Ay bugün aynı şeyi eşimle konuştuk benim kız uyuduktan sonra 4-5 saat sonra emmek için uyanıyor, sonra 2-3 saatte bir yine emip uyuyor. Yataktan kalkmamız 11i buluyor. Kv’min tüm torunları sabahın 7sinde kalktığı için kadın eşimi de arıyor 9 gibi. Anne biz uyuyoruz deyip kapatıyor
Ama hakkını yemeyeyim, gece uykusu geç olsa da öncesinde akşam uykusu falan da yapıyor azar azar
Bence düzeni güzel ya akşam 10 gibi uyuyor siz de ne güzel işte öğlene kadar uyuyorsunuz benim oğlanın gündüz uykusu pek yok o yüzden akşam 7-8 gibi bayılıyor sabah 7 gibi güne başlıyoruz
Ya inanırmısın uyurken bir gaz çıkarttı büyük insan öyle uzun yapamaz ama hala kıvranıyor su içinde kaldı çığlık çığlığa şimdi banyo ettirdim sıcak suyla kiraz çekirdeğini ısıttım karnının altına koydum yüz üstü uyudu ama tam anlamıyla dalmadı iyi geldi ama banyo birde gaz masajı yapıyorum ya yaptığım yerde bağırsaklarından ses gelip gaz çıkarttı şok oldum o nasıl birşer yahu içerde neler oluyor yani 2 haftadır olmuyordu niye bugün böyle oldu ben ne yedim içtim liste tutuyorum şuan kafamda deli gibi ne yaptım değişik olarak damla sadece bu kadar kötü yapar mı
Dün gittiğimiz çocuk doktoru da sizin sütten geçen gaz yüzde beşidir dedi. Sebze meyve ve yoğurtta kısmayın ki siz de dirençli olun dedi. Kafam allak bullak biraz biraz yiyorum ben de artık. Hem belki böyle böyle bağırsakları da alışır diyorum ama birkaç gündür bizde de yüne sancılar ıkınmalar yoğunlaştı. Senin bebeğin aslında daha büyük hafiflemesi gerekmiyor mu artık
Yav okurken ağladım gerçekten ağladım. Sabaha kadar uyumak nasıl bir duygu anlatsana biraz benim bebeğim ecinni ben buna kanaat getirdim öncelikle masallah sonralikla aynisindan biz de sipariş verebiliyo muyuz çünkü hala uyumuyor da hdvdjshs
Nazar edermiyim bilmem annem derdi bi çişine bir uykusuna nazar degermıs
Bugun 11 de uyuduk 6 da uyandık Allahım hep sürsün amin
Ben sana her gece dua edıyorum inşallah seninkide düzelecek amin
Dün tüm gün kucakta, ağlaya zırlaya uykusuz geçince 11 gibi sızdı kısa zaman sonra yine uyandı. Memede uyudu. İlk defa sabah 6ya kadar uyanmadı. Ben aşıdan mı, öyle mi, böyle mi diye hep tetikte olduğumdan yine uyuyamadım. Normalde gece2 ve sabah5 mamamız vardı.
Emziği kaçıracaklar ya ondan tutuyor onu tutcam diye de uyumuyo ya zaten emziği de bir emiyor gören der ki 40 yıldır emiyor herhalde cak cuk yapa yapa valla annemlere geldik bu tatilde uyku düzeni bozuldu çok da düzenli değildi ya işte düzensizlik içinde de bi düzeni vardı. Ama evde sürekli gürültü hakim çocuk uyuyamıyor
Cuma kontrolümüz vardı bu arada. Probiyotik ve 600lük d vitamini olayını ısrarla sordum. Biogaia bitmişti, almamıştım. Gerek yok kabızlık veya bağırsakta düzensizlik hissedersen alabilirsin dedi. D vitamini 400 olması gerekiyormuş sanırım biz 600 veriyoruz devam mı dedim. Devam dedi. Rachel35
sanırım seninle haberleşecektik
Sol dizinde bir gevşeklik hissediyordum sağ dize oranla. D vit sonrası güneş görsün toparlar dedi. Vitamini aksatmayın dedi. 5.650 olmuşuz, diğer değerlerde normal sınırlardaymış.
