Ya inanırmısın uyurken bir gaz çıkarttı büyük insan öyle uzun yapamaz ama hala kıvranıyor su içinde kaldı çığlık çığlığa şimdi banyo ettirdim sıcak suyla kiraz çekirdeğini ısıttım karnının altına koydum yüz üstü uyudu ama tam anlamıyla dalmadı iyi geldi ama banyo birde gaz masajı yapıyorum ya yaptığım yerde bağırsaklarından ses gelip gaz çıkarttı şok oldum o nasıl birşer yahu içerde neler oluyor yani 2 haftadır olmuyordu niye bugün böyle oldu ben ne yedim içtim liste tutuyorum şuan kafamda deli gibi ne yaptım değişik olarak damla sadece bu kadar kötü yapar mı
Valla bizimkini aynı öyle kötü yapiyordu canım doktor dedi ki damlanın içindeki bazı maddelere alerjen durum varsa yapabilir hatta artarak devam edebilir demişti ama yediğin şeyleri de şöyle degerlendirdbilirsin; bugün anlayamazsın ama damlayı kesince aynı şeyleri yeyip anlayabilirsin eğer yine gazı olursa alerjidendir
Ben yaklaşık 3 senedir çocukların ayak ucunda kedi gibi kıvrılıp yatıyorum yorganla boğulur ya da düşerler diye hep öyle yatıyorum yüz üstü uyumayı çok seviyorum aslında ama onda da sütüm akar gece doluyor diye bir kaç kez çok fena ıslandım. Şimdi öyle süt yok ama yine de yatamıyorum
Bu cümlen yüreğime su serpti atak dönemi hariç uykuyla problemi olan bir bebek değil benimki. Sadece ayından kaynaklı olabilir sadece uyku saati oturtamadık. Genelde 11i geçiyor uyuması. Onu da 5.ay gibi daha düzenli yaparız diye umut ediyorum.
Bu cümlen yüreğime su serpti atak dönemi hariç uykuyla problemi olan bir bebek değil benimki. Sadece ayından kaynaklı olabilir sadece uyku saati oturtamadık. Genelde 11i geçiyor uyuması. Onu da 5.ay gibi daha düzenli yaparız diye umut ediyorum.
Benım bebe mı sadece gece 11 de uyuyo acaba dıyecektım. Şu an hala uyumadı 10-11 arası uyuyo hee maşallah mesela dün bi uyudu sabah gözümü bi açtım 7:15 Evladım tamam sımdı boyle ıyı ama sen yınede aksamda erken uyu olur mu
Cidden aksam üstü anca şekerleme yapıyo uykusu yok kzıım 8-9 gibi uyurdu 10-11 arası uyanırdı emerdı sonra tekrar uyurdu hatırlıyorum.
Valla bizimkini aynı öyle kötü yapiyordu canım doktor dedi ki damlanın içindeki bazı maddelere alerjen durum varsa yapabilir hatta artarak devam edebilir demişti ama yediğin şeyleri de şöyle degerlendirdbilirsin; bugün anlayamazsın ama damlayı kesince aynı şeyleri yeyip anlayabilirsin eğer yine gazı olursa alerjidendir
En son çare. Bir tane fitil vardı vallahi verdikten bir kaç dk sonra bir gaz çıkarmaya başladı aboo çocuk iyiki patlamamış bu nasıl gazmış çocuk ondan böyle dellenmiş azda kakasını yaptı ayy nasıl mutluyum o gaz çıkarttıkça ben mutlu oldum
He evet ortamıza alıyorum emiyor emiyor uyuyunca eşimi dürtüyorum, çocuk geldi eline koluna sahip çık diye sonra bende memeyi kapatıp ayak ucuna uzanıyorum
He evet ortamıza alıyorum emiyor emiyor uyuyunca eşimi dürtüyorum, çocuk geldi eline koluna sahip çık diye sonra bende memeyi kapatıp ayak ucuna uzanıyorum
Hahaha ya aynı biz oğlum çok keyifli uyuyor aramızda ben beşiğe at diyorum bazen attım sanıyorum ama sabah bakıyorum yanımda eşim benle uyumuyor bir kaç gündür ezerim diye
Benım bebe mı sadece gece 11 de uyuyo acaba dıyecektım. Şu an hala uyumadı 10-11 arası uyuyo hee maşallah mesela dün bi uyudu sabah gözümü bi açtım 7:15 Evladım tamam sımdı boyle ıyı ama sen yınede aksamda erken uyu olur mu
Cidden aksam üstü anca şekerleme yapıyo uykusu yok kzıım 8-9 gibi uyurdu 10-11 arası uyanırdı emerdı sonra tekrar uyurdu hatırlıyorum.
