gaz yapar diyor omu yaptı acaba çünkü maşallah hiç yoktu 2 haftadır özellikle gazımız uyku düzeni bile oluşturmuştuk bugün baya ağladı uyumadı masaj yaptım baya çıkarttı rahatlama olmadı çok fazla ama bakalım uyuyor sancıya kalkıyor geriHala geçmedimi gaz sorununuz bizim doktor daha olmaz gaz problemi diyor ama senin bebişin erkekti genele uymaya bilir erkek bebeler
Hoşgeldin çoğumuz aynı dertten muzdarip durumdayız kendimi hiç iyi hissetmiyorum bide sanki insan kilolu olunca hantalda oluyor eski dakikliğim yok gibi geliyor kalkarken filan kıpır kıpır olmayı özledim yada kiloyla ilgisi yok hayattan bıktımUzun bir aradan sonra selam arkadaşlarımBebişler umarım iyidir. Bizim 10 gün sonra 3.ayımız doluyor. Ama benim kendimle ilgili kafama taktığım birkaç şey var ah bu doğum kiloları.. tam 21 kilo aldım hamilelikte ve şükür ki şuan doğumdan önceki kiloma 7 kilom kaldı. Ama çok garip sarkmış ve dkişimin üzerine kapanan bir göbeğim kaldı. Şöyle ki, dikişimi göbeğimi kaldırmadan göremiyorum sanki bir çıkıntı gibi üstüne düşmüş durumda. Yani tombiş bir göbek değil bahsettiğim dikişimin üstnde bir çıkıntı gibi. Normal mi herkeste mi böyle yoksa direkt normal kilo göbişi gibi mi kalıyor herkeste. Moralimi bozmuyor değil açıkcası oldukça çirkin bi göbek nasıl normale döner bilmiyorum
Canım sana öyle geliyor olmasın bazen bana kafası çok yamul geliyor eşim yo normal diyor sonra bazen gayet normal geliyor kaşları kirpikleri farklı geliyor sanki bi kaşı gözü kirpiği farklı diğeri farklı geliyor banada eşim yok diyor biz acaba çok takıntı haline getiriyoruz ondan mı gözümüze garip geliyorBebeklerin kafa şeklinde yamukluk olan arkadaşlar arkdan baktığınızda kulaklarında eşitsizlik var mı ? Yani biri daha önce biri daha geride duruyor pars ve peranın öyle yamukluktan mı acaba başka bişeyden mi moralim bozuldu
Bu çocuklar sürekli değişiyor muCanım sana öyle geliyor olmasın bazen bana kafası çok yamul geliyor eşim yo normal diyor sonra bazen gayet normal geliyor kaşları kirpikleri farklı geliyor sanki bi kaşı gözü kirpiği farklı diğeri farklı geliyor banada eşim yok diyor biz acaba çok takıntı haline getiriyoruz ondan mı gözümüze garip geliyor
Ah evet, sanki 20 yaş almış gibi hissediyorum bir bitkinlik hali sürekli. E tabi bir de eski bedenimde göremediğimde kendimi hiçbirşeye hevesim kalmıyor doğrusu, sütümde çok yok mastit olduktan sonra sağ göğüsüm tamamen kesildi, ne bebeğime ne kendime tamamen fayda sağlayamaz durumdayım yani. Sanırım ben lohusalığı yeni yaşıyorum. Sanki hayat devam ediyor ama ben duruyorum.Hoşgeldin çoğumuz aynı dertten muzdarip durumdayız kendimi hiç iyi hissetmiyorum bide sanki insan kilolu olunca hantalda oluyor eski dakikliğim yok gibi geliyor kalkarken filan kıpır kıpır olmayı özledim yada kiloyla ilgisi yok hayattan bıktımvericez inşallah vericez dee emzirirken insan acayip acıkıyor nasıl olacak bilmiyorum
Kardeşim farketti bende farkettim canım yani ikimizde bariz gördük yamuklukmu gözümüzü yanıltıyor acaba kafama çok takıldı ikisinde de var ama yamukluk aynı yöne yatmadan ondan mı dedimCanım sana öyle geliyor olmasın bazen bana kafası çok yamul geliyor eşim yo normal diyor sonra bazen gayet normal geliyor kaşları kirpikleri farklı geliyor sanki bi kaşı gözü kirpiği farklı diğeri farklı geliyor banada eşim yok diyor biz acaba çok takıntı haline getiriyoruz ondan mı gözümüze garip geliyor
