2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İzmir'de deprem olmuş orda olan arkadaşlar çok geçmiş olsun
Rabbim bizi felaketlerden korusun inşallah yine geldi Şubat

ben yine kurutma makinası kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
Resimdeki gibi o tozları yok ediyormu kesin olarak bunu çocuğuma giydirmem imkansız yani
Ayrıca bu şekilde toz bırakması çamaşır makinasından mı kaynaklı kurutma yerine çamaşır maakinasını mı değştirmeliyim ?
trueliving_ grunding almıştın ekran görüntüsü almıştım canım nasıl memnun musun çekme falan yapıyor mu ?

Eklentiler

• IMG_6831.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben alalı 1,5 ayı geçti ve çok aktif bir şekilde kullanıyorum şöyle diyim çeksin diye eşimin bol gelen eşefmanını attık hatta ben atmayalım dedim asla çekmedi bebeğin kıyafetleri de aynı çekme olmuyor kendim saten veya özel gömleklerimi hiç denemedim onlarda kurutmayıversn önemli değil ama geri kalan herşeyimi atıyorum çok memnunum bu toz olayı muamma ama şöyle ki hazneden çok fazla saç toz çıkıyor bazen yatak yorganımı atıyorum o şekilde hav değil ama baya saç toz oluyor kuru çamaşırda aslında o çıkan hav çamaşır yıkanınca oluyor makina onu topluyor yani kurutma makinası değil çamaşır makinası yıpratıyor öyle olsa kuru attığım şeylerdende o şekilde hav çıkardı ayy baya detaylı yazdım ben çok memnunum açıkçası birde çamaşır derdim yok öyle olmasına rağmen de sürekli çamaşır trafiği var günde 3 kez üst değişiyoruz bizim bıdığa

Son düzenleme:
Ayyy benimkininde öyle ama bana çekmiş bir kaşı düşük bir kaşı gayet güzel
Kaş ve göz ikisinde aynı olmaz diyorlar ama kaşı çok konik duruyor biri ince uzun biri kalın kısa
Yakın olsak da sana benimkini göstersem
Of benimkide bi ara öyleydi eşimle deliye dönmüştük bayılıyorduk artık ama sabaha kadar sallıyorduk öyle bir dönmedi çok zordur gerçekten anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer bizim çok şükür geçti arada oluyor oda nazar boncuğu olsun

Benım dısarı cıkma durumu hastaneden hastaneye oldugu için gecen Bi baktım hayranlıkla plazalara bakıyorum plazalar bile içimi açtı o derece Bi de nerde yeni bina vsvs yapılmış hayretler içinde kalıyorum bnm artık sinirlerim cok bozuluyo, önce sacma sapan gülme krizine giriyorum sonra ağlıyorum neyse bu da geçecek inşallah

Bizimde kafa sivri kaldı.. Sureklı yan yatmaktan.. Düz tutamıo.. Havlularla desteklicem.. Biraz boynunu kırıyo gibi, tortikollis dıye endişe ediyorum, doktora sorcam gidince, gidene kadar da havlularla desteklicem ama gece emerek uyuyoruz sureklı yan yatıyor o yuzden... O alışkanlıgı bırakmamız lazım da uyku bana tatlı gelıo

Of bende öyle emziriyorum ama sırf bu yüzden kocam çocuğu ezeriz diye yanımda yatmıyor dün gece diyor ki yaşlı çiftler gibi yatak ayardık şu genç yaşımızda

Ayy teşekkür ederim canım bu detaya ihtiyacım vardı ben azalır diye düşünüyodum çünkü bu çamaşırlar hep kapalı balkonda kuruyor ve hani ipe asılsa sallansa rüzgarla bence o tozlar daha iyi gider ama kapalı balkonda kuruyunca hep birikiyor gibi geliyor ve böyle olması canımı sıkıyor mesela alsam bütün kuru çamaşırları sıra sıra atmayı düşünüyorum tozlarını toplasın diye kuru çamaşırları çalıştırıyosa tabi makina
Ben kurutmak için değilde tamamen o tozlar gitsin diye alıcam kurutmada sorunum pek yok aslında kıyafet fazlalığıda var bekliyor o yüzden

İyi ki iyi ki diyorum tüm tozları topluyor. Tazeleme özelliği var kuru çamaşırların tozunu alıyor

Bence alınca kurutursun canım özellikle ikizlerle büyüdüklerinde ek gıda döneminde çok ihtiyaç olur gerçi benim balkonlar kapalı değil açık ondan da zor oluyor du misal eşim çok karşıydı ama şimdi diyorki toz yok ya onun için değdi valla kuruyan çamaşır katlarken bir toz uçuşur ya o yok evde nefes alıyoruz resmen çamaşır kokusu sis kokusu yok benim tek tereddüt ettiğim şey çekmeydi hiç yaşamadım çok şükür ben yorganımı atıyorum arada kuru bir şekilde tosunu topluyor yani atabilirsin kendin ayarladığın dk program var ısısı en düşük seviyesi ben 10 20 dk atıyorum zaten bi kaç dönüp duruyor havalandırma programı var hiç denemedim onu bişe benim attığım Sabit bir program var karma hep ona atıyorum büyük olduğu için 2 sepet çamaşır aynı anda kurutuyorum

Of bende öyle emziriyorum ama sırf bu yüzden kocam çocuğu ezeriz diye yanımda yatmıyor dün gece diyor ki yaşlı çiftler gibi yatak ayardık şu genç yaşımızda
Ya ama inan dinç kalkıyorum ve onunda gazı filan olmuyo enteresan sekılde.. Bizde babayı kovduk Eymende gelıo 3muz yatıorz ama Eymene guzel Bi oda yapmak istiyorum.. Calısma masalı fılan, yakında okul da baslar zaman hızlı geçiyor almısken masasını da alayım dıyorum.. Bı kucuk oda var, oturma odası olarak kullanıyorum.. Orayı Eymene oda yapalım dıyorum.. Diğer bebek odası da sinanın olur, buyuyunce de beşiği büyütürüm dıyorum.. Anne yanı beşik ve bebek odası bızım 4 sene götürür.. Sonrada yatagı buyuturuz dıyorum oyle hallolur.. Ama yaza anca olur.. Daha tatıl ve kurutma makinesi var sırada onları alayım seneye inşallah halledıcem.. Tek maaşla anca sırayla oluyo.. Eskı zaman olsa hallederdik de hersey ateş pahası el yakıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…