İstersen ben her gün yediğimi yazayım senin dediğin gibi utancından kimse buraya yediğini yazamaz BDBSJSBS süt alerjisi olduğu için diyetteyim ve herşey yasakya mesela örneğinYarın itibarıyla yediklerime dikkat etmeye başlayacağım. Bir haftadır annemlerdeydim. Bebeğimin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak yedim ve yedim sonra tekrar yedim. Annemle babama canım şunu istiyor dedim. Yaptılar tekrar yedim. Yarın İstanbula dönüyoruz.
Hadi yarın uzun yol ama salı günü protein ağırlıklı beslenme beni bekler.
Hadi kızlar beraber yapalım
Gün içinde yediklerinizi yazarsanız insan utanıyor azaltıyor hepsini ben mi yemişim diyerek
Güya her gün dışarı çıkmaya çalışan benBirkaç haftadır eski yürüyüş rutinime (şimdilik ortalama 8 bin) dönmüş olmam dolayısıyla şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, gırtlak tutulmadığı sürece yürüyüşün kilo vermeye etkisi 0 (yazıyla sıfır). Hatta oh ne güzel yürüdüm, dur şu pastanede bir mola verip kendimi ödüllendireyim, öğlen çok güzel yürüdüm bir akşamüstü mantısını hak ettim falan kafasına girince, zararlı bile çıkabiliyor insan.
Hahaha bende 1 çikolata ve üstüne cipsAyy yapalım bencede belki bende gaza gelirim ama benim açlık tamamen psikolojik kendim genelde acıkmıyorum dün çok zorlandım oğlum durmadı uyumadı diye o sinirle gece 3 çikolata yedim üst üste
Bu ne sağlıklı beslenme böyle, dur ben de yazayım da yazmaya utananlr beni görünce rahatlayıp yazabilirlerİstersen ben her gün yediğimi yazayım senin dediğin gibi utancından kimse buraya yediğini yazamaz BDBSJSBS süt alerjisi olduğu için diyetteyim ve herşey yasakya mesela örneğin
Sabah;
Yarım avakado, Zeytinyağında kavrulmuş Salça, 2 dilim tam buğday ekmeği, zeytin, salatalık
Öğlen;
bugün yemedim ama genelde 1 kase granola ya da müsli yiyorum (yulaf yiyemiyorum çünkü glutene intoleransim var)
Akşam;
Annem ne yemek yaparsa çünkü benim öyle bir zamanım yokgaz yapmayan ve yasak olmayan genelde sebze ağırlıklı birşeyler
ARA ÖĞÜN MÜ O DA NE ? JSBSJSBS
Salı başlıyoruz shshOnun için ayrı bir grup da açılabilir gerçigaza gelir miyiz acaba? Ben gelirim gibi geldi, dur bir dilim kek daha yiyeyim madem pazartesi kesin başlıyorsak.
Ayy yapalım bencede belki bende gaza gelirim ama benim açlık tamamen psikolojik kendim genelde acıkmıyorum dün çok zorlandım oğlum durmadı uyumadı diye o sinirle gece 3 çikolata yedim üst üste
E kızlar yeni grup kuralım madem. Burda konu karışmasın. İsmi de kasım anneleri zayıflıyorBuna katılıyorum hatta arttırıyorumherkes kaç kilo kaç gram verdiğini de haftalık yazmalı ki iyice gaza gelelim
Ya ahahaha güldüm çok özür dilerim. Geçecek geçecekİstersen ben her gün yediğimi yazayım senin dediğin gibi utancından kimse buraya yediğini yazamaz BDBSJSBS süt alerjisi olduğu için diyetteyim ve herşey yasakya mesela örneğin
Sabah;
Yarım avakado, Zeytinyağında kavrulmuş Salça, 2 dilim tam buğday ekmeği, zeytin, salatalık
Öğlen;
bugün yemedim ama genelde 1 kase granola ya da müsli yiyorum (yulaf yiyemiyorum çünkü glutene intoleransim var)
Akşam;
Annem ne yemek yaparsa çünkü benim öyle bir zamanım yokgaz yapmayan ve yasak olmayan genelde sebze ağırlıklı birşeyler
ARA ÖĞÜN MÜ O DA NE ? JSBSJSBS
