2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende ilk uykusunu beşikte yaptırıyorum genelde ama bazen asla uyumuyor son çare koklaşarak yatıyoruz benim kızımda memeyi bırakınca nerdeyse kendi yatağında yatmaya başladı 22.5 aylıkken bıraktı o da hamileyim diye yoksa daha emzirebilirdim valla şuan bile bebeği uyuttum badeyi kaşıyorum. Yakında bu Umay’a ablam beni kaşı da uyuyim der bekliyorum böyle bir şey

Siz böyle dedikçe bnm korkum artıyor.bnm bebe malesef sırt üstü veya yan asla yatmıyor. Anında uyanıyor, defalarca yan yatrmayi denedim her trlu desteği koydum sağına soluna ama olmuyor.mecbur yüzüstü yatırıyorum. Nefes alışverişini dinliyorum sürekli, burnunu da açıyorum zaten. Nasıl vazgececegiz peki bu işten

Ya bu ilk çocuklar şaka mı yorgunluktan boynum tutulmuş küçüğü uyutmaya çalışıyorum büyük oğlum bağırıyor ben ayakta uyumaya karar verdim ayakta uyuycam yaa varya kahkaha atıyorum artık ama o ara gözüm kaşım seyiriyor

Yav okurken ağladım gerçekten ağladım. Sabaha kadar uyumak nasıl bir duygu anlatsana biraz benim bebeğim ecinni ben buna kanaat getirdim öncelikle masallah sonralikla aynisindan biz de sipariş verebiliyo muyuz çünkü hala uyumuyor da hdvdjshs

Sen de eşininkilerle mi deney yaptın
Ben oğluma yeni kazak aldım aynı model kumaş farklı desen fırsat bulursam bende deneyim bakalım merak ettim eşime bugün dedim ki almamak için çok laf ettin ama valla üstüne giyecek kıyafet bulamazdın ben hayatta kalkamazdım bu kadar çamaşırın altından

Oh maşallah valla benimki şu anda iki tane fitil kullanıyor bir tanesi kaka için ( 1 aya yakındır kendisi amaalesef yapamıyor 2 güne bir fitil vermek zorundayız, zeytinyağli fitil olduğu için zararı yok dedi doktorumuz çünkü bize uyarmak ve zeytinyağı içirmek işe yaramadı ) diğer fitil de ağır kolik atağı tuttuğunda yani 3 günde bir verdiğimiz ağrı kesici. Normalde o ağrı kesici fitili alan bebeklerin saniyesinde uyuması gerekirmiş bizimki maşallah gözleri bir açıyor sabaha kadar uyutabilene aşk olsun

Ya belki aynı fitildir bilmiyorum ama verir vermez nasıl gaz çıkarttı şok oldum çünkü fitilden öncede çıkartmıştı o küçük bedenin neresinden çıkıyor o gaz hayret ettim ah canım ya ben böyle bir günde tutuldum Allah yardımcınız olsun inşallah biter bu ataklarınız

Hayır biz ilk çocuktan sonra ikinciyi nasıl yaptık dün gece rüyamda 3. e hamileydim ve eşim diyordu ki kalp atmaya başlamış 6 haftayı geçmiş aldıramayız. Ben bittim ben bittim diye rüyamda ağlıyordum ya. Bilinçaltım çok fena gerçekten rüyamda diyordum ki hayır arabaya sığacak 3. oto koltuk yok, oda da yok nerde oturturuz nerde yatırırız

Unutuyoruz canım unutmasak yaparmıyız beyin siliyor tüm yaşadıklarımızı yoksa bence kimse ikinciyi yapmaz şöyle düşün normal doğum çok zor geçiyor anlatıyor işte şöyle kötüydü böyle kötüydü diye bir kaç yıl sonra sor derki çok eşsiz birşeydi çok kolaydı vs aynısı sez içinde geçerli ben mesela diş döneminde zorlandığımı hatırlıyorum ama yaşadıklarımı silmiş beynim zır geçti diyorum o dönem sorsan öldüm bittim bi daha tövbe çocuğa derdim 7 kişilik oto ayarlarız sana ya

Haha ben unutmamıştım da daha dün gibi aklımdaydı hepsi kaza kurşunu oldu bizim. Neyse ki Allah halime acıdı herhalde bu bebiş sakin çok şükür Of daha arabamı alamadı hala, bir alsın da bakalım kaç kişi sığacak içine

Of saat 2 olmuş nerdeyse yeni uyudu inşallah biraz uyurda dinlenir gözleri morardı resmen çok üzülüyorum böyle olunca keyifsiz görünce sabaha bitmiş olur herşey amin

Beni ateşim 39 küsür tireme geliyor bana geçen hafta asm crp için antibiyotik vermişti yarım bırakmıştım ona devam ediyorum bacaklarım ağrıyor titriyor, corona geçirmedim ben ağır geçirirmiyüm coronaya benziyor sanki pera iyiydi ben böyle isem oda olmuştur hasta sanırım

Geçmiş olsun canım korona herkeste farklı yerden vuruyor yani kimden duysam başka şekilde ağrıları olmuş benim belimde olmuştu ağrı bacaklarım acayip ağrıyordu ama o hastalığın ilk günleri oluyor sonra grip gibi geçiyor inşallah bebeişlere geçmemiştir geçen 2 hafta çektim bu hastalığı şükür bulaşmadı aslana inşallah sizinde bulaşmadan biter süreç bol bol içebilirsiniz bitki çaylarından iç parol birde veriliyor bu hastalıkta başka birşey vermiyorlar

Of saat 2 olmuş nerdeyse yeni uyudu inşallah biraz uyurda dinlenir gözleri morardı resmen çok üzülüyorum böyle olunca keyifsiz görünce sabaha bitmiş olur herşey amin
Allah'ım darısı başıma aminn ben de yeni uyuttum ama hiç umudum yok çünkü tam 6 saattir uyutmayi deniyorum tam gözleri gidiyor sonra hop yeniden uyanıyor 6 saattir bu şekilde ve deli gibi uykusu var, uykuya direniyor

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah geçmemiştir ona da

Sen de eşininkilerle mi deney yaptın
Ben bu ara ev kıyafetleri dışında bir şey giyemiyorum
Kirli sepetinde ne varsa o
Uyuyor mu

Ya ben kaçırmışım markası modeli nedir acaba kurutma makinenizin bende artık baş edemiyorum her gün çamaşır yıka kurutmasını bekle ütüle çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…