2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar saçımı boyayabilir miyim artık emzirmeden geçiyor mu yada hangi boyayı kullanmalıyım? Baya dibim geldi artık saçımı boyatmak istiyorum da boyanıyor mu falan bilmiyorum

Ya herkes böyle sağlıklı mı besleniyor ya ben az önce akşam yemeğimi yedim, tarhana çorbası ve kuzu kaburga. Öğle yemeği ara öğün falan filan yok bende pek yüksek ihtimalle ilerleyen saatlerde açıkıp meyve ve çay yanına sağlıksız şeyler yerim ara öğün olarak sınıfın kötü öğrencisi burda soyasosu

Benim yediklerime sağlıklı mı dedin . Kahvaltının kurtarır tarafı var belki ama sonrası facia bence

Benim yediklerime sağlıklı mı dedin . Kahvaltının kurtarır tarafı var belki ama sonrası facia bence
Ölçü birimi olarak tatlı kaşığı veya adet deyince sağlıklı gibi duruyor tabii. O helvaları kalıp kalıp götürenler, kurabiyeleri kiloyla lüpletenler var burada

Ben bu akşam felekten bir gece çalmayı planlıyorum vişne suyu ve yanına kakaolu kekle fırsat olursa tabi.

Bugün yine uyumadı. 10 dk 15 dk en çok. Yediklerini çıkarıyor üşütmüş gibi. Kucak delisi oldu 2 günde bir yere bırakamıyoruz. banyo falanda yaptı ama bana mısın demiyor huysuzluk tavan yine

Kızlar atak haftası olduğunu tahmin ettiğim süreç boyunca memeye yapışık gezen ve sürekli uyanan bebişim iki gündür çok uyuyor. Bayağı gece 6 saat uyudu bir kesintisiz. Gün boyu da 2-3 saatte bir kalkıp memesini emiyor, sonra yine yatıyor. Hastalık belirtisi de yok. Benzer şeyi yaşayanlar olmuştu burada, hatırlayamadım kimlerdi. Normal mi arada böyle olması? Gece ayakta olmasına razıyım da hastalık falan çıkmasın altından

Ayyy ben de kek yapyım , en son bir arkadaşım getirmişti

Biz de atak zamanı öyleydik, şimdi şimdi eski düzenine dönmeye başladı. Sadece geceleri hala 12yi buluyor uyuması ama sabah geç kalktığı için o sayede tolare edebiliyorum. Ben anlamıyorum ki bu bebişler nerden üşütüyorlar Eminim sıcacıktır evin

Canım ben öyleyim maşallah diyim, atak döneminde toplasan günde yarım saat uyumayan çocuk misafirlerin geldiği gün itibariyle gündüzleri misler gibi uyuyor. Maşallah Keyfi de yerinde. Hiç kötü düşünme

Atak mı, aşıdan mı bilemedim ki banyodan sonra meme emdi uzunca. Memede uyudu ama sonra yine ağlayarak uyandı. Gazı vardır diye uğraştım, yok. Ama kıvranıyor. Bir süredir vermiyordum Sab simplex verdim. Sanki uyku ilacı vermişim gibi kısa sürede uyudu. Bakalım ne kadar sürecek?

Ev sıcak 23 derecelerde genelde. Altını açarken ve banyo sırasında da UFO sobayı açıyorum. Bu şartlarda üşüyorsa bilemiyorum ki

Ben bu acıyı kendimden biliyorum hemoroid oldum doğumdan sonra çatlak oluştu haliyle lavaboya gitmeye korkar oldum öyle bir ağrısı acısı var ki kıyamam bebekler nsl dayansın

Uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…