Canım bize yatanı ben almadım henüz eşime yatandan da haberim yokBu arada dogum parasını alan oldu mu? Eşime yatmış 520tlcik..sanrm sgkdan yattı o.. Bana da 400tlcik ödeme aşamasındaymış, e devletten baktım.. Ne zmna yatcak acaba.. Valla 400tl 400tldir.. Eşiminkini de kaptım elinden valla
Benimde öyle maalesef ..benim 3.duUzun bir aradan sonra selam arkadaşlarımBebişler umarım iyidir. Bizim 10 gün sonra 3.ayımız doluyor. Ama benim kendimle ilgili kafama taktığım birkaç şey var ah bu doğum kiloları.. tam 21 kilo aldım hamilelikte ve şükür ki şuan doğumdan önceki kiloma 7 kilom kaldı. Ama çok garip sarkmış ve dkişimin üzerine kapanan bir göbeğim kaldı. Şöyle ki, dikişimi göbeğimi kaldırmadan göremiyorum sanki bir çıkıntı gibi üstüne düşmüş durumda. Yani tombiş bir göbek değil bahsettiğim dikişimin üstnde bir çıkıntı gibi. Normal mi herkeste mi böyle yoksa direkt normal kilo göbişi gibi mi kalıyor herkeste. Moralimi bozmuyor değil açıkcası oldukça çirkin bi göbek nasıl normale döner bilmiyorum
Yaa süper zayiflamissinCanım ben 13-14 kilo almıştım, tartılmadım bayadır ama en son hamilelik öncesi kiloma 3-4 kilo kalmıştı. Hatta bu akşam merak edip ölçüm yaptım, tok karına doğru sonuç değil ama bacaklarım çok kalın geliyordu, onlar hala aynı kalınlıkta çıktı. üst bel 7-8 cm, alt bel ise 10 cm kalınlaşmışama bende normal kilo göbeği gibi göbek var, hatta bira göbeği gibi de diyebiliriz. Yediğim yiyecekler de ne yazıkki direkt karın bölgesine yağ olarak birikecek kadar sağlıksız düzgün bi spor yapsam kurtulurum aslında farkındayım ama ne ağzımı tutabiliyorum ne de spora başlıyorum
Ben nerdeyse her gün dışarı çıkan biri olduğum halde sersem gibi oluyorum. Geçe çocuk ağlayınca kalktım güya emzireceğim, oturmuşum boş boş, çocuğun ağlaması şiddetlenince de bu çocuk doydu diyip emziğini veriyorum dalmakta zorlanıyor diye. Neyseki sonradan aklım başıma geldi de emzirmediğimi hatırladımNormal canım yeni hayat bebek sorumluluk vs beni sürekli evde olmakta bıktırdı hergğn aynı sanki geçen bi dışarı çıktık ulan diyorum herkes yaşıyormuşben evdeyim diye herkesi evde sanıyordum herhalde kendi halime acıdım of geçen ben yaşadıklarımı rüya filan sandım öyle kopmuşum yorgunluktan bizde insanız düzelecek inşallah yaza cıvıl cıvıl oluruz bebişler büyümüş olur
Yani bende kendime agresiflestim bu kilo olayından ötürü hayret birşey ..Laf dinletemiyorum kendimeHoşgeldin çoğumuz aynı dertten muzdarip durumdayız kendimi hiç iyi hissetmiyorum bide sanki insan kilolu olunca hantalda oluyor eski dakikliğim yok gibi geliyor kalkarken filan kıpır kıpır olmayı özledim yada kiloyla ilgisi yok hayattan bıktımvericez inşallah vericez dee emzirirken insan acayip acıkıyor nasıl olacak bilmiyorum
Ya işte tartıda görülen önemli değil aslında. Baktığın zaman fazla kalınlaştım ve hala kot pantolonlarımın çoğu olmuyorYaa süper zayiflamissin
Sevmediğin insana benzemez de huyu benziyor valla bu kanıtlanmamış bir gerçek gibi kimin ne hareketinden gıcık kaptıysam oğlumda full HD izledim o yüzden tüm herşeye olabilir normal diyin şimdiden uyarıyorumBizimkiler sana benziyor diyor ben benzetemedim gittibazıları aynı baba diyor alakası bile yok bazen kayınpederime benzetecek gibi oluyorum aman yok ya bana benziyor diyorum hemen çünkü kendisini pek sevmem ve korkuyorum sevmediğine benzermiş diye bir laf var ama benimki psikolojik bence çünkü kimse benzetmedi benden başka benim gözüm yeşil baba kahverengi kızımın ela gibi bir renk oldu bence o yüzden bana benzemiyor gibi duruyor renkli gözlü olsaydı kopyam olacaktı gibi geliyor bu arada gözü koyu yeşil gibi açılmaz değil mi artık ela olur gözü
