2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İstersen ben her gün yediğimi yazayım senin dediğin gibi utancından kimse buraya yediğini yazamaz BDBSJSBS süt alerjisi olduğu için diyetteyim ve herşey yasakya mesela örneğin
Sabah;
Yarım avakado, Zeytinyağında kavrulmuş Salça, 2 dilim tam buğday ekmeği, zeytin, salatalık
Öğlen;
bugün yemedim ama genelde 1 kase granola ya da müsli yiyorum (yulaf yiyemiyorum çünkü glutene intoleransim var)
Akşam;
Annem ne yemek yaparsa çünkü benim öyle bir zamanım yok gaz yapmayan ve yasak olmayan genelde sebze ağırlıklı birşeyler
ARA ÖĞÜN MÜ O DA NE ? JSBSJSBS

Güya her gün dışarı çıkmaya çalışan ben annemlere giderken başka yerlere de uğramam gerek sanırım okula gittiğim gün attığım 9 bin adım sonrası (sadece dönüşte annemlere yürüdüm I, giderken arabayla gittim) 2 gün sol bacağım ağrıdı

Eklentiler

• IMG_8057.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8056.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 32
Ayy yapalım bencede belki bende gaza gelirim ama benim açlık tamamen psikolojik kendim genelde acıkmıyorum dün çok zorlandım oğlum durmadı uyumadı diye o sinirle gece 3 çikolata yedim üst üste
Hahaha bende 1 çikolata ve üstüne cips dur çocuğu emzirdikten sonra bir tartılayım ben

Bu ne sağlıklı beslenme böyle, dur ben de yazayım da yazmaya utananlr beni görünce rahatlayıp yazabilirler gerçi sen hem sporcusun hem de özel durumun var
Kahvaltı
Tavada sucuk, incir reçeli, zeytin, yarım beyaz ekmek, labne ve bol çay

Öğle yemeği genelde yemiyorum

Onun için ayrı bir grup da açılabilir gerçi gaza gelir miyiz acaba? Ben gelirim gibi geldi, dur bir dilim kek daha yiyeyim madem pazartesi kesin başlıyorsak.
Salı başlıyoruz shsh
Ayy yapalım bencede belki bende gaza gelirim ama benim açlık tamamen psikolojik kendim genelde acıkmıyorum dün çok zorlandım oğlum durmadı uyumadı diye o sinirle gece 3 çikolata yedim üst üste

Buna katılıyorum hatta arttırıyorum herkes kaç kilo kaç gram verdiğini de haftalık yazmalı ki iyice gaza gelelim
E kızlar yeni grup kuralım madem. Burda konu karışmasın. İsmi de kasım anneleri zayıflıyor

Ya ahahaha güldüm çok özür dilerim. Geçecek geçecek

Bakmadım canım ama nasıl anlıycam yani görünürde birşey yok gibi

Peki dr verdiğin mamalar biraz işe yaradı mı
Bizim görünür de açık yaralar var tam delik kısmına doğru ufak ufak pembelikler çok az açarsan deliğe doğru varsa eğer görürsün .içeri doğru da devam ediyormuş onlar o yüzden kremleri sürerken içine de sürüyorum.Ben bebek için bu kadar can yakıcı bir şey olduğunu tahmin etmemiştim ama dediğim gibi tüm gün huzursuzluk yaratacak ,kabız yapacak, gaz çıkartmak istemeyecek kadar ağrı yapabiliyor.Ben de görünce şok oldum pişik kremini her zaman sürerim ama tedavisi o krem olmadığı için ve sürekli ıkındığı için büyütmüş ve acısı da artmış haliyle.

Bakmadım canım ama nasıl anlıycam yani görünürde birşey yok gibi

Peki dr verdiğin mamalar biraz işe yaradı mı
Evet çok şükür. Yani normalde uykusundan hem moro refleksiyle hem reflüden ağzına acı su gelmesinden hem de mamadan kaynaklı yırtınarak ikinmaktan uyanıyordu şimdi o yırtınarak ıkınma olmuyor refluyle moro refleksine uyanıyor yine uyanıyor ama en azından acı çekerek değil şükür

Ya ohh hahahaha sefan olsun

Yaa ben dün mantı yaptım yedim canım bişey isteyince üşenen bir tipte değilim bu arada eşim yardım etti gerçi iki çocukla baya zor oldu ama

Eşime diyorum ki milletin morali bozulunca iştahı kapanır benim iyice açılıyor yani ruh halim bozulunca kendimi abur cubura yemeğe veriyorum
Şimdi tartıldım bende 12 gibi kahvaltıya oturduk ama ben çocuk durmayınca kalkıp onla ilgilendim, eşim bitirince devam ettim 58.5 kg. Bu civarlarda sabit kaldım ama yediğim şeylere göre çıkmadığına seviniyorum napiim

Çok geçmiş olsun. Bizde bile (hamilelikte falan yaşayanlar bilir) ne kadar acı verici oluyor o çatlaklar, minicik yavrular ne çekiyordur kim bilir.

Bu arada o çatlaklar her zaman dışarıda değil içeride de olabiliyormuş. İçerideyse dışarıdan görünmeyebiliyor. Büyük oğlumda doktor söylemişti. Tüm yavrularımız sıkıntısızca yapsın pırtını kakasını

Kızlar elinizde kalan hiç açılmamış bebek bezlerini napıyorsunuz bi yerden değiştirme şansımız var mı acaba? Sleppy 2 beden kaldı elimde 2 paket

Kızlar elinizde kalan hiç açılmamış bebek bezlerini napıyorsunuz bi yerden değiştirme şansımız var mı acaba? Sleppy 2 beden kaldı elimde 2 paket

Market tanıdıksa değiştirmeyi deneyebilirsin biz asmye gönderdik açılmamış bir numara bir paketi.

Benim şimdilik hiç artmadı, 240 adet bir numaradan sadece 5-6 tane kaldı ikinci el uygulamalarda satanları gördüm. Ordan satmayı deneyebilirsin

Kahvaltı saat 10.30 gibi peynir, zeytin, domates, salatalık, bol dereotu, yeşil - kırmızı biber buraya kadar sorun yok tabiiki veee ekmek olarak 3 koca dilim tam buğday. Olsa daha yerdim de evden çıkmamız lazımdı. Kısa kestim. Kahvaltı ayin gibi bende hep. Çok severim.

Öğlen yemeği yok. Arada toplamda 3 4 tatlı kaşığı tahin helvası, 2 sable kurabiye, az bir kuruyemiş, 1kase yoğurt ve yarım dilim tam buğday. Akşam tavuklu bişeyler pişecek ama ne olur daha belli değil

Ve ben yemek yesemde, yemesemde açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…