2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim kızında bu aralar uyku düzeni çok saçma bir hal aldı.Uykusunda sürekli ses çıkaran dedeler gibi uyuyor öyle oluncada ben derin uykuya geçemiyorum sabahlarıda sersem gibi oluyorum
Ay evet bir de uykusunda ağlıyor ya
Of evet geçecek biliyorum da zor vallahi inşallah kısa sürer 40 haftaya göre hesaplarsak ilk günü 39 a göre hesaplarsak son bir günü kalmış
Bazen gerçekten durmuyorlar atak mı oluyor birşeyşer oluyor bugün akşam üstüne kadar iyidi akşamdan beri uyutamadım
Annemle konuştuk da yine bir şeyler oluyormuş aslan dolunayı var 5 gün dikkat edin dedi. Ya gökyüzü ya atak bir şeyler oluyor

Bu sene bitemedi Canım eczaneden evde yapılan testlerden bakabilirsin covidse çıkar gerçi çıksa da yapılacak bir şey yok Ben 2 gün ateş çıkınca parol aldım öyle geçti öksürük biraz kalıyor daha yeni geçti diyebilirim. Bende diş tedavisinde kullandım aguementin doktor kullanabilirsin demişti. Diğerini emzirirken de her ay hasta olurdum ben çalıştığım dönem her ay içerdim 3 4 ay böyle. Süte geçer mi bilmiyorum araştırmadım da ama doktor kullanabilirsin demişti. Geçerse de çok bir şey olmaz bence ne yapalım artık

Uzun zaman sonra ilkkez bugün gazı oldu değişik olarak yediğim kabaktı bugün araştırdım gaz yapıyor ve tadını değiştiriyor yazıyor üzüldüm şimdi ne güzel kurtulmuştuk bu çileden kıvranıp duruyor asla uyumuyor sürekli ağlıyor masaj yaptığım yerde gazını çıkartıyor öyle bir gaz

Kızlar bugün doktora gittik rota aşısını olduk. Şu 8. Hafta atağından beri uykusu çok kötüydü kızımın gece uyumuyor gündüz uyuyordu. Şimdi bu hafta biraz düzelir gibi oldu ama dün sabah yine 4.30 da kalktı 7 ye kadar uyumadı Bu uyku olaylarını düzene sokmak için rutin oluşturmaya başlayanınız var mı ? Geceleri artık uyusun istiyorum geçte yatıyor ama sürekli uyanıyor bazen tamamen uyanıp uyumamak için direniyo resmen doktor rutin oluşturmaya başladı dedi ama şu 12. Haftada uyku gerilemesi meselesi var oluşturmalıyız oluşturmamalımıyız emin olamadım ya kafam çok karıştı. Bu arada menenjit aşısı yaptıranınız var mı ? Bizim doktor önerdi bu ay için ama yaptırmadım 7. Ayda yaptırmaya başlamayı düşünüyorum şu yoğun aşı takvimi biraz rahatlasın istedim.

Hala geçmedimi gaz sorununuz bizim doktor daha olmaz gaz problemi diyor ama senin bebişin erkekti genele uymaya bilir erkek bebeler

Uzun bir aradan sonra selam arkadaşlarım Bebişler umarım iyidir. Bizim 10 gün sonra 3.ayımız doluyor. Ama benim kendimle ilgili kafama taktığım birkaç şey var ah bu doğum kiloları.. tam 21 kilo aldım hamilelikte ve şükür ki şuan doğumdan önceki kiloma 7 kilom kaldı. Ama çok garip sarkmış ve dkişimin üzerine kapanan bir göbeğim kaldı. Şöyle ki, dikişimi göbeğimi kaldırmadan göremiyorum sanki bir çıkıntı gibi üstüne düşmüş durumda. Yani tombiş bir göbek değil bahsettiğim dikişimin üstnde bir çıkıntı gibi. Normal mi herkeste mi böyle yoksa direkt normal kilo göbişi gibi mi kalıyor herkeste. Moralimi bozmuyor değil açıkcası oldukça çirkin bi göbek nasıl normale döner bilmiyorum

Hala geçmedimi gaz sorununuz bizim doktor daha olmaz gaz problemi diyor ama senin bebişin erkekti genele uymaya bilir erkek bebeler
Geçmişti çok çok iyiydi bugün acayip sancılandı değişik olarak kabak yedim şimdi netten baktım gaz yapar diyor omu yaptı acaba çünkü maşallah hiç yoktu 2 haftadır özellikle gazımız uyku düzeni bile oluşturmuştuk bugün baya ağladı uyumadı masaj yaptım baya çıkarttı rahatlama olmadı çok fazla ama bakalım uyuyor sancıya kalkıyor geri inşallah daha kalkmadan rahatça uyur mesajı yazarken biraz daha gaz çıkarttı yetmiştir ben böyle gazlı bebe görmedim valla

Bebeklerin kafa şeklinde yamukluk olan arkadaşlar arkdan baktığınızda kulaklarında eşitsizlik var mı ? Yani biri daha önce biri daha geride duruyor pars ve peranın öyle yamukluktan mı acaba başka bişeyden mi moralim bozuldu

Hoşgeldin çoğumuz aynı dertten muzdarip durumdayız kendimi hiç iyi hissetmiyorum bide sanki insan kilolu olunca hantalda oluyor eski dakikliğim yok gibi geliyor kalkarken filan kıpır kıpır olmayı özledim yada kiloyla ilgisi yok hayattan bıktım vericez inşallah vericez dee emzirirken insan acayip acıkıyor nasıl olacak bilmiyorum

