ben yine kurutma makinası kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
Resimdeki gibi o tozları yok ediyormu kesin olarak bunu çocuğuma giydirmem imkansız yani
Ayrıca bu şekilde toz bırakması çamaşır makinasından mı kaynaklı kurutma yerine çamaşır maakinasını mı değştirmeliyim ?
trueliving_ grunding almıştın ekran görüntüsü almıştım canım nasıl memnun musun çekme falan yapıyor mu ?
Benimki büyüdükçe açılınca ağlamaz oldu aç değil diye mama yapmadığım zaman oldu işim vardı bende doyuyor herhalde dedim ama mamayı verince içti kana kana bitince ağladı şaşırdım açıkçası madem o kadar aç niye ağlamıyor diyeKızlar, benim evladım mamayı iyice bıraktı gibi bir şey oldu ya. Dün gece sadece 60cc içti. Sabahtan beri de toplamda 90.
Yani bizim normalde günde 5-6 kez 90lık mamamız vardı. Sütüm bu kadar artmış olabilir mi?
Artık bu çocuk büyüdü heralde aç kalcak kadar akılsız değildir dimi?
Yani hasta gibi de değil ama bu bebe 20 günlükken bile daha fazla içiyordu.
Sağınca pek artmış gibi değil ama sağma miktarı da doğru olmayabilir. Makine zaten mememe tam oturmadı hiç bir zaman.
Bebek programı olmasına rağmen en çok bebek kıyafetleri çekiyor sanırım. Ya da ben diğerlerini pek anlayamadım ama çektiğini düşünüyorum ben de. İlk önceleri çocuk büyüdü sanıyordum ama 6 aylıkların bazılarının küçük gelmesi henüz pek mümkün değil benceBenim deneyimim hiç değilse bazı giysilerin çektiği yönünde oldu. Kurutma makinesi üreticileri giysilerinizin yıkama talimatlarına uyun diyor, e giysilerin çoğu da kurutma makinesinde yıkamayın diyor. Ben tam çözemedim o işi. Bebeğin atletleri falan hep çekti bende. Çekme sorunu yaşayan başkaları da oldu. Benimli bosch marka, bu yaz aldık. Belki başka marka veya model öneren olur.
Tozun çamaşır makinesi kaynaklı olduğunu sanmam, en fazla makinede birlikte yıkadığın diğer çamaşırların tozu bulaşmış olabilir. Kurutma makinesi çok toz topluyor cidden, yani evin içinde kurutulmuş çamaşır ile makinede kurutulmuş çamaşır arasında ciddi fark var toz açısından. Bu arada ben olsam o giysiyi kedi köpek tüyü toplamak için kullanılan rulolarla temizlemeyi denerdim.
İşte tam istediğim cevapİyi ki iyi ki diyorum tüm tozları topluyor. Tazeleme özelliği var kuru çamaşırların tozunu alıyor
Mama teklif ediyorum da bitirmiyor kiBenimki büyüdükçe açılınca ağlamaz oldu aç değil diye mama yapmadığım zaman oldu işim vardı bende doyuyor herhalde dedim ama mamayı verince içti kana kana bitince ağladı şaşırdım açıkçası madem o kadar aç niye ağlamıyor diye
Bir ben çekme yaşamadım sanırımBebek programı olmasına rağmen en çok bebek kıyafetleri çekiyor sanırım. Ya da ben diğerlerini pek anlayamadım ama çektiğini düşünüyorum ben de. İlk önceleri çocuk büyüdü sanıyordum ama 6 aylıkların bazılarının küçük gelmesi henüz pek mümkün değil bence
Sütün yetiyordur bence üzülme aç olsa içerdi kesinMama teklif ediyorum da bitirmiyor ki
Ama bebek kıyafetlerinin çektiğini ben de düşünüyorum canım. Yine de iyi ki iyi kiİşte tam istediğim cevapteşekkür ederim canım
Pera uzun süreden beri mama içmiyor dün ne hikmetse 30 cc yakın içti ( her gün denemekten vazgeçmiyorum) ne alısa kaar diyorum tek gögüs ile yetmemde zor iştahlıda değil kaka yapıcağı zaman uyucağı zaman hep memede hallediyor o işi gerçekten mıymıntı bi kız olucak bebekken ortalığı ayağa kaldırırdı ne oldu bilmiyorum öyle kan kana içmiyor e var biliyorum gögüsüm dolu sabah dolan sütü boşaltamıyor mesela ilk öğünde benide 30 cc kadar içiyosa vay halimizeKızlar, benim evladım mamayı iyice bıraktı gibi bir şey oldu ya. Dün gece sadece 60cc içti. Sabahtan beri de toplamda 90.
Yani bizim normalde günde 5-6 kez 90lık mamamız vardı. Sütüm bu kadar artmış olabilir mi?
Artık bu çocuk büyüdü heralde aç kalcak kadar akılsız değildir dimi?
Yani hasta gibi de değil ama bu bebe 20 günlükken bile daha fazla içiyordu.
Sağınca pek artmış gibi değil ama sağma miktarı da doğru olmayabilir. Makine zaten mememe tam oturmadı hiç bir zaman.
Bu yeni güncelleme bizim de durumlar aynıYaa kızlar emzirmek işkence oldu bizde de sürekli konuşmak istiyor söyleniyor yada etrafı izliyor hatta bilmiyorum sizde de varmı baya televizyona bakıyor döndürüyorum yine dönüp bakıyor
Peralar mıymıntı olmamalıydı yaPera uzun süreden beri mama içmiyor dün ne hikmetse 30 cc yakın içti ( her gün denemekten vazgeçmiyorum) ne alısa kaar diyorum tek gögüs ile yetmemde zor iştahlıda değil kaka yapıcağı zaman uyucağı zaman hep memede hallediyor o işi gerçekten mıymıntı bi kız olucak bebekken ortalığı ayağa kaldırırdı ne oldu bilmiyorum öyle kan kana içmiyor e var biliyorum gögüsüm dolu sabah dolan sütü boşaltamıyor mesela ilk öğünde benide 30 cc kadar içiyosa vay halimize
Ben de yaşamadım canım.Bir ben çekme yaşamadım sanırımbebek kıyafetlerinde neyse aman çekmesin zaten minnacıklar
BenimkiYaa kızlar emzirmek işkence oldu bizde de sürekli konuşmak istiyor söyleniyor yada etrafı izliyor hatta bilmiyorum sizde de varmı baya televizyona bakıyor döndürüyorum yine dönüp bakıyor
Benim modelin aynısı arkadaşta var hiç çekme yaşamadı. Nasıl oluyor anlamamBen de yaşamadım canım.soyasosu benim kıza 6 aylık kıyafetler kurutma almadan önce oluyordu. Şimdi de hala tam oluyor aynı kıyafetler ama bi tık kısaldılar. Ana kucağında fark ediyoruz, baya baya büyümüş bizim kız, eminim Pera’da büyümüştür tabi bazı kurutmalar gerçekten kısaltıyor, bundan önce kullandığım eski model Arçelik aşırı derece kısaltmıştı kıyafetleri
bir Türk sözü der ki; beyaz eşya şans işiBenim modelin aynısı arkadaşta var hiç çekme yaşamadı. Nasıl oluyor anlamam
Hahahah benim kızda aynı sürekli televizyona bakmak istiyor bunlar 20-30 cm anca görmüyor mu yaYaa kızlar emzirmek işkence oldu bizde de sürekli konuşmak istiyor söyleniyor yada etrafı izliyor hatta bilmiyorum sizde de varmı baya televizyona bakıyor döndürüyorum yine dönüp bakıyor
Ya geçen gün televizyonun cama yansımasına bakıyordu deliHahahah benim kızda aynı sürekli televizyona bakmak istiyor bunlar 20-30 cm anca görmüyor mu yabirde sürekli çığlık atıyor hahahahaha
Yaaa hiç sorma telefonu emzirirken açmıyorum bile ona bakıyor kafayı çeviriyorum bide dönüyor çokta komik oluyorBenimkioturup babasıyla maç kritiği de yapar yakında tam terse koyuyorum, ona rağmen elinde olsa kafayı kırıp çevirecek o tarafa bazen
Ben emzirmede şunu yaşıyorum, 2 saatte bir emzirirsem zıplayarak yürüyerek emziriyordum, acaba meme reddi mi diye endişenmiştim. Emzirme arasını 3-4 saate çıkarınca ses çıkarmadan emmeye başladı. Sadece doymaya yakın yine mızrdanıyor ama onkdar da olsun artık diyorum
Neyse tek değilmişim en azından bizim ev baya uzakta ne anlıyor acaba bende uzağı görmüyorlar. Biliyordum yeni nesil bunu da biliyor herhaldeHahahah benim kızda aynı sürekli televizyona bakmak istiyor bunlar 20-30 cm anca görmüyor mu yabirde sürekli çığlık atıyor hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?