Bizim görünür de açık yaralar var tam delik kısmına doğru ufak ufak pembelikler çok az açarsan deliğe doğru varsa eğer görürsün .içeri doğru da devam ediyormuş onlar o yüzden kremleri sürerken içine de sürüyorum.Ben bebek için bu kadar can yakıcı bir şey olduğunu tahmin etmemiştim ama dediğim gibi tüm gün huzursuzluk yaratacak ,kabız yapacak, gaz çıkartmak istemeyecek kadar ağrı yapabiliyor.Ben de görünce şok oldum pişik kremini her zaman sürerim ama tedavisi o krem olmadığı için ve sürekli ıkındığı için büyütmüş ve acısı da artmış haliyle.Bakmadım canım ama nasıl anlıycam yani görünürde birşey yok gibi
Peki dr verdiğin mamalar biraz işe yaradı mı
Evet çok şükür. Yani normalde uykusundan hem moro refleksiyle hem reflüden ağzına acı su gelmesinden hem de mamadan kaynaklı yırtınarak ikinmaktan uyanıyordu şimdi o yırtınarak ıkınma olmuyor refluyle moro refleksine uyanıyor yine uyanıyor ama en azından acı çekerek değil şükürBakmadım canım ama nasıl anlıycam yani görünürde birşey yok gibi
Peki dr verdiğin mamalar biraz işe yaradı mı
Ay ne özürü ben de gülüyorum merak etmeYa ahahaha güldüm çok özür dilerim. Geçecek geçecek
Ya ohh hahahaha sefan olsunBu ne sağlıklı beslenme böyle, dur ben de yazayım da yazmaya utananlr beni görünce rahatlayıp yazabilirlergerçi sen hem sporcusun hem de özel durumun var
Kahvaltı
Tavada sucuk, incir reçeli, zeytin, yarım beyaz ekmek, labne ve bol çay
Öğle yemeği genelde yemiyorum
Eşime diyorum ki milletin morali bozulunca iştahı kapanır benim iyice açılıyor yani ruh halim bozulunca kendimi abur cubura yemeğe veriyorumHahaha bende 1 çikolata ve üstüne cipsdur çocuğu emzirdikten sonra bir tartılayım ben
Şimdi tartıldım bendeEşime diyorum ki milletin morali bozulunca iştahı kapanır benim iyice açılıyor yani ruh halim bozulunca kendimi abur cubura yemeğe veriyorum
Canım makat bölgesine baktın mı peki bizimki kolik gazı çok ama bir gün patlayacak kadar tuttu makat bölgesine bakayım dedim çatlaklar var acıyacak diye tutuyormuş hem gazını hem kakasını böyle durumlarda fitil sokmak da zararlıymış biz şimdi krem vs tedavisine başladık yumuşadı az da olsa .felaket yakıcı bir şey olsa gerek bebek için tüm gün huzursuzluk yaratıyor.Kabızlık olan bebek anneleri mutlaka o bölgeyi incelesin bence çocuk böyle durumlarda istemli olarak tutuyor.Doktorlar gaz deyip geçiştiriyor detaylı incelenmesi lazım.
Salı başlıyoruz shsh
E kızlar yeni grup kuralım madem. Burda konu karışmasın. İsmi de kasım anneleri zayıflıyor
Kızlar elinizde kalan hiç açılmamış bebek bezlerini napıyorsunuz bi yerden değiştirme şansımız var mı acaba? Sleppy 2 beden kaldı elimde 2 paket
Benim şimdilik hiç artmadı, 240 adet bir numaradan sadece 5-6 tane kaldıKızlar elinizde kalan hiç açılmamış bebek bezlerini napıyorsunuz bi yerden değiştirme şansımız var mı acaba? Sleppy 2 beden kaldı elimde 2 paket
Eşim geçen değiştirmiş üstüne para vermiş ama orta yolda buluşmuşlarKızlar elinizde kalan hiç açılmamış bebek bezlerini napıyorsunuz bi yerden değiştirme şansımız var mı acaba? Sleppy 2 beden kaldı elimde 2 paket
Kahvaltı saat 10.30 gibi peynir, zeytin, domates, salatalık, bol dereotu, yeşil - kırmızı biberBu ne sağlıklı beslenme böyle, dur ben de yazayım da yazmaya utananlr beni görünce rahatlayıp yazabilirlergerçi sen hem sporcusun hem de özel durumun var
Kahvaltı
Tavada sucuk, incir reçeli, zeytin, yarım beyaz ekmek, labne ve bol çay
Öğle yemeği genelde yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?