Dün tüm gün kucakta, ağlaya zırlaya uykusuz geçince 11 gibi sızdı kısa zaman sonra yine uyandı. Memede uyudu. İlk defa sabah 6ya kadar uyanmadı. Ben aşıdan mı, öyle mi, böyle mi diye hep tetikte olduğumdan yine uyuyamadım. Normalde gece2 ve sabah5 mamamız vardı.
Emziği kaçıracaklar ya ondan tutuyor onu tutcam diye de uyumuyo ya zaten emziği de bir emiyor gören der ki 40 yıldır emiyor herhalde cak cuk yapa yapa valla annemlere geldik bu tatilde uyku düzeni bozuldu çok da düzenli değildi ya işte düzensizlik içinde de bi düzeni vardı. Ama evde sürekli gürültü hakim çocuk uyuyamıyor
Ya canımsın çok teşekkür ederim gerçekten o kadar ama o kadar zorlanıyorum ki vallahi güldüğüme bakmayın artik dalgaya vurmaya çalışıyorum ama bitik durumdayim elbet bir gün durulacak diye bekliyorum ama her geçen gün sabrım tükeniyor ve en üzüldüğüm şey sürekli çocuğu uyutmaya çalışmaktan onunla kaliteli zaman geçiremiyorum çünkü uyanık olduğunda sürekli bir ağlama modunda oluyor ve bu beni çok üzüyor
Geçmiş olsun canım korona herkeste farklı yerden vuruyor yani kimden duysam başka şekilde ağrıları olmuş benim belimde olmuştu ağrı bacaklarım acayip ağrıyordu ama o hastalığın ilk günleri oluyor sonra grip gibi geçiyor inşallah bebeişlere geçmemiştir geçen 2 hafta çektim bu hastalığı şükür bulaşmadı aslana inşallah sizinde bulaşmadan biter süreç bol bol içebilirsiniz bitki çaylarından iç parol birde veriliyor bu hastalıkta başka birşey vermiyorlar
Teşekkür ederim canım Dün kendimde değildim ateşim 40 ları geçmiş eşim duşa sokmak isstedi istemedim üzerimi aç dedim sonra terlemişim 2 kere üzerimi değiştirmiş öyle düşmüş pars antibiyotik kullanıyo pera da kesin bulaşmıştır bence benden değilsede pars tan iyi duruyor ama bakalım inşallah sorunsuz atlatırız ilk defa böyle ateşlendim ben
Yarın itibarıyla yediklerime dikkat etmeye başlayacağım. Bir haftadır annemlerdeydim. Bebeğimin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak yedim ve yedim sonra tekrar yedim. Annemle babama canım şunu istiyor dedim. Yaptılar tekrar yedim. Yarın İstanbula dönüyoruz.
Hadi yarın uzun yol ama salı günü protein ağırlıklı beslenme beni bekler.
Hadi kızlar beraber yapalım
Gün içinde yediklerinizi yazarsanız insan utanıyor azaltıyor hepsini ben mi yemişim diyerek
Yarın itibarıyla yediklerime dikkat etmeye başlayacağım. Bir haftadır annemlerdeydim. Bebeğimin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak yedim ve yedim sonra tekrar yedim. Annemle babama canım şunu istiyor dedim. Yaptılar tekrar yedim. Yarın İstanbula dönüyoruz.
Gün içinde yediklerinizi yazarsanız insan utanıyor azaltıyor hepsini ben mi yemişim diyerek
Of bende aynı durumdayım 62 kg çıktım bu sabah acaba sütyenin teli mi ağırlık yaptı diye kendimi kandırmaya çalıştım bence yediklerimize ek yürüyüş için gaza gelmeliyiz ben hamileyken bu forumda öyle bi şeye katıldım herkes günde kaç bin adım attığını yazıyordu haftanın birincisi oluyordu baya gaza getiriyor