Bizimki de hep sağa yatmaya meyilli ama düzeltmeye çalışıyorum bir aydır sola çeviriyor artık rahatça yine de sağa daha meyilli hala ve kafası yamuk bence yamukluk kaynaklı o tarafında farklılık var bana da öyle geldi ama doktor geçecek düzelecek dedi sürekli destek koyuyorum altını değiştirirken bile hala sağa çeviriyor hemen kafasını bende destek yastığı yaptım kendimce havludan onu yanımda tutuyorum hepKardeşim farketti bende farkettim canım yani ikimizde bariz gördük yamuklukmu gözümüzü yanıltıyor acaba kafama çok takıldı ikisinde de var ama yamukluk aynı yöne yatmadan ondan mı dedim
Aynı benim cümleler buraya da yazmıştım binbir surat gergin başka birisiBu çocuklar sürekli değişiyor mubazen garip geliyor kafası çok yamuk duruyor sonra aa yok normal diyorum bir gün başka bebe gibi diğer gün bakıyorum aa bana benziyor diyorum ama ikimize de benzemiyor gibi hahahah ya ne zaman oturur yüzleri tam
Canım daha çok küçükler sen uzun süre diğer tarafa yatır düzelecektir bizimkinin bugün farkettim baya düzelme olmuş sonuçta 3 ayda böyle yamulduğu için yine bir kaç aya ancak düzelir üzme kendini ama yinede kontrolde dr sorarsınKardeşim farketti bende farkettim canım yani ikimizde bariz gördük yamuklukmu gözümüzü yanıltıyor acaba kafama çok takıldı ikisinde de var ama yamukluk aynı yöne yatmadan ondan mı dedim
Normal canım yeni hayat bebek sorumluluk vs beni sürekli evde olmakta bıktırdı hergğn aynı sanki geçen bi dışarı çıktık ulan diyorum herkes yaşıyormuşAh evet, sanki 20 yaş almış gibi hissediyorum bir bitkinlik hali sürekli. E tabi bir de eski bedenimde göremediğimde kendimi hiçbirşeye hevesim kalmıyor doğrusu, sütümde çok yok mastit olduktan sonra sağ göğüsüm tamamen kesildi, ne bebeğime ne kendime tamamen fayda sağlayamaz durumdayım yani. Sanırım ben lohusalığı yeni yaşıyorum. Sanki hayat devam ediyor ama ben duruyorum.
Bizimkiler sana benziyor diyor ben benzetemedim gittiAynı benim cümleler buraya da yazmıştım binbir surat gergin başka birisiBizimde evde bu diyaloglar oluyor aşağı yukarı benim ilk oğlan ultrasonda babaydı doğdu baba 5,5 yaşında hala baba ama bu ultrasonda benzemiyordu kimseye hala benzemiyor benim ailemden birilerine benziyor ama net değil
Canım ben 13-14 kilo almıştım, tartılmadım bayadır ama en son hamilelik öncesi kiloma 3-4 kilo kalmıştı. Hatta bu akşam merak edip ölçüm yaptım, tok karına doğru sonuç değil ama bacaklarım çok kalın geliyordu, onlar hala aynı kalınlıkta çıktı. üst bel 7-8 cm, alt bel ise 10 cm kalınlaşmışUzun bir aradan sonra selam arkadaşlarımBebişler umarım iyidir. Bizim 10 gün sonra 3.ayımız doluyor. Ama benim kendimle ilgili kafama taktığım birkaç şey var ah bu doğum kiloları.. tam 21 kilo aldım hamilelikte ve şükür ki şuan doğumdan önceki kiloma 7 kilom kaldı. Ama çok garip sarkmış ve dkişimin üzerine kapanan bir göbeğim kaldı. Şöyle ki, dikişimi göbeğimi kaldırmadan göremiyorum sanki bir çıkıntı gibi üstüne düşmüş durumda. Yani tombiş bir göbek değil bahsettiğim dikişimin üstnde bir çıkıntı gibi. Normal mi herkeste mi böyle yoksa direkt normal kilo göbişi gibi mi kalıyor herkeste. Moralimi bozmuyor değil açıkcası oldukça çirkin bi göbek nasıl normale döner bilmiyorum
true da yazmış, sana öyle geliyor olabilir mi? Hani biri daha yapışık biri daha kepçe desen belki olabilir derim ama diğeri bizim hüsnükuruntumuz olur. Ben de dün kızımın kaşının arasında morluk var diye moralimi bozdum, 5 dk sonra morluk yok oldu ya da hiç olmamıştı ama ona rağmen ben görmüştümBebeklerin kafa şeklinde yamukluk olan arkadaşlar arkdan baktığınızda kulaklarında eşitsizlik var mı ? Yani biri daha önce biri daha geride duruyor pars ve peranın öyle yamukluktan mı acaba başka bişeyden mi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?