Ay bugün aynı şeyi eşimle konuştuk benim kız uyuduktan sonra 4-5 saat sonra emmek için uyanıyor, sonra 2-3 saatte bir yine emip uyuyor. Yataktan kalkmamız 11i buluyor. Kv’min tüm torunları sabahın 7sinde kalktığı için kadın eşimi de arıyor 9 gibi. Anne biz uyuyoruz deyip kapatıyor
Ama hakkını yemeyeyim, gece uykusu geç olsa da öncesinde akşam uykusu falan da yapıyor azar azar
Hahaha ya aynı biz oğlum çok keyifli uyuyor aramızda ben beşiğe at diyorum bazen attım sanıyorum ama sabah bakıyorum yanımda eşim benle uyumuyor bir kaç gündür ezerim diye
Bir de kolları iki yana açıyor emmesi bitince sabahta öyle buluyorum bizimki alıştı ya hiç es vermedik ya yattığımız gibi kalkıyoruz valla kıpırdamıyoruz
Biz baya diş çıkarmaya hazırlandık kızlar herhalde aşırı derece damaklar kaşınıyor elini cak cuk emerek bitirdi yani sizin de öyle mi şu an her gören bu diş çıkaracak diyip duruyor da
Perada salyalanıyor elini emiyor biberonu almıyor ama çiğniyor dr sorduğumda erken daha çok var ama kaşınıyo olabilir demişti,
Ablası 10 aylıkken ilk dişini çıkarmıştı kehribar çok işe yarıyor salyalar için
Ay bugün aynı şeyi eşimle konuştuk benim kız uyuduktan sonra 4-5 saat sonra emmek için uyanıyor, sonra 2-3 saatte bir yine emip uyuyor. Yataktan kalkmamız 11i buluyor. Kv’min tüm torunları sabahın 7sinde kalktığı için kadın eşimi de arıyor 9 gibi. Anne biz uyuyoruz deyip kapatıyor
Ama hakkını yemeyeyim, gece uykusu geç olsa da öncesinde akşam uykusu falan da yapıyor azar azar
Sabah ezanı okunurken anne ben acıktım diyen biri var evde valla hamileyken de diyordum size. Şu günlerinizin tadını çıkarın ben ezanla kalkıyorum o en geç hali
Haha bir ara üstümde uyuyordu o hastalık sürecinde yine bu daha az tehlikeli. Resmen ben oturarak uyuyordum o da üstümde geniz akıntısından hiç uyuyamıyordu
Genelde benimki gece uyuyor şükür ama valla ne ara alıyorum hatırlamıyorum ama bünyem alıştığı için sanırım o yokkende o varmış gibi uyuyorum bide cidden yanımda olunca uzun uyuyor o bir gerçek
Bir de kolları iki yana açıyor emmesi bitince sabahta öyle buluyorum bizimki alıştı ya hiç es vermedik ya yattığımız gibi kalkıyoruz valla kıpırdamıyoruz
Hahaha gece uyuyorsa genelde beşikte oluyor ama 5 gibi muhakkak bizim yatağ geliyor bazende gece yarısı fark edip beşiğe atıyorum ben büyük oğlumdan idmanlıyım o hep bizimle yatardı hiç beşikte uyumadı
Kızlar bebelerinizin uykusuna kocaman bi maşallah diyorum ben o kadar sıkıntı çekiyorum ki doğduğundan beri aynı şu ara dahada arttı buraya bişey yazmaya dahi fırsatım yok. Dün gündüz bir saat bile uyumadı gece sadece 2 buçuk saat uyudu ve az önce daldı desem inanır mısnız. Hiç bi sıkıntısı yok gazı yok ama asla uyumuyor ağlamıyorda. Sadece yatar pozisyona getirince ağlıyor uyumak istemediği için. Artık akşam annemi çağırdım çünkü 2 gündür 3 saat uykuyla duruyorum hayattan koptum resmen sütümü tahmin edebiliyorsunuzdur bu uykusuzluğa nasıl olsunbu gece biraz uyurum belki o da uyur inşallah