2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım bize yatanı ben almadım henüz eşime yatandan da haberim yok
Bize yatan için başvurumu yapiyorduk

Benimde öyle maalesef ..benim 3.du
Yani inan acaib moralim bozuldu benimde
Spor felan hakgetire bu göbeğe
Yine harika kiloların gitmiş benim 10 kilom duruyor bir türlu gerilemiuor
Üstüne yemek yedikçe alıyorum şak diye

Yaa süper zayiflamissin

Ben nerdeyse her gün dışarı çıkan biri olduğum halde sersem gibi oluyorum. Geçe çocuk ağlayınca kalktım güya emzireceğim, oturmuşum boş boş, çocuğun ağlaması şiddetlenince de bu çocuk doydu diyip emziğini veriyorum dalmakta zorlanıyor diye. Neyseki sonradan aklım başıma geldi de emzirmediğimi hatırladım

Yani bende kendime agresiflestim bu kilo olayından ötürü hayret birşey ..Laf dinletemiyorum kendime
Yemesem sut olmuyor yesem kilo oluyor
Acaib bir Medcezir deyim
Göbeğim evlere şenlik popo memiş harika laf yok

Yaa süper zayiflamissin
Ya işte tartıda görülen önemli değil aslında. Baktığın zaman fazla kalınlaştım ve hala kot pantolonlarımın çoğu olmuyor önemli olan sıkı olmak bence, bir de sanırım ben ince kadın seviyorum, dikkat et zayıf değil ince ama artık kalın bir kadınım

Sevmediğin insana benzemez de huyu benziyor valla bu kanıtlanmamış bir gerçek gibi kimin ne hareketinden gıcık kaptıysam oğlumda full HD izledim o yüzden tüm herşeye olabilir normal diyin şimdiden uyarıyorum göz olayını bende çözemedim bizimki koyu lacıvertti abimin gözünde öyle turkuaz renk olunca dedim tamam bu abime benzedi sonra yeşil gibi oldu babama benzedi sonra ela oldu bacıma benzedi filan bu arada ailenin tek renksiz gözlü çocuğu benim tüm ailem renkli gözlü çok hevesliydim mavi olacak diye ama şuan böyle ela veya kehribar renkte kaldı bakalım bir kız vardı kızın gözler masmaitdi geçen bir gördüm 5 yaşında gözleri kahverengi olmuş şok oldum bazende koyu renkler ileride dahada çok açılıyor o yüzden benim hala ela veya yeşilde umudum var şeninde olsunn

O nasıl oluyor şekerim kemiklerin mi yoksakaslı yapıda sin ondan mi

Bizimde ilkin mavimtrak yani mavi diyemiyoruz çaliyor gibi diyoruz sonra bir yeşil bir ela gidip geliyoruz
Hala nihai bir karar vermiş değiliz

Yani bende kendime agresiflestim bu kilo olayından ötürü hayret birşey ..Laf dinletemiyorum kendime
Acaib bir Medcezir deyim
Sizin yedikleriniz süt oluyorsa mis en azından boşa gitmez ben yiyorum ve süt aynı bu daha vahim bir durum tutamadım gitti boğazımı. doğumdan sonra eve geldiğimde 5 kg yoktu e haliyle bebek su vs. Sonrası kaldı yani aldığım kilo benimle duruyor üzerine almasam yine iyi çünkü kendimi tutamıyorum uyanmadan hemen ağzıma bir şeyler atayım diyorum ve bunlar hep çok sağlıksız şeyler oluyor ve her gün yarın kesin diyete başlıyorum diyorum

Ya benimkinin iki kaşı farklı ama eşime diyorum ki hatrı kalmasın diye bir kaşı sana benzemiş

Acaib bir Medcezir deyim
Olucak inşallah yani bi şekilde düzeltcez

Canım emzirme olmasa inan agzima gram lokma koymam buna okeyim
Lakin yediğim halde de öyle ahım şahim da sütüm olmuyor
Ekstra yemem lazım
Bu bebiste böyle enteresan bir haldeyim
Ufak tefek yemeler le değilde
Ogunlu çorbalı salatalı tatlili sütüm oluyor
Sana öyle diyim

Allahhh huyu benzerse daha kötü sürekli kendimi uyarıyorum bende baktım birine gıcık oluyorum yani eşimin tüm sülalesine yoo normal hepsi olabilir filan diyorum ahhahaha bakalım nasıl biri olacak küçük hanım annesi zamanında onun şu huyu kötü aman aman bu böyle dedi durdu umarım bende izlemem öyle hadi bakalım bir umut bazen bakıyorum anne baba kahverengi bebiş sarışın mavi göz bu nasıl oluyor bizim tarafta hep renkli gözlü ama eşimin tarafında hepsiii esmer ve kahverengi gözlü olunca ben zaten doğmadan olmaz demiştim ay belki açılır ya baya bana benzer o zaman bakalım

Son düzenleme:
O nasıl oluyor şekerim kemiklerin mi yoksakaslı yapıda sin ondan mi
Kemiklerim ince benim, bana mı öyle gelşyor bilmiyorum ama kemikleri kalın kadınlar minyon ve zayıf bile olsa istemsiz kalın görünüyorlar. Ben geniş omuzlu biriyim, bel bölgem kalınlaşınca ister istemez kalın gözükmeye başladım

Ben ilk doğduğu zamanlar çok üzgündüm küvezde olduğu için ve hiç yemek yemedim desem yeridir ondan azdır dedim ama sonra çokk şey denedim yedim ve artık üzülüyorum çünkü mama miktarını artırıyoruz büyüdükçe sütüm hala aynı azıcık su rezeneler dut lactamil bestlak bir sürü şey olmadı gitti artık hiç yoktan iyidir diyorum ne yapayım

Bacaklarım ben beni bildim bileli hiç incecik olmadı ama belim inceydi hep şimdi kalınlaştı doğumdan sonra ve kalın gözüküyorum bende artık o eski halim hiç gelmeyecek gibi geliyor ne yapalım artık gelmezse de bir insan dünyaya getirdik kolay değil sporla vs bence eski formumuza döneriz ama bu vakti ne zaman bulacağım bilmiyorum artık

Kulaklarında mı farklılık var bizimki gibi ? Umarım öyledir gerçekten bende havlu yapıyım kendime en iyisi hep yatırıyorum alıştı kendide dönüyor ama yinede havlu ile sabitliyim
İnşallah canım doktora sorucam gittiğimizde
Yok değil yamukluktan kaynaklı bence ikisinde de var fiziksel bi bozukluk olsa Allah korusun ikisinde de olmazdı diye düşünüyorum, o morluğu bende hissettim kızıma sordum hatta bişey mi yaptın diye suçlanmıştı çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…