O nasıl oluyor şekerim kemiklerin mi yoksakaslı yapıda sin ondan miYa işte tartıda görülen önemli değil aslında. Baktığın zaman fazla kalınlaştım ve hala kot pantolonlarımın çoğu olmuyorönemli olan sıkı olmak bence, bir de sanırım ben ince kadın seviyorum, dikkat et zayıf değil ince ama artık kalın bir kadınım
Bizimde ilkin mavimtrakSevmediğin insana benzemez de huyu benziyor valla bu kanıtlanmamış bir gerçek gibi kimin ne hareketinden gıcık kaptıysam oğlumda full HD izledim o yüzden tüm herşeye olabilir normal diyin şimdiden uyarıyorumgöz olayını bende çözemedim bizimki koyu lacıvertti abimin gözünde öyle turkuaz renk olunca dedim tamam bu abime benzedi sonra yeşil gibi oldu babama benzedi sonra ela oldu bacıma benzedi filan bu arada ailenin tek renksiz gözlü çocuğu benim tüm ailem renkli gözlü çok hevesliydim mavi olacak diye ama şuan böyle ela veya kehribar renkte kaldı bakalım bir kız vardı kızın gözler masmaitdi geçen bir gördüm 5 yaşında gözleri kahverengi olmuş şok oldum bazende koyu renkler ileride dahada çok açılıyor o yüzden benim hala ela veya yeşilde umudum var şeninde olsunn
Sizin yedikleriniz süt oluyorsa mis en azından boşa gitmezYani bende kendime agresiflestim bu kilo olayından ötürü hayret birşey ..Laf dinletemiyorum kendime
Yemesem sut olmuyor yesem kilo oluyor
Acaib bir Medcezir deyim
Göbeğim evlere şenlikpopo memiş harika laf yok
Ya benimkinin iki kaşı farklı amatrue da yazmış, sana öyle geliyor olabilir mi? Hani biri daha yapışık biri daha kepçe desen belki olabilir derim ama diğeri bizim hüsnükuruntumuz olur. Ben de dün kızımın kaşının arasında morluk var diye moralimi bozdum, 5 dk sonra morluk yok oldu ya da hiç olmamıştı ama ona rağmen ben görmüştüm
Olucak inşallah yani bi şekilde düzeltcezYani bende kendime agresiflestim bu kilo olayından ötürü hayret birşey ..Laf dinletemiyorum kendime
Yemesem sut olmuyor yesem kilo oluyor
Acaib bir Medcezir deyim
Göbeğim evlere şenlikpopo memiş harika laf yok
Canım emzirme olmasa inan agzima gram lokma koymam buna okeyimSizin yedikleriniz süt oluyorsa mis en azından boşa gitmezben yiyorum ve süt aynı bu daha vahim bir durum tutamadım gitti boğazımı. doğumdan sonra eve geldiğimde 5 kg yoktu e haliyle bebek su vs. Sonrası kaldı yani aldığım kilo benimle duruyor üzerine almasam yine iyi çünkü kendimi tutamıyorum uyanmadan hemen ağzıma bir şeyler atayım diyorum ve bunlar hep çok sağlıksız şeyler oluyor ve her gün yarın kesin diyete başlıyorum diyorum
Estetik kaygısı yaşıyorum mümkün değil olamam sanırımOlucak inşallah yani bi şekilde düzeltcez
Allahhh huyu benzerse daha kötüSevmediğin insana benzemez de huyu benziyor valla bu kanıtlanmamış bir gerçek gibi kimin ne hareketinden gıcık kaptıysam oğlumda full HD izledim o yüzden tüm herşeye olabilir normal diyin şimdiden uyarıyorumgöz olayını bende çözemedim bizimki koyu lacıvertti abimin gözünde öyle turkuaz renk olunca dedim tamam bu abime benzedi sonra yeşil gibi oldu babama benzedi sonra ela oldu bacıma benzedi filan bu arada ailenin tek renksiz gözlü çocuğu benim tüm ailem renkli gözlü çok hevesliydim mavi olacak diye ama şuan böyle ela veya kehribar renkte kaldı bakalım bir kız vardı kızın gözler masmaitdi geçen bir gördüm 5 yaşında gözleri kahverengi olmuş şok oldum bazende koyu renkler ileride dahada çok açılıyor o yüzden benim hala ela veya yeşilde umudum var şeninde olsunn
Kemiklerim ince benim, bana mı öyle gelşyor bilmiyorum ama kemikleri kalın kadınlar minyon ve zayıf bile olsa istemsiz kalın görünüyorlar. Ben geniş omuzlu biriyim, bel bölgem kalınlaşınca ister istemez kalın gözükmeye başladımO nasıl oluyor şekerim kemiklerin mi yoksakaslı yapıda sin ondan mi
Ayyy benimkininde öyle ama bana çekmişYa benimkinin iki kaşı farklı amaeşime diyorum ki hatrı kalmasın diye bir kaşı sana benzemiş
Ben ilk doğduğu zamanlar çok üzgündüm küvezde olduğu için ve hiç yemek yemedim desem yeridir ondan azdır dedim ama sonra çokk şey denedim yedim ve artık üzülüyorum çünkü mama miktarını artırıyoruz büyüdükçe sütüm hala aynı azıcıkCanım emzirme olmasa inan agzima gram lokma koymam buna okeyim
Lakin yediğim halde de öyle ahım şahim da sütüm olmuyor
Ekstra yemem lazım
Bu bebiste böyle enteresan bir haldeyim
Ufak tefek yemeler le değilde
Ogunlu çorbalı salatalı tatlili sütüm oluyor
Sana öyle diyim
Bacaklarım ben beni bildim bileli hiç incecik olmadı ama belim inceydi hep şimdi kalınlaştı doğumdan sonra ve kalın gözüküyorum bende artık o eski halim hiç gelmeyecek gibi geliyor ne yapalım artık gelmezse deKemiklerim ince benim, bana mı öyle gelşyor bilmiyorum ama kemikleri kalın kadınlar minyon ve zayıf bile olsa istemsiz kalın görünüyorlar. Ben geniş omuzlu biriyim, bel bölgem kalınlaşınca ister istemez kalın gözükmeye başladım
Kulaklarında mı farklılık var bizimki gibi ? Umarım öyledir gerçekten bende havlu yapıyım kendime en iyisi hep yatırıyorum alıştı kendide dönüyor ama yinede havlu ile sabitliyimBizimki de hep sağa yatmaya meyilli ama düzeltmeye çalışıyorum bir aydır sola çeviriyor artık rahatça yine de sağa daha meyilli hala ve kafası yamuk bence yamukluk kaynaklı o tarafında farklılık var bana da öyle geldi ama doktor geçecek düzelecek dedi sürekli destek koyuyorum altını değiştirirken bile hala sağa çeviriyor hemen kafasını bende destek yastığı yaptım kendimce havludan onu yanımda tutuyorum hep
İnşallah canım doktora sorucam gittiğimizdeCanım daha çok küçükler sen uzun süre diğer tarafa yatır düzelecektir bizimkinin bugün farkettim baya düzelme olmuş sonuçta 3 ayda böyle yamulduğu için yine bir kaç aya ancak düzelir üzme kendini ama yinede kontrolde dr sorarsın
Yok değil yamukluktan kaynaklı bence ikisinde de var fiziksel bi bozukluk olsa Allah korusun ikisinde de olmazdı diye düşünüyorum, o morluğu bende hissettim kızıma sordum hatta bişey mi yaptın diye suçlanmıştı çocuğumtrue da yazmış, sana öyle geliyor olabilir mi? Hani biri daha yapışık biri daha kepçe desen belki olabilir derim ama diğeri bizim hüsnükuruntumuz olur. Ben de dün kızımın kaşının arasında morluk var diye moralimi bozdum, 5 dk sonra morluk yok oldu ya da hiç olmamıştı ama ona rağmen ben görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?