Canım sana öyle geliyor olmasın bazen bana kafası çok yamul geliyor eşim yo normal diyor sonra bazen gayet normal geliyor kaşları kirpikleri farklı geliyor sanki bi kaşı gözü kirpiği farklı diğeri farklı geliyor banada eşim yok diyor biz acaba çok takıntı haline getiriyoruz ondan mı gözümüze garip geliyor

Bu çocuklar sürekli değişiyor mu bazen garip geliyor kafası çok yamuk duruyor sonra aa yok normal diyorum bir gün başka bebe gibi diğer gün bakıyorum aa bana benziyor diyorum ama ikimize de benzemiyor gibi hahahah ya ne zaman oturur yüzleri tam

Ah evet, sanki 20 yaş almış gibi hissediyorum bir bitkinlik hali sürekli. E tabi bir de eski bedenimde göremediğimde kendimi hiçbirşeye hevesim kalmıyor doğrusu, sütümde çok yok mastit olduktan sonra sağ göğüsüm tamamen kesildi, ne bebeğime ne kendime tamamen fayda sağlayamaz durumdayım yani. Sanırım ben lohusalığı yeni yaşıyorum. Sanki hayat devam ediyor ama ben duruyorum.

Kardeşim farketti bende farkettim canım yani ikimizde bariz gördük yamuklukmu gözümüzü yanıltıyor acaba kafama çok takıldı ikisinde de var ama yamukluk aynı yöne yatmadan ondan mı dedim

Kardeşim farketti bende farkettim canım yani ikimizde bariz gördük yamuklukmu gözümüzü yanıltıyor acaba kafama çok takıldı ikisinde de var ama yamukluk aynı yöne yatmadan ondan mı dedim
Bizimki de hep sağa yatmaya meyilli ama düzeltmeye çalışıyorum bir aydır sola çeviriyor artık rahatça yine de sağa daha meyilli hala ve kafası yamuk bence yamukluk kaynaklı o tarafında farklılık var bana da öyle geldi ama doktor geçecek düzelecek dedi sürekli destek koyuyorum altını değiştirirken bile hala sağa çeviriyor hemen kafasını bende destek yastığı yaptım kendimce havludan onu yanımda tutuyorum hep

Aynı benim cümleler buraya da yazmıştım binbir surat gergin başka birisi Bizimde evde bu diyaloglar oluyor aşağı yukarı benim ilk oğlan ultrasonda babaydı doğdu baba 5,5 yaşında hala baba ama bu ultrasonda benzemiyordu kimseye hala benzemiyor benim ailemden birilerine benziyor ama net değil

Canım daha çok küçükler sen uzun süre diğer tarafa yatır düzelecektir bizimkinin bugün farkettim baya düzelme olmuş sonuçta 3 ayda böyle yamulduğu için yine bir kaç aya ancak düzelir üzme kendini ama yinede kontrolde dr sorarsın

Normal canım yeni hayat bebek sorumluluk vs beni sürekli evde olmakta bıktırdı hergğn aynı sanki geçen bi dışarı çıktık ulan diyorum herkes yaşıyormuş ben evdeyim diye herkesi evde sanıyordum herhalde kendi halime acıdım of geçen ben yaşadıklarımı rüya filan sandım öyle kopmuşum yorgunluktan bizde insanız düzelecek inşallah yaza cıvıl cıvıl oluruz bebişler büyümüş olur

Bizimkiler sana benziyor diyor ben benzetemedim gitti bazıları aynı baba diyor alakası bile yok bazen kayınpederime benzetecek gibi oluyorum aman yok ya bana benziyor diyorum hemen çünkü kendisini pek sevmem ve korkuyorum sevmediğine benzermiş diye bir laf var ama benimki psikolojik bence çünkü kimse benzetmedi benden başka benim gözüm yeşil baba kahverengi kızımın ela gibi bir renk oldu bence o yüzden bana benzemiyor gibi duruyor renkli gözlü olsaydı kopyam olacaktı gibi geliyor bu arada gözü koyu yeşil gibi açılmaz değil mi artık ela olur gözü

Canım ben 13-14 kilo almıştım, tartılmadım bayadır ama en son hamilelik öncesi kiloma 3-4 kilo kalmıştı. Hatta bu akşam merak edip ölçüm yaptım, tok karına doğru sonuç değil ama bacaklarım çok kalın geliyordu, onlar hala aynı kalınlıkta çıktı. üst bel 7-8 cm, alt bel ise 10 cm kalınlaşmış ama bende normal kilo göbeği gibi göbek var, hatta bira göbeği gibi de diyebiliriz. Yediğim yiyecekler de ne yazıkki direkt karın bölgesine yağ olarak birikecek kadar sağlıksız düzgün bi spor yapsam kurtulurum aslında farkındayım ama ne ağzımı tutabiliyorum ne de spora başlıyorum

true da yazmış, sana öyle geliyor olabilir mi? Hani biri daha yapışık biri daha kepçe desen belki olabilir derim ama diğeri bizim hüsnükuruntumuz olur. Ben de dün kızımın kaşının arasında morluk var diye moralimi bozdum, 5 dk sonra morluk yok oldu ya da hiç olmamıştı ama ona rağmen ben görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…