Bızımde aynısı ama diş degıl bence ya ellerini keşfedip onları emiyor her yerı tükürük oluyor sonraBiz baya diş çıkarmaya hazırlandık kızlar herhaldeaşırı derece damaklar kaşınıyor elini cak cuk emerek bitirdi yani sizin de öyle mi şu an her gören bu diş çıkaracak diyip duruyor da
Off bu bıdık aşırı sinirli yatarak emmıyor. Sol bileğimi feda ettim tendom iltihaplanmasımı ezılmesımı bişey dedı doktor. Yatarak emzırsem belkı bileğimde iyleşecek kıyametı koparıyor.Ay yatarak emzirme candır anne içinde çok konforlu valla. Ben gece uyandıysa yanıma alıyorum hep öyle uyutuyorum
Bana da öyle geliyo aslında o yüzden yapıyor çünkü çok erken ama her gören öyle diyince acaba mı dedim bendeBızımde aynısı ama diş degıl bence ya ellerini keşfedip onları emiyor her yerı tükürük oluyor sonra
Ay sorma korkarak uyandık 5.1 birde tatile geldiğimizde hep deprem oluyorSabah çok kötü deprem oldu ay oğlumun üstüne kapandım eşime bagırdım kızıma bakması ıcın . Bız bu kadarda böyle yasadıysak gecen yıl aılem sevdıklerım onca ınsan nasıl korktu kim bilir ..
Yok yok ev zaten izleyen yok evde bazen büyük oğluma açıyorum ama dönüp dönüp bakıyor ayrıca tv baya uzakta yaniBizimki de çok izliyor etrafı ya bu aralar ama emmesinde pek bir değişiklik yok. Biz televizyon açmıyoruz hiç çocuklar yatmadan ama zaten bizimki algılamıyor pek daha. Ben emzirirken bilgisayarda bir şeyler izliyorum kulaklıkla, onda da arkası dönük oluyor memede olduğu için. Sizinki algılamaya başladıysa tv uyarıcı etki yapıyor olabilir bu arada. Biliyorsun, Fazla uyarana maruz kalınca uykuya dalmakta falan sorun yaşayabiliyorlar.
Bebek programı olmasına rağmen en çok bebek kıyafetleri çekiyor sanırım. Ya da ben diğerlerini pek anlayamadım ama çektiğini düşünüyorum ben de. İlk önceleri çocuk büyüdü sanıyordum ama 6 aylıkların bazılarının küçük gelmesi henüz pek mümkün değil bence
Ay evet, iyi kiAma bebek kıyafetlerinin çektiğini ben de düşünüyorum canım. Yine de iyi ki iyi ki
Bana da öyle geliyo aslında o yüzden yapıyor çünkü çok erken ama her gören öyle diyince acaba mı dedim bendezaten erken çıkmasa daha iyi olur :))
Ben yaklaşık 3 senedir çocukların ayak ucunda kedi gibi kıvrılıp yatıyorumAyh ben öyle uyuyamıyorum asla ya
Hiç mi hiç rahat edemiyorum bacağımı açıp yan tarafa doğru uzatan bir hatunum
Emzriip geri yatıyorum hiç daha almadım diğer çocuklarımıda
Sen nasıl uyuyorsun nasıl pozisyon da
Kontrollü deney yapmışsın resmenBen test etmek için yeni aldığım aynı beden beyaz atletlerden birini kalorifer üzerinde birini kurutma makinesinde kuruttum. İkisi de kuruduktan sonra karşılaştırma yapacaktım ama o sırada bebek mi ağladı, çocuk mu zıpladı,( her ne olduysa tam hatırlamıyorum) ikisini birbirine karıştırdımve deney başarısızlıkla sonuçlandı
Neyse ama yakında bir set daha büyük beden atlet alacağım, bu sefer azimliyim. Sonucu yazarım.
Ay evet, iyi kiçok sevdiğim giysilerimi atmıyorum tabii ama vallahi gündelik kıyafetlerim çekerse de sorun değil, gider üç beş kilo verir giymeye ve makinede kurutmaya devam ederim
Ayakta sallamayan anneler size bir sorum olacak;
Biz gece uykusuna geçerken bir problem yaşamıyoruz. Emziriyorum, ardından yatağına koyuyorum, bazı akşamlar huysuzsa pışpışlıyorum ve kendisi uyuyor. Hatta bazen benden sonra uyuyor olabilir
Ancak gündüz uykusunda bazen sorun yaşıyoruz. Şöyleki, bazen emziriyorum memede uyuyor ve yatıyorum, bu güzel. Bazen ana kucağına koyup titreşim ve hafif sallantıyla uyuyor, bu da güzel. Ama bazen ne yaparsam yapayım, uykusu olduğu halde asla uyumuyor. Sanki canı yanıyormuşçasına ağlıyor. Birkaç gündür ya kanguruya koyup ya da kucağıma alıp ayakta poposuna hafif vurup, sağa sola hafif sallantıyla uyutuyorum.
Özellikle bu ben ayaktayken kucağımda uyuma kısmına alışırsa diye korkuyorum. Uzun vadede ayakta sallamaktan daha çok zorlar beni. Ama ayakta da sallamak istemiyorumbu gündüz uykusuna dalma işi son zamanlarda baya zorluyor bizi.
Ah geçmiş olsun canım yaBızımde aynısı ama diş degıl bence ya ellerini keşfedip onları emiyor her yerı tükürük oluyor sonra
Off bu bıdık aşırı sinirli yatarak emmıyor. Sol bileğimi feda ettim tendom iltihaplanmasımı ezılmesımı bişey dedı doktor. Yatarak emzırsem belkı bileğimde iyleşecek kıyametı koparıyor.
Ah akıllı kızımı hep yatarak emzırırdım uyurdum oda uyuyunca memeyı bırakırdı
Ya benim evde giydiğim pijama altlarım kapri olduBen test etmek için yeni aldığım aynı beden beyaz atletlerden birini kalorifer üzerinde birini kurutma makinesinde kuruttum. İkisi de kuruduktan sonra karşılaştırma yapacaktım ama o sırada bebek mi ağladı, çocuk mu zıpladı,( her ne olduysa tam hatırlamıyorum) ikisini birbirine karıştırdımve deney başarısızlıkla sonuçlandı
Neyse ama yakında bir set daha büyük beden atlet alacağım, bu sefer azimliyim. Sonucu yazarım.
Ay evet, iyi kiçok sevdiğim giysilerimi atmıyorum tabii ama vallahi gündelik kıyafetlerim çekerse de sorun değil, gider üç beş kilo verir giymeye ve makinede kurutmaya devam ederim
Olmuşa çare yok canım sen de kendine yüklenip durma etkisi 3-4 saat sonra geçmeye başlıyor maalesef. Ben o süre boyunca emzirmeyi emmiyorsa mama vermeyi deniyordum ki gazını yaparken zorlanmasin yani bu benim bebeğim için böyle her bebek farklı olabilir ama benimki memedeyken tamamen sakin kalıp gazını sakin sakin çıkarıyorGerçekten öyle bilerek lades yada kendi ayağıma sıkmak oldu çıldırdı çocuk yaa ayağımda sallayınca sakinleşiyor ancak etkisi ne zaman biter acaba habire gaz çıkarıyor varya ama asla geçmiyor yok biz damlasız gayet iyidik birde 2 haftadır ne diye verdiysem biraz zorlanırdım gece ama bugün böyle olmazdı kendime sövüyorum o zorlandıkça
İnşallah bebelerimiz uykuyu sever o zaman yaBen doktor ne derse öyle ilerliyorum onların bir takvimi var bilmiyorum ki hiç canım
Benim hala büyük kızım yenidoğandan fazla uyanıyor yani bilmiyorum sevmeyen çocuk uykuyu sevmiyor. Hatta bana iyi geceler deme iyi dinlenmeler de ben uyumam diyor 14 saat uykusuzlukta bile. Yani şans galiba ne kadar rutinde yapsan
Ya inanırmısın uyurken bir gaz çıkarttı büyük insan öyle uzun yapamaz ama hala kıvranıyor su içinde kaldı çığlık çığlığa şimdi banyo ettirdim sıcak suyla kiraz çekirdeğini ısıttım karnının altına koydum yüz üstü uyudu ama tam anlamıyla dalmadı iyi geldi ama banyo birde gaz masajı yapıyorum ya yaptığım yerde bağırsaklarından ses gelip gaz çıkarttı şok oldum o nasıl birşer yahu içerde neler oluyor yani 2 haftadır olmuyordu niye bugün böyle oldu ben ne yedim içtim liste tutuyorum şuan kafamda deli gibi ne yaptım değişik olarak damla sadece bu kadar kötü yapar mıOlmuşa çare yok canım sen de kendine yüklenip durma etkisi 3-4 saat sonra geçmeye başlıyor maalesef. Ben o süre boyunca emzirmeyi emmiyorsa mama vermeyi deniyordum ki gazını yaparken zorlanmasin yani bu benim bebeğim için böyle her bebek farklı olabilir ama benimki memedeyken tamamen sakin kalıp gazını sakin sakin çıkarıyor
Ya allah beterınden saklasın birkac gun önce daha malatyada oldu aynı depremAy sorma korkarak uyandık 5.1 birde tatile geldiğimizde hep deprem oluyor
Yapıyor canım aynısını bizde çok defa yaşadık. Benim bebeğim hala çok çok gazlı. Şu an yaşadığın herşeyi her gün yaşıyoruz ama damla verdiğimde daha kötü oluyordu bu da bir gerçek.Ya inanırmısın uyurken bir gaz çıkarttı büyük insan öyle uzun yapamaz ama hala kıvranıyor su içinde kaldı çığlık çığlığa şimdi banyo ettirdim sıcak suyla kiraz çekirdeğini ısıttım karnının altına koydum yüz üstü uyudu ama tam anlamıyla dalmadı iyi geldi ama banyo birde gaz masajı yapıyorum ya yaptığım yerde bağırsaklarından ses gelip gaz çıkarttı şok oldum o nasıl birşer yahu içerde neler oluyor yani 2 haftadır olmuyordu niye bugün böyle oldu ben ne yedim içtim liste tutuyorum şuan kafamda deli gibi ne yaptım değişik olarak damla sadece bu kadar kötü yapar mı
Yav nasıl yapabiliyorsun emzirirkenBizimki de çok izliyor etrafı ya bu aralar ama emmesinde pek bir değişiklik yok. Biz televizyon açmıyoruz hiç çocuklar yatmadan ama zaten bizimki algılamıyor pek daha. Ben emzirirken bilgisayarda bir şeyler izliyorum kulaklıkla, onda da arkası dönük oluyor memede olduğu için. Sizinki algılamaya başladıysa tv uyarıcı etki yapıyor olabilir bu arada. Biliyorsun, Fazla uyarana maruz kalınca uykuya dalmakta falan sorun yaşayabiliyorlar.
Vallahi kendimi kasmaktan boynum tutuldu yine uyandıYapıyor canım aynısını bizde çok defa yaşadık. Benim bebeğim hala çok çok gazlı. Şu an yaşadığın herşeyi her gün yaşıyoruz ama damla verdiğimde daha kötü oluyordu bu